|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
29.8.2010 20:11:53   
tejči28

user posted image  user posted image

SEPTEMBRČKI 2010

datum                                                   ime
        rojstva        nickname        PDP          otroka    teža    dolžina
user posted image   20.7.2010   Zalcy          10.09.2010      Neža      2020 g  43 cm

user posted image   18.8. 2010  Luna2010     09.09.2010    Miloš      2880gr    48 cm

user posted image    18.8. 2010   Gala4         04.09.2010      Nej        2840g     50cm

user posted image   19.8.2010   tpmc          15.09.2010      Nuša     2730 g  48 cm

user posted image    19.8.2010  Katrinka      07.09.2010     Sandra Larisa  2040g  45 cm

user posted image   20.8.2010  Sarcy          13.09.2010     Naja      2850 g  49 cm

user posted image   24.8. 2010  Malecka_mateja   04.09.2010  Tin      3100 gr   49 cm

user posted image    25.8.2010   Barbi195     03.09.2010    Neža

user posted image   28.8. 2010  Maca29      05.09.2010  Luka   2820g    48cm
user posted image    29.8.2010  Blanči         04.09.2010   Eva   3600g, 50cm

user posted image  = 4
  user posted image  
= 6

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
29.8.2010 20:14:13   
tejči28
o sranje,ta novi urejevalnik pa me nekaj heca. Bo treba popravit te naše sezname.user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
29.8.2010 20:51:45   
tinkatonka
Dober večer punce!

Danes sem stopila v svoj, upam da zadnji, 40. teden nosečnosti. user posted image Do roka je pred mano, če odštejem današnji dan, še 6 dni. Nisem še nestrpna, so pa vsi naokrog polni pričakovanja in vsak navija za svoj datum. user posted image Prav hecni so. No jaz se pa še nekak ne zavedam, da je vse kar počnem lahko še "zadnjič" pred velikim dogodkom. No npr. a zdele zadnjič perem? user posted image user posted image user posted image (mal heca). Jutri opoldan imam pregled od katerega nič ne pričakujem. Upam, da je urin OK, da bo CTG OK, dvomim, pa da me bo kaj vaginalno gledala.

Moja fanta spita - sem prej brala pravljico v najini postelji, pa je mož zraven zaspal, Anej pa ne, je imel še želje po skakanju in žgačkanju, pa nisem popustila, ker če ne se preveč razživi in težje zaspi.

tejči....glede na to, da vidim, da komaj še nosiš (po tvojem pisanju sodeč) upam, da te končno prav uščipne in da greš rodit. No po lumpi, beniki in tebi sva pa počasi že midve z nadko na vrsti user posted image . Vsaj po seznamu sodeč, pa če upoštevam samo tiste bolj aktivne članice na temi.

Zdaj pa šibam...je ravno zapiskalo "oprano"..zdaj pa vržem še v sušilca in počasi na kavč gledat, če je kaj pametnega na programu.

Lahko noč, če pa kakšna ponoči oddide v P, pa SREČNO!

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
   [Brisano sporočilo]
29.8.2010 21:01:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1654
29.8.2010 21:07:43   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

Nam so tudi v petek dostavili tehtnico ker moja patronažna pride šele v torek jo malo okopati pa stehtati, pa še boljši filing mi je ker jo lahko stehtam pa vem koliko npr. poje itd. Pa res ni draga 10 evrov na mesec + 3 evre dostava :)

e super,jz jo pricakujem sredi tedna da pride...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

dan!

evo naju doma.
nisem vas brala nazaj vidla ssem da je maca pa še kater arodila čestitke vsem.
midva sva danes prišla domav. se pridno polno dojima. mali samo je in spi.trkam da tako ostane. tjaša je čist navdušena in bi ga samo božala in lupčkala...
zdaj pa se je alarm oglasil tako da letim. pridne bit pa malo še in september bo tu.
papa

super da sta doma in da vse stimauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

Nam so tudi v petek dostavili tehtnico ker moja patronažna pride šele v torek jo malo okopati pa stehtati, pa še boljši filing mi je ker jo lahko stehtam pa vem koliko npr. poje itd. Pa res ni draga 10 evrov na mesec + 3 evre dostava :)

kje pa si si sposodla tehtnico meni bi tudi prav prišla, da bi vidla kolk se redi, ko aptronažna več ne bo hodla.. ker ti kao samo 8 obiskov pripada jas pa jih imam že tak 6...

link - www.baby-nega.si

ninibo
- hvala za lepe zelje,ja kr dobr smo jo odnesli,samo da je pri meni pa je ze lazje,
in pa super za tvoj doktorat da napredujes...zelo si pridnauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Imamo novo septemberko, ki je bila napovedana za jutri pa je malo pohitela;

BLANČI iskrene čestitke ob rojstvu Eve 3600g in 50cm velike

o super...cestitke in veliko cartanja zelimuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Nič, punčke moje, jaz se od vas za nekaj dni poslavljam. Nervoza je dosegla svoj vrhunec, pripravljeno je vse, potovalka je pripravljena, jutri še oddam otroka v vrtec in grem v P. Neta tam ni, zato bom katero kej poklicala, v sredo pa držite pesti in mislite na nas.

drzim pesti da se vse iztece hitr in dobr...mislim nateuser posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
29.8.2010 22:04:49   
tannya
Dober večer,

jaz sem tudi ravnokar iz mesta, crknjena...da se komaj premikam. Smo se pa imeli luštno.
.
Benika: drži se in upam, da se v torek uspeva videti. Bom mislila nate.user posted image user posted image .

Blanči: čestitke za hčerko Evo in uživajta maksimalnouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Tehtnice: punce, ne pretiravate s tehtanjem. Jaz sem si s tem prvič ful škode naredila.

Tinka: fajn opravi pregled jutri.

Pa lepo bodite,T

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
29.8.2010 22:11:20   
tinkatonka

user posted image      Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

30.8. sanje2,amelie010,tinkatonka,laliela
31.8. natalija28,T.Z.,maca29
01.9. NiNiBo,eva2010,mala2001,lillchy123
02.9. sanje2,klemcy,inčy
03.9. mala,janjja,hanizali
06.9. tinkatonka
07.9. nadka30,SOncIca
08.9. natalija28,almera
09.9. nenka7

user posted image    UZ pregledi    user posted image

30.8. sanje2
31.8. T.Z.
06.9.
lillchy123

user posted image    CTG      user posted image

30.8. tinkatonka,brezcopatka,laliela
31.8. T.Z. ,maca29
02.9. sanje2,klemcy
03.9. mala,janjja
06.9. tinkatonka,teodora75
07.9. SOncIca

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
29.8.2010 22:49:29   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Tehtnice: punce, ne pretiravate s tehtanjem. Jaz sem si s tem prvič ful škode naredila.

ja to mas najbrz res prav,jaz nameravam ene dvakrat na teden - sploh zdej k patronazne ni...vsak dan je pa tko brez veze k nismo tok kriticni...user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
30.8.2010 7:52:04   
mala
Dobro jutrouser posted image

Mi smo se včeraj tudi veliko nahodili in naigrali na Čarobnem dnevu, otroci so super uživaliuser posted image . Je bilo pa malo otrdevanja vmes samo itak nisem mela časa, da bi bila kaj pozorna na touser posted image ...no saj je zvečer minilo..

Danes pa greva s tavelkim po zadnje zadeve za v šolo, potem smo pa pripravljeni na šolo v sredouser posted image ..

user posted image Blanči čestitke za Evouser posted image user posted image

Benika - drži se, v sredo pa bomo držali pesti in čakali na novičkeuser posted image

Vsem, ki imate danes dan D, veliko user posted image , da čimprej stisnete svoje štručke,
tistim, ki imate preglede pa čimveč inf.user posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
30.8.2010 8:41:26   
mala2001
Jutro!

Najprej čestitke vsem novim septemberskim štručkam in njihovim družinicam.

Sem včeraj prišla domov iz P, pa sem tak crknjena in zaležana, da komi živim. V glavnem, kot sem že v četrtek jamrala, da me nekaj ščipa.... zvečer dobila krče, kot eni srednji popadki, ki so bili že na 5 minut user posted image , potem se je stanje toliko umirilo da sem ob desetih zaspala in me zopet zbudijo še močnejši ob pol treh in potem predihujem in piham do šestih (ker sva morala tamalga v vrtec peljat user posted image ). Pridem v P, CTG ne kaže nič, pregled ne kaže nič, me dajo v posteljo ob 8-ih vizita, spet CTG, vzamejo kri in vodo. Voda obupna, naredijo še urikult. Spet CTG (jih mam že poln kuser posted image ) ne kaže nič, mene boli.... Dobim Buscopan in odločijo se za antibiotike ker sumijo vnetje ledvic ali mehurja in upajo da se v ledvicah še ni nabral pesek....user posted image
No do sobote so bolečine ponehale UZ ledvic in mehurja ne kaže nič, urikult kaže le eno vrsto bakterije, ako da so nadaljevali z kuro antibiotikov in me včeraj poslali domov, moram še spit celo škatlo zdravil. Drugače pa se je naša pupa (verjetno je še vedno pupa, ker se je moškemu G pridno skrivala user posted image , sramežljivka mala) v enem tednu poredila in tehta 3200 g, obseg glavice pa obstaja HB isti. V sredo imam pregled pri svoji G in takrat se zmenimo za darum CR, ali pa bomo čakali, da se porod spontano začne in potem leteli v P na CR. So mi razložili, da je tako skoraj bolje zaradi otroka, ker dobi pozitiven stres poroda... Kakorkoli že, hvala, da ste držale pesti za mene, to vam je bil trening user posted image , za takrat, ko bo šlo zares....

Zdaj pa letim po bajti pospravit in en kup stvari naredit, ki so me počakale od petka, ko bo pa kej več časa vas pa preberem in pokomentiram....

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
30.8.2010 8:43:23   
archie
Mala2001: dobrodosla doma user posted image user posted image

Za seznam: NP 8.9.

< Sporočilo je popravil archie -- 30.8.2010 8:44:08 >

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
30.8.2010 8:45:40   
archie

SEPTEMBRČKI 2010

user posted image   20.7.2010   Zalcy          10.09.2010      Neža      2020 g  43 cm

user posted image   18.8. 2010  Luna2010     09.09.2010    Miloš      2880gr    48 cm

user posted image    18.8. 2010   Gala4         04.09.2010      Nej        2840g     50cm

user posted image   19.8.2010   tpmc          15.09.2010      Nuša     2730 g  48 cm

user posted image    19.8.2010  Katrinka      07.09.2010     Sandra Larisa  2040g  45 cm

user posted image   20.8.2010  Sarcy          13.09.2010     Naja       2850 g  49 cm

user posted image   24.8. 2010  Malecka_mateja   04.09.2010  Tin      3100 gr   49 cm

user posted image    25.8.2010   Barbi195     03.09.2010    Neža

user posted image  = 4
  user posted image   = 6

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
30.8.2010 8:46:18   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

o sranje,ta novi urejevalnik pa me nekaj heca. Bo treba popravit te naše sezname.user posted image user posted image

saj seznam je bil ok, samo malo preveckrat je bil notri "quote". user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 8:50:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1664
30.8.2010 9:19:10   
tejči28
veš archie meni sploh ni pisalo quote nikjer,samo vse je bilo videt čudno.user posted image   Pa zdaj je tak čas,da predam sezname,ker upam,da me ne bo več dolgo tu.user posted image

Joj se je ohladilo,kar ne morem verjet,da je verjetno tistega poletja ta pravega konec.

malecka_mateja kak si zdržala brez Tjaše tiste dni? So bili kaki problemi,ko te je obiskala,je kaj jokala? Kak je doma sprejela brateca?

mene tudi že kličejo in sprašujejo,če sem že rodila.Mislim,so radovedni,ko bom šla v rim itak da jim bom sporočila.Me kar nervirajo taka vprašanja,kot da nisem že sama dovolj sitna,da bi se rada rešla.user posted image

Sem pa včeraj še skuhala 10 malih kozarčkov slivove marmelade,mi je dala tašča slive in zdaj še morem izkoristit,ko smo še sami.user posted image Bom pa kasnjeje še mogoče naredila slivov frutek,ko je za prebavo user posted image super.Vsaj pri Dominiku,če ne more kakat,mu dam slive za jest ali sok za pit in se pokaka takoj.

No,grem zdaj nekaj fretat po stanovanju,da bom vsaj mela občutek,da sem kaj naredla.user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 30.8.2010 9:30:26 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
30.8.2010 9:32:10   
Mami2010
Ojla nosečke!

Jaz redno berem temo, se pa bolj malo vključujem v debate...user posted image potuhnjena nosečka torej, hihi.
Ste že tok velik zanimivega napisale in svetovale, da ste me zdaj opogumile, da še jaz povprašam eno zadevo.

Že nekaj časa mi kolostrum curlja iz dojk,  zdaj pa se mi na bradavici delajo take temne kraste, ki se sicer po dolgem tuširanju  zmehčajo in se jih delno lahko odsvaljka z brisačo, ampak ne  v celoti. se pa te kraste zadržujejo samo v območju bradavice in ne na kolobarju. Je mogoče kateri to znano? user posted image Mal čudno se mi zdi, pa še nikjer nisem zasledila, da bi kje kaj o takih preobrazbah dojk pisalo.
hm..

No, naj povem še, da so mi PDP prestavili iz 2.ga na 7.september (ko bo katera kaj seznam obnovila user posted image ).

Uživajte v hladnem vremenu :)....jupiiii!
user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
30.8.2010 9:59:07   
Natalija28
Dobro jutro vsem skupaj.

Maca29 in Blanči iskrene čestitke ob rojstvu svojih sončkov. Veliko zdravja in polno cartanja vam želim.user posted image user posted image user posted image

malecka_mateja in Tin: dobrodošla s5 doma in na forumu.user posted image

Naporen vikend je botroval temu, da sem danes spala skoraj do pol 10h. Pa še dlje bi, če me ne bi mobitel zbudil.user posted image  Pa samo 1x sem bla ponoči na WC-ju. Skratka naspala sem se.

V soboto smo bili na poroki, ki je super izpadla. Naplesala sem se. Mi je moj reko, da če mislim tak noret, da mi bo še ven padel.user posted image  Pa sem mu rekla, če ni bolje tak kot pa da se matram.user posted image  Saj ostalim svatom tudi ni šlo v glavo, da sem tak v pogonu pa tako malo ko mi manjka do konca. So bili zanimivi.user posted image  Jaz pa sem samo hotela zadevo malo pospešit, pa naš user posted image  ne popušča. Sicer pa kje je še 10. september.user posted image  

Kljub kislemu vremenu želim vsem lep dan.

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
30.8.2010 9:59:09   
tinkatonka
Dobro jutro punce!

Eh jaz sem pa danes tak neki čudna. Zaspana, nič ni od mene. Sama sem doma, Anej v vrtcu, mož dela, vreme slabo (čeprav mi ohladitev paše), zdele pijem en pravi čaj, da mi malo dvigne počutje. Potem imam pa namen malo selekcijo čevljev pri Aneju naredit, ker mu je spet zrasla noga in moram mal pospravit in prej še oprat premajhne čevlje in pogledat, če rabi kaj novih. Si pa danes prvič v 9. mesecih želim, da bi bi čimprej držala user posted image v rokah. Nekako se mi do sedaj ni nič mudilo, danes sem pa sitna sama sebi. Dete se je tudi umirilo, pa danes imam pregled in upam, da bo vse OK. No evo pa še prebava me je začela mal matrat. Eh danes najbrž ne bo moj najboljši dan. Bo pa jutri bolje. Sama sebe nisem najbolj navajane v melanholičnem počutju, ker sem drugače en sam velik nasmejan optimist. user posted image

mami2010...žal ti ne znam svetovat glede bradavic in krast, upam, da ti bo znala katera pomagat.

mala 2010...dobrodošla doma. No samo da se bolje počutiš, čeprav ob pomoči zdravil.

malecka_mateja....dobrodošla doma! In lepo se crklajte!

Nič šibam počasi premaknit mojo riti in malo "dvignit pritisk" in se javim popoldne z novičkami iz pregleda.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 30.8.2010 10:02:46 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
30.8.2010 10:02:21   
barbi195
Lep pozdravček,

po dolgem času se vam tudi jaz javljam. Tale moja nosečnost je minila kot šus... brala sem vas redno samo pisala nisem nič. Se mi je 2x zgodilo da sem vse napisala in me je zabrisalo ven, sem bla jezna kot ris, pol se pa kar nisem mogla spravit skup in kej napisat. Upam, da niste preveč jezne user posted image . Zdej ko se je vse skupi umirilo, pa pridem tudi na kakšno srečanje, če naju boste vzeli zraven user posted image .

Kot verjetno že vse veste, nas je naša mala Neža malo prehitela in se je rodila 25.08.2010 namesto 03.09.2010.
Pri porodu je imela 50 cm in 3210 g in 33,5 obseg glavice. ( prosim, če lahko ena dopiše na seznamček, da ne bo samo pri meni manjkalo)

Na hitro pa še porodna zgodba...
Vse skupaj se je začelo v sredo 25.8. ko se zbudim malo pred 6 zjutraj ker me je nekaj tiščalo in čisto malo šravfalo. Grem na wc in pade iz mene čepek... no sem rekla, pa se bo počasi začelo. Ampak s tem počasi ni bilo nič user posted image . Zbudim moža in Lovra, ju pošljem v službo in vrtev in možu naročim naj bo pripravljen. Mene je pa vedno bolj šravfalo... še vedno sem upala, da se bo umirilo, ker sem imela namen narediti še kar nekaj stvari do poroda user posted image . Ob 8h je prišla ena gospa, s karedto sem bila dogovorjena da mi pomije okna. Ko je prišla sem se prav na hitro pobrala, vzela torbo za v porodnišnico in se odpeljala k mojim staršem, sem komi prišla do tja tok me je zvijalo... prej sem bla pa pogumna da bom šla kar sama v porodnišnico :), no skor mi je uspelo. Tja je na hitro prišel moj mož in odpeljala sva se v porodnišnico... popadki so bli na 5 min in fulll močni.
V porodnišnici so me presenetljivo takoj vzeli naprej pregledali in sem bila odprta 6 cm... ko sem vprašala če bo hitro, mi je babca rekla o ja gospa, če ne pohitimo bo kar tukaj user posted image user posted image user posted image .
V porodni sem bila ob 9.30 kjer sem dobila flašo antibiotika, ker sem bila pozitivna na strebtokok. Komi sem zadržvala ker je mala na vsak način hotla ven... čim steče antibiotik dobim v žilo neki proti bolečinam (prej sem mela masko) in ni blo pol ure in mala je bila zunaj. Nič nisem bila šivana, ratrgana.... v glavnem porod kakršnega si želi vsaka user posted image user posted image user posted image .
Naša mala Neža je pridna, malo jo je zvijalo včeraj tako da smo slišali kako se joka, ker drugače samo spi in je. Zaenkrat imam dovolj mleka in se pridno dojiva...
toliko iz naše strani. Vsem, ki že imate svoje štruče vam želim veliko crkljanja, vsem ki jih pa še čakate pa porod, ki bi bil čim bolj podoben mojemu user posted image user posted image .

Prosila bi vas, če mi lahko katera malo napiše kaj vse in predvsem česa ne smem jesti ko dojim, ker sem malo pozabila, pa sploh se z Lovro nisva skoraj nič dojila. Že v naprej hvala...
Obljubim, da se pogosteje javim...

(odgovor članu Mami2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
30.8.2010 10:20:28   
tejči28
barbi lepa porodna zgodba.Pa hvala,ker si jo delila z nami.Jaz nisem jedla tega,kar napenja,fižol,zelje,pač kar tebe napenja bo tudi mogoče malo ,ni pa nujno.Pa surovega sadja nisem jedla,sem si kuhala kompote,ja pa čokolade nisem jedla.Pa nič kaj dosti cvrtega,pač načela zdrave prehrane.

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
30.8.2010 10:31:46   
tejči28
Ne morem uredit seznama,ker lahko pouser posted image . Sem že čisto nervozna.

Natalija,super,da si imela na poroki tolko energije,verjetno noben ni pričakoval,da boš s takim buhijem tolko plesala.user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 30.8.2010 10:38:59 >

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
30.8.2010 10:57:11   
nadka30
dan
barbie super za porodno zgodbo to je pa res bilo ekspresuser posted image user posted image user posted image super za tako hiter porod

Punce jaz sem pa danes imela super sanje, v prvem delu sanj mi je otekla voda in to sem sanjala tako močno in resnično da sem se od etga zbudila in resnično šlatala po postelji če mi je res otekla vodo in potem sem šla še na wc in pregledovala če mi res kje kaj kaplja, no in nato ugotovim da to le ni nič in da so bile sanje in seveda grem nazaj spat in nato sem že v drugem delu sanj tukaj sem imela bolečine v trebuhu nato sem že rojevala v P in sveda sem se spet zbudila in gledala kje sem.V glavnem današnjo noč sem imela full bujne sanje.Prav v živo sem videla kako mi ej odtekla voda in potem sem že kar rojevala in zjutraj mi naša pupa, ki ima danes rojstni dan reče mami a veš da bi bilo fajn če bi naš dojenček prišel na moj rojstni dan da bi skupaj praznovali.user posted image user posted image user posted image user posted image No jaz upam da je to napoved da pa se bo mogoče danes pa le kaj začelo.

Ampak res sanje so bile pa full resničneuser posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
30.8.2010 11:00:36   
archie

SEPTEMBRČKI 2010

user posted image   20.8.2010  Sarcy          13.09.2010     Naja       2850 g  49 cm

user posted image    25.8.2010   Barbi195     03.09.2010    Neža     3210 gr   50 cm

user posted image  = 4
  user posted image   = 6

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
30.8.2010 11:01:58   
archie

user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL,

01.09.2010 
user posted image anonimna, 29, 3 user posted image , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3 user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejči28 ,user posted image ,MB 31, 2 user posted image   , doma1user posted image F
user posted image ily, NM, 34, 4 user posted image ,doma2user posted image 2P
user posted image lumpa6 ,LJ, user posted image ,7 user posted image ,doma 5 user posted image 2P in 3F ,planiran porod 30.8.

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1  user posted image

03.09.2010
user posted image bambincauser posted image , LJ, 32, 3user posted image , doma 2user posted image F
user posted image barbi195,user posted image , LJ,30, 2user posted image , doma1user posted image F ,rodila 25.8., Neža, 3210 gr, 50 cm
user posted image limonita, 1 user posted image
user posted image rojena77,2 user posted image

04.09.2010
user posted image Blanči, user posted image CE, 34, 4 user posted image , doma 1user posted image  P, rodila 29.8.,3600g,50cm, Eva
user posted image malecka_mateja, MB, 2 user posted image ,doma1user posted image P, rodila 24.8., 3100 gr, 49 cm, Tin
user posted image Gala 4, user posted image ,1 , user posted image , rodila 18.8. ,2840g, 50cm, Nej
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1 user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1 user posted image
user posted image tinkatonka, user posted image ,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image maca29,user posted image ,2user posted image ,doma 1user posted image F; rodila 28.8,  2820g, 48cm, Luka

06.09.2010
user posted image nadka30, user posted image ,CE ,3user posted image , doma1user posted image P,

07.09.2010 
user posted image katrinka,   ,LJ ,2user posted image   ,doma 1 user posted image P, rodila 19.8., 2040g, 45cm, Sandra Larisa
user posted image žanaja, 1 , user posted image
user posted image mihaela81, ,1user posted image

08.09.2010
user posted image Klemcy,user posted image , MB, 28, 1 user posted image
user posted image ŽanaTaja, user posted image   LJ, 33, 2 user posted image , doma1user posted image F       
user posted image Inčy,user posted image ,Ptuj, 25, 1 user posted image
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,

09.09.2010 
user posted image janjja, user posted image ,CE,28, 2 user posted image ,doma 1 user posted image P,
user posted image luna2010,  user posted image , Šentjur, 32, 1 user posted image   ,rodila 18.8.,2880g, 48cm, Miloš

10.09.2010
user posted image wada,34, 2 user posted image
user posted image kesi, 2user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,user posted image , Duplek, 1user posted image  
user posted image zalcy, user posted image , CE, 21, 1user posted image ,rodila 20.7., 2020g,43cm, Neža
user posted image daga79, 1 user posted image
user posted image lenca78, user posted image , LJ, 1 user posted image

11.09.2010
user posted image benika, user posted image , KR, 31, 3user posted image   ,doma 2user posted image F, predviden porod 1.9.
user posted image LoveLove,user posted image   Litija, 28,  1 user posted image
user posted image kajča, user posted image , KR, 31, 5 user posted image , doma2user posted image F in P ,         
user posted image Bepi,KR, 22, 1  user posted image

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1 user posted image
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1 user posted image
user posted image klavdijak1,  user posted image 3user posted image , doma 2 user posted image F
user posted image hanizali, 3user posted image ,doma 2user posted image   ,P
user posted image nushka, SG, 29, 2 user posted image

13.09.2010
user posted image sarcy21,user posted image , 25, 2user posted image , doma 1user posted image F, rodila 20.8.,2850g, 49cm, Naja
user posted image alexeia, 2 user posted image ,doma 1user posted image F

14.09.2010
user posted image tannya,user posted image ,LJ, 36, 2 user posted image , doma 1 user posted image

15.09.2010
user posted image mala2001, user posted image , 2user posted image , doma 1user posted image F
user posted image LucRezia,user posted image , 29, 1user posted image  
user posted image eva2010 , user posted image ,LJ, 34, 2user posted image ,doma 1user posted image P ,
user posted image tpmc,user posted image , MB,22, 1user posted image    ,rodila 19.8., 2730g, 48cm, Nuša                       
user posted image božička09,user posted image ,  LJ,27, 1 user posted image              
user posted image SOncIca, user posted image ,Kamnik, 3user posted image , doma 2 user posted image F

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2user posted image , doma 1 user posted image F
user posted image amelie010user posted image , 2 user posted image
user posted image dva sončka,user posted image , 3user posted image ,doma 2user posted image ,

17.09.2010
user posted image kokica09,2 user posted image
user posted image teja80,29,1 user posted image
user posted image marella1,  user posted image KR,29,2 user posted image ,doma 1 user posted image P    
user posted image izabelina,user posted image   ,Grosuplje, 24, 1 user posted image

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image T.Z.,user posted image , CE, 26, 1  user posted image
user posted image brezcopatka, CE, 31, 1user posted image

19.09.2010 
user posted image *Katja ,1 user posted image

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1 user posted image
user posted image laliela, user posted image , Rogaška Slatina, 24, 1 user posted image
user posted image taly26,MS,1 ,  user posted image

21.09.2010
user posted image corfu,user posted image ,3user posted image ,doma 2 user posted image ,F in P
user posted image nadiž, 2user posted image ,doma 1user posted image F

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2 user posted image ,doma 1user posted image P
user posted image Parižanka, 1 user posted image

23.09.2010
user posted image mery15031981,user posted image ,Kamnik,29,2user posted image ,doma 1 user posted image
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image archie, user posted image ,KR, 29,1 user posted image
user posted image pikicaT,user posted image ,KR, 2 user posted image ,doma1 user posted image  
user posted image belicof , 1 user posted image
user posted image p.h.,4user posted image ,doma 3user posted image , 2F in P
user posted image sanje2, user posted imageMB, 27, 3user posted image , doma 1 user posted image
user posted image karbobo, 2 user posted image
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F
user posted image matineja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P

24.9.2010
user posted image patty81,28,1 user posted image  
user posted image strgi,1 user posted image

25.09.
2010
user posted image NiNiBo,31, 1 user posted image

26.09.
2010
user posted image sonček_25,30, 3 user posted image
user posted image klavdi1, 29,1  user posted image

27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1user posted image F

28.09.2010
user posted image mala, user posted image , LJ, 27,5user posted image ,doma 3 user posted image

29.09.2010
user posted image nenka7,user posted image ,LJ,32, user posted image
user posted image liya,2user posted image ,doma 1user posted image , P
user posted image janjika ,user posted image , Ptuj,3user posted image ,doma user posted image F
user posted image texx,user posted image , Izola, 1 user posted image

30.09.
2010
user posted image lillchy123,user posted image , 32, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image binabina, CE, 25,2 user posted image
user posted image ina79, 30,1user posted image , (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1 user posted image
user posted image teodora75, ,Lj in Gorenjska, 35, 1  user posted image

Skupno število srečk : 93 user posted image         
18 user posted image fantkov user posted image
25 user posted image   punčk  user posted image
50 user posted image  presenečenj 
skupaj 93 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
amm4 user posted image ,rižka
user posted image , _sanika user posted image , 5ra8 user posted image ,julija30user posted image , camino79  user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
30.8.2010 11:02:46   
archie
user posted image      Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

30.8. sanje2,amelie010,tinkatonka,laliela
31.8. natalija28,T.Z.,maca29
02.9. sanje2,klemcy,inčy
03.9. mala,janjja,hanizali
06.9. tinkatonka
07.9. nadka30,SOncIca
08.9. natalija28,almera, archie
09.9. nenka7

user posted image    UZ pregledi    user posted image

30.8. sanje2
31.8. T.Z.
06.9.
lillchy123

user posted image    CTG      user posted image

30.8. tinkatonka,brezcopatka,laliela
31.8. T.Z. ,maca29
02.9. sanje2,klemcy
03.9. mala,janjja
06.9. tinkatonka,teodora75
07.9. SOncIca
08.9. Archie

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?