pika.po
|
Ojla drage moje! Long time no read Me zgleda kar mal megla vzame. No ja, po pravici povedano smo tolk , da ni blo za kaj drugega cajta. K smo Miklavžu pisali, da nam mora prinest. Pa je bil lump in jih ni. Smo bli že premalo pridni letos, ne bo druge. No sej Božiček in Deda mraz sta tud dobra možicla, zihr mata še onadva kakega asa v rokavu Drugače konzervice moje kak ste kaj? Vidim, da je v tem času dogajalo na puno. Nosečke, berem da so otročki pridni in ne nagajajo kaj dosti. Ja ni druge, ko ste pa vse mamice pridne ko angelčki Roži bravo za 2 Mismis super da se Bine in Cilka tako lepo razvijata. Je padla ena skala dol, a? Lepo se cartajte! Sonya so začetne nosečniške tegobe že kaj manjše? Kako pa bodoči ati? Kaže kaj na ponovno skupno funkcioniranje? Aqua, naj grejo izcedki šccccccccc daleč stran in naj detece lepo raste! Lana08 bjonda naša ,kako bebika? Žižek a tebe pa nekaj daje? Pazi nase! Da res na koncu ne pozabiš nase, ko za vse nas tako lepo vedno skrbiš! Hermy kako rokice? Mogoče bi pa pri teje tvoji tegobi pomagala sivkina krema in Justovo olje 31. A poznaš? Tassi Upam, da z možem najdeta spet skupen jezik in tisto iskro, ki vaju spaja. Skuštranka žal mi je, da se ni izšlo z pluskom! Držim pesti, da v naslednjem postopku rata. Tanja razrešla tvoj rebus Kako mala Staša? Pupa pridna? Pikovitka držim pesti na rokah in nogah da dobiš še letos v čuvanje pikico ali dve In da bodo dobri možje radodarni s pluski. Gretič, koprivca vidim da si prišla malo naokoli. Žižetkin plan K preštudiran u nulo? Aaaaaaaaaaaaaaa, a Mikla je šla pa danes po deco? Miklica naj bo uspešno! Loremi, kofetarca Te objemčkam, res ni fino imet žalostnih spominov v prazničnem času. Pa bo tudi zate posijal sonček. Bo,bo! Verjemi! Vidim, da nam je Fidika pobegnila. Ja včasih se je res treba odklopit od vsega in se posvetit odnosu in partnerju. Ko bo čas pravi nam bo sigurno prišla sporočit lepe novičke. Zarja, si že u supertruper formi? Si mislim, da ja, ko berem, da zažigaš v novi črni oblekici! Lana70 helou! Uffffffffff vas je starih konzervic in malih piksnic, itak da sem katero pozabla. Vas vse lepo pozdravljam in grem spet v ilegalo, še kej pametnega nardit. Sem že na ful zmatrana od vsega in komaj čakam da bo novo leto. Kot da bo potem kaj drugače Jap!
< Sporočilo je popravil pika.po -- 8.12.2010 11:21:25 >
|