|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
8.10.2010 23:46:00   
vitachi
Pozdravljena,

aqua, sem brala tvoje maile. Tudi sama sva po več neuspelih poiskusil zamenjala Ata in šla v MB, kjer imajo res super odnos, drugačen pristop. Vsaka pot v MB mi je bila poplačana.

Loremi, hudo mi je, ko sem prebrala tvoj mail. Kar piham od jeze in user posted image , ko ga berem. Kaj pa če bi tudi ti šla vprašati za mnenje v MB. So res super. Razloži jim svojo situacijo, se da z njimi vse zmenit.

Mismis, držim pesti, da se ustavi tvoja user posted image  in da se v MB zmeniš naprej. Držim pesti.

Punce, mislim na Vas - mi je kar ob vsem težko povedati , da smo mi ta teden teden dali skozi nuhalno in da sta zaenkrat oba OK. Me pa še vedno mučijo slabosti, dušenje v prsih in bolečine spodaj. Grem kaučat.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
8.10.2010 23:50:17   
vitachi
Heremi, lana08 res čudoviti otročički. Želim Vama vse dobro še naprej z njimi.

(odgovor članu vitachi)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
9.10.2010 0:09:39   
mismis
Vitachi, hvala za dobre želje, mi smo že naprej, jutri pade 3. špika Gonala... A pri tebi sta se kar dva prijela? upam, da sem prav razumela. Me pa veseli, da je vse ok, držim pa pestke, da tudi slabosti čimprej minejo user posted image user posted image user posted image user posted image

Kruce, a vam je kaj ušlo? user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu vitachi)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
9.10.2010 1:08:06   
miska73
Sem uletela sam eno fejst punco pozdravit

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
9.10.2010 10:48:02   
Anonimen
maussika, ti jemlješ Dhea in 7 keto, kajne? Jaz bom po vsej verjetnosti začela jemat danes, čeprav sem že malo pozna, ker imam punkcjo predvideno 17.11. Ampak vseeno. Razmišljam, da bi sedaj nekje 14 dni jemala 7 keto (mogoče 2 tableti na dan), potem pa naprej dhea. Do kdaj se vse skupaj jemlje? Do punkcije? 

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1705
9.10.2010 15:02:57   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

maussika, ti jemlješ Dhea in 7 keto, kajne? Jaz bom po vsej verjetnosti začela jemat danes, čeprav sem že malo pozna, ker imam punkcjo predvideno 17.11. Ampak vseeno. Razmišljam, da bi sedaj nekje 14 dni jemala 7 keto (mogoče 2 tableti na dan), potem pa naprej dhea. Do kdaj se vse skupaj jemlje? Do punkcije? 

jaz ju jemljem skupaj, načeloma bi bilo do punkcije dovolj se mi zdi, ampak za ziher bom pa preverila kako in kaj...
evo moje user posted image  še kar ni, test itak negativen...in moja osebna zdravnica mi noče predpisat tablek da bi si sprožila, tko da bom morala do G, no ja, bom počakala še kakšen teden potem jih grem pa iskat!
sej če si jo sprožim in grem takoj v postopek ne bi smel bi problem? jao, ko jo nočemo pride kot urca, ko jo pa čakamo nas pa zafrkava...
btw. pozna katera kakšnega dobrega zobozdravnika v okolici LJ ali pa na Gorenjskem? po monosti s koncesijo?? moja je postala prava katastrofa in jo moram nujno zamenjat...
tečna sem kot strela! 

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
9.10.2010 15:18:40   
Anonimen
maussika, kar oboje jemlješ naenkrat? Po 1 tableto vsake? Koliko pa imaš FSH? Jaz sem šla sedajle gledat in imam 4,8, kar je normalno, zato razmišljam itak samo o eni tableti. Čeprav trenutno berem po raznih forumih (USA), da jemljejo bolj DHEA in ne 7 Keto. Tako, da glede na to, da bom itak jemala samo 1,5 meseca, razmišljam, da bi mogoče začela kar z DHEA in spustila 7KETO.user posted image

(odgovor članu mausikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1707
10.10.2010 7:53:33   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

upam, da bomo imeli lepo nedeljo...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
10.10.2010 10:28:44   
tassi1
jutro! Jest postajam spet tista stara jest z vsemi križi in težavami,.. Bilo je lepo dokler je trajalo,..
Moj sploh ni pomerkal, da je bilo kaj narobe, joj kako so dedci butasti,..
Sva se ustavla na pijački in se zmenila, da bolje da razčistim prvo sama s sabo in se lepo pridno vrnem domov ,..
Nč, tolk o men, se  še odločam ali iti zdajle v novembru po pingvinčka ali še malo počakati,..
nekaj sem slišala, da bodo prenavljali ambulante- kako dolgo pa postopkov ne bodo delali??
Imejte se lepo , lep dan bo

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
10.10.2010 18:31:17   
aqua77
Ojla Tasi,

glej vsaka stvar je za nekaj dobra... Mogoče si pa ti rabla mal pozornosti, pa si potem vidla da je vseeno doma potica... user posted image

Pri nas je še vse pod kontrolo. Belina je še, sem bila prepričana da bo nedelja usodna, sicer jo pa še ni konec... user posted image Sem pa na skrivaj naredila že en test danes zjutraj na 10 dan po ET in je bil -. Od takrat me pa tud bolj šraufa (mogoče psiha, al pa sem madam user posted image  pripravlja).

Lepo nedeljo vsem...

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 10.10.2010 18:32:09 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
10.10.2010 20:27:31   
mausikaa
Tasika daj času čas...prenova bo baje do januarja ali februarja...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
10.10.2010 20:29:07   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pri nas je še vse pod kontrolo. Belina je še, sem bila prepričana da bo nedelja usodna, sicer jo pa še ni konec... user posted image Sem pa na skrivaj naredila že en test danes zjutraj na 10 dan po ET in je bil -. Od takrat me pa tud bolj šraufa (mogoče psiha, al pa sem madam user posted image  pripravlja).

Lepo nedeljo vsem...

aquvica ne prehitevaj...furat pozitivo...kteri dan si imela ET? 

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
11.10.2010 6:55:42   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Lepo nedeljo vsem...

aquvica ne prehitevaj...furat pozitivo...kteri dan si imela ET? 

ojla mausič,

ET sem imela v četrtek 30.09. Danes smo 11, pa je bil spet -. Tako da mi tole ni preveč všeč, ampak kaj čmo. Spremenit itak nimam kej...

Vsem želim dobrojutro in prelep začetek novega delovnega tedna... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

pa še kofe... user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 11.10.2010 6:56:18 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
11.10.2010 7:40:37   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

A lahko malo zmotim? user posted image  Samo mišimišiko bi pozdravila, se že dolgo nisva "videli". Mišmiš vidim, da si spet v akciji.user posted image  
zarči a ti tudi tukaj? Kako si kaj?

ooooooo koga vidim.........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
11.10.2010 7:42:12   
zarja1
Aqua super kavica paše.......glede testka pa, malo je še prezgodaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutro pupe......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
11.10.2010 7:53:48   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Aqua super kavica paše.......glede testka pa, malo je še prezgodaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutro pupe......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojla zarči, morgen! user posted image user posted image

Hm, veš sem mal gledala punce na IVF, pa majo testke dan za mano pa so že konkretni pluski in glede na to da jaz grejem dva, bi na 11 dan lahko že pokazalo, če bi kaj blo.
Sicer je še 3 dni do uradnega testa, ampak mam nek občutek, da nau nč. Je vse tako kot da ni nič. Niti nisem napihnjena, niti me joške ne bolijo nič... Čist nič...user posted image user posted image Nobenih znakov... Mah, je kar je.

P.P.Njegoš

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
11.10.2010 8:05:05   
hermy1

Je vse tako kot da ni nič. Niti nisem napihnjena, niti me joške ne bolijo nič... Čist nič...user posted image user posted image Nobenih znakov... Mah, je kar je.

Hvala za kavico!!

,...bomo pa stimulacijo pošiljale dokler enkrat ne rata user posted image !!
Pošiljam miljavžent user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
11.10.2010 8:07:16   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Je vse tako kot da ni nič. Niti nisem napihnjena, niti me joške ne bolijo nič... Čist nič...user posted image user posted image Nobenih znakov... Mah, je kar je.

Hvala za kavico!!

,...bomo pa stimulacijo pošiljale dokler enkrat ne rata user posted image !!
Pošiljam miljavžent user posted image user posted image user posted image !!!

Hvala hermy!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Stimulejšn bo pa enkrat sigurno pomagala, ni vrag... Sploh tako lepa... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
11.10.2010 8:29:18   
hermy1

Hvala hermy!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Stimulejšn bo pa enkrat sigurno pomagala, ni vrag... Sploh tako lepa... user posted image user posted image user posted image user posted image

Za naprej:
user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
11.10.2010 8:30:06   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

Akvič, ma saj ne vem, kaj naj napišem. Kot si že  sama ugotovila, bi ti 11. dan že lahko kaj pokazalo, čeprav če se spomniš mojega 3. postopka, je bila šele 13. dan tako rahla črtica, da se je komaj videla. Ne vem, pustimo času in čas, bomo videli kaj bo na dan uradnega testa. user posted image user posted image

Miška13 moja, hvala ti za Gerry-a, tala fotostimulacija prav paše user posted image

Tassi, me veseli, da si spet tista stara, ter da se je za vaju dobro končalo. Dedci pa saj veš kakšni so, včasih ne opazijo nič, včasih jim je pa vsaka stvar sumljiva

Žižek, a si že doma??? Smo te pogrešale, upam da si se imela fajn in da si se odpočila

Zarja, kako si ti srce moje, še gužva v službi. Kdaj pičita?

Hermy, ti kar podaljšaj stimulacijo, kmalu bo tudi meni prav prišla. Joj, kako lepo spi user posted image

Maussi, a se je coprnica že kaj nakazala?

Loremi, kako si ti, si danes še doma, ali si že v službi?

Pa Fidiko pogrešam, sta že naredila izračun

nč gremo delati, da bo za žemljo in pasje brikete user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
11.10.2010 8:39:42   
Naska
Dobro jutro.user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
11.10.2010 8:41:37   
aqua77
Hermy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Temu se pa reče Stimulejšn z velikim S.   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tekju!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
11.10.2010 8:46:50   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Akvič, ma saj ne vem, kaj naj napišem. Kot si že  sama ugotovila, bi ti 11. dan že lahko kaj pokazalo, čeprav če se spomniš mojega 3. postopka, je bila šele 13. dan tako rahla črtica, da se je komaj videla. Ne vem, pustimo času in čas, bomo videli kaj bo na dan uradnega testa. user posted image user posted image

Ojla mišiču, morgen! user posted image

Jap aquek je že sam ugotovil, da tole nič ne diši po + ampak smrdi po -. Saj se jaz tud tolažim, da mamo še tri dni user posted image , in da jutri je lahko že vse drugače user posted image , ampak je pa treba bit tud mal realen in izkušnje upoštevat... user posted image Sploh ker so mi vstavli dva, bi zdaj lahko že bi ta klinčev +. Ampak, ne... Dejmo si živce nategovat kot elastiko... user posted image Rajš vidim če dobim user posted image 5 dni prej, kot da je belina in skoz minusi... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
11.10.2010 8:55:24   
zarja1

Hm, veš sem mal gledala punce na IVF, pa majo testke dan za mano pa so že konkretni pluski in glede na to da jaz grejem dva, bi na 11 dan lahko že pokazalo, če bi kaj blo.
Sicer je še 3 dni do uradnega testa, ampak mam nek občutek, da nau nč. Je vse tako kot da ni nič. Niti nisem napihnjena, niti me joške ne bolijo nič... Čist nič...user posted image user posted image Nobenih znakov... Mah, je kar je.

poznam te kalkulacije.......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
11.10.2010 8:58:30   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarja, kako si ti srce moje, še gužva v službi. Kdaj pičita?

v sredo zgodaj zjutrajuser posted image ........hmmmmm gužva v službi? Sem se odločila, da nič ne delam,,,user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.