Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 11:50:41
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Bibonček vidim, da je kar nekaj lačnih ust tukaj . Bo res treba kakšen piknik zorganizirat, da vas malo potešimo Ja, ja, wuf, wuf, bi Pirejček preskočim, lahko pa se javim za torto
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 11:52:34
|
|
|
|
mismis
|
a zdaj ko smo te tako pohvalili, se misliš pa povsod ponujati
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 11:56:35
|
|
|
|
aqua77
|
jaz tud piknik, jaz tud.... lahko mafine prinesem...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 11:58:06
|
|
|
|
aqua77
|
jaz sem se odločla, da kar danes že pokličem v MB - ni več kaj za čakat. upam samo, da bom vezo dobila... sem prepričana, da nam je zgleda usojen en toti štajerček...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 11:58:32
|
|
|
|
gigi1
|
Biba a torte oblačiš v tičino? Jaz sem tako pred kratkim naredila za prijatelja in...ufff veliko dela je , pa svoje zakonitosti ima Jaz ponavadi delam torte s samo enim biskvitom in veeeeliko kreme...take se pa ne da v tičino oblečt . Saj so jo vsi pohvalili..ampak meni ni bilo to-to. Kakšno slikco nam lahko privoščiš?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 11:59:02
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a zdaj ko smo te tako pohvalili, se misliš pa povsod ponujati ...akhem, pa ja ne misliš little' mois? Nene, bržkone bo šlo za Madam Žižet
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 12:01:16
|
|
|
|
gigi1
|
Aqua za štajerčka . Za piknik bi bilo pa smiselno malo pogledat za kakšno kočo s kuriščem. Jaz lahko poskrbim za prebranac in še kakšno zanimivo prilogo , meska pa lahko tam pod peko spečemo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 12:02:02
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: mismis a zdaj ko smo te tako pohvalili, se misliš pa povsod ponujati ...akhem, pa ja ne misliš little' mois? Nene, bržkone bo šlo za Madam Žižet Akhmmm mislim, da gre kar za tvojo malenkost
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 12:04:15
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Biba a torte oblačiš v tičino? Jaz sem tako pred kratkim naredila za prijatelja in...ufff veliko dela je , pa svoje zakonitosti ima Jaz ponavadi delam torte s samo enim biskvitom in veeeeliko kreme...take se pa ne da v tičino oblečt . Saj so jo vsi pohvalili..ampak meni ni bilo to-to. Me too . In se da, se da ... samo prava kremica mora bit . Tazadna je bila triplčokoladna - kompaktna, a še vedno relativno rahla Tičino sem pa probala prvič, home-made . Je ful igračkarija - ma dobro pa nima bit od česa. Cukr in voda, nimaš kaj.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 12:07:30
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aqua za štajerčka . Za piknik bi bilo pa smiselno malo pogledat za kakšno kočo s kuriščem. Jaz lahko poskrbim za prebranac in še kakšno zanimivo prilogo , meska pa lahko tam pod peko spečemo jaz vem za eno na Rakitni, ki ima odprto ognjišče niotri
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 12:16:30
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aqua za štajerčka . Za piknik bi bilo pa smiselno malo pogledat za kakšno kočo s kuriščem. Jaz lahko poskrbim za prebranac in še kakšno zanimivo prilogo , meska pa lahko tam pod peko spečemo jaz vem za eno na Rakitni, ki ima odprto ognjišče niotri Ravno tam sem bila zadnjič
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 12:22:22
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Za piknik bi bilo pa smiselno malo pogledat za kakšno kočo s kuriščem. Jaz lahko poskrbim za prebranac in še kakšno zanimivo prilogo , meska pa lahko tam pod peko spečemo smajlikimuslinatečedolizust...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 12:34:05
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Biba a torte oblačiš v tičino? Jaz sem tako pred kratkim naredila za prijatelja in...ufff veliko dela je , pa svoje zakonitosti ima Jaz ponavadi delam torte s samo enim biskvitom in veeeeliko kreme...take se pa ne da v tičino oblečt . Saj so jo vsi pohvalili..ampak meni ni bilo to-to. Me too . In se da, se da ... samo prava kremica mora bit . Tazadna je bila triplčokoladna - kompaktna, a še vedno relativno rahla Tičino sem pa probala prvič, home-made . Je ful igračkarija - ma dobro pa nima bit od česa. Cukr in voda, nimaš kaj. Baje gre not še glukoza, ki jo je zelo težko dobit . Zdej v Pekarni Vrhnika prodajajo tičino tudi po pol kile. Mah..vseeno ne vem, če se bom še te zadeve lotila. Me je mazanje z masleno kremo in oblačenje v tičino čist ob živce spravljalo Tole bo verjetno v kratkem madam Žižet naredila (z malo več kreme) http://www.gurman.eu/recepti.php?S=6&Article=3548 Uganite komu se danes ne da delati?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 12:35:53
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Za piknik bi bilo pa smiselno malo pogledat za kakšno kočo s kuriščem. Jaz lahko poskrbim za prebranac in še kakšno zanimivo prilogo , meska pa lahko tam pod peko spečemo smajlikimuslinatečedolizust... Zdej pa že men kruli
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 12:47:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aqua za štajerčka . Za piknik bi bilo pa smiselno malo pogledat za kakšno kočo s kuriščem. Jaz lahko poskrbim za prebranac in še kakšno zanimivo prilogo , meska pa lahko tam pod peko spečemo jaz vem za eno na Rakitni, ki ima odprto ognjišče niotri Ravno tam sem bila zadnjič a u Polharici, ali u Lovski koči?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 12:49:23
|
|
|
|
mismis
|
men, men, men se danes ne da delati odkar se bojujem s temi rahlimi glavoboli je delovna vnema na nuli. Žižek, sem pa včeraj gledala Ugly truth, spet, pa sem se pri lift sceni spomnila nate
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 12:52:04
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aqua za štajerčka . Za piknik bi bilo pa smiselno malo pogledat za kakšno kočo s kuriščem. Jaz lahko poskrbim za prebranac in še kakšno zanimivo prilogo , meska pa lahko tam pod peko spečemo jaz vem za eno na Rakitni, ki ima odprto ognjišče niotri Ravno tam sem bila zadnjič a u Polharici, ali u Lovski koči? Hmmm ne vem Vem, da je bila spodaj koča, kjer smo pekli, zgoraj (noo niti 100m stran) pa ogromna bajta, kjer so bili WCji in sobe.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 12:53:27
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis men, men, men se danes ne da delati odkar se bojujem s temi rahlimi glavoboli je delovna vnema na nuli. Žižek, sem pa včeraj gledala Ugly truth, spet, pa sem se pri lift sceni spomnila nate Bošček moj zaradi glavoboljca Ja, tista scena v liftu je pa res hot, hot
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 12:58:28
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Hmmm ne vem Vem, da je bila spodaj koča, kjer smo pekli, zgoraj (noo niti 100m stran) pa ogromna bajta, kjer so bili WCji in sobe. potem pa 100% nisi bila v Polharici, ta ima odprto ognjišče sredi bajte, sem praznovala svojo 30-ko notri, pa je bilo prav hudo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 13:07:21
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Hmmm ne vem Vem, da je bila spodaj koča, kjer smo pekli, zgoraj (noo niti 100m stran) pa ogromna bajta, kjer so bili WCji in sobe. potem pa 100% nisi bila v Polharici, ta ima odprto ognjišče sredi bajte, sem praznovala svojo 30-ko notri, pa je bilo prav hudo. Saj tam je bilo tudi odprto ognjišče sredi bajte. Zraven pa še ena bajta, kjer so bili WCji in sobe. Ampak mislim, da je bila lovska koča
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 13:11:56
|
|
|
|
mismis
|
Polharica ja majhna, nima dodatnih sob. Ok saj tudi štroma nima, mi smo imeli za žurko agregat , ki ga je naš na eno uro polnil. Še dobro, da imam tako priročnega dedca
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 14:12:01
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 jaz tud piknik, jaz tud.... lahko mafine prinesem... ni slaba ideja, ni slaba......a je bil tazadnji piknik pr meni? Sam dejmo nahitrco, dokler je še toplo.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 14:13:21
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No mi2 sva imela včeraj obletnico poroke in bi seveda oba pozabila...če: se zaradi gužve ne bi odpravila po drugi poti domov, iskala govedo Angus in posledično, (ker sva bila že pozna) skočila v nabavo v Postojno. Tam sem jaz odkrila neko knjigico o čokoladi. Z zanimivimi recepti . ..ti ti, pa tako blizu, nisi mogla skočit še do mene na pir? Mogoče sem bila pa celo jaz v Postojni? Srce, sva se tam znajdla čisto po naključju. Nisva mislila, da bova šla po tej poti in saj veš...takole nekoga rufnit.."jaz sem pred vrati" pa men nekako ni . Če bi šla plansko, bi ti sigurno že prej sporočila . Ura je bila tam nekje okoli 17ih, pa lačna sva bila in hitela domov. Saj veš kako je na dopustu... Se čisto razvadiš s hrano in se želodec kar naprej oglaša . Po poti pa nič zanimivega za ustavit se in nekaj pojest draga moja, zelooo bi te bila vesela...pa želodčke bi tut napolnili s kakšno domačo salamico ;)))....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 17:06:06
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Baje gre not še glukoza, ki jo je zelo težko dobit . Ni panike, fruktozo dobiš v vsaki štacuni, tudi pri najboljšem sosedu jo imajo. Tole bo verjetno v kratkem madam Žižet naredila (z malo več kreme) http://www.gurman.eu/recepti.php?S=6&Article=3548 Oooooooopa, za tiste, ki se vam ne ljubi poklikat, Madam Žižet bo napravila čokoladno torto z bazilikino kremo . Pa še brez mokce je, genau za IVFjevke. A nas hočeš namamit, a? Be careful what you wish for - saj veš, se ti znamo nagrmadit pred vrati Uuuuuuuu, Mismis, tole z agregatom je pa morala bit prelomnica, kaj? Le-gen-da-ry, a? Ah, bi se človek še za kakšno vstopnico zangažiral, če bi kaj pomagalo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.10.2010 22:46:32
|
|
|
|
Naska
|
Hejla - prebrala - ne morem kaj dosti kometirat. Pri nas - mah, ne vem. Včeraj sva imela pogovor in sem mislila, da je boljše, vendar je bilo danes isto s...nje, pravzaprav še hujše, ker sem bila odprta in nepripravljena na to. Sem šla delat čist zrukana. samo bežim od doma.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.