loremi
|
gigi ja kaj te pa tebe zdej napadlo , upam da boš hiiiitro boljš! mausikaa javiiii se! sej veš, navijamo do konca!! sonya ja, mojga ne premakneš iz tistega, kar se je doma naučil jezi me pa tud to, da ni niti 0,01% romantik aaaaaaa me večkrat prsti srbijo, tko kot Fidolina reče Pivo? Uf, zame en več kot preveč, takrat boljš da sem tiho, ker drugač zalnem preveč klobasat in se me takoj porajta, da ga mam pod kapo, isto po 1 dcl vina , pri meni je to v zelo malih količinah .... a je zdej zakon zame tanovi Unionov radler z grenivko, je vsej mal razredčen, da če celega spijem, nisem tolk Sam zdej je konc, poletja ni več, tud piva ne, sam še ko bo spet treba stimulacijo, da bojo jajca rasla. tassi pridno greješ? naša kosmata kepa pa verjetno zdele doma tko joka , vsakič ko je budna in če nikogar ni tik ob njej, da se stiska, je tak jok in kričanje, da je prav božica no , sam ni druge, je treba it v službo in študirat, kolk bo revica hripava in boga, ko pridem domov upam, da se bo vidlo slikico ... aaaa zebeee meeeee pa je uradno še poletje