loremi
|
Dober večer vsem skupaj! Sem čez dan malo spremljala temo, ampak sem rekla ... se javim zvečer, da ne spravim v moreč položaj razpoloženega dneva. IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ja sem se vrnila v soboto in začela brat...pa me je post od Loremi tako potrl, da sem kar ugasnila comp Loremi draga močno te objemam in upam, da zadeva ni tako grozna, kot sedaj izgleda. Kot sama praviš je treba biti optimističen. Čudeži se dogajajo in verjamem, da se bo vsaj eden zgodil tudi vama. Draga gigi hvala ti! sej sem rekla sama pri sebi, kako nej zdej povem vse, ker bom spet jaz tista, ki bo v neko turobno stanje spravila to temo, ampak po drugi strani sem pa mogla povedat, da boste tud ve vedle, kaj se dogaja. Sem si nabrala toliko volje in upanja za nov postopek po posegu, da enostavno najprej nisem dojela situacije, v kateri sem in mislim da je tud do danes še nisem. Ker je enostavno v meni toliko upanja, da si želim iti tudi preko meje mogočega in ne razumem dejstva, da so moje možnosti sedaj toliko manjše . Sem enostavno spet mogla malo izjokat iz sebe, ampak zakaj ne morem izbit iz misli, da je sedaj situacija drugačna in mogoče upam v slepo. IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi, kako si ti, si danes še doma, ali si že v službi? Hvala mismis, telesno sem ok, razen zapestja, kamor so mi tisto iglo porinli v žilo in še zdej boli ko , psihično sem pa spet na tem, da bo treba splezat. Zato se tudi vsaki posebej zahvaljujem za vse besede, ki ste mi jih namenile!! IZVIRNO SPOROČILO: mismis 2x lahko prašate, komu se danes ne da delati mhm, tu si pa imela družbo mismis itak pa navijam mučo fejst za tvojej jajčke! nej lepo rastejo! aqua77 zaenkrat še ni in naj tako ostane še lep čas! fejst navijam!! in hvala ti! IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Stimulation je od sile. Je že vse mokro tle okol mene... evo to pa mismis zna poskrbet za stimulacijo, sej smo tud face, ona se pika, me pa je nič ne stimuliramo, se more bogica kr sama , aaa mismis nej tale tvoja lastna fotostimulacja fejst zaleže! ja, okol mene že tud vse mokro, pa še na mojga nimam kej zdej plezat še neki časa pikovit ajaj a tale model je iz dobrih starih časov te teme? te mine, še predno te prime, hehe dobr da niso tega modela utaknil v kak BB slavnih, no sej so pa Kosmača, mal razlike je, ampak zgleda da ne dost pa ne sme zdej mismis tega lepotca gledat, na naslednjem UZ ne bo enega folkla več nikjer! mismis glej one fotke, ki si jih sama nalepla ... ampak dans je spešl izbor, vse v črno-belem me pa zebe kot cucka, aaaa mraz