|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
4.9.2010 15:03:48   
tassi1
pa naj te povabim na virtualno belo pito, ki jo glih kar pečem !! Naši poližejo cel pekač!! user posted image user posted image user posted image
ps. moram otročkom pokazat kaj je mami delala 13 let v slaščičarni,..user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
4.9.2010 15:03:53   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

ja, šefe!! user posted image user posted image user posted image

no vsaj eden da me uboga!! user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
4.9.2010 17:41:31   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Meni je tudi žal, ker ne utegnem večkrat vas prečekirati...Sploh nisem vedela, da je Lana70 noseča?!user posted image  Da se ne menimo, da ima že 5 mesecev dojenčka...Katastrofa z mano.....Se opravičujem, samo enostavno ne gre....

Mausikaaa.....Kako je danes???user posted image user posted image

jap, mausi, kako je danes???

aaaa user posted image , kaj noseča??? Nisem, bi pa bila user posted image , kako je pa do te informacije prišlo..bety11, preveč bereš po diagonali user posted image .

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
4.9.2010 19:29:26   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarči fajn ga zažuraj user posted image .

Fidi bi rekla, da je to ena izpeljanka iz srbščine. "Pijani ko treske". Lahk pa tud, da men en na kablu stoji user posted image

jp pravilna razlagauser posted image ...glavobol pa dans joj joj..... za umret mi je....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
4.9.2010 19:30:49   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa
sem žalostna, ampak gre nekako...i
srce naše....hudo mi je...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
4.9.2010 20:45:49   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Roži zdej ko boš v MB hodila, pa kakšen dan splaniraj še za LJ. Da naredimo en konzervast miting.

Kaj pravite konzerve? Naslednji petek popoldan? Da lahko še Lana in Kruce prideta? Dejmo mal akcije user posted image  user posted image  user posted image  Jaz mam suha usta. Ni blo v Turčiji dost pira user posted image

jest sem za, definitivno za, samo povejte kdaj in kje pa ziher pridem!! Rabim malo moralne podpore...smo zgleda da zaključili, me je danes zjutraj pričakalo presenečenje v obliki rjavega izcedka, tko da tista švohotna črtica ni pomenila nič dobrega...oz. očitno mora biti še nekaj narobe, da se vedno pojavi samo švohotna črtica, potem je pa konec...
mam plan za naprej: sprememba hrane, pa mal dodatkov, da izboljšam kvaliteto celic, pa potem Medrol ali pa uno na P da se user posted image zasidra tako močno kot bi se moral moram ateja vprašat kaj si on misli o teh stvareh...
sem žalostna, ampak gre nekako...in seveda hvala vsem za navijanje - zlate ste, brez vas bi itak že obupala...

tole sem pa čist spregledala user posted image , mogoče pa še ni za obupat mausi, a?

Za srečanje sem tudi jaz user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
4.9.2010 22:28:05   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

sem žalostna, ampak gre nekako...i
srce naše....hudo mi je...user posted image user posted image user posted image

...hkrati pa še vedno upam...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
5.9.2010 1:01:43   
mismis
jst doma, ko vsaj ne bi bila, dokler sem bila daleč sem vsaj upala, da sta maussi in pika.po upoštavali moje želje. Žalosten, žalosten mismis user posted image user posted image user posted image

sem za petek za pijanlp, lahko tudi popoldne po šihtu, v tem trenutku potebujem neko kao podporo, sicer je novica srečna nesrečna (odvisno na kateri strani si), ampak rabm...

tako da, petek kot je Žižek napisala, 9.9.2010 v Kongu Savlje (Kruce in Lana že vesta), neki imamo pa tudi še v fondu 40+

mah, upam, da mi oprostite, jutri več, morda...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
5.9.2010 10:33:22   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

jst doma, ko vsaj ne bi bila, dokler sem bila daleč sem vsaj upala, da sta maussi in pika.po upoštavali moje želje. Žalosten, žalosten mismis user posted image user posted image user posted image

sem za petek za pijanlp, lahko tudi popoldne po šihtu, v tem trenutku potebujem neko kao podporo, sicer je novica srečna nesrečna (odvisno na kateri strani si), ampak rabm...

tako da, petek kot je Žižek napisala, 9.9.2010 v Kongu Savlje (Kruce in Lana že vesta), neki imamo pa tudi še v fondu 40+

mah, upam, da mi oprostite, jutri več, morda...

ob kolkih pa se boste že zbirali?...enkrat bi morali pri Jovotu se dobit, tam je tudi park...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
5.9.2010 12:46:57   
Naska
Naskič je full zbolel - in leži in spi in se poti in smrka ipd. Vse okoli pa se nekako čudno odvija dalje. 

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
5.9.2010 19:18:44   
miklarom
mismis - welcome to back, si se spočila in naužila dopustauser posted image

mausi - mater sem jezna , pa ka je zdaj to no, mogoče pa le še ni vsega konec, še vedno upam da ti je ratalo in držim pestke

tassi - jest tud velik pečem, kaj ko bi ti kak fajn recept dalauser posted image

naska -  ubožček ti no , da si bubana, čimprej se pozdravi, pa lepo čajčke pij in ajčaj pa bo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
6.9.2010 7:20:11   
loremi
Dobro jutro!
user posted image  aaa zaspanaaa, od štirih naprej nič več spanja user posted image
kavica
user posted image

pa še deževen ponedeljek.

mismis pozdravljena spet doma!
gigi, a je Lojzka vesela? user posted image  user posted image
naši košarkaši dosegli največ do sedaj, super

Lep dan želim vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
6.9.2010 8:47:08   
alpog
Jutro! Kako? Bo šlo?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
6.9.2010 10:07:37   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Naska

Naskič je full zbolel - in leži in spi in se poti in smrka ipd. Vse okoli pa se nekako čudno odvija dalje. 

Naskič  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnjo ozdravitev! 

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
6.9.2010 10:27:51   
gigi1
Dan

Mausi a si naredila test? Saj veš, da jaz teh izcedkov ne jemljem kot slabe. Še vedno upam user posted image user posted image user posted image

Miša moja sem te pogrešala! Full!! Kaj to berem? Nekaj mi nisi dobro? Piši! Kliči! Tukaj sem user posted image

Loremi Lojzka vesela k radio user posted image . Sam še Turke moramo stolčt pa bo res vesela user posted image

Zarči se mi je zdelo, da mi kabel še dela user posted image

Naska user posted image  upam, da se hitro pocajtaš.

Fidi kako si?

Za srečanje povejte! Pošljem navodila kako se do tja pride vsem na ZS.
Lana bo ob 16ih OK? Glej, da prideta s Krucetom, drugače bomo prestavile na večerne urice.

Jaz moram pa malo pojamrat... Moja driska in rožica sta mi naredila krvave izcedke. Pa še bruhala sem user posted image .  Nisem dobra.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
6.9.2010 10:39:18   
gigi1
Tassi slaščičarka? Lahko bi se kdaj dobili in skupaj kaj spekli user posted image . Navijam za tvoje otročke user posted image user posted image user posted image

Mausika jaz sem jemala samo 7 keto. Sem enkrat gledala eno oddajo, da veliki odmerki DHEA oslabijo srčno mišico. 7 keto je manj nevarna.

Alpog se mi res zdi, da so teli zavodi povsod isti. Bore malo pomoči si lahko od njih obetaš glede zaposlitve. Se mi zdi, da so tam zgolj zato, da vodijo evidenco...

Zarči kako je glava? user posted image

Lupčke vsem

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
6.9.2010 11:17:02   
alpog
Gigi, takšno evidenco, kot jo oni vodijo tam, bi jaz lahko sama vodila. Pa mimogrede bi lahko še folku povedala vse, kar tiste ovce tam povedo, za razliko od njih pa ne bi jamrala, koliko morajo delati. Res se mi zdi, da so tam za kurčevo zdravje (se opravičujem za izraz).
Danes izvedela, da je še en dogovor splaval po vodi user posted image !

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
6.9.2010 11:20:48   
gigi1
Alpog user posted image user posted image user posted image  glavo gor! Kaj pa pošte, banke, računovodski servisi?? Ko bi bila vsaj malo bližje... V ljubljanski kotlini bi se sigurno kaj najdlo.

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
6.9.2010 11:35:28   
mismis
Dober dan, da se še jaz javim sedaj, ko smo končno v službi...

Maussi, user posted image user posted image  pa si prepričana, da je res konec, mislim omenila si izcedek, a je danes kaj bolje.

Pika.po, kako je s tabo, ali si kaj ponavljala test? Namreč meni tudi v 3. postopku ni nič pokazalo na 11. dan (a sem kaj zamešala), šele 13. dan je bila tako rahla črtica

Tassi, kako si ti, a lepo greješ

Žižek moj, ne skrbi sem že boljše, je bilo treba malo prespati. Ti pa vidim, da si staknila neko čudno zadevščino user posted image user posted image

Zarja,  kako si mi ti, kaj novega pri tebi, si se že odločila glede službe

Alpog, upam in držim pestke, da se zate čimprej kaj najde, verjamem da je prav težko doma in početi nič. Sicer nekaj časa paše, potem pa rata dolgčas

Loremi, kužiko imaš že doma, kakšno slikico male lešpotičke prosim

Naska, upam da se čimpej pozdraviš

Tanja in hermy, lepo da ste že doma in se crkljate

kaj je sedaj s petekom, alora dajte povedati, da se lahko organiziram:)

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
6.9.2010 11:38:07   
mismis
hm hm, bi pa danes lahko padlo malo sončne stimulacije, da nas malo pogreje, kaj pravite???

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
6.9.2010 11:42:34   
sonya1
Živjo punce !

Jaz bi tudi prišča na srečanje, če niste bolj zaprt krog. Bi tudi rabila malo vzpodbude, ni čisto nič fajn zadnje čase.user posted image
Mausi, me še kar držimo pesti, da še ni konec.....user posted image

Gigi, moraš povedati recept, kako se dela z dragim, da se malo premakne. Moj, Loremi, je tak kot tvoj. Sem že malo starejšega dobila, pa ga sedaj nikamor ne premknem.  Gigi, košarka včeraj je bila pa čisto brez veze.So toliko vodili, da še živčna nisem bila.
Kar se pa pijače tiče, je pa pri meni tako. Duh je še kar za to, volja je, telo je pa odločno proti. Eno pivo še gre, mogoče še drugo, vendar tu že imam hudega mačka. Pri treh pivih pa potem še tri dni prosim za evtanazijouser posted image . Težko govorim o mačku, je precej velik tiger...

Alpog
, saj bo. Samo optimistična moraš biti.

Punce, meni tole ni kul. Najprej Pika, sedaj še Mausi nekaj štrajka. Tassi, moramo nekako prekiniti slabo srečo, Računamo nate.

Punce, lepo se imejte in veliko se smejte !

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
6.9.2010 12:03:10   
alpog
Hvala za podporo, bejbe!
Verjetno bi v LJ res kaj bilo, ampak jaz sem za devetimi gorami, devetimi vodami, tridesetimi ploti, pa še zmaj straži vmes.
Mausi, kako je danes na spodnjem štuku? Ne nas puščat tako negotove - saj veš, da čakamo novic.
Tassi? Vse OK?

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
6.9.2010 12:06:02   
loremi
gigi ja kaj te pa tebe zdej napadlo user posted image , upam da boš hiiiitro boljš! user posted image

mausikaa javiiii se! sej veš, navijamo do konca!! user posted image

sonya ja, mojga ne premakneš iz tistega, kar se je doma naučil user posted image
jezi me pa tud to, da ni niti 0,01% romantik user posted image
aaaaaaa me večkrat prsti srbijo, tko kot Fidolina reče

Pivo? Uf, zame en več kot preveč, takrat boljš da sem tiho, ker drugač zalnem preveč klobasat in se me takoj porajta, da ga mam pod kapo, isto po 1 dcl vina user posted image , pri meni je to v zelo malih količinah .... a je zdej zakon zame tanovi Unionov radler z grenivko, je vsej mal razredčen, da če celega spijem, nisem tolk user posted image  user posted image
Sam zdej je konc, poletja ni več, tud piva ne, sam še ko bo spet treba stimulacijo, da bojo jajca rasla.

tassi pridno greješ? user posted image user posted image user posted image

naša kosmata kepa pa verjetno zdele doma tko joka user posted image , vsakič ko je budna in če nikogar ni tik ob njej, da se stiska, je tak jok in kričanje, da je prav božica no user posted image , sam ni druge, je treba it v službo in študirat, kolk bo revica hripava in boga, ko pridem domov user posted image  
user posted image
upam, da se bo vidlo slikico ...

aaaa zebeee meeeee pa je uradno še poletje user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
6.9.2010 12:08:24   
loremi
alpog jst ti zelo želim in privoščim, da bi se hitro našlo delo zate!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Žal sem na tem področju tko, da se name ne moreš kaj dosti opret, niti prošenj ne znam pisat, tko da samo upam, da ti uspe dobit delo!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
6.9.2010 12:16:48   
sonya1
Loremi, kuža je pa tak cuker, da bi ga kar odneslauser posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.