loremi
|
aquica kok navijam, da bi črtica bla vsak dan močnejša!! pa boš šla kej na krvni test? da se še bolj jasno pokaže, na čem si? punce, dejte še ve mal jamrat, da ne bo forum sam mojega javskanja poln no pa te zgodbe, doživetja, ki jih ve pišete, prosim lepo, sploh ni jamranje sonyaaa draga moja kako si, kako sta danes? kako on reagira? ma mi je tko žal, da je do tega prišlo antidepresivi, praviš? pa misliš, da so res potrebni? no resnično ne morem neki govorit, ker te ne poznam, ne vidim, kaj pa kak pogovor s strokovnjakom, da nekje daš iz sebe, pogovoriš? sej za začetek lahk probaš tud kak persen, ne povzroča odvisnosti pa še naraven je kako je pa Naska, sta mela tud burno? Fidolina kako si danes? boš uspela kaj nadomestit spanje in spočit možgančke? To je nekaj blo v zraku al kaj, jst sem tud mojga včer nakurla, pa bo mogoče spet nucal za mesec, dva . Mu po operaciji in vsem povem, da ga imam rada, a on se obnaša, kot da je on sam na svetu in le njegove potrebe . mismis jst mam pa kr strah pred temo in se ne spravim sama v gozd, ko je tema/mrak, niti z baterijo, še če gre moj poleg, imam oči kot sova , dobra si ... jst bom kužončka peljala kr popoldan, no samo je res, da je nimam v hiši, ko me ni doma, in lahko ona sama potrebe mirno na travci uštima tebe je tud tako bolelo zapestje? mi ni jasno, zakaj to, ker prej nikol nisem mela bolečin tolko časa, zdej pa kar ... zjutraj je najhujš , ma samo da mine, upam, da bo minilo ... sem bla pa jezna na tisto sestro, mi je zdravilo s takim šusom not stisnla, da sem sred dneva zvezde štela Dekleta moja vas objemčkam vse po vrsti!