loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: alpog Jutro! Tu smo. Če sem prav razumela, delajo punkcijo pod narkozo!? Zakaj? Zato ker če bi bila na GKLJ ta možnost, jo jaz takoj vzamem . Djerba? uuuu Meni všečno, bla 2x, v drugič je tudi moj dobil težave, pogosti obiski wc-ja, ša še wc v sobi se nama je pokvaril in še tista kljuka na kartico in sva mela enega letanja polno , pa sva tud jedla samo v hotelu pa vsako jutro vrgla vase enega takratkega, ampak meni je tam všeeeeč in bi še šla, moj pa pravi, da zdej je pa res to videl in je to to, ni ga čez Hrvaško obalo. Jst bi ša še šla, Tunizija me vleče, no definitivno si pa želiva Egipta, tisto potovanje, ki ima vključeno popotovanje po Nilu, potem pa še npr 3 dni hotela in domov, joj to pa imava v planu, pa se nama je zdej vse porušlo . IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz se pa ubadam z idejo, da bi šla oktobra na Zelenortske otoke. Baje je tam full lepo. Pa tud preveč drago ni in kar je zelo pomembno ne leti se predolgo Huh, slišala sem že enkrat za tole, pa nimam pojma, kje to je in kako pa tk naprej. Ampak a ste vidle, gigi bi šla spet na letalo! IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Loremi, ne razumem, če je operacija nujna, zakaj se čaka. Kaj je naše zdravstvo res tako gnilo ? Sama na srečo s tem nimam nobenih izkušenj, ker mi razen malenkosti še nikoli nič ni bilo. Naj potrkam... Slovensko zdravstvo bi lahko blo temu vzrok, se sprašujem??? Glede na nujnost bi me mogli vzet že junija, pa tud una sestra tam na sprejemanju in vpisovanju v postopke in operacije se mi zdi, da ima precej kontrole in komande nad vsem! bemu , sej sem jezna, fuuul IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Vse se tako pogovarjate, kje ste bile, jaz pa še nikjer v kakšnih toplih krajih. A si morete mislit, da sem bila pred kratkim prvič v življenju v Litiji ?! Sem pa res zaplankana,,,, moram malo popravit, rabim le kandidata, da me kam povabi. Poznate koga ? V Litiji sem pa jsz bila 1x v življenju, dokler nisem spoznala mojega, no potem sem bila še 1x . Uf sonya a veš kje še vse nismo bli. Midva se že pogovarjava, odkar sva skup, da bi šla pogledat bolnico Franjo, pa nama še ni uspel , pa vmes so jo zdelale poplave, pa zdej jo obnavljajo, naju pa še vedno ni tam . Kandidata za v tople kraje? Hja, zdej če te tvoj spusti in reče, evo pojdi, pol sam gasa . Mah sej sam odločit se je treba, mal prečekirat, kaj je tam za videt, kake izlete organizira agencija, pri čem je treba pazit (hrana, denar, ipd), pa greš. Evo, gremo skup. IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Tassi cca 850 € po osebi za 1 teden. Hotel 4*, all inclusive. No ja, solidna cena, glede na to, da so cene za Tunizijo, Egipt, malo manjše, ampak je pa tu polet daljši. Kolk časa bi leteli tja dol, hm verjetno bi blo po malem štiri ure, ali pa kar pet ... al se motim? Cjooooo kok bi šla kam, ja! Pa je dopust pa-pa do naslednjega leta. Zdej še za vikend oddih v terme ne morem, s temi hudičevimi vnetji se nekaj časa ne bom izpostavljala še čemu v termalnih vodah. Kaj pa savna, to lahko? Evo, jutri greva po kužiko, malo rjavo kepo dlak in špičastih zobkov .