mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, priznam da se mi danes nič ne da, še manj kot nič. Pa tako lepe sanje sem imela, ko je budilka zazvonila, me je imelo da bi jo zagnala skozi okno. Ampak kaj čmo, je bilo treba vstati in iti na šiht, še malo... Akvič moj, tole mi pa ni všeč, sploh ne, pa tako sem upala, da je končno uspelo Zarja, dobro potujta danes in predvsem uživajta, da ko se vrneš spet domov, da boš spet tisti ta prav Teddy Žižek moj, hvala za recept, sem ga že posredovala moji kuharici (našemu) Loremi, ne polagaj prevelikih upov name, priznam da me je že sedaj strah neuspeha. Saj vem, čudna sem. Miklarom, ti naš ubogi bolančkan revček, čimprej se pocajtaj. Špelka, praviš da je mali O. bolančkan, revček mali. Smo pa tudi me pogrešale tebe. Pikovit, velja za kavo naslednji teden, samo najprej moram videti, kdaj bo sploh punkcija Fida, tale mašinca je pa vredna svojega denarja, malo spominja na tiste stare gas maske , no pomembno je, da služi svojemu namenu Sonya in Naska, upam da je danes lepši dan od včeršnjega neodkrita, vidim da tebi pa dogaja, mladič pa še London . Tale selitev je fina, pa ni fina...je pa vsekakor mikavna Biba007, tukaj se skrivamo , kako sta vidva, vidim na FB da si se specializirala za delanje tort Lana70, nič izgovorov, za vsako nejavljanje talamo plave Hermy, ti si tudi full pridna, jokanje, faks, tečnobo,... gremo delati, da bomo zaslužili za žemljo in pasje brikete, pozdravčke pa vsem čisto vsem od A do Ž