|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
2.9.2010 14:34:40   
gigi1
Fidi Lojzka je bila včeri tolk živčna, da zadnjih 10 min sploh ni mogla gledat user posted image . Sem kar malo šaltala. Sem se res ustrašla, da bodo čist v končnici zgubili. Mam živčke enmal načete user posted image

Loremi user posted image  user posted image  user posted image  za kužiko

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
2.9.2010 14:36:31   
Fidolina
Upam, da dobimo Angolo, ne Avstralijeuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
2.9.2010 14:54:41   
zarja1
Pika pa m@ter....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
2.9.2010 14:56:57   
zarja1
Tassi glede narkoze v Mb pa zadeva glih ni tak. Malo je treba folk strašit kaj vse bo, če vlada ne popusti itd. Pač, znajt se je treba.

Fidi kdo se ni skuliral? A mali on?user posted image

Gigi zgleda bom službo vekslala.....user posted image user posted image user posted image

Roži super za postopek!!!!user posted image user posted image

Mausi a si lulal?user posted image user posted image

nič pičim na miting.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
2.9.2010 16:44:42   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

mausi bo lulala mogoče ju3 zjutraj, ampak se mi zdi, da bom pridno počakala do ponedeljka - mi ostane več časa za sanjanje.. user posted image enostavno ne upam, včeraj sem ga nekaj biksala popoldan pa je bila ena taka čisto čisto čisto nežna črtica - to pa pri meni ne pomeni nič, kajti, če bi štela te nežne črtice bi imela doma že celo nogometno ekipo user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
2.9.2010 17:00:29   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Upam, da dobimo Angolo, ne Avstralijeuser posted image

Nič ne kaže na Angolo user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
2.9.2010 17:03:16   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

mausi bo lulala mogoče ju3 zjutraj, ampak se mi zdi, da bom pridno počakala do ponedeljka - mi ostane več časa za sanjanje.. user posted image enostavno ne upam, včeraj sem ga nekaj biksala popoldan pa je bila ena taka čisto čisto čisto nežna črtica - to pa pri meni ne pomeni nič, kajti, če bi štela te nežne črtice bi imela doma že celo nogometno ekipo user posted image

Se mi je kar zdelo, da si lulala včeraj user posted image . Naj bo ta črtica jutri že fejst močnauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
2.9.2010 17:05:05   
gigi1

Gigi zgleda bom službo vekslala.....user posted image user posted image user posted image

Držim pestke, da rata in da bo boljša služba user posted image  user posted image  user posted image

Roži super za pošto user posted image  user posted image  user posted image  naj bo uspešno user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
2.9.2010 17:08:54   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Hoj hojuser posted image
Dobila sem pošto iz MB, 09.09 imam razgovor in prevzem zdravila, mislim da je to to, piše da moram podpisat izjavo za zdravljenje!
Mikla, ti veš, a se bo sedaj začelo ali bo treba še počakat na zelen list-ali nekaj takegauser posted image
Drugače sem vredu, oprosti, ki ti se nič ne javljam, imam telefon pokvarjenuser posted image
Lahko bi se vidle ta dan ko grem v MB, če boš imela kaj časa, prav bi vas rada videlauser posted image  

dobila boš list z navodili ( če boš v dolgem postopku ) boš začela jemati tabletke femoden ko boš dobila user posted image  , in jih jemala en mesec potem pa boš šla po injekcije, vse pa ti bo natančno pisalo na listu, pa sestre tam ti bodo tudi vse razložile, če pa kaj ne boš razumela pa jih kar vprašaj, ti bodo z veseljem vse razložile, so zelo prijazne.
Bi bilo res fajn ko bi se lahk vidli ta dan Ti pa jutri sporočim kak bom delala takrat, k še nimam plana za takrat , jutri ga bo šefe delal pa ti popoldan sporočim. Kdaj pa imaš uro v MB

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
2.9.2010 17:10:16   
miklarom
mausikaa - tale rahla črtica od včeraj bo jutri že močnejša držim pestkeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
2.9.2010 23:25:36   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

mausikaa - tale rahla črtica od včeraj bo jutri že močnejša držim pestkeuser posted image

Se podpišem!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Helou Miklca!
Nočko vsemuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
3.9.2010 10:27:03   
sonya1
Dobro jutro punce !

Danes končno dobila menstruacijo z enotednsko zamudo. Sem se že naročila na HSG naslednji petek.
Punce, ve ste najbrž že vse bile. A je to zelo zoprno ? Meni je itak precej neprijetno tam slonet na stolu z golo ritjo, tole pa splohuser posted image

Fidi, pri nas imamo kar tako; o problemih se ne govori. Sicer pa ravno kupujeva stanovanje ali hišo in lahko si misliš, da na oglede hodim s precej manj entuziazma, kot prej. Vse bolj namreč razmišljam o samostojni naložbi pač v nekaj cenejšega... Sem kar malo fovš, ko berem, kakšne zlate može in partnerje imate nekatere punce tu. Dekleta, a ste že take prijazne dobile ali ste si jih vzgojileuser posted image ? Čakam, kaj se bo izjasnil, vmes bom naredila vse preglede in preučila opcije. Ko se bom pa mirno in resno odločila, potem pa akcija, taka ali drugačna. 
Ti, ali se najina dva bizgeca poznata mogoče ??

Gigi, po moje ne bi bilo z našimi nič, če ne bi tako navijalauser posted image

Alpog, samo misli pozitivno, če pa pričakuješ kakšno pametno pomoč od Zavoda za zaposlovanje, pa kar pozabi. Kolikor imam jaz izkušnje z ljubljanskim, ti povem čista izguba časa..Samo spraševali so me, kako to, da sem z mojo izobrazbo in izkušnjami brez službe. Ko sem spraševala, če bi plačali kakšne tečaj, so em spraševali, kaj bi sploh še rada. In ko sem šla le poslušat eno predavanje o ustanovitvi podjetja, ti povem, da bi sama brez priprave povedala kaj bolj pametnega, kot so mi.. Beda, v glavnem.

Mausi, obveščaj o novostih. Mi pa tole diši po uspehuuser posted image
Tassi, čakamo še boljše novice...

Loremi, lep pozdravček in poročaj, kaj se dogaja pri tebi.

Zarči, jaz še kar mislim, da mogoče boste pa pri vas še doma kaj naredili. Vidim, da vam entuziazma ne manjkauser posted image

Lep petek vam želim... 

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
3.9.2010 12:02:03   
mausikaa
evo mausikaa se javlja, nič novega nimam za povedat user posted image tko da pred ponedeljkom testa sigurno ne bom delala!
in zdaj vprašanje: če nam tokrat ni ratalo, kdaj lahko spet štartam, atej dela postopke do 42 leta, tko da mam bolj malo časa user posted image a je možno, da bi štartala že pri naslednji user posted image

ampak sem pa čisto kaput danes, ponoči nisem spala, sem imela ene take čudne sanje, sanjala meni drage osebe ki so nas že zapustile user posted image tko da ne vem kaj to pomeni??

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
3.9.2010 12:05:23   
lana70
Mausiiiiii ......................kje si, nas bo razgnalo od pričakovanja!!!!!!!!!!!!

HSG ....dala skozi. Mene ni nič bolelo, zadeva je zgolj neprijetna, ti pa dajo pred pregledom spit tableto proti bolečinam. Ko sem pa prišla domov, sem pa popoldne preležala, ker me je v predelu jajčnikov bolelo, kot da bi imela (včasih sem jo) bolečo menstruacijo. Pravijo pa, da če nimaš prehodnih jajcevodov, da zna zadeva zelo bolet. Toliko.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
3.9.2010 12:06:19   
loremi
´br dan!
mausikaa user posted image  user posted image  user posted image user posted image
tassi lepo sprejmi bebice danes! user posted image  user posted image user posted image user posted image

pika.po user posted image user posted image user posted image
gigi še boš lahko navijala za naše košarkaše! user posted image

sonya tistle ko si napisala o telih naših decih, je pa kot da bi od mojega brala user posted image , huh se tud sprašujem, kje nekatere dobijo take fajn tipe, al pa so jih tud same tko vzgojile user posted image  user posted image  user posted image , sam jst sem že dobila tolk starga, da se ga ni dal kej dost prevzgojit, je preveč vzorca odnesel s sabo
oooooo ja včas tko fajn prsti srbijo, tko kot Fidolina reče, al pa kr cela dlan user posted image
Se spomnem mojega, med mojo nosečnostjo, sem skoz počivala in ker tega ne prenese, vedel pa je, da moram počivat, je imel na konc jezika, da bi mi zinil, da samo ležim, pa ni mogel user posted image .

alpog jaz močno upam in ti želim, da se kmalu pokaže možnost za novo službo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

o ja zarja ima poln dela v službi, ampak razpoložena je pa vseeno dobro user posted image

zdej enkrat bi se pa verjetn že mogla vrnit mismis nazaj ?

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1
Loremi, lep pozdravček in poročaj, kaj se dogaja pri tebi.

evo, ti si vsaj dobila Muser posted image , jaz jo pa še čakam, ko jo čakaš, je pa vse belo user posted image , a ko nočeš, se prikaže v vsem svojem izrazu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1
Danes končno dobila menstruacijo z enotednsko zamudo. Sem se že naročila na HSG naslednji petek.
Punce, ve ste najbrž že vse bile. A je to zelo zoprno ? Meni je itak precej neprijetno tam slonet na stolu z golo ritjo, tole pa splohuser posted image

hmmm a si lahko jaz zdej privoščim eno lovsko izjavo? user posted image  razni teli izrazi mi ne grejo ... kaj sploh pomeni HSG in npr. še FSM (če sem si tole prav zapomnila) user posted image . Žal no, sej marsikaj že vem, ampak veliko stvari pa zdej spoznavam.
Tko da sonya ti ne znam povedat, kako tole zgleda, upam, da ne preveč neprijetno. user posted image
Evo, pejmo delat, še mal za žemljo in pasje brikete zaslužit, zdej ko user posted image  malo vrečo dlake in bolh dobimo user posted image .

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
3.9.2010 12:07:00   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

evo mausikaa se javlja, nič novega nimam za povedat user posted image tko da pred ponedeljkom testa sigurno ne bom delala!
in zdaj vprašanje: če nam tokrat ni ratalo, kdaj lahko spet štartam, atej dela postopke do 42 leta, tko da mam bolj malo časa user posted image a je možno, da bi štartala že pri naslednji user posted image

ampak sem pa čisto kaput danes, ponoči nisem spala, sem imela ene take čudne sanje, sanjala meni drage osebe ki so nas že zapustile user posted image tko da ne vem kaj to pomeni??

dej nehi s takimi vprašanji, ateja tudi rabla ne boš user posted image , v ponedeljek bomo tukaj skakale od veselja user posted image user posted image user posted image ...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
3.9.2010 12:10:50   
loremi
zdele vidla mausikin post
mausikaa jaz vedno rečem ... dokler se ne ulije, še ni nič dokončnega ... se kajže kej v smeri user posted image  al je še vse mirno? Testka nisi ponavljala oz. ga boš zdej v ponedeljek?
user posted image user posted image user posted image user posted image
za novi postopek in leta ... jaz ne vem povedat, bi blo treba dr. vprašat, kako se lahko gre takoj v naslednjega, ampak kaj pa boš, če se mudi, al kako user posted image
ampak jaz vseeno upam, da novega ne boš rabila!

IZVIRNO SPOROČILO: lana70
HSG
Pravijo pa, da če nimaš prehodnih jajcevodov, da zna zadeva zelo bolet. Toliko.

user posted image user posted image  tole pol nebi blo zame

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
3.9.2010 14:20:08   
tassi1
Dober dan !
Mami ima pri sebi dva srčka user posted image user posted image  , engauser posted image   smo pa za vsak slučaj dali stricem v Mb. v hrambo. user posted image user posted image user posted image
Sem tolk vesela, da sploh ne morem verjet, da so se razvile kar tri blastociste- in ena je bila takšna, kot je prof. razlagal študentki- da drugega kot pozitivno sploh ne pričakuje! user posted image user posted image user posted image
Hvala vsem za navijanje
user posted image user posted image user posted image
Ps. test imam 16.9. 2010- na trinajsti dan user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
3.9.2010 14:22:46   
loremi
tassi1 krasno, zdej pa noge v luft, daljinca v roke in uživat na kauču!! user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
3.9.2010 14:25:23   
gigi1
Tassi user posted image  user posted image  user posted image  jupiii user posted image  user posted image  user posted image . Zdej pa počivat in gret user posted image . Pestke user posted image user posted image user posted image

Mausika jaz imam dober občutek user posted image  user posted image  user posted image . Pikapoke vseeno niso odvečuser posted image user posted image user posted image
Nehaj z negativnimi mislimi. Bom huda!

Sonya meni so delali laparo in histero pod narkozo. Kot ti je že Lana napisala. Če so jajcevodi neprehodni potem res hudo boli. Če so prehodni je le zoprno. Upam, da so prehodni.

Nimam časa...
Lupčke vsem

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
3.9.2010 14:27:01   
Fidolina
user posted image  daan,
Sonya sem bila na HSG v Ljubljani. Tam je bilo takole. Naročenih za isti dan, nas je bilo 5 punc. Najprej smo šle skupaj notri, kjer nam je sestra razložila, kaj bodo delali (vbrizgnejo ti  kontrastno sredstvo, potem slikajo rodila, da se vidi, ali so tvoji jajcevodi prehodni in ali je maternica vredu - to je rentgensko slikanje). Vsem so dali  tabletko, ki je hkrati tudi proti bolečinam, vendar je smisel nje, da ne pride do krčev pri slikanju. Da je vse lepo sproščeno. Čez pol ure gre vsaka posebej notri. Da gatke dol, kot pri ginekologu (tam je tudi kabinca, kjer so copatki - jaz bila kregana, ker nisem obula copatkov) in se vleže na mizo, kjer ti sestra(zdravnica?) vbrizga to kontrastno tekočino. Posteljo malo dvignejo (dvignejo tvojo rito za ene 20 cm v luft) , da  tekočina lahko steče skozi jajcevode in to poslikajo. Jaz imam oba jajcevoda neprehodna in ni bolelo nič. Mene prav zares nič. Izvidi (zelo velika slika), so čez kakšne pol urce in to je to.

Ja, zna bit, da se tile naši bizgeci med sabo poznajo, tvoj in moj, pa od Loremiuser posted image , pa še kakšen ... Je treba poguglat, če je na netu, kakšen "BIZGEC FORUM", kjer si izmenjujejo nasvete, kako zagreniti svojim dragim dneveuser posted image user posted image user posted image .

Tega ogledovanja stanovanj oz. hišk, ti pa v takšni situaciji res ne zavidamuser posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
3.9.2010 14:46:18   
Fidolina
Mausi, slabe misli šc, šc stran. Gledat pozitivno. Držimo pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa, kadar se špikaš, priporočajo malo pavze, da se jajčniki spočijejo. Priporoča se nekako tri mesece med dvema stimuliranima postopkoma. Dela pa reško vse živo tudi pri 44 letih(najbrž še kasnejših)  - ampak seveda moraš vse sam plačatuser posted image  (kakšnih 1300 eur, če imaš celico. Če je nimaš, jo odneseš s kakšnimi 350 Euri - ampak to ni glih naš namen - da je nimaš user posted image ) - in še poslušat njega, da dnar stran mečešuser posted image . Ampak ko ga šiša  user posted image .
To sem ti napisala zato, da ne boš zdaj še zaradi tega živčna - itak pa mislim tudi jaz, da ata R ne boš rabilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
3.9.2010 14:50:07   
Fidolina
Tassi - točno tako kot pravi Loremi!! Noge u luft in daljinca v roke!!
Čestitke iz delovnega mesta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Fidolina -- 3.9.2010 14:57:09 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
3.9.2010 14:53:24   
Fidolina
Zarjica, a ti boš pa kar službo menjala. Imaš že novo, ali so ti tam samo čez glavo zrasliuser posted image user posted image .

Gigi nima časa za nasuser posted image .user posted image

Vsem lupčkeuser posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
3.9.2010 15:05:43   
Tanja_Jes
Halo dečve!!!

Sonya...kolikor se jaz spomnim, so me najprej ustrašili, kaj mi bodo delali, sem se pripravila da bo ful hudo, potem je bilo pa vse skup en dva tri konec. Malo je neprijetno, to je pa tudi vse. Nič bat, bo hitro mimo, boli pa tudi ne toliko, da se ne bi dalo zdržat...za user posted image se da vse potrpet!!! Ti samo zapri oči user posted image Pa srečno!!

Mausika...vem kako te sanje lahko zbegajo...poj pa cel dan razmišljaš o sanjah...šc šc...lepo se skulirat pa bušija božat... v ponedeljek se bomo pa veselili user posted image
user posted image sej zdej si že 11 dan, a ne?! joj Mausi, iz srca ti želim da nalulaš +...Mislim nate miška user posted image

Gigi....helou....vidim da že planiraš novi polet med oblake user posted image user posted image sej ni bilo tko hudo, a ne?! Pa tvoje navijanje je pomagalo, vidiš kako dobri so bili naši user posted image user posted image user posted image . aaaa te Turčija ni prepričala, pa pir težko dobiš...sej zato pa naš noče v take kraje user posted image user posted image , čeprav bi jest rada šla...ma samo da se gre nekam...

Roži...pa le ne bo treba toliko čakat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image devetega smo že drugi teden....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal za srečo da bo še hitreje minilo in boš user posted image ...In kdaj kej planiraš priti v naše konce da te mal poobjemčkam ?!

Zarči...včerej sem pa nate mislila ob gledanju filma...sigurno so se ti sline cedile user posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi...ste dobili novega družinskega člana?!  Pa vnetje si fasala...bogica...zoprna reč  user posted image sej bo boljš, jest skoz pravim.

Pika.po...pišuka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brez besed

A Mismis se še morčka ?!

Tassi
...a ti tut nisi bila letos na dopustu... jest tut ne, mi kr fali morje. Letos je prvič da nisva nikamor šla. Bova šla pa v toplice pozimi enkrat...

Fidolina....berem da imaš kosmat želodec...to je že pol zdravja user posted image user posted image

Hedi....lumpa...kje tičiš?!

Hermy...kako gre mamica ?

Nič...moram it...sirena tuli user posted image , bo treba futr dat user posted image user posted image

Rada vas mam

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.