|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
12.10.2010 7:06:05   
aqua77
Jutro!!! user posted image

Evo mene, sem že tukaj s problemi in pripravljena težit na vse zgodaj... user posted image

No, takle mamo. Včeraj zvečer si vstavim prometrij in valda krvav prst.  user posted image user posted image user posted image Popizdim in grem spat, razočarana seveda (spanja bolj malo). Ob 5 zjutraj ne morem več spat in grem pišat na palčko. Sej ne vem, a sem vidla raaaaaahlo črtico na CB, al sem jo hotla videt, al pa se mi je sanjalo... user posted image user posted image user posted image user posted image Vglavnem si ruknem not spet prometrij, prst čist. user posted image Grem spet "kao" spat do 6. Še enkrat preverim stanje v notranjosti spet neki rjavega najdem. user posted image In se odločim, da počakamo še do jutri. Pa se začnem tolažit, da so mi 2 vstavli, da so izcedki v štartu sploh pri IVF pogosti, da to nič še ne pomeni (šraufa me ko pr norcih)...

Tako, da se mi zdi, da bo danes še dooooolg dan. Čekiranje na WC-ju bo še bolj redno od gledanja na uro, kdaj bo službe konec... user posted image user posted image user posted image Jutri ponovim vajo s palčko, do takrat si bom pa še prometrij not tlačla. Sam vse skupaj mi sploh ni všeč...

No, dost je mene in mojih problemov. Sploh pa že na vse zgodaj tuki cel svet morim in to temo... user posted image user posted image user posted image Sem sama nase jezna ko pes (user posted image )...

Drugače pa se spodobi, če že jamram tuki, da vam vsaj kofe skuham... user posted image user posted image user posted image

user posted image

evo, ena taka z opico od opice... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
12.10.2010 7:20:49   
Anonimen
Da se malo uštulim..

Aqua, držim pesti!!!! Na ful!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vidim, da moram večkat pridit pokukat sem k vam, k mate takšno stimulacijo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1777
12.10.2010 7:34:44   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Jutro!!! user posted image

Evo mene, sem že tukaj s problemi in pripravljena težit na vse zgodaj... user posted image

Jest sem že vajena...mam eno tako hči, ki je zjutraj še pogledat ne smeš, pa že teži...kaj šele, če si navsezgodaj dobre volje...pa ni tamala, ki še "sme" težit user posted image !

Sicer pa, stiska me zate user posted image , se spomnim kako mi je bilo pri srcu pred testom,...pa pred punkcijo (a bo kaj user posted image ), pa pred ET (a me bo kakšen pričakal)...vse je še živo...tako, da velikuser posted image , da zdržiš.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
12.10.2010 7:46:51   
loremi
Dobro jutro!

aqua tole je tud preizkušnja za živčke ja, ampak nč ne težiš že zjutraj, ampak nas pridno obveščaš o vsem, kar se dogaja ... in jaz držim pesti, da se dogaja nekaj lepega, da se pikica lepo sidra na svoje mesto! user posted image user posted image user posted image  joooj kako navijam!

Danes je blo tud mrzlo zjutraj user posted image , ampak upam, da nas čez dan spet mal sonček poboža. Morm po šihtu it spet s kužiko na sprehod, pa fotoaparat s sabo vzet, tolk lepe panterjeve in zelene mušnice pri nas rastejo user posted image .

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
12.10.2010 7:47:44   
loremi
evo pa spet sem prehitr oddala post, nisem dopisala ...

aqua hvala za kavico!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
12.10.2010 7:53:22   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77
Sej ne vem, a sem vidla raaaaaahlo črtico na CB, al sem jo hotla videt, al pa se mi je sanjalo... user posted image user posted image user posted image user posted image

Aqua včeraj pa črtice ni bilo, a ne? Navijam do plafona, da je bla dans črtica in bo jutri le še močnejša.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
12.10.2010 8:14:59   
sonya1
Dobro jutro, punce !

Evo, še mene. Budno spremljam, kaj se vam dogaja in navijam za vse, samo časa pisati nimam.
Aquica, upamo na najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nam manjka tukaj nosečk.
Loremi, vidiš, mogoče pa ni tako hudo. Kar pogumno naprej. Mislim nate.
Zarči, ti se zadnje čase bolj malo javljaš ? Si v redu ?

Pri nas doma je pa stanje malo podobno vremenu zunaj. Bolj hladno. Včeraj sem ga prosila, naj se izseli. Mislim, da je čas, da se gre naprej. Najbrž sem malo v depresiji zadnje čase, počutim se kot da me nobeden ne mara in da nimam več pričakovati kaj veselega v življenju. Mogoče je čas za kašne blage antidepresive, ker v resnici konkretnega razloga zakaj sem tako potrta, niti nimam. No, ja, pravzaprav imam, samo ne toliko, da bi mislila, da sme najbolj nesrečna na svetuuser posted image

Drage moje, še jaz malo smetim tukaj. V realnem življenju raje ne jamram, ker me ljudje okoli niti ne razumejo.
Bodite lepo in pozdravčke vsem, ki jih nisem omenila tu.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
12.10.2010 8:17:28   
aqua77
Ej pupe moje hvala vam za vso podporo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sej, če se mi do zdej ni utrgal, mam še par dni fore, tole z živci je res ko na vakcu smrti... user posted image

Zarči, včeraj ni blo ne duha ne sluha o noben črtici. Jasen minus. Brez debate. Danes pa se je naredila kot nitka tanka tam pri robu, kjer se potem začne debelit, pa fuuuul rahla. Sam se mi je že ene parkrat tako pokazala tako da ne vem... user posted image Sem jo hotla slikat, pa se na slikci nič ne vidi, je tko švoh.. user posted image
Do gat še ni prišlo nič krvavega, sam neke rjave nitke, sam je še cel dan pred mano. Za vsak slučaj sem zjutraj vzela tableto proti krčem, k me je šraufal, če je eden obstal, da ga kej vn ne vrže...

Zdej pa čiči in čakaj sistem... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
12.10.2010 8:23:15   
aqua77
Sonja srce,

ti kar sem pridi povedat, kaj ti leži na duši. Če komu poveš je takoj boljš. Poglej mene, zadnje cajte sam še jamram...

Sicer pa ti lahko samo rečem, da poslušaj svoj srček. Če čutiš, da je bolje, da gresta vsak svojo pot, je mogoče to res najboljše. Če pa ne, pa se probajta še kaj pogovorit. Težko ti spoh kaj rečem, ker ne vem kaj čutiš. Verjamem pa, da vedno ko se ti v življenju nekje vrata zaprejo, se nekje potem okno odpre. Pa nič ni tako črno, kot v štartu zgleda.

Rada te mam, pa drži se...

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
12.10.2010 8:33:37   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

evo pol perila je speglanega, polovica pa čaka na današnji dan. Se bomo pa spet stimulirali s kakšnim Gerry-evim filmom.

Akvič, držim pestke, da bo tale črtica jutri debelejša in da tile izcedki ne pomenijo nič slabega.

Zarja, a si danes tudi v fazi ne delati nič. Jutri pa lepo potujta in predsvem uživajta

Sonya, sploh ne vem, kaj naj ti napišem user posted image user posted image user posted image  vsekakor tole, kar se dogaja z vami, ni luštno, še zdaleč ne. user posted image user posted image  Pa misliš, da res ni nobenega upanja več, da bi vidva tole prebrodila? Se pa strinjam s tistim kar je naša Akva napisala, poslušaj srce, to je najpomembnejše.

Fidika, hvala ker misliš na moje folikle, da bi le lepo rastli

Loremi, mrzlo pa je zjutraj, pa še temo, no vsaj tisti čas, ko greva midva s kužijem v gozd. Mi je prav zoprno, ko hodim z baterijo okoli. Kako si ti danes? da te roka boli, mi je pa čisto jasno, tudi mene je bolela še dva tedna po operaciji, ampak je minilo.

Žižek, kak si mi?

Hermy, praviš da je "ta mala" tečka user posted image user posted image user posted image  no pa saj smo vsi mi včasih zjutraj tečni.

Skuštranka, seveda je stimulacija tukaj, za to pa vedno poskrbimo. Se mi zdi, da tale tema postaja podobna stari IVF temi, no vsaj čedalje več nas je iz tiste teme tu, res pa je tudi, da se nas čedalje več približuje k srečni 40-i.

Maussi, kje si ti nam, nič nisi rekla, ali je user posted image  prišla, ali si dobila tablete za sporžitev, javiiiiiiiiiiii se

nč pejmo delati, da  bo za žemlje in pasje brikete user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
12.10.2010 8:41:14   
loremi
aquica kok navijam, da bi črtica bla vsak dan močnejša!! user posted image user posted image
pa boš šla kej na krvni test? da se še bolj jasno pokaže, na čem si?
punce, dejte še ve mal jamrat, da ne bo forum sam mojega javskanja poln user posted image user posted image
no pa te zgodbe, doživetja, ki jih ve pišete, prosim lepo, sploh ni jamranje

sonyaaa draga moja kako si, kako sta danes? kako on reagira? ma mi je tko žal, da je do tega prišlo user posted image
antidepresivi, praviš? pa misliš, da so res potrebni? no resnično ne morem neki govorit, ker te ne poznam, ne vidim, kaj pa kak pogovor s strokovnjakom, da nekje daš iz sebe, pogovoriš? sej za začetek lahk probaš tud kak persen, ne povzroča odvisnosti pa še naraven je

kako je pa Naska, sta mela tud burno? user posted image

Fidolina kako si danes? boš uspela kaj nadomestit spanje in spočit možgančke?

To je nekaj blo v zraku al kaj, jst sem tud mojga včer nakurla, pa bo mogoče spet nucal za mesec, dva user posted image . Mu po operaciji in vsem povem, da ga imam rada, a on se obnaša, kot da je on sam na svetu in le njegove potrebe user posted image .

mismis jst mam pa kr strah pred temo in se ne spravim sama v gozd, ko je tema/mrak, niti z baterijo, še če gre moj poleg, imam oči kot sova user posted image , dobra si ... jst bom kužončka peljala kr popoldan, no samo je res, da je nimam v hiši, ko me ni doma, in lahko ona sama potrebe mirno na travci uštima
tebe je tud tako bolelo zapestje? mi ni jasno, zakaj to, ker prej nikol nisem mela bolečin tolko časa, zdej pa kar ... zjutraj je najhujš user posted image , ma samo da mine, upam, da bo minilo ... sem bla pa jezna na tisto sestro, mi je zdravilo s takim šusom not stisnla, da sem sred dneva zvezde štela user posted image  user posted image

Dekleta moja vas objemčkam vse po vrsti!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
12.10.2010 8:46:22   
miklarom
aqua77 - držim pestke da bo tale rahla črtica vse močnejša in da si srečkauser posted image

jaz še vedno bubana, zdajle grem na kontrolo k doktorju pa da vidimo kaj bo rekeluser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
12.10.2010 8:53:03   
mismis
Loremi, saj tudi moj kužon ni v bajti, naš je take pasme, da mu je itak zunaj najbolje, notri je samo kadar sva midva doma, pa še to samo toliko, da se malo pocrklja, drugače mu je pa itak prevroče. Je pa tako velik (rang šarplaninca), da mi ni problem iti z njim kadarkoli v gozd, mislim da ga ni junaka, ki bi se upal nama približati user posted image . Smo pa našega crkljanca tako navadili, da se ga pelje na sprehod vsako jutro in vsako popoldne (daljši sprehod), tako da naš kužon ne opravlja potrebe na dvorišču, lepo je priden in drži dokler ne pridem domov, ampak potem je pa treba takoj pa še prec iti. user posted image user posted image user posted image  

Jamranje pa, saj veš kako je to, trenutno nimam potrebe po jamranju (trk trk po lesu), kajti razen posledic špikanja je pri nas doma vse v redu. Tako, da samo upam, da se ne bo kdaj obrnilo na to, da moram jamrati tukaj gor.

Je pa fino, da imamo takle forum, da lahko vsaka od nas da iz sebe kar jo muči, to je zelo pomembno kajti najslabše je zadrževati v sebi, to človeka zgrize, tak oda punce, če  vas karkoli muči, kar tukaj povedati, nič tiščati v sebi. Obljubimo, da se bomo vsaj potrudile razumeti

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
12.10.2010 8:53:40   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

jaz še vedno bubana, zdajle grem na kontrolo k doktorju pa da vidimo kaj bo rekeluser posted image

Miklica, čimprej se pocajtaj user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
12.10.2010 8:56:24   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

aqua77 - držim pestke da bo tale rahla črtica vse močnejša in da si srečkauser posted image

miklica, hvala za lepe misli.

javi, kaj bo dohtar povedal, pa čim prej se pozdravi. user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
12.10.2010 8:57:37   
mlinčka
Dobro jutro!

Neki za našo mišmišo, ostalim pa pozdravčke in objemčke!

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
12.10.2010 8:59:17   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Dobro jutro!

Neki za našo mišmišo, ostalim pa pozdravčke in objemčke!

user posted image

hvala, hvala,...me je kar malo v popiju zaščemelo user posted image user posted image user posted image ob pogledu na tole sliko.

se spomniš...I love you ''till the end user posted image user posted image user posted image  (lude godine, nore babe,...)

< Sporočilo je popravil mismis -- 12.10.2010 9:00:03 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
12.10.2010 9:00:34   
mlinčka
Ups, kam je šel pa radiatorček user posted image ?

user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
12.10.2010 9:03:08   
mlinčka
Ja, ja, tale love you ''till the end me pa dostkrat preganja, si me ornk nacepla user posted image

Na, maš tule kar link do Batlerjevih vjesti, s kopico fotomateriala user posted image :

http://www.tmz.com/person/gerard-butler/ 

< Sporočilo je popravil mlinčka -- 12.10.2010 9:04:36 >

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
12.10.2010 9:25:40   
mismis
ja no, vsak se lahko kdaj pa kdaj zapusti, sicer pa mislim da ni junaka, ki se na dopustu ne zredi user posted image user posted image user posted image

sicer je pa meni na njemu najbolj všeč njegov obraz in pa seveda način kako viha žnable ko govori, njami

linkec pa poznam user posted image

ti si v službi ali doma?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
12.10.2010 9:37:56   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Hermy, praviš da je "ta mala" tečka user posted image user posted image user posted image  no pa saj smo vsi mi včasih zjutraj tečni.

nč pejmo delati, da  bo za žemlje in pasje brikete user posted image

Včasih, včasih že!!! Ona se pa verjetno še ni zbudila netečna user posted image !

Jest sem eno goro perila zlikam, ve pa celo stran natipkate...kako to ve delate in tipkate poleg user posted image ???
SOnja, jest sem vedela po treh mesecih, da veza nima prihodnosti, pa je trajalo pet let, da sem pretrgala user posted image !! Vse je učenje user posted image user posted image user posted image ! Kajti potem je prišla čez nekaj mesecev moja nova sreča, čez tri leta pa naša "najnovejša srečica".

Zdej pa hitro dalje, dokler ona spi....da bo za...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
12.10.2010 10:24:32   
Fidolina
Jutro vsem user posted image

Sonya, se opravičujem, da bom bolj groba.
Kot sem jaz dojela iz tvojih postov, je on eno navadno sebično teslo! Raje na navajam dejstev, ki si jih napisala. Ampak jasno je, da se niti malo ni pripravljen (ali mogoče na zna) poglobiti vate in razumeti tvojih potreb, ki so tako resnične in tako velike, življenske (čeprav si mu jih z velikimi črkami narisla in napisala!). Ko bi bil vsaj pripravljen sodelovati, se trudil - in potem, če vseeno ne bi ratalo - bi ga že zaradi njegovega truda lahko spoštovala. Tako pa......To bo vedno viselo nad vama. Mislim, da takšne zveze ne rabiš.
Te imamo pa vsi tukaj zelo radiuser posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
12.10.2010 10:37:03   
Fidolina
Sonya, aja, še to moram dodat. Moj me je tudi pustil, kot veš, na cedilu pred Prago. Ampak mi je prej leta in leta stal ob strani in sodeloval. Njegov "praški" argument pa je, da ne želi imeti otroka z drugo žensko.
To sem dodala zato, da ne bo izpadlo, da o drugih govorim grdo, pozabim pa - da sem svojega pred vami grdo popljuvala.
Objemčke Sonjauser posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
12.10.2010 10:53:15   
gigi1
Dan

Aquič tovrstni izcedki znajo biti celo zelo dober znak. Ooooo kako jaz upam, da bo to - to! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi draga ti kar furaj pozitivo in optimizemuser posted image . Sem tudi jaz malo pobrskala in prišla do istih zaključkov kot Fidika. Se mi pa še ena misel poraja ob tem. Pogosto je delitev zarodka odvisna od moškega semena. Nekaj razmišljam o tem, da gre pri tvojemu za dedno zasnovo ali morda kaj drugega (morda gre za pomanjkanje kakega vitamina ali minerala, encima user posted image ). Čudno, da TT ni razmišljal v tej smeri. Res pojdita v MB. Naj te še tam pregledajo in povedo svoje mnenje. Glede delitve zarodka bi pa morda tvojemu napisali recept za Profertil (dobi se ga v Avstriji). Morda bi z jemanjem Profertila lahko preprečili delitev user posted image  Saj ne vem...samo na glas razmišljam... Je pa definitivno čas, da zamenjata kliniko.

Fidi kako si mi danes? Glava kaj bolj bistra?

Miklca bošček naš user posted image . Ne vem zakaj se mi zdi, da je tole posledica razmer v službi user posted image . Ta vročina,...pa zunaj mrzlo,..pa to da toliko delate user posted image . Nadrejeni bi morali malo več misliti na vaše zdravje.

Noki user posted image  hvala. Sem pa komaj ugotovila, da gre za Trubarjev antikvariat. Bom šla prec danes v akcijo user posted image . Kako ste vi? I in V dobro? Lupčke vsem trem user posted image

Pikovitek user posted image . Najprej te moram okarati, ker nam limaš take slike user posted image . Sem ti pred časom poslala mail. Si dobila?

Mlinčka helou user posted image . Vidim, da se je stara "banda" začela zbirati na tem forumu user posted image . Kako ste mi vi? T in A pridni? In v vašem primeru lupčke vsem štirim, ker tudi gospoda poznam user posted image

Hermič saj moramo vsi biti občasno tečkani. Sploh ženske imamo opravičilo user posted image

Sonja user posted image user posted image user posted image . Mislim, da Fidinim besedam ni kaj dodati. Res poslušaj srce, ker ti bo povedalo tisto, kar glava že ve.

Miša moja ti se kar stimuliraj user posted image  user posted image  user posted image . Saj veš, da je v tem obdobju (skoraj) vse dovoljeno user posted image

Zarči srce pa kje si ti meni? Nekako te pogrešam tukaj gor, čeprav se skoraj vsak dan oglasiš...pa nekako čutim, da mi nisi taprava user posted image . RTI saj veš, a ne? user posted image user posted image user posted image

No mi2 sva imela včeraj obletnico poroke in bi seveda oba pozabila...če:
se zaradi gužve ne bi odpravila po drugi poti domov, iskala govedo Angus in posledično, (ker sva bila že pozna) skočila v nabavo v Postojno. Tam sem jaz odkrila neko knjigico o čokoladi. Z zanimivimi recepti user posted image . Včeraj zjutraj listam knjigico in se spomnim kaj bom naredila za večerjo (žrebičkova pljučna, jabolčni chutney in čemažev krompir). Mojega zvečer pokličem naj pohiti domov, ker pripravljam dobro večerjico...moj pa takoj >klik< "da ni slučajno obletnica?".  Komaj dobi prstan dol in ugotovi, da je res user posted image . Hitro v cvetlicarno po lep šopek in v klet po Barolo (letnica najine poroke user posted image ). Jaz ga pa vidim s šopkom in vinom in se sprašujem, kaj za user posted image  mu je? A se hoče opravičiti zaradi smrčanja na dopustu user posted image  Potem sva se celi zgodbi nasmejala in se malo pogovorila o operaciji zaradi smrčanja, ker res nima smisla tako preživljati dopuste user posted image . Pa naj še kdo reče, da ni vsaka stvar za nekaj dobra user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 12.10.2010 10:55:18 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
12.10.2010 11:30:22   
sonya1
Draga moja Fidi !
Še kako prav imaš. Saj to vem že dolgo, pa nisem hotela vedeti. Moj mi je vseskozi stal ob strani ravno toliko, kot je njemu pasalo. Ko sva pa prišla do moje srčne želje, pa je bilo enkrat ja in enkrat ne, jaz sem pa čakala, kaj si bo izmislil. Pa je zdaj dokončno rekel, da otrok noče. Beda, v glavnem.
Moram večkrat priti na to stran malo po nasvet, da ne bi slučajno popustila in ga vzela nazaj. Ker bomo spet tam, kjer smo bili.
Ja, Hermy, nekaj takega kot si ti napisala. Po pol leta sem vedela, da to ni to, pa ne vem, kaj sem čakala. Da mi bo kaj na glavo padlo, najbržuser posted image

Hermy, imela bi nekaj vprašanj zate. A ti lahko pišem na zasebno pošto ?

Aqua, nujno obveščaj, kaj se dogaja, smo najbrž vse živčne s tabo. Moja draga Loremi, upam, da so te punce malo potolačile in da ti je sedaj kaj lažje pri srčku.

Imejte se lepo user posted image user posted image , vse kar vas je

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.