Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 8:59:20
|
|
|
|
zarja1
|
Hermy, pravi cuker je.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 9:08:33
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, kako si ti srce moje, še gužva v službi. Kdaj pičita? v sredo zgodaj zjutraj ........hmmmmm gužva v službi? Sem se odločila, da nič ne delam,,, tako je prav, se je treba odpočiti pred dopustom
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 9:09:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Aqua super kavica paše.......glede testka pa, malo je še prezgodaj. dobro jutro pupe...... Ojla zarči, morgen! Hm, veš sem mal gledala punce na IVF, pa majo testke dan za mano pa so že konkretni pluski in glede na to da jaz grejem dva, bi na 11 dan lahko že pokazalo, če bi kaj blo. Sicer je še 3 dni do uradnega testa, ampak mam nek občutek, da nau nč. Je vse tako kot da ni nič. Niti nisem napihnjena, niti me joške ne bolijo nič... Čist nič... Nobenih znakov... Mah, je kar je. poznam te kalkulacije....... vsi mi poznamo te kalkulacije
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 9:59:26
|
|
|
|
gigi1
|
Helou babuške in Kruce Ja sem se vrnila v soboto in začela brat...pa me je post od Loremi tako potrl, da sem kar ugasnila comp Loremi draga močno te objemam in upam, da zadeva ni tako grozna, kot sedaj izgleda. Kot sama praviš je treba biti optimističen. Čudeži se dogajajo in verjamem, da se bo vsaj eden zgodil tudi vama. Aquič ti si imela ET 3. ali 4. dan? Jaz mislim, da je 10. dan po ET še prezgodaj za obupati. Tudi, če je ET 5. dan jaz ponavadi priporočam, da se počaka s testom vsaj do 12. dne po ET. Držim pestke močno, močno Miša moja kako špikanje? Upam, da se dobro počutiš. Kako je bilo v MB na pregledu? Je ratalo brez M, ali si morala še to zadevo dati čez Zarček odštevaš dneve . Sem ti kar malo fouš . Barca je meni najljubše mesto Dejzič, Špelka, Podganca kako ste pupe moje drage? Lepo vas je videti tukaj Lana08 mali K je pa veliki šarmer . Upam, da se tole (ne)spanje kmalu uredi. Hermy lepotička na kvadrat Tamalu kako ste? Lana70 pa vi? Krucek tale fotka je pa res nekaj boljšega Naskič so prišle otoplitve? Fidi si zrihtala? Upam, da si se naspala. Vitachi kar tako naprej. Tassi . Verjetno je bilo kar težko prekiniti tale flirt. Upam, da boš kmalu res tista stara. Dokler temeljito ne premisliš pa raje počakaj s postopkom. Miklca upam, da si bolje. Mausi sta uživala? Upam, da je tudi modrica izginila. Pazi nase Srečica držim pesti in upam, da se ti nikoli ne bo treba naučiti te terminologije. Sonya kaj novega pri vas? Alpog kako si mi ti? Upam, da se kaj odpira glede službice. Barbara B ste imeli trgatev? Kakšna bo letina? Neodkrita kako si mi ti? Nekam švoh se oglašaš zadnje čase. Pa pogrešam še Gretko, BarbiG, kajšico.... ufff bom res mogla taplave začet talat Mi2 sva bila na Hrvaškem. Vreme super. Vse lepo in krasno...ampak moj je tako smrčal, da sem še bolj zmatrana kot pred dopustom . Saj skoz smrči, ampak tole je bilo res neznosno. Me je zadnjo noč prav prijelo, da bi mu kakšno močno okol ušes primazala. Vam povem, da se mi je že malo trgalo. Doma se ob takih seansah preselim v drugo sobo...tam pa... Verjetno si bom mogla omislit ločene sobe na dopustu Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 10:07:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša moja kako špikanje? Upam, da se dobro počutiš. Kako je bilo v MB na pregledu? Je ratalo brez M, ali si morala še to zadevo dati čez jej nazaj si vesel, vesel mismis. Špikanje gre, je naš tako priden, da vse prištima, jaz pa se samo zbodem. In ne, ni ratalo brez M, sem na UZ krvavela, k zaklan bujs ampak kaj čmo, tudi to je sedaj za nami. V petek gremo spet gor jo pokazati oz. gledati kako folikli rastejo, zato prosim stimulacijo zame vidim, da sta vidva imela smrčopust (smčranje+dopust) , revček moj, tudi na dopustu se nisi mogla odpočiti, škoda škoda. Si pa v petek zamudila v Kongu našo miško73, pa Mlinčko in Dejzi, smo se imele prav luštno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 10:08:54
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 ampak moj je tako smrčal, da sem še bolj zmatrana kot pred dopustom . Saj skoz smrči, ampak tole je bilo res neznosno. Me je zadnjo noč prav prijelo, da bi mu kakšno močno okol ušes primazala. Vam povem, da se mi je že malo trgalo. Doma se ob takih seansah preselim v drugo sobo...tam pa... Verjetno si bom mogla omislit ločene sobe na dopustu Lupčke vsem Ojla srčica!!!! Smo te misale mučo, fejst! Glede smrčanja. Jaz si v DM-u kupim čepke za ušesa ob takih prilikah, je tak krogec, pa je 6 čepkov notri. Je super rešitev za smrčanje, preizkušeno 100%!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 10:18:48
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aquič ti si imela ET 3. ali 4. dan? Jaz mislim, da je 10. dan po ET še prezgodaj za obupati. Tudi, če je ET 5. dan jaz ponavadi priporočam, da se počaka s testom vsaj do 12. dne po ET. Držim pestke močno, močno Žižetek moj, testek je bil tudi danes zjutraj 11 dan po ET. ET je bil pa 3 dan. Tako da, drugega kot čakat itak ne moremo, mi pa morala občutno pada, to pa priznam...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 10:23:50
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aquič ti si imela ET 3. ali 4. dan? Jaz mislim, da je 10. dan po ET še prezgodaj za obupati. Tudi, če je ET 5. dan jaz ponavadi priporočam, da se počaka s testom vsaj do 12. dne po ET. Držim pestke močno, močno Žižetek moj, testek je bil tudi danes zjutraj 11 dan po ET. ET je bil pa 3 dan. Tako da, drugega kot čakat itak ne moremo, mi pa morala občutno pada, to pa priznam... če pa je bil ET 3.dan si v bistvu danes šele 9.dan po ET, če odšteješ še tista dva dni, če bi imela ET 5. dan. Tako da srce malo blondinasto, če je upanje GO Akvič, GO Akvič, GO GO GO
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 10:24:37
|
|
|
|
mismis
|
2x lahko prašate, komu se danes ne da delati
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 10:34:27
|
|
|
|
gigi1
|
Aquič srce, kot ti je že Miša napisala moreaš odšteti 2 dni in je tudi danes prezgodaj za test. Počakaj še malo in ne pusti, da te živčki premagajo. Jaz navijam še pa še Hmmm te čepke iz DM nimam, imam pa tahude z voskom in flajštre za nos za mojega, pa je pomagalo en k.rc (se opravičujem izrazu ) Miša torej ni šlo brez te preizkušnje . No, samo da je mimo. Miškon je pa itak car Kako se počutiš po gonalu? Te kaj feder goni? Žal mi je da sem zamudila dobro družbo . Upam, da bo kmalu ponovitev
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 10:37:27
|
|
|
|
mismis
|
nič ne goni, je buško malo napihnjen, pa buba oz. imam tak občutek kot da me trga po desni strani jajčnikov. Pa glava boli in za nameček se je še križ začel javljati, se mi zdi, da se počuti malo zapostavljenega ponovitev družbe bo pa nekje novembra, ko bodo že jasni izvidi moje agonije
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 10:41:07
|
|
|
|
gigi1
|
Miša ufff zoprno tole . Upam, da bo uspešno. Če so spremembe v počutju velike je to ponavadi znak, da bo dobra bera . Upam da mi ne boš še kakšne hiperce fasala . Saj veliko piješ, a ne?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 10:44:22
|
|
|
|
mismis
|
pijem, pijem,...samo ne ta zelenega, si ga privoščim enega na dan, pa še to samo 330 ml pijem pa veliko vode, pa krvomočnico, pa malinove liste, pa ingver+cimet, pa roiboss, svašta...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 11:00:40
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis če pa je bil ET 3.dan si v bistvu danes šele 9.dan po ET, če odšteješ še tista dva dni, če bi imela ET 5. dan. Tako da srce malo blondinasto, če je upanje GO Akvič, GO Akvič, GO GO GO O mišič moj, kak se me zdele z žižetko potolažle... Pol mamo pa še dva dodatna dneva fore... Mi je kar mal odleglo... Upam da se ne prikaže, ker danes pa jutri sta kritična dneva prihoda ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 11:01:40
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis pijem, pijem,...samo ne ta zelenega, si ga privoščim enega na dan, pa še to samo 330 ml pijem pa veliko vode, pa krvomočnico, pa malinove liste, pa ingver+cimet, pa roiboss, svašta... go mišič, go! go mišič, go! go mišič, go! go mišič, go! go mišič, go!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 11:37:08
|
|
|
|
Fidolina
|
Dan , ja, sem tako pretiravala z delom prejšnji teden in šparala s spanjem, da je moja glava še vedno kot en balon, v katerem čisti vakum. Misli, ki plavajo tam, se nekak ne morejo sestavit v kakšen daljši, smiselen stavek. Sem videla post od Gigi, se mi je kar zvrtelo - toliko enih oseb, pa za vsako veš kaj dogaja . No, toliko sem dojela, da trenutno Akvič rabi veliko pestk . Pestke. Porihtala sem službeno vse, tako, da zdaj nekaj časa lahko spim na lovorikah. Se pa sonce kaže skozi meglo. Upam, da se mi tudi betica razjasni . Lupčke
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 11:43:41
|
|
|
|
gigi1
|
Miša pridna si, da se pri zelencu nazaj držiš . Tole bo prava kombinacija vsega. Čutim na vodi Aquič ti kar naju pušluši
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 11:48:33
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi pravijo, da se spanca ne da "not prinest". Pa vseeno, ko se boš malo spočila, bo tudi glava bolj bistra . Zdej pa le malo zaspi na lovorikah
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 11:55:53
|
|
|
|
mismis
|
Fidi, saj bo, važno da si ti vse pošlihtala. Sonce bo pa sigurno razkadil tudi to meglico v glavi Žižek, kar je reku je reku, sicer sem si ga v eptek z babmi malo privoščila (še vedno se v mejah normale, sem bila še Dejzi šofer), ampak zato pa v soboto ni padel noben heineken za svobodo Itak se pa držim tudi tega, da ko spijem hajnija, pade čez še čaj ingver-cimet za kao razstrupljanje (znižuje sladkor v krvi, tko so rekli )
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 12:02:44
|
|
|
|
kajsica
|
Pozdravljene babike! Kako smo kaj? Vedite da neprestano mislim na vas in vam vsem želim veliko sreče in da bi bile čimprej v družbi takih sončkov kot je naša malika. Ja nič materinske obveznosti so me popolnoma okupirale sploh odkar je šel moj dragi za 7 mesecev od doma , upam da zadnjič......Drugače pa rastemo in smo velike že 60 cm in težke 5200g. Ja imamo veliko babiko za 2 meseca. Moje zdravje pa tudi napreduje, očitno in hvala bogu ne bo nobenih posledic po tej moji emboliji ampak zdravljene še vedno poteka in bo še par mesecev. Loremi......pa saj ne morem verjet kaj se ti dogaja.....ampak kot si sama rekla, ni konec......želim ti vso srečo še naprej. Poleg vsega pa bi na tvojem mestu poiskala še drugo mnenje. Akvica......tudi tebi bi rekla enako, pojdi še drugam, ne zapravit vseh postopkov v enem središču. Vem da je zate pot dolga ampak če je uspeh.....ni nič pretežko. Sicer pa.....saj ni še konec, še malo počakat in upam da bo magični . Kruce.....nice.....odlična fotka, no to nas še ni doletelo tako ampak smo pa že celo previjalno pokakali in polulali....hvala bogu da se da obrisati. Gigi.....evo mene na raportu, da ne bom res plavega fasala..... Kar pa se smrčanja tiče.....boš verjela ali ne, da imam soseda, ki tako smrči, da se ga skozi steno sliši in sem rekla, da mu bom enkrat povedala. Sicer se da spati ampak vseeno... Drage moje RVI in vas vse pogrešam in navijam za vas.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 12:17:08
|
|
|
|
vitachi
|
Ojla, dons je pa mal bolš. Gigi, super da si nazaj. Mam z mojim iste težave s smrčanjem- ko začne, ni ne konca ne kraja, sem probala vse kar si ti že napisala, pa nič ne pomaga. Sedaj sem mu kupila povštr, da spi samo na boku in mu omogoča bolj prosto dihanje in več da se je stanje izboljšalo. Se splača ga kupit- se ga dobi v Topshopu. Aqva, držim pesti zate, da še ni vse končano, drugače pa ti res priporočam MB.Isto tudi Loremi. Lep pozdrav vsem borkam - držim pesti za vse.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 13:11:09
|
|
|
|
miska73
|
Vidim, da tale tema lepo laufa. Vas bom od zdaj naprej redno spremljala. Aqua, držim pestke močno zate. Keri postopek je to? Žižet tebe sem v petek mučo fejst pogrešala. Upam da bo kmalu spet prilika. Mišu priden si, no pa saj to sam veš. Prilepim kasneje kaj stimulativnega. Loremi sem prebrala tvojo štorijo... sem brez besed... le želim ti lahko, da se tale tvoja krivulja obrne navzgor. Kajši a ti pa spet slamnata. Poljubček princeski.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 13:32:38
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Aqua, držim pestke močno zate. Keri postopek je to? Ojla miska, kar pridi večkrat sem!!! Kako kaj tvoja sončka??? Rasteta? Kaj ko bi kaj stimulejšn gor pripopala??? Mi smo v 4 postopku, pa mučo fejst hvala za pestke...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 13:44:20
|
|
|
|
mismis
|
imam ravno čas, pa vas bom jaz malo postimulirala...to da so meni všeč retro pa itak veste
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 11.10.2010 13:49:47
|
|
|
|
mismis
|
pa pejmo še en krog...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.