loremi
|
Gigi tale tvoj post o obletnici je pa tko simpatično napisan! Ampak opa, lepa gesta z njegove strani . Z večerjico pa znaš presenetit, mmmmmm, kako bi se človek pustil pocrkljat! IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Punce kje je Roži? Jo jaz tud že nekaj časa pogrešam, bla je na dopustku, ampak je že nazaj, pa se nič ne poklika sem gor . Pa enkrat zdej nej bi bla tud v akciji, ne? IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Majčkeno mi je depresija nagajala ampak je šlo mimo.Je veliko bolje Hitro danes popoldan ven ujet malo sončnih žarkov! Me pa veseli, da si bolje! Te objemčkam! sonya ja res ste me punce potolažile, mwaaaa in objemčka vsaki posebej! RVM! Ti pa če veš, da je to to, poizkusi premagat dni, ko boš čutila praznino, da ga ne boš jemala nazaj. Pa kr pridi redno sem med nas! IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Loremi draga ti kar furaj pozitivo in optimizem . Sem tudi jaz malo pobrskala in prišla do istih zaključkov kot Fidika. Se mi pa še ena misel poraja ob tem. Pogosto je delitev zarodka odvisna od moškega semena. Nekaj razmišljam o tem, da gre pri tvojemu za dedno zasnovo ali morda kaj drugega (morda gre za pomanjkanje kakega vitamina ali minerala, encima ). Čudno, da TT ni razmišljal v tej smeri. Moj in njegov brat sta dvojčka. Ampak v družini ne po materini ne po očetovi strani niso imeli nikoli prej dvojčkov, tko da so bili presenečeni, da sta pa moj in njegov brat bila kar dva. Sem pa vprašala dr.TT in tudi Požlepovo enkrat, ko sem s sestrami govorila, pa sta oba bila mnjenja, da to ne mora bit dejavnik, da sem jaz obakrat imela dvojčka in sta bila mnenja, da sem jaz bla tista, zarad katere sta bila obakrat dva. Potem pa ne vem, kaj je prav in kater dejavnik je vplival na to. Glede MB ... moj izbrani gin. je TT in če mu rečem za napotnico za nov IVF, pa jo odkurim v MB in ko bo želel izvide, potek postopka, dozo zdravil in aktere bomo dali, morm jasno povedat, da sem bla v MB in posledica bo ena velka zamera. In mal cvikam tu. Pa še po eni strani si mislim ... če je do zdej uspelo, upam, da bi še. Kaj pa vem ... Optimizma in upanja, da mi uspe kljub vsemu, se pa res ne morem "znebit". Kot da vse skup nebi bilo res in kar hočem, zahtevam od telesa, da mi nariše +. Vem, meša se mi že. Fidolina kako pa sta vidva kaj? Kej otoplitev? Al te še prime, da mu prilepiš zaušnico? No sej to pa verjetno skoraj vse tu v tej temi , vključno z mano, no izjeme potrjujejo pravilo, a ne mismis? In hvala ti še 1x in tudi gigi, da sta raziskovale, kaj dejansko pomeni moja težava! Love you! mismis kako gre pikanje, kdaj UZ, da greš foliklčke štet in kdaj punkcija? aquica kako si? Naj izcedki ponehajo in naj bo plusek vsak dan močnejši! miklarom pozdravček pošiljam! Pa pocajti se mi no! kaj je rekel dr.?