Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 7:24:41
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro, nisem dobre volje, mojga bi .... ghhmmm . Naska nekam bi jih blo treba v šolo poslat, groza. Papico ste včer komentirale? Njaaaammmm . Malo toplega napitka za zjutraj ... ... pa pridem še kasnej kej pokomentirat. Lep dan vsem!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 7:46:11
|
|
|
|
aqua77
|
Morgen! Naskič naš, ti se ne obremenjuj preveč, očitno ni problem v tebi, tako da glej nase in počni zadeve, ki so dobre zate... Itak je on tisti, ki je na zgubi! Mi smo tuki, tko da kar sem pridi, se bomo vse zmenile in kakšen pameten plan naredile. Glavo gor pa ponosno naprej. Drži se tega, kar pravjo posvojene mame: "Ni konc, dokler ni dober!!!"
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 8:13:19
|
|
|
|
aqua77
|
Pupe, da vs še tuki pobaram, ker vas kar nekaj hodi v MB. Koliko časa mine od prvega razgovora do začetka postopka in če se lahko pride kaj prej na vrsto, če se gre samoplačniško?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 8:14:53
|
|
|
|
mausikaa
|
Tole bo verjetno v kratkem madam Žižet naredila (z malo več kreme) http://www.gurman.eu/recepti.php?S=6&Article=3548 Žiži tole je ena boljših tort, vsaj zame sem jo delala nekaj časa nazaj za RD mojega očeta, pa nisem potem hotela povedat kaj je notri in so morali ugibat...zanimiva reakcija, dokler niso vedeli kakšna krema točno je, je bila torta vsem ah in oh in sploh the best, ko so pa izvedeli kaj je notri pa ni blo več ah in oh in sploh...no zame je še vedno ah in oh in sploh...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 8:19:03
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Tole bo verjetno v kratkem madam Žižet naredila (z malo več kreme) http://www.gurman.eu/recepti.php?S=6&Article=3548 Žiži tole je ena boljših tort, vsaj zame sem jo delala nekaj časa nazaj za RD mojega očeta, pa nisem potem hotela povedat kaj je notri in so morali ugibat...zanimiva reakcija, dokler niso vedeli kakšna krema točno je, je bila torta vsem ah in oh in sploh the best, ko so pa izvedeli kaj je notri pa ni blo več ah in oh in sploh...no zame je še vedno ah in oh in sploh... super recept mausi, bom še jaz probala nardit za vikend pa javim kako je uspelo, mamo doma par ljudi, ki ne jejo glutena, in je super stvar, ker je brez moke...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 8:20:28
|
|
|
|
mausikaa
|
evo malo nostalgije http://www.youtube.com/watch?v=sX-r1r6wtJI pri nas nič novega, še vedno čakam bemo sem jezna, skurjena pa tudi tko, da ne vem kako bom preživela današnji dan, sej potem pa itak zbrišem za vikend na dopust - aleluja končno samo zdej ne vem kako bom tole zmutila, da ne bom zamudla novembra...ma ktera Primolut nor viška?? kdaj bo torej piknik? jaz sem do 20.11. načeloma vikende fraj...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 8:23:06
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Tole bo verjetno v kratkem madam Žižet naredila (z malo več kreme) http://www.gurman.eu/recepti.php?S=6&Article=3548 Žiži tole je ena boljših tort, vsaj zame sem jo delala nekaj časa nazaj za RD mojega očeta, pa nisem potem hotela povedat kaj je notri in so morali ugibat...zanimiva reakcija, dokler niso vedeli kakšna krema točno je, je bila torta vsem ah in oh in sploh the best, ko so pa izvedeli kaj je notri pa ni blo več ah in oh in sploh...no zame je še vedno ah in oh in sploh... super recept mausi, bom še jaz probala nardit za vikend pa javim kako je uspelo, mamo doma par ljudi, ki ne jejo glutena, in je super stvar, ker je brez moke... pri meni so že navajeni, da vedno pripravim nekaj novega...in običajno jih pustim v nevednosti do tik pred zdajci...poleti sem delala ene mini tortice z sivkino kremo - tudi super zadeva...v bistvu se da tolk stvari ponucat iz vrta za katere tudi slučajno ne bi človek mislil da so za na mizo v takšni ali pa drugačni obliki...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 9:50:24
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Naskič ma shit no . Pred časom sem napisala, da je za dober odnos treba garati. Zdej pa res ne vem več . Očitno nekateri fantje prihajajo v meno . Moj je HB že prestar za te zadeve. Loremi napolni si srček s sončkom, tudi, če ga zunaj še ni. Lanči hvala obljubim, da pokličem, ko bom naslednjič blizu vas. Bibonček saj zato sem pa recept prilimala, da se boste same lotile Mausika a imaš knjigo Alenke Kodele, al si ta recept najdla na netu tako kot jaz? Me zanima, če je dobra knjiga? Se pa priporočam za recept za sivkino kremo pliiiiz Glede M pa...jaz si je ne bi sprožila. Ne vem...se mi vseeno zdi, da to ni pametno . Si probala aspirin+rdeče vino+ . To jo dostikrat zbudi. Aquič jaz sicer ne vem kako gredo stvari v MB, sem pa pred časom dobila info, da se samoplačniško čaka dlje kot na koncesijo. In zakaj bi ti samoplačniško, če imaš še nekaj postopkov na koncesijo? MB je precej dražji kot Ata. Cene se gibljejo okoli 3000-3500 EUR. Mišika kako smo danes? Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 9:55:07
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aquič jaz sicer ne vem kako gredo stvari v MB, sem pa pred časom dobila info, da se samoplačniško čaka dlje kot na koncesijo. In zakaj bi ti samoplačniško, če imaš še nekaj postopkov na koncesijo? MB je precej dražji kot Ata. Cene se gibljejo okoli 3000-3500 EUR. Ojla Žižet, sva z dragim razmišljala, če bi bila tako kaj prej na vrsti, da nebi čakala tam nekje do junija na postopek. Ker pri Atu, če greš samoplačniško, si lahko takoj na vrsti. No, če je še več za čakat, potem to odpade. Drugače draga kako si kaj? Vidim, da ti kulinarika ne da mira zadnje čase. :-) Sem že prej napisala, da ti bom mogoče v zelje skočila ta vikend s čokoladno torto in neko baziliko... Me prav zanima, kaj mi bo ratalo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 10:02:21
|
|
|
|
miska73
|
Aquica moja, te lubčkam in objemčkam, pa tud če nečeš... To ti je najboljši recept, da takoj razmišljaš o naslednjem koraku. Že zdaj navijam za MB. Naski sem mal ven in ne vem čist kaj se dogaja s tabo... ampak tudi zate en topel objem. Žižet a ti pa o kuharski knjigi razmišljaš?... se priporočam za en podpisan izvod :-) Miška kako jajčniki? špikajo?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 10:04:45
|
|
|
|
miska73
|
Za foliklčke
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 10:08:56
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aquič jaz sicer ne vem kako gredo stvari v MB, sem pa pred časom dobila info, da se samoplačniško čaka dlje kot na koncesijo. In zakaj bi ti samoplačniško, če imaš še nekaj postopkov na koncesijo? MB je precej dražji kot Ata. Cene se gibljejo okoli 3000-3500 EUR. Ojla Žižet, sva z dragim razmišljala, če bi bila tako kaj prej na vrsti, da nebi čakala tam nekje do junija na postopek. Ker pri Atu, če greš samoplačniško, si lahko takoj na vrsti. No, če je še več za čakat, potem to odpade. Drugače draga kako si kaj? Vidim, da ti kulinarika ne da mira zadnje čase. :-) Sem že prej napisala, da ti bom mogoče v zelje skočila ta vikend s čokoladno torto in neko baziliko... Me prav zanima, kaj mi bo ratalo. Aqua mislim da ne boš tako dolgo čakala, ker tudi Roži je bila v začetku avgusta na posvetu pa bi bila lahko že v akciji prejšnji mesec, pa je prestavla na ta mesec, tako da mislim da po posvetu stvari stečejo dokaj hitro .... vsaj se mi zdi ....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 10:10:39
|
|
|
|
aqua77
|
O podganca!! Kako si nam kaj? Ti deca kaj nagajajo? A bo kakšen fotosešn padu za stimulejšen naše mišmiš???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 10:13:15
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibk Aqua mislim da ne boš tako dolgo čakala, ker tudi Roži je bila v začetku avgusta na posvetu pa bi bila lahko že v akciji prejšnji mesec, pa je prestavla na ta mesec, tako da mislim da po posvetu stvari stečejo dokaj hitro .... vsaj se mi zdi .... bibk, hvala za info. mah, sem že v štartu po prvem postopku razmišljala, da bi šla kam drugam, pa sem se vedno čakalnih vrst ustrašla.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 10:16:10
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: bibk Aqua mislim da ne boš tako dolgo čakala, ker tudi Roži je bila v začetku avgusta na posvetu pa bi bila lahko že v akciji prejšnji mesec, pa je prestavla na ta mesec, tako da mislim da po posvetu stvari stečejo dokaj hitro .... vsaj se mi zdi .... bibk, hvala za info. mah, sem že v štartu po prvem postopku razmišljala, da bi šla kam drugam, pa sem se vedno čakalnih vrst ustrašla. Jaz sem tudi po 3h neuspehih se odločla zapustit Reškota, bom šla probat 1x na GK LJ in če ne je tudi MB v mojih mislih .... Živi bili pa videli :)
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 10:18:27
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibk IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: bibk Aqua mislim da ne boš tako dolgo čakala, ker tudi Roži je bila v začetku avgusta na posvetu pa bi bila lahko že v akciji prejšnji mesec, pa je prestavla na ta mesec, tako da mislim da po posvetu stvari stečejo dokaj hitro .... vsaj se mi zdi .... bibk, hvala za info. mah, sem že v štartu po prvem postopku razmišljala, da bi šla kam drugam, pa sem se vedno čakalnih vrst ustrašla. Jaz sem tudi po 3h neuspehih se odločla zapustit Reškota, bom šla probat 1x na GK LJ in če ne je tudi MB v mojih mislih .... Živi bili pa videli :) Se strinjam!!! Upam, da bo LJ zmagovalna kombinacija!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 10:20:04
|
|
|
|
gigi1
|
Aqua v MB je velik naval parov iz HR. Zato se čaka samoplačniško še dlje, kot na koncesijo. Za koncesijo sem pa slišala, da so se celo zmanjšale čakalne dobe. Telefon v roke pa kliči. Prej, ko pokličeš, prej boš na vrsti Madoniš, sama pamet me je Glede tortice pa kar izvoli in poročaj pliiiz. Pa še kakšno slikco nam nalimaj. Jaz sem včeraj paprike dobila in me čaka kuhanje ajvarja , tko da ne bo nič s tovrstnimi umetnijami. Podgančič veš de bom! Prvi izvod bo za mojo tanartaljubš podganco
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 14.10.2010 10:22:14 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 10:21:46
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aqua v MB je velik naval parov iz HR. Zato se čaka samoplačniško še dlje, kot na koncesijo. Za koncesijo sem pa slišala, da so se celo zmanjšale čakalne dobe. Telefon v roke pa kliči. Prej, ko pokličeš, prej boš na vrsti Madoniš, sama pamet me je enga more bit... sej sem že včeraj poklicala, prvi posvet imamo 01.02.2011. veš, da sem jaz človek od akcije...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 10:24:02
|
|
|
|
gigi1
|
Uff si hitra, jaz pa prehitro stisnila tipko Saj 1.2. ni daleč. Če pogledaš, da vsekakor moraš počakati 3 mesece...jaz še raje vidim 6, če ni problem v letih in evo . To bo to!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 10:26:02
|
|
|
|
miklarom
|
aqua - čakalne dobe v MB niso dolge, je pa fajn da čimprej pokličeš in se naročiš za prvi posvet , da lahko prideš hitro na čakalno listo in v postopek. Če imaš vse opravljene izvide jih neseš s seboj, da ti tam ni treba nič delati, razen dali te bodo na preiskave za kri, potem sledi branje izvidov in še si kmalu v postopku. Ti pa pošiljam tudi tel. št za naročanje : 02/321 24 48 drugače pa lep dan vsem, čeprav je malo žalostno zunaj mismis - madonca še malo pa punkcija navijam nekaj se govori da od decembra do februarja ne bodo delali zaradi prenavljanja laboratorija, pa me malo skrbi a me bodo sploh še vzeli v drugi polovici novembra za pingote , ker do februarja mi je pa res dolga, pa še moj gre konec januarja na operacijo za žolč in bo kar težka
< Sporočilo je popravil miklarom -- 14.10.2010 10:34:01 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 10:28:02
|
|
|
|
lana70
|
piknik? Kdaj? Sem se pa spomnila, da smo pa vmes bili pri kitajcih...zelje in take zadeve Bibon, jap, tudi jaz sem tu....saj vidiš, izpolnjujem enega izmed "pogojev"...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 10:28:16
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aqua v MB je velik naval parov iz HR. Zato se čaka samoplačniško še dlje, kot na koncesijo. Za koncesijo sem pa slišala, da so se celo zmanjšale čakalne dobe. Telefon v roke pa kliči. Prej, ko pokličeš, prej boš na vrsti Madoniš, sama pamet me je enga more bit... pišuka aqua, ti tak hiter pišeš, da jaz med tem časom vse zamudim, , super da imaš že datum h kateremu DR. so te pa dali? sej sem že včeraj poklicala, prvi posvet imamo 01.02.2011. veš, da sem jaz človek od akcije...
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 10:38:07
|
|
|
|
aqua77
|
Ojla Miklič stara sablja!!! Držim pestke, da pridejo pingoti čim prej na dnevni red!!! Ima, da bo uspeh to rundo... Bomo navijal ko pr norcih... !!!! Dali so me k nekemu dr. Vladisvljević al nekaj tekega. Ne vem če sem prav napisala.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 14.10.2010 10:45:05
|
|
|
|
aqua77
|
Pa še malo stimulejšn za našo mišmiš, da bodo frnikulce čim lepše!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.