Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 20:55:07
|
|
|
|
tannya
|
Tinka: Drži se, mislimo nate.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 20:57:57
|
|
|
|
Klemcy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kockica09 punce imam eno vprašanje, namreč malo me skrbi pregled imam sedaj v četrtek, kaj mislite da je prepozno za testiranje za streptokok, glede na to da imam rok 18.9.2010. ve ste se testirale? hvala za pomoč Ma ni prepozno, ti se kr naroči. Mene so testirali in sem pozitivna, tako da imam na veliko z rdečo napisano v materini knjižici, da imam streptokok, da me pred porodom še z antibiotikom nafilajo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.8.2010 20:59:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 21:03:58
|
|
|
|
PikicaT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Pikica - kako so pa ostale meritve (obseg glave in trebuha + stegnenica)? Pred tremi tedni mi jo je merila in napisala meritve v knjižico. Vse premajhno za te tedne razen obseg glavice. Isto je bilo pri sinu. Čeprav bo tale še krajša (sin je imel 2760g in 50cm), ker je imela krajšo stegnjenico. No ja, pustimo se presenetiti, čeprav ne morem nehat mislit na to .
|
|
[Brisano sporočilo] 30.8.2010 21:10:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 21:15:56
|
|
|
|
PikicaT
|
Ma ja, sej ni rečeno, da bo kaj, samo imaš vseeno strah. Saj veš kako je to. Se bomo že pomatrali, da bomo tole dete zredili, samo da ne bo drugih težav. Je imel pregosto kri in še zlatenico. Za povrhu pa še vzroka niso dobili pa še na pediatrični mi niso nič povedali. Pa itak ko je v prvo veš še toliko manj. Tole se pa strinjam - bomo še lažje rodile . Pri meni že pri prvem ni bilo težav, če bo pa še hitreje in lažje zdej, morem bit pa skoz pripravljena v nizkem štartu .
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 21:21:13
|
|
|
|
tannya
|
Almera: Ne boš verjela, ravno danes jih imam že cel popoldan...pa še malo drugačni so kot zadnjič, jih čutim precej nižje. Jutri imma itak pregled v ambulanti za patološko nosečnost in predvidevam, da me bodo konkretno pregledali. Sumim, da me znajo zadržat notri, ker imam ta teden ful težave s cukrom. V totalne skrajnosti grem...ful visoko in ful nizko in sem že kar zmatrana od tega. Pa ti?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.8.2010 21:46:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 21:59:32
|
|
|
|
tejči28
|
To ni res,odkar je ta nova RR sploh ne gre več urejat seznama,ker je vse neki čurimuri pride ven.In kar neke barve po svoje in vse. Se grem pritožit,ker sem imela veselje urejat seznam,zdaj pa več ne gre.
< Sporočilo je popravil tejči28 -- 30.8.2010 22:01:35 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 22:04:29
|
|
|
|
tejči28
|
tinkatonka boš videla,da bo vse vredu na CTGju,to ti zdaj psiha dela,da se ti zdi,da ne čutiš več . klemčy a ti si pa pozitivna na spretokok B. Pa vsaj boljše,da izveš že zdaj,da ti takoj dajo antibiotik,ki prideš rodit.Kaj si imela težave z vnetji? Jaz imam že celo popoldne neke lažne popadke in mi gre že na živce,ker bi rada da pridejo pravi,da se ešim,ker posledično me boli križ in cela sramna in ritna kost,da komaj hodim.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 22:13:42
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Tinkatonka držim pesti, da je z tvojim sončkom vse ok in da bo veselo brcal.. Ma moja je imela danes orng nogomet v trebuhu... Jaz sem pa tok zbolela, da adijo pamet. Tik pred rokom..svašata.. Želim vam mirno noč
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 22:20:54
|
|
|
|
archie
|
Naši pregledi! Redni pregledi 31.8. natalija28,T.Z.,maca29, Tannya 01.9. NiNiBo,eva2010,mala2001,lillchy123, Tannya 02.9. sanje2, inčy 03.9. mala,janjja,hanizali 06.9. tinkatonka 07.9. nadka30,SOncIca 08.9. natalija28,almera, archie 09.9. nenka7 16.9. sanje2 UZ pregledi 31.8. T.Z. 06.9. lillchy123 CTG 31.8. T.Z. ,maca29 01.9. NiNiBo,eva2010,mala2001,lillchy123, klemcy 02.9. sanje2 03.9. mala,janjja 06.9. tinkatonka,teodora75, brezcopatka, laliela 07.9. SOncIca 08.9. Archie 13.9. Laliela, PikicaT
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 22:26:12
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7 v glavnem punce, ki ste že v P, diham z vami!! mislim, da bova midve z archie skoraj z vsemi dihali, če naju kaj ne preseneti... ja, ja, na koncu mi bo zmanjkalo energije za lasten porod IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: archie jaz sem si enega kupila kar v Mullerju. in mi je fuuuul udoben. Enega sem kupila v H&M, pa mi ni prevec vsec (trenutno), ker imam ravno pod eno dojko materino znamenje in mi kost pritiska ravno na to znamenje. Mogoce bo po porodu bolje, ko se mi bo obseg prsnega kosa zmanjsal (upam ) hehe...ti pa mas ideje...pocaki da mleko pride,bo kvecjemu vecji obseg in ne manjsi...hehe jaz imam od milerja - kupla najvecjega pa je bolj majhen mi,morm po nove - pa mam raje take brez kosti... ja, saj to mi je jasno, da se prsi povecajo, ampak sem vseeno mislila, da se obseg prsnega kosa zmanjsa po porodu. ker sedaj imam obuctek, da se mi je fuuul povecal, kljub samo + 5 kg in niti ne vecji kosarici... torej je lahko kriva samo se nosecnost in otrok (saj zato sem pa vcasih imela probleme z dihanjem)... IZVIRNO SPOROČILO: sanje2 hay! archie: hvala, sem dobila tvojo ZS in ti nazaj poslala. lahk se pa zgodi da bova obe skupaj rodile - saj imava isti PDP. no pregled je uspel: naslednji pregled je 16.9 - uf upam da bom takrat že rodila. ce mislis do 16.9 rodit, potem ne bove skupaj meni je to se prehitro (edino ce me dajo na CR)... Tinka: srecno!!!
< Sporočilo je popravil archie -- 30.8.2010 22:30:30 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 22:48:13
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hej punce! Ker sem hitro nazaj iz P (mami je že šla domov) se javim, ker ste tako fejst držale pesti zame. HVALA ŠE ENKRAT! Bila sem takoj na vrsti, dr me je prvo pregledal. Odprta 2,5cm po njegovem, vse pripravljeno na porod. Me je vprašal kje sem doma in ker imam blizu je rekel, naj se grem kr domov spočit, da se telo pripravlja in da lahko že danes ponoči pridem nazaj s popadki. Potem sem šla na CTG in "čudežno" se je dete zbudilo in nastal je en lep CTG! Sem pa vmes čutila tudi dva popadka, direkt iz križa (jih poznam še od Aneja). Ampak se na CTG-ju ni nič videlo. Sem babici povedela, ko me je prišla odklopit, da sem jih imela in če se kaj vidi, je rekla, da to ni to, ker je črta ravna. In ko sem ji povedala svojo štorijo, da sem prišla rodit s popadki na 5 min v prvi pa da CTG ni nič zaznal, je rekla, da to ni mogoče. Ja itak!!! Pa še ko me je prišla odklopit je bil komentar "no a zdaj ga čutite gospa kako brca" - kot da bi bi moral biti slab CTG, da bi upravičila svoj prihod v P (no sej drugače je bila pa čisto oK in prijazna, dr. je bil pa sploh faca - žal si nisem zapomnila njegovega imena) Tak da grem mirno spat in upam, da me ponoči kaj ne začrviči, ker bi se rada naspala. Če bo že jutri moj dan D naj se dogaja čez dan . Jutri me itak čaka spet kontrolni CTG in upam, da bo tokrat vse OK! Lahko noč punce! Lp Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 30.8.2010 22:52:01 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 22:49:47
|
|
|
|
archie
|
super tinka fajn se naspi!!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 22:55:14
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera A kaj sladkega si že pojedla, pa po stopnicah par krogov naredila? uf jedla kot hrček, zunaj se s sinom podila, ko je kolesaril po lužah, vglavnem migala, dete pa nič. No sej je zdele zvečer pokazal vso svojo moč . Očitno bo še en ponočnjak, poleg Aneja.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 30.8.2010 23:18:51
|
|
|
|
tejči28
|
ooo tinka,super,da je vse vredu.A tak daleč si že. Naspi se,da boš imela moč za porod.A pol z križa niso lažni popadki,ker mene tudi v križu daje,pa sem mislila,da so to lažni.Joj,ko bi se pri meni tudi kaj dogajalo. Tinka vso srečo ti želim,če že greš sredi noči.
|
|
[Brisano sporočilo] 30.8.2010 23:36:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2010 7:02:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 31.8.2010 8:23:02
|
|
|
|
NiNiBo
|
tinkatonka upam, da si imela mirno noc in zelim ti dober pregled. Ce pa ostanes notri pa !! soncnica hvala za ZS, bom mal pobrskala. Upam, da nam kmalu posije soncek, ker je vreme pri nas prav jesensko. Sicer pa danes bolj na easy, nisem nic zlikala vceraj tako da me danes caka. Uzivajte in dobrre preglede danes, jutri se pa tudi uradno zacne za nas!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 31.8.2010 8:28:07
|
|
|
|
tinkatonka
|
Dobro jutro punce! jaz sem danes čist naspidirana. kot noč in dan od včerajšnjega razpoloženja, čeprav sem šla šele ob 23h spat. Ker me je včerajšnji obisk P pomiril, sem ponoči spala kot polhek. Vsi smo fantastično spali, Anej celo vso noč v svoji postelji . Potem grem pa zjutraj na WC in krvava - a se nisem preveč ustrašila - ker gre za čep. Zdaj sem pa kr mal "panična" kaj vse moram še naredit do pregleda, ki ga imam ob pol enih, če me slučajno notri pošlje. Dve žehti perila za zlikat, ena se pa ravno pere. Pa mal pospravit po tavelkem. Vsem, ki imate danes preglede srečno. Upam, da bo tudi kakšna spodbudna lepa novička od lumpe! Grem še mal nazaj za prebrat, da kaj pokomentiram. Lp Tina
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 31.8.2010 8:34:36
|
|
|
|
tinkatonka
|
ŽanaTaja in Almera..čimprej se pozdravita. Zna biti pa to res tečno, tik pred rokom. Jaz imam tudi vsako jutro malo zamašen nos, pa si pridno spiram vsako jutro z vodo (vdahnem vodo in pihnem kot nilski konj ), ker bom pri predihavanju popadkov nos še pošteno rabila. soncica...lahko se meni prosim posljes link do strani, kjer si naročala modrčke? Upam, da bo tvoj "veliki fant" hitro ozdravel in da se ne naleze še "mali". modrcki za dojenje...imam samo enega in sicer iz Muellerja. Ker prvic nisem dojila pa sem si nabavila tri modrcke, potem pa jih seveda nisem rabila, zdaj so mi tisti itak premajhni in sem jih podarila naprej. Če bom tokrat dojila lahko se vedno posljem koga v Muellerja po še kak modrček. Ko in če bo pa dojenje zlaufalo, pa nameravam tm nekje po enem mesecu nabavit kakšnega lepšega (Liscini so mi zelo všeč).
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 31.8.2010 8:37:09 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 31.8.2010 8:35:32
|
|
|
|
NEA_TEJA
|
LUMPA 6 je še kr na oddelku včeraj dop je dobila eno svečko to je pa vse imela je malo popadkov odpirala nič sedaj pa čaka zdr. kaj bojo pogruntali.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 31.8.2010 8:41:46
|
|
|
|
archie
|
jutro. upam, da se bo Lumpi kmalu zacelo kaj dogajat... a mogoce katera ve, zakaj ji sprozajo porod? Zakaj ne cakajo na zacetek?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 31.8.2010 8:45:18
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie jutro. upam, da se bo Lumpi kmalu zacelo kaj dogajat... a mogoce katera ve, zakaj ji sprozajo porod? Zakaj ne cakajo na zacetek? Ona je imela rok 26. avgusta, poleg tega je otrok baje zelo velik. Tak da pomojem zaradi tega. Držim pesti, da bo hitro za njo. Sicer pa kot spremljam forume prva svečka skoraj nikoli ne prime, po drugi svečki pa grejo ponavadi rodit. Tak da srečno lumpa!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?