|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
3.9.2010 15:11:19   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

tassi1 krasno, zdej pa noge v luft, daljinca v roke in uživat na kauču!! user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image

bravo Tassi  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....lepo čuvaj in božaj svoja dva user posted image user posted image , pa poslušaj Loremi...ma čist prov user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
3.9.2010 15:12:39   
sonya1
Tassi................hip hip hura...hip hip hura....hip hip hura....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Le tako naprej, bosta z Mausi malo zapolnile prazen prostor v tabelci, tam kjer mora biti čimveč nosečk.... user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
3.9.2010 15:54:01   
hermy1
Drage moje user posted image user posted image user posted image ...
me je kar sram, ker se ne javljam pogosteje...pa vas mam še prebrat komaj čas user posted image !

Moj je doma in na smrt uživamo z malčiko...vsak dan je drugačna in se spreminja. Nič od tega ne smeva zamudit!! SIcer je pa pridna, ni moja lenoba zaradi nje...enostavno se cartamo! Vozičkamo, stiskamo user posted image user posted image user posted image !

Sicer pa navijam naprej...za vse blastociste, da postanejo take pupike, kot so najine z Tanjo (no, saj je lahko tudi kakšen fantič za naše pupe user posted image )!!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
3.9.2010 16:02:59   
Bety11
Meni je tudi žal, ker ne utegnem večkrat vas prečekirati...Sploh nisem vedela, da je Lana70 noseča?!user posted image  Da se ne menimo, da ima že 5 mesecev dojenčka...Katastrofa z mano.....Se opravičujem, samo enostavno ne gre....

In ČESTITAM z zamudo vsem nosečkam in mamicam!!!!user posted image

Mausikaaa.....Kako je danes???user posted image user posted image

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
3.9.2010 16:33:53   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Zarči...včerej sem pa nate mislila ob gledanju filma...sigurno so se ti sline cedile user posted image user posted image user posted image user posted image

veš daaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1030
3.9.2010 16:34:44   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

Mami ima pri sebi dva srčka user posted image user posted image  , engauser posted image   smo pa za vsak slučaj dali stricem v Mb. v hrambo. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
3.9.2010 16:36:49   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1
Zarči, jaz še kar mislim, da mogoče boste pa pri vas še doma kaj naredili. Vidim, da vam entuziazma ne manjkauser posted image

priznam, da imam zadnje čase tolk energije, da bi jo lahko izvažala, pa še bi ostalo preveč user posted image . Doma verjetno razen pojstle menjat, ne bo nič novega...user posted image user posted image user posted image Samo tud to je fajn.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
3.9.2010 16:39:47   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina
Zarjica, a ti boš pa kar službo menjala. Imaš že novo, ali so ti tam samo čez glavo zrasliuser posted image user posted image .

hmmm, dve opciji sta...al ostanem in prevzamem še nekaj drugega za delat al pa grem drugam. Malo premišljujem še....user posted image user posted image user posted image . Sem dans dobila komentar, da sem ven suser posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
3.9.2010 16:41:10   
zarja1
Cmokam vas vse...zdaj pa domov pod tuš, na kosilo, pa user posted image , zvečer pa z babami v treske...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
3.9.2010 17:31:38   
miklarom
Roži - 9.9. sem fraaaaaaj, pa bi bla zelo vesela če se bosta oglasila mimo , pa me pokliči ko boš v MB gotova pa se bomo zmenle kje vaju počakam, pa gremo k meni, a prav, komaj čakam da se spet vidimouser posted image user posted image user posted image

tassi - user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa počivaj in čuvaj bebike pa ima da nalulaš velik plusek

mausi - pa ti si že tak srečka user posted image , v to sploh ne dvomiom, komaj čakam ponedeljek da bom vriskala od veselja za tvoj plusekuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
3.9.2010 17:59:38   
Roži_
Oooo supercauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti pošljem telefonsko številko od mojegauser posted image na ZS, ker moj telefon ne dela, pa ti uni dan javim, ko bova v MB !
Do takrat pa mi bodi dobrouser posted image
Mausiiii, mislim nate in držim močno pestkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tassi, čez 14 dni debel plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep pozdrav vsemuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
3.9.2010 18:15:40   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Cmokam vas vse...zdaj pa domov pod tuš, na kosilo, pa user posted image , zvečer pa z babami v treske...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj so treskeuser posted image ? Sliš se dobruser posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
3.9.2010 18:39:26   
gigi1
Oj srčice user posted image

Pri meni norišnica kar še ne popušča user posted image . Ma HB, da je delo user posted image  user posted image
Edino vas pa pogrešam user posted image
Zdele veselo doma in pečem pravo srbsko pojedino user posted image  user posted image  user posted image user posted image , prebranac, paprike. No, kajmak sem kar pri sosedu kupila user posted image . A sem rekla, da user posted image ? user posted image  user posted image  user posted image . Odkar sem domov prišla samo user posted image  jem user posted image  user posted image  user posted image . Si nisem mislila, da ga bom kdaj tako pogrešala.
Pa župo sem že za ju3 pristavla user posted image

Oooo kolk je doma lepo user posted image user posted image

Mausika skoz mislim nate.

Zarči fajn ga zažuraj user posted image .

Fidi bi rekla, da je to ena izpeljanka iz srbščine. "Pijani ko treske". Lahk pa tud, da men en na kablu stoji user posted image

Roži zdej ko boš v MB hodila, pa kakšen dan splaniraj še za LJ. Da naredimo en konzervast miting.

Kaj pravite konzerve? Naslednji petek popoldan? Da lahko še Lana in Kruce prideta? Dejmo mal akcije user posted image  user posted image  user posted image  Jaz mam suha usta. Ni blo v Turčiji dost pira user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
3.9.2010 18:41:55   
Naska
Hejla babe,
evo sem full delala pa nisem utegnila nič gor priti... potem sem se pa še prehladila... Čestitke še od moje strani tassi!
Gigi  - pridna k upoštevaš pravila - če nisi želela lupinga to pomeni, da potrebuješ večjo dozo...
mene na avion ne spravjo!!!sem zadnjič spet enkrat letela s helikopterjem pa nisem bila nič kaj zadovoljna...
drugače pa čakam na user posted image pa bomo potem videli kako in kaj - prof. sem že obvestila in je rekel, da naj kar drugi dan pridem, ko bo.

pa še birokracija - pojma nimam kaj imam in kaj nimam urejeno - naj se grejo farbat!
user posted image

aja pa še o naših bizgecih - veliko potrpljenja je potrebno... nikol si ne bi mislila, da sem taka svetnica in da ga toliko imam...user posted image predstavljam si,da je to moja druga služba.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
3.9.2010 18:52:16   
gigi1
Naskič dobro poštimaj birokracijo in naj bo tokrat uspešno user posted image  user posted image  user posted image  

Ufff... bizgece sem pozabla komentirat. Moj je bil primerek za v revijo pred 20 leti user posted image . Po kakšnih 5-10 letih se je unesel. Zdej je pa medo user posted image . No...dobrosrčen je...to je bil vedno...samo odnosi so bili na začetku za user posted image . Zdej sva pa najboljša prijatelja. Skoraj o vsem se lahko pomenim z njim...no...razen, ko ga alko mal zmatra ga pustim čisto pri miru.
Hočem povedat le to, da so partnerski odnosi veliko garanje. Na obeh straneh. Držim pestke, da boste zmogle. Jaz vem, da ne bi šla še enkrat čez ta proces prilagajanja. Takrat sem bila še mlada in sem zmogla. Danes pa...ni pogojev. Bi me prsti preveč srbeli user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
3.9.2010 19:06:21   
miklarom
Roži - hvalauser posted image , sem vidla, ti poslala ZS nazaj, komaj čakam četrtekuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
3.9.2010 19:37:00   
Fidolina
user posted image
neki me mrazi danes. Grem kar kavčat pod dekco in daljinca v roko. Bizgeca še ni, tako, da bo še nakaj časa ljubi mir pri hišiuser posted image .
Nočkouser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
4.9.2010 8:41:41   
loremi
Dobro jutro!

ooooo morm mal pojamrat user posted image  user posted image
dobila kužiko, lumpa itak zdej pogreša pasjo mamico in skoz joče in laja, ko me ni poleg in sem rekla mojmu, ja nč bo treba dons bit mal z njo čez cel dan očitno, drgač bo samo vpitje, a on se prav na hitro spravi delat user posted image
sej pravm sam mal morm pojamrat user posted image
aaaa gigi torej tvoj oz. vidva sta se sproti naučila user posted image user posted image , moj se pa ne premakne za pol centimetra ne user posted image

naska upam, da je prehlad mimo, ja sej, če greš k dohtarju, traja en teden, če pa ne greš, pa 7 dni, je pa fajn ne prijetno, dokler je nos in vse zamašeno ...

ggrrrr jezna, doma mi nekak nočjo teli smeški migetat tu na RR, je samo mirna slika user posted image
sej spet sam mal jamram user posted image

mausikaa kako je? user posted image

aha, še ena kavica

user posted image

lep dan vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
4.9.2010 10:12:10   
alpog
Za bizgece pa je res škoda, da ne ostanejo takšni, kot so na začetku. Tudi meni je tega zelo žal, ampak kaj moremo! Tudi njim grejo leta - vsaj nekaterim!
Tassi, pridno noge v luft! Mausi, komaj čakam ponedeljka!
Gigi, kdaj bo vse pečeno?

Tudi jaz od zavoda ne pričakujem nič kaj pametnega. Niti tega, da mi bodo službo zrihtal, čeprav naj bi jo. Zgleda, da so ti enaki po celi Sloveniji. Pri nas take kobile not sedijo, da bi lahko človek bruhal. Pa javno jamrajo, kolk majo za delat! Službo si bom morala sama zrihtat, če jo bom hotla. In to čim prej! Kaj pravite na šolski izlet v Gardaland? Za tri?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
4.9.2010 14:31:46   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

tassi1 krasno, zdej pa noge v luft, daljinca v roke in uživat na kauču!! user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image

bravo Tassi  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....lepo čuvaj in božaj svoja dva user posted image user posted image , pa poslušaj Loremi...ma čist prov user posted image

dejmo tasika, navijam navijam navijam
user posted image user posted image

user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

Neposredna povezava do sporočila: 1045
4.9.2010 14:45:28   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Roži zdej ko boš v MB hodila, pa kakšen dan splaniraj še za LJ. Da naredimo en konzervast miting.

Kaj pravite konzerve? Naslednji petek popoldan? Da lahko še Lana in Kruce prideta? Dejmo mal akcije user posted image  user posted image  user posted image  Jaz mam suha usta. Ni blo v Turčiji dost pira user posted image

jest sem za, definitivno za, samo povejte kdaj in kje pa ziher pridem!! Rabim malo moralne podpore...smo zgleda da zaključili, me je danes zjutraj pričakalo presenečenje v obliki rjavega izcedka, tko da tista švohotna črtica ni pomenila nič dobrega...oz. očitno mora biti še nekaj narobe, da se vedno pojavi samo švohotna črtica, potem je pa konec...
mam plan za naprej: sprememba hrane, pa mal dodatkov, da izboljšam kvaliteto celic, pa potem Medrol ali pa uno na P da se user posted image zasidra tako močno kot bi se moral moram ateja vprašat kaj si on misli o teh stvareh...
sem žalostna, ampak gre nekako...in seveda hvala vsem za navijanje - zlate ste, brez vas bi itak že obupala...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
4.9.2010 14:56:40   
tassi1
oh, Mausika- sem tako žalostna ! user posted image user posted image user posted image
Saj ne vem kaj ti naj povem v tolažbo- lahko te samo objamem user posted image  in ti ponudim mojo ramo, da se pošteno izjočeš in nato greš pogumno v nov boj! pa magari z medrolom!! user posted image
danes ni dober dan,.. user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
4.9.2010 15:00:19   
mausikaa
hvala Tasika, zdaj pa le glej, da boš ti izboljšala stanje na našem seznamu - to je komanda, nimaš da nam ne sporočiš kaj slabega!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
4.9.2010 15:01:54   
tassi1
ja, šefe!! user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
4.9.2010 15:03:08   
mausikaa
babe ktera jemlje 7 keto DHEA ali pa pa samo DHEA? glih gledam na netu da bom naročila, pa si nisem čist na jasnem ali čem naročiti obe?

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.