loremi
|
´br dan! mausikaa tassi lepo sprejmi bebice danes! pika.po gigi še boš lahko navijala za naše košarkaše! sonya tistle ko si napisala o telih naših decih, je pa kot da bi od mojega brala , huh se tud sprašujem, kje nekatere dobijo take fajn tipe, al pa so jih tud same tko vzgojile , sam jst sem že dobila tolk starga, da se ga ni dal kej dost prevzgojit, je preveč vzorca odnesel s sabo oooooo ja včas tko fajn prsti srbijo, tko kot Fidolina reče, al pa kr cela dlan Se spomnem mojega, med mojo nosečnostjo, sem skoz počivala in ker tega ne prenese, vedel pa je, da moram počivat, je imel na konc jezika, da bi mi zinil, da samo ležim, pa ni mogel . alpog jaz močno upam in ti želim, da se kmalu pokaže možnost za novo službo!!! o ja zarja ima poln dela v službi, ampak razpoložena je pa vseeno dobro zdej enkrat bi se pa verjetn že mogla vrnit mismis nazaj ? IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Loremi, lep pozdravček in poročaj, kaj se dogaja pri tebi. evo, ti si vsaj dobila M , jaz jo pa še čakam, ko jo čakaš, je pa vse belo , a ko nočeš, se prikaže v vsem svojem izrazu IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Danes končno dobila menstruacijo z enotednsko zamudo. Sem se že naročila na HSG naslednji petek. Punce, ve ste najbrž že vse bile. A je to zelo zoprno ? Meni je itak precej neprijetno tam slonet na stolu z golo ritjo, tole pa sploh hmmm a si lahko jaz zdej privoščim eno lovsko izjavo? razni teli izrazi mi ne grejo ... kaj sploh pomeni HSG in npr. še FSM (če sem si tole prav zapomnila) . Žal no, sej marsikaj že vem, ampak veliko stvari pa zdej spoznavam. Tko da sonya ti ne znam povedat, kako tole zgleda, upam, da ne preveč neprijetno. Evo, pejmo delat, še mal za žemljo in pasje brikete zaslužit, zdej ko malo vrečo dlake in bolh dobimo .