|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
12.10.2010 11:30:30   
mismis
Žižek, če greš v akcijo za tvojo knjigo lahko še meni tole ubodeš, pa ti nakažem dinarčke user posted image

5. Schwab, Gustav 25,00 €
NAJLEPŠE ANTIČNE PRIPOVEDKE, [prevedel Joţe Dolenc]
.

Ljubljana: Mladinska knjiga, 1987.
893 str., 24 cm
karton, lepo ohranjen izvod

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
12.10.2010 11:32:36   
sonya1
Gigi, lahko pridem še jaz na večerjo, prosim, proooooosim, prooosim.. za tako večerjo jaz praznujem kar čteuser posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
12.10.2010 11:47:41   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pikovitka he he ... ti si zakon. Lav ju mučo fejst.

user posted image user posted image user posted image user posted image  I love you toooooooooo :*

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
12.10.2010 11:52:49   
pikovit
Najprej moja Aquica you go girl.Takle je bilo pri meni.Majhna črtica,pa večja,pa še večja,pa naaaaaaaajvečja.user posted image user posted image user posted image user posted image .Držim pesti fulllllllll user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
12.10.2010 11:59:40   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Skuštranka, seveda je stimulacija tukaj, za to pa vedno poskrbimo. Se mi zdi, da tale tema postaja podobna stari IVF temi, no vsaj čedalje več nas je iz tiste teme tu, res pa je tudi, da se nas čedalje več približuje k srečni 40-i.

Tale mi je pa the bestična user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
12.10.2010 12:03:33   
pikovit
Gigi ne me kregat prosim user posted image user posted image user posted image ,ampak mi ni dalo miru.Veš kolk časa ga že nisem pripopala user posted image .
Ja mail sem dobila,ampak nisem bila v stanju za nič.Saj sedaj gre že vse na bolje.Majčkeno mi je depresija nagajala ampak je šlo mimo.Je veliko boljeuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
12.10.2010 12:03:59   
pikovit
Mišmiš a si ti doma?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
12.10.2010 12:06:07   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Najprej moja Aquica you go girl.Takle je bilo pri meni.Majhna črtica,pa večja,pa še večja,pa naaaaaaaajvečja.user posted image user posted image user posted image user posted image .Držim pesti fulllllllll user posted image

o srce! user posted image user posted image

kje se nam pa ti potepaš??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iz tvojih ust v božja ušesa... user posted image user posted image user posted image upam da bo pri nas isto... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
12.10.2010 12:12:42   
mismis

Mišmiš a si ti doma?

ne, zakaj? a zato, ker imam spet čas viseti na forumu user posted image user posted image user posted image
2x lahko ugibaš komu se ne da delati.

bom pa naslednji teden doma, ko bo punkcija za mano.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
12.10.2010 12:14:03   
mismis

Gigi ne me kregat prosim user posted image user posted image user posted image ,ampak mi ni dalo miru.Veš kolk časa ga že nisem pripopala user posted image .

ok, ampak res prosim ne ga več popati, vsakič ko grem na tisto stran moram stisniti ctrl+end, da me vrže na konec strani, da ga ne bi služajno videla

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
12.10.2010 12:49:46   
gigi1
Miša ni blema user posted image

Sonya ta večerjica je že mimo, ampak bodo še prilike user posted image . Upam, da bomo spet organizirali kakšen piknik 40+, pa vas malo pocrkljam user posted image

Pikovitek samo, da gre na bolje user posted image user posted image user posted image

Punce kje je Roži?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
12.10.2010 12:59:53   
mismis
Žižek, ta najboljboljša si

Roži nas pa ne mara več, sem že prejšnji teden spraševala po njej

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
12.10.2010 13:07:46   
loremi
Gigi tale tvoj post o obletnici je pa tko simpatično napisan! user posted image  Ampak opa, lepa gesta z njegove strani user posted image .
Z večerjico pa znaš presenetit, mmmmmm, kako bi se človek pustil pocrkljat!

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Punce kje je Roži?

Jo jaz tud že nekaj časa pogrešam, bla je na dopustku, ampak je že nazaj, pa se nič ne poklika sem gor user posted image . Pa enkrat zdej nej bi bla tud v akciji, ne?

Majčkeno mi je depresija nagajala ampak je šlo mimo.Je veliko boljeuser posted image

Hitro danes popoldan ven ujet malo sončnih žarkov! user posted image  Me pa veseli, da si bolje! user posted image  Te objemčkam!

sonya ja res ste me punce potolažile, mwaaaa in objemčka vsaki posebej! user posted image  RVM!
Ti pa če veš, da je to to, poizkusi premagat dni, ko boš čutila praznino, da ga ne boš jemala nazaj. Pa kr pridi redno sem med nas! user posted image

Loremi draga ti kar furaj pozitivo in optimizemuser posted image . Sem tudi jaz malo pobrskala in prišla do istih zaključkov kot Fidika. Se mi pa še ena misel poraja ob tem. Pogosto je delitev zarodka odvisna od moškega semena. Nekaj razmišljam o tem, da gre pri tvojemu za dedno zasnovo ali morda kaj drugega (morda gre za pomanjkanje kakega vitamina ali minerala, encima user posted image ). Čudno, da TT ni razmišljal v tej smeri.

Moj in njegov brat sta dvojčka. Ampak v družini ne po materini ne po očetovi strani niso imeli nikoli prej dvojčkov, tko da so bili presenečeni, da sta pa moj in njegov brat bila kar dva. Sem pa vprašala dr.TT in tudi Požlepovo enkrat, ko sem s sestrami govorila, pa sta oba bila mnjenja, da to ne mora bit dejavnik, da sem jaz obakrat imela dvojčka in sta bila mnenja, da sem jaz bla tista, zarad katere sta bila obakrat dva. user posted image  Potem pa ne vem, kaj je prav in kater dejavnik je vplival na to. user posted image
Glede MB ... moj izbrani gin. je TT in če mu rečem za napotnico za nov IVF, pa jo odkurim v MB in ko bo želel izvide, potek postopka, dozo zdravil in aktere bomo dali, morm jasno povedat, da sem bla v MB in posledica bo ena velka zamera. In mal cvikam tu. Pa še po eni strani si mislim ... če je do zdej uspelo, upam, da bi še. user posted image  Kaj pa vem ...
Optimizma in upanja, da mi uspe kljub vsemu, se pa res ne morem "znebit". Kot da vse skup nebi bilo res in kar hočem, zahtevam od telesa, da mi nariše +. Vem, meša se mi že.

Fidolina kako pa sta vidva kaj? Kej otoplitev? Al te še prime, da mu prilepiš zaušnico? No sej to pa verjetno skoraj vse tu v tej temi user posted image , vključno z mano, no izjeme potrjujejo pravilo, a ne mismis? user posted image user posted image
In hvala ti še 1x in tudi gigi, da sta raziskovale, kaj dejansko pomeni moja težava! Love you! user posted image

mismis kako gre pikanje, kdaj UZ, da greš foliklčke štet in kdaj punkcija? user posted image

aquica kako si? Naj izcedki ponehajo in naj bo plusek vsak dan močnejši! user posted image user posted image

miklarom pozdravček pošiljam! Pa pocajti se mi no! kaj je rekel dr.? user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
12.10.2010 13:12:06   
neodkrita
Ojla babe!
Da se še jaz malo javim. Sem bila v rahlem šoku, ko me je moj mladi mladi gospodič vprašal, če bi želela živet v Londonu. Službeno bo namreč kar dosti letal sem in tja (no naj povem, da zdaj ne živiva skupaj ampak vsak na svojem koncu Slovenije). Kaj pa moja služba in pol penzija pa to?????
Hmmm, bo že moralo ostat tako kot je bilo doslej hehehe.
Aja Gigi knjiga Pa čeprav ni zmeraj kaviar pa je huda, sem jo prebrala najmanj 10 krat že (jo imam doma) res mi je ena izmed taboljših.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
12.10.2010 13:37:55   
gigi1
Loremi ne vem...jaz samo spremljam kaj se dogaja z našimi puncami in sem že pred časom prišla do nekega zaključka, da so enojajčni dvojčki še najbolj povezani z moškim faktorjem. To je samo moje laično mnenje.
Glede TT imam pa občutek, da ne bo nobene zamere, če greš probat v MB. Saj tudi dr. včasih sami predlagajo 2. mnenje oz. zamenjavo klinike.

Neodkrita waaaw user posted image  in ti vedno jamraš, da ni nič novega? user posted image  To pa je presenečenje user posted image . No, očitno si se že odločila, kaj ti je storiti. Je pa London božjastno drag in vsi, ki so se gor preselili precej jamrajo. Vso plačo oz dodatke jim požrejo enormni življenski stroški in bi bilo morda pametno, da tudi tvoj dragi 2x premisli o selitvi. Če mu firma plačuje pot, je morda tako stanje kot je sedaj še najbolje. Res naj se pozanima o stroških preden se odloči.
Knjigo sem pa jaz prebrala še ko sem hodila na gimnazijo user posted image . Takrat se mi recepti (ob mojem skromnem poznavanju kulinarike) niso zdeli kaj uporabni. Danes pa...no..drugače mislim, zato bi jo rada ponovno prebrala user posted image .
Vidim, da je knjiga nekakšna tvoja osebna biblija user posted image . Tako so meni Bachove Iluzije. Sploh ne vem več kolikokrat sem prebrala to knjigo user posted image

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
12.10.2010 13:40:43   
gigi1
Roži če slučajno kaj pošpegaš sem in si se zaradi postopka distancirala vedi, da smo v mislih s tabo in navijamo kar se da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
12.10.2010 13:49:48   
loremi
Gigi ja sej, najprej sem imela jaz takoj v mislih, že ko so prvič bili dvojčki, da je to zaradi njega, potem v drugič sem si pa samo še rekla, a je sploh to mogoče, ampak tud sama iskala odgovor v tem, da je verjetno za to kriv njegov "gen", al kako sej se izrazim. Da bi blo česarkoli premalo v semenu ... bože nedaj, sem mu samo omenla, da nekateri fantje za izboljšanje kvalitete semena jemljejo Q10, pa ne vem kaj še in je že imel tist preboden pogled, s čim ga mislim zdej filat, ker odkar ga poznam, je vase spravil par lekadolov, pa še to ko ni več imel drugega izhoda in hoče bit čimbolj naraven ... po drugi strani si pa mislim, a jst ko grem pa čez vse te hormone, je pa dobr, ti pa nebi naredil nič. user posted image  No zdej sem mal zašla s teme ... itak je pri vsem skup problem pri meni in PCO-ju, ko dr. ob njem vsakič odkimava, ampak me boli, jst holm do konca. Sam kako bo zdele pred ivf-jem zdržat brez cikra in bele moke, to je pa zdej na meni user posted image user posted image user posted image  Pa če še kdaj uspe, ko bi le bil en plodek pa ta ziher.

Sem že pomišljala za MB, pa se nebi rada nikomur zamerila, niti TT-ju, niti tisti ženski, prek ktere sem prišla do njega in ji sedaj tud poročam, kaj se z mano dogaja. Premišljujem ... grem zdej ta IVF v LJ. potem pa vidim, še razmislim, kako naprej ...
gigi res hvala ti, za vsakega najdeš čas, besedo, nasvet, mnenje! RTI! user posted image user posted image

Neodkrita prideš po daljšem času in s takšno novico! No gigi ti je pa že reportirala (kaj bi me brez nje), zdej se boš mogoče še lažje odločila, no seveda če se že nisi, namreč da boš še nekaj časa tu. Ja tole človeku da velik za razmišljat, tuhtam, uf.

Roži če slučajno kaj pošpegaš sem in si se zaradi postopka distancirala vedi, da smo v mislih s tabo in navijamo kar se da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaaaaa to pa itak, navijamoooo!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
12.10.2010 14:13:34   
neodkrita
Saj še nimam namena nikamor odhajat. On pa je s situacijo seznanjen ker ima obe sestri tam (hude denarce služita packi). Ima pa možnost delat iz Slovenije ja, to ni problem. Bomo vidli. Čudna so pota gospodova hehehe.

Ja ta knjiga mi je pa res ful dobra. Vsake par let jo na novo preberem in se ne naveličam.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
12.10.2010 17:17:49   
pikovit

Mišmiš a si ti doma?

ne, zakaj? a zato, ker imam spet čas viseti na forumu user posted image user posted image user posted image
2x lahko ugibaš komu se ne da delati.

bom pa naslednji teden doma, ko bo punkcija za mano.

user posted image user posted image user posted image  no potem pa se nasledji teden vidiva kaj na kavici,če boš za user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
12.10.2010 17:21:58   
pikovit

ok, ampak res prosim ne ga več popati, vsakič ko grem na tisto stran moram stisniti ctrl+end, da me vrže na konec strani, da ga ne bi služajno videla

Mismis user posted image  pa kaka si no user posted image .Vsake tolk ga pa lahko.A dej no men je pa čist hud in si ga vedno znova ogledujem in smejem.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
12.10.2010 17:24:01   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Majčkeno mi je depresija nagajala ampak je šlo mimo.Je veliko boljeuser posted image

Hitro danes popoldan ven ujet malo sončnih žarkov! user posted image  Me pa veseli, da si bolje! user posted image  Te objemčkam!

Loremi veš kolk jaz tebe objemčkam.Tolk lej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
12.10.2010 17:24:55   
pikovit

Roži če slučajno kaj pošpegaš sem in si se zaradi postopka distancirala vedi, da smo v mislih s tabo in navijamo kar se da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roužca tudi jaz ti želim vse dobro user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
12.10.2010 18:53:22   
biba007

Skuštranka, seveda je stimulacija tukaj, za to pa vedno poskrbimo. Se mi zdi, da tale tema postaja podobna stari IVF temi, no vsaj čedalje več nas je iz tiste teme tu, res pa je tudi, da se nas čedalje več približuje k srečni 40-i.

Tale mi je pa the bestična user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nu, pa sem vas našla ... madona, pa je tole res kot stari IVF ... jah nič, leta gredo not ... HB tudi pamet z leti rasteuser posted image user posted image

Ajme meni, nisem nič na tekočem ... se grem nemudoma pomujatuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
12.10.2010 19:49:36   
lana70

Punce kje je Roži?

hoj, hoj...vas bolj berem kot pa pišem...žal. Teden dni nazaj smo bili bolani, sedaj smo v redu, smo pa skozi v nekem diru...in čas beži ekspresno.

Prejšnji teden sem bila pri Roži in začne s postopkom v MB, mislim, da ta teden.

Kdaj bo spet kakšno srečanje?

Nič, šibam, pozdravčke vsem!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
12.10.2010 20:36:52   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Ja, Hermy, nekaj takega kot si ti napisala. Po pol leta sem vedela, da to ni to, pa ne vem, kaj sem čakala. Da mi bo kaj na glavo padlo, najbržuser posted image

Hermy, imela bi nekaj vprašanj zate. A ti lahko pišem na zasebno pošto ?

Ne na glavo,...da bo kaj pametnega v glavo priletelo user posted image !!

Seveda napiši, čakam!

Vas še berem...ste tolk napisale, da se ne da vsega prebrat...med jokom...faksom...in ostalimi domačimi opravki.

Mam vas pa rada!!

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.