teodora75
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 Jaz sem imela čiščo 8 tednov še po porodu,tak da ni šans da bi kam šla in telovadla.Sem pa začela hodit na aerobiko po 6m,ko nisem več na polno dojila.Je pa res tak kot pravi almera 9m gor, 9m dol ali celo 1 leto dol. Tole je ze vse v redu in, z zdravo pametjo, se mi zdi popolnoma prav. Zanima me le, kaj rata s tem, ce zanosis precej prej, predno mine tistih 9m ali eno leto, ti imas pa se vedno visek. Pa potem, ce to ponovis se 1x ali 2x... Pa saj, kot berem, je veckrat tako, da se zenskice zredijo/mo se najvec v prvi , naslednjic pa precej manj. No, jaz res upam, da je tako, ker drugace.... Sem pa nekako tako kot NiNiBo; Od zacetka sem se par mesecev se sekirala, ko je vsak mesec (vec se niti nisem hotela vagat), stevilka kar konkretno narascala. Sedaj pa si ze en cas mislim: ej zenskica, zares mi je (bilo) z vsem prizaneseno, brez kakrsnihkoli tezav, ta cas ki ga se imam do konca se pa tudi ne mislim obremenjevat. Bomo potem poskusali biti bolj pridni in seveda bo veliko manj priloznosti za vse sladolede, kremsnite, horse in se kaj. No, drugace moram pa tudi jaz malo pojamrat, da res nisem vec tako fajn kot se kak teden nazaj. Tako se izpisujem iz 'Archie kluba'. Zares ponoci ne vem vec kako spati, no saj spim ze, samo me hudirjevo bolijo boki/kolki. Pa tudi cez dan me vcasih kar prestavi, ko dobim malo koleno tja v desno rebro. Tudi spodaj me obcasno spikne, pa je to menda cisto normalno. In sedaj celo ugotavljam, da vem, kje/kaj je to sramna kost... Pa vedno bolj imam obcutek, da bi znali bit kar nekaj pred rokom. Ampak se pac prepustim, ker vem, da na to tezko vplivam. Me pa po pravici zacenja dajati panika, ker imam v glavi nastiman datum konec sept ali se kak dan zraven, je pa cisto realno, da bo nekje sredi septembra (pa boh ne daj se prej). Vsem ki so dobili soncke te dni iskrene cestitke! Tistim ki prihajajo danes ali jutri pa cim neznejsi vstop na ta svet! Aja, pa kdaj se zacne pit caj iz malininih listov? Najbrz bi bil tudi zame ze priblizno cas... Vsem velik objem! T.
|