|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
13.10.2010 11:50:41   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Bibonček vidim, da je kar nekaj lačnih ust tukaj user posted image . Bo res treba kakšen piknik zorganizirat, da vas malo potešimo user posted image

Ja, ja, wuf, wuf, biuser posted image user posted image user posted image
Pirejček preskočim, lahko pa se javim za tortouser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
13.10.2010 11:52:34   
mismis
a zdaj ko smo te tako pohvalili, se misliš pa povsod ponujati user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
13.10.2010 11:56:35   
aqua77
jaz tud piknik, jaz tud.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko mafine prinesem... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
13.10.2010 11:58:06   
aqua77
jaz sem se odločla, da kar danes že pokličem v MB - ni več kaj za čakat.  upam samo, da bom vezo dobila... user posted image

sem prepričana, da nam je zgleda usojen en toti štajerček... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
13.10.2010 11:58:32   
gigi1
Biba a torte oblačiš v tičino? Jaz sem tako pred kratkim naredila za prijatelja in...ufff veliko dela je user posted image , pa svoje zakonitosti ima user posted image  Jaz ponavadi delam torte s samo enim biskvitom in veeeeliko kreme...take se pa ne da v tičino oblečt user posted image . Saj so jo vsi pohvalili..ampak meni ni bilo to-to.
Kakšno slikco nam lahko privoščiš?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
13.10.2010 11:59:02   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

a zdaj ko smo te tako pohvalili, se misliš pa povsod ponujati user posted image user posted image user posted image

...akhem, pa ja ne misliš little' mois? Nene, bržkone bo šlo za Madam Žižetuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
13.10.2010 12:01:16   
gigi1
Aqua za štajerčka user posted image  user posted image  user posted image .

Za piknik bi bilo pa smiselno malo pogledat za kakšno kočo s kuriščem. Jaz lahko poskrbim za prebranac in še kakšno zanimivo prilogo user posted image , meska pa lahko tam pod peko spečemo user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
13.10.2010 12:02:02   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

...akhem, pa ja ne misliš little' mois? Nene, bržkone bo šlo za Madam Žižetuser posted image

Akhmmm mislim, da gre kar za tvojo malenkost user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
13.10.2010 12:04:15   
biba007

Biba a torte oblačiš v tičino? Jaz sem tako pred kratkim naredila za prijatelja in...ufff veliko dela je user posted image , pa svoje zakonitosti ima user posted image  Jaz ponavadi delam torte s samo enim biskvitom in veeeeliko kreme...take se pa ne da v tičino oblečt user posted image . Saj so jo vsi pohvalili..ampak meni ni bilo to-to.

Me toouser posted image .
In se da, se da ... samo prava kremica mora bituser posted image . Tazadna je bila triplčokoladna - kompaktna, a še vedno relativno rahlauser posted image
Tičino sem pa probala prvič, home-madeuser posted image . Je ful igračkarija - ma dobro pa nima bit od česa. Cukr in voda, nimaš kaj.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
13.10.2010 12:07:30   
mismis

Za piknik bi bilo pa smiselno malo pogledat za kakšno kočo s kuriščem. Jaz lahko poskrbim za prebranac in še kakšno zanimivo prilogo user posted image , meska pa lahko tam pod peko spečemo user posted image

jaz vem za eno na Rakitni, ki ima odprto ognjišče niotri

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
13.10.2010 12:16:30   
gigi1

Ravno tam sem bila zadnjič user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
13.10.2010 12:22:22   
aqua77

smajlikimuslinatečedolizust... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
13.10.2010 12:34:05   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Me toouser posted image .
In se da, se da ... samo prava kremica mora bituser posted image . Tazadna je bila triplčokoladna - kompaktna, a še vedno relativno rahlauser posted image
Tičino sem pa probala prvič, home-madeuser posted image . Je ful igračkarija - ma dobro pa nima bit od česa. Cukr in voda, nimaš kaj.

Baje gre not še glukoza, ki jo je zelo težko dobit user posted image . Zdej v Pekarni Vrhnika prodajajo tičino tudi po pol kile. Mah..vseeno ne vem, če se bom še te zadeve lotila. Me je mazanje z masleno kremo in oblačenje v tičino čist ob živce spravljalo user posted image

Tole bo verjetno v kratkem madam Žižet naredila (z malo več kreme) user posted image
http://www.gurman.eu/recepti.php?S=6&Article=3548

Uganite komu se danes ne da delati? user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
13.10.2010 12:35:53   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

smajlikimuslinatečedolizust... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa že men kruli user posted image  

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
13.10.2010 12:47:11   
mismis

a u Polharici, ali u Lovski koči?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
13.10.2010 12:49:23   
mismis
men, men, men se danes ne da delati  user posted image user posted image user posted image  odkar se bojujem s temi rahlimi glavoboli je delovna vnema na nuli.

Žižek, sem pa včeraj gledala Ugly truth, spet, pa sem se pri lift sceni spomnila nate user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
13.10.2010 12:52:04   
gigi1

a u Polharici, ali u Lovski koči?

Hmmm ne vemuser posted image  Vem, da je bila spodaj koča, kjer smo pekli, zgoraj (noo niti 100m stran) pa ogromna bajta, kjer so bili WCji in sobe.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
13.10.2010 12:53:27   
gigi1

men, men, men se danes ne da delati  user posted image user posted image user posted image  odkar se bojujem s temi rahlimi glavoboli je delovna vnema na nuli.

Žižek, sem pa včeraj gledala Ugly truth, spet, pa sem se pri lift sceni spomnila nate user posted image

Bošček moj zaradi glavoboljca user posted image

Ja, tista scena v liftu je pa res hot, hot user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
13.10.2010 12:58:28   
mismis

Hmmm ne vemuser posted image  Vem, da je bila spodaj koča, kjer smo pekli, zgoraj (noo niti 100m stran) pa ogromna bajta, kjer so bili WCji in sobe.

potem pa 100% nisi bila v Polharici, ta ima odprto ognjišče sredi bajte, sem praznovala svojo 30-ko notri, pa je bilo prav hudo.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
13.10.2010 13:07:21   
gigi1

potem pa 100% nisi bila v Polharici, ta ima odprto ognjišče sredi bajte, sem praznovala svojo 30-ko notri, pa je bilo prav hudo.

Saj tam je bilo tudi odprto ognjišče sredi bajte. Zraven pa še ena bajta, kjer so bili WCji in sobe. Ampak mislim, da je bila lovska koča user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
13.10.2010 13:11:56   
mismis
Polharica ja majhna, nima dodatnih sob. Ok saj tudi štroma nima, mi smo imeli za žurko agregat user posted image , ki ga je naš na eno uro polnil. Še dobro, da imam tako priročnega dedca user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
13.10.2010 14:12:01   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

jaz tud piknik, jaz tud.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko mafine prinesem... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni slaba ideja, ni slaba......a je bil tazadnji piknik pr meni? Sam dejmo nahitrco, dokler je še toplo.....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
13.10.2010 14:13:21   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

No mi2 sva imela včeraj obletnico poroke in bi seveda oba pozabila...če:
se zaradi gužve ne bi odpravila po drugi poti domov, iskala govedo Angus in posledično, (ker sva bila že pozna) skočila v nabavo v Postojno. Tam sem jaz odkrila neko knjigico o čokoladi. Z zanimivimi recepti user posted image .

..ti ti, pa tako blizu, nisi mogla skočit še do mene na pir? Mogoče sem bila pa celo jaz v Postojni?user posted image

Srce, sva se tam znajdla čisto po naključju. Nisva mislila, da bova šla po tej poti in saj veš...takole nekoga rufnit.."jaz sem pred vrati" pa men nekako ni user posted image . Če bi šla plansko, bi ti sigurno že prej sporočila user posted image . Ura je bila tam nekje okoli 17ih, pa lačna sva bila in hitela domov. Saj veš kako je na dopustu... Se čisto razvadiš s hrano in se želodec kar naprej oglaša user posted image . Po poti pa nič zanimivega za ustavit se in nekaj pojest user posted image

draga moja, zelooo bi te bila vesela...pa želodčke bi tut napolnili s kakšno domačo salamico ;)))....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
13.10.2010 17:06:06   
biba007

Baje gre not še glukoza, ki jo je zelo težko dobit user posted image .

Ni panike, fruktozo dobiš v vsaki štacuni, tudi pri najboljšem sosedu jo imajo.

Tole bo verjetno v kratkem madam Žižet naredila (z malo več kreme) user posted image
http://www.gurman.eu/recepti.php?S=6&Article=3548

Oooooooopa, za tiste, ki se vam ne ljubi poklikat, Madam Žižet bo napravila čokoladno torto z bazilikino kremouser posted image . Pa še brez mokce je, genau za IVFjevke. A nas hočeš namamit, a? Be careful what you wish for - saj veš, se ti znamo nagrmadit pred vratiuser posted image

Uuuuuuuu, Mismis, tole z agregatom je pa morala bit prelomnica, kaj? Le-gen-da-ry, a? Ah, bi se človek še za kakšno vstopnico zangažiral, če bi kaj pomagalouser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
13.10.2010 22:46:32   
Naska
Hejla - prebrala - ne morem kaj dosti kometirat. Pri nas - mah, ne vem. Včeraj sva imela pogovor in sem mislila, da je boljše, vendar je bilo danes isto s...nje, pravzaprav še hujše, ker sem bila odprta in nepripravljena na to. Sem šla delat čist zrukana. samo bežim od doma.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.