![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 7:36:36
|
|
|
|
loremi
|
mismis vidim, da sem ravno sestavljala post in si me prehitela Hvala ti za te besede! Vem, da bom mogla preko tega, ampak letos mineva prvo leto. Saj povečini živim skoraj tako, kot sem prej, ampak na božička se je izrisal krasni plusek in drugo leto bo prvo leto odkar se je zgodilo in trenutno še boli . Hvala!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 7:37:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. mismis, ooo, kako lepa medota!!! Zakaj pa sedaj ne moreš spat? Še vedno kužon? roži, jaz tud vidim, da nisem več tvoja prijateljica. miklarom, lepo grej in čez 14 dni nalulaj en velik plusek!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 7:38:21
|
|
|
|
Anonimen
|
loremi, en velik objem!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 7:50:44
|
|
|
|
mausikaa
|
jutro babuške moje, evo da vas na brzino pozdravim in polupčkam...mal sem v gužvi, doma mi pa tudi časa zmanjkuje...grozna sem... glede posta - pri nas imamo od nekdaj družinsko večerjo, tako konkretno z mesekom in vsem kar paše zraven, potem blagoslov hiše in okolice, potem pa polnočnica (če ne gre drugače pa na kauču, se zna na satelitu najti vsako leto kaj posebnega) če gremo v cerkev potem obvezno sledi kuhanček, na Božični dan je pa potem skupni zajtrk...kako bomo letos vse to pošlihtali še ne vem, baje dobimo obiske...kaj bom kuhala moram pa še poštudirat...mam pa ju3 familjarno večerjo, cca. 20 ljudi, me mika da bi naredila kapešante, samo ne vem če bom dobila dobre :-( za ziher bo pa "ta počasna" goveja pečenka, svinjska ribica v testu, pa nekaj moram sčarat s piščancem - se mi zdi, da bo kar lepo z pršutom... naše dvojne nosečke uživajte, glih tko enojne, Miklica ti pa fajn grej, in glej da nalulaš en velik, lep plusek RVI
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 8:12:39
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa jutro babuške moje, - pri nas imamo od nekdaj družinsko večerjo, tako konkretno z mesekom in vsem kar paše zraven, potem blagoslov hiše in okolice, potem pa polnočnica (če ne gre drugače pa na kauču, se zna na satelitu najti vsako leto kaj posebnega) če gremo v cerkev potem obvezno sledi kuhanček, na Božični dan je pa potem skupni zajtrk...kako bomo letos vse to pošlihtali še ne vem, baje dobimo obiske...kaj bom kuhala moram pa še poštudirat...mam pa ju3 familjarno večerjo, cca. 20 ljudi, me mika da bi naredila kapešante, samo ne vem če bom dobila dobre :-( za ziher bo pa "ta počasna" goveja pečenka, svinjska ribica v testu, pa nekaj moram sčarat s piščancem - se mi zdi, da bo kar lepo z pršutom... Haaaaaaaaaaalo, kaj ste tle pri konzervicah same poklicne kuharce, al kaj ...sem jest pol forum falila ??? Sicer je pa pri nas tud tko, kot je napisano. Gigi, za odtenek pa res,...pa se ne upam hvalit, ker potem je takoj spet slabše! Mam spet brufen, pa mal protivnetno deluje, pa je boljš! Ubogi otrok, ga fiksam že od kar je bil pinogo !! IZVIRNO SPOROČILO: lana08 Grem , zjutraj bo zopet . Pri nas je pa obratno: zvečer , zjutraj pa !!! (sta mi tko luštkani slikci ! Loremi, jasno, da letos še posebno boli...če bi le lahko bi ti odvzele to bolečino...pa smo lahko le tu zate !! Vsem lep dan !
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 8:29:29
|
|
|
|
loremi
|
Dekleta moja hvala vam! Sem si zadala željo, da če mi v službi ne dajo odpovedi in bi mi uspelo našparat dovolj €€, bi šla, če ne bo nič s plusom drugo leto, v Egipt, po Nilu, treba še plan nardit, to imava željo, moja želja pa je še Sicilija, seveda zaradi Etne. Mausikaa uf kakšne specialitete . dobre ste punce, da se lotite takšnih jedi, meni bi se ziher vse ponesrečilo. Goveja pečenka? Moja bi ziher bila tako trda, da če jo vržem nekam, se mi nazaj odbije. Svinjska ribica v testu? Njammm njam njam kake lušte imam sedaj! jaz sem včeraj za kosilo, ki je na koncu bila kar večerja, pariško pečene zrezke, njoke, "zeleno" prilogo (brstični ohrovt, stročji fižol, grah) in prelito s sirovo omako. Za božično večerjo pa letos ne vem, kaj bom kuhala, ker niti nimam nobene želje razmišljat o tem. Se mi pa ful lušta kakšne kekse pečt.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 8:31:27
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Evo slikice naših medijev, upam da se bo kaj videlo... ker sem jih pomanjšala, pa že tako niso prav veliki čist na teto Teddy so...lubčki zlati
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 8:40:22
|
|
|
|
zarja1
|
Oj srčice moje..... včeraj smo imeli srečanje z partnerji in vse super, samo dans mi bo glavo razneslo. Pa zvečer še v LJ na druge poslovne zabave...jao. Mismis, super medvedki. Res sem vesela. Gigi se mi še sanja ne kaj bom kuhala. Ker verjetno ne bi bilo dovolj časa, sem vzela celo dopust na silvestrovo. Božična večerja me skrbi..... Kako si mi ti? Zdrava? Roži, jaz tud ne morem videt fotkic........a češ bit moja in me potrdit? Mausi je bizi bizi..... Fidolinca mislim nate. Naskič na tebe tudi..... Loremi te čist razumem. Tud mene ob tem času, ko sva zgubila stiska pri srčku. Ma se kr naglas tolažim, stisnem zobe in korakam dalje. Drži se srce. Sonya, , kako si ti? Tassi si ok? Stanje boljše? Hermy helov, ker vem, da nas bereš....... Lanči, Ratatujči, Miklica, Aqua.......lep mali petek.......grem po kafe.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 9:30:17
|
|
|
|
gigi1
|
Ciao Belle Hvala za info glede posta. Očitno je moja taščica res malo posebna . No, potem bomo tudi mi kuhali čisto normalno večerjo Mišu zakaj ne moreš spati? Kužon? Loremi Miklca božaš bušija? Nosečke vse pobožat bušije Lupčke vsem in lep dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 9:33:51
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči hvala..sem kar OK. Grlo še boli pa kašljam, ampak se ne dam . Kako si mi ti? Ti pa verjetno sploh ne bi rabila nič kuhat. Samo tisto novo oblekco oblečeš, pa bo tvoj takoj sit
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 9:42:17
|
|
|
|
gigi1
|
Roži vidim zvezdici Mausika pridna si full
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 9:45:06
|
|
|
|
pika.po
|
Jutro, dobro Mater ste se pa kuharsko razpisale Jaz prav rada kuham, pa menda celo dobro, ampak ko je treba pa za veliko ljudi mi pa sistem zašteka... Nikol ne vem kok je dovolj, pa večjo količino dobro začinit, pa... Za božični večer se pa prav pošteno najemo, ampak eni pa smo na postu, ko meseka ne jemo Bi pa do novega leta enkrat povabla obe familiji (20 ljudi) na kosilo. Mater že cel mesec razmišljam kaj naj skuham Ko more bit po mojih brezmesnih principih So me pa svakinje naučile, da ko se vabi, se pa kuha konkretno... Tko da ne morem zaostajat
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 9:47:29
|
|
|
|
pika.po
|
Mišika kaka corta sta tvoja dva čmrlja Wiiiiiiiiiiiii, sem čist očarana!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 9:49:21
|
|
|
|
pika.po
|
Roži, jest bi tud tvoje čmrleke vidla
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 9:58:55
|
|
|
|
miklarom
|
dan evo sem se spočila , včeraj šla spat že ob osmih zvečer in spala do danes jutraj do pol osmih, sem bla tolk utrujen in mi je prav pasalo. vidim da ste vse že pri Božični kuhariji, madona same specialitete, že študiram če bi kar h kateri od vas prišla, da se meni ne bi bilo treba doma matrat gigi - božam lepo bušija in čuvam pikico , pa čim prej se mi pozdravi loremi - te objemčkam mausi - hvala kakpa si ti kaj zarja , hermy , miška73, ebe lani, krucek, aqua, roži in vse ostale........ RADA VAS IMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 10:16:47
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom vidim da ste vse že pri Božični kuhariji, madona same specialitete, že študiram če bi kar h kateri od vas prišla, da se meni ne bi bilo treba doma matrat Mogoče pa Gigi prepričama, da bo odprla catering !!! Pa za konzervice mal popusta !!! Ti zdej tko ne smeš okol loncev skakat....sam kavčkat, kakšno dobro knjigico, postrežbo (od spred in zad) in čakat, da mine teh 13 dni!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 11:30:30
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Miklica in Pikovitka čakam novičke!!!!!!! Meni je pokazal testek O v pon. v MB na UZ potem bomo pa videli kako se bodo odločili oz. odvisno kakšno bo stanje tam spodaj.Upam na najboljše
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 11:33:07
|
|
|
|
pikovit
|
Mismis veeeeeeeeeeeeesela fullll.Kar kocine mi gredo pokonc
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 11:48:31
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Meni je pokazal testek O v pon. v MB na UZ potem bomo pa videli kako se bodo odločili oz. odvisno kakšno bo stanje tam spodaj.Upam na najboljše Pikovitka sej veš, mučo fejst navijam !
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 13:25:30
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: miklarom vidim da ste vse že pri Božični kuhariji, madona same specialitete, že študiram če bi kar h kateri od vas prišla, da se meni ne bi bilo treba doma matrat Mogoče pa Gigi prepričama, da bo odprla catering !!! Pa za konzervice mal popusta !!! , se strinjam Ti zdej tko ne smeš okol loncev skakat....sam kavčkat, kakšno dobro knjigico, postrežbo (od spred in zad) in čakat, da mine teh 13 dni!!! saj sem vse lonce pospravla , da jih ni na vidiku , kavčkam tudi, za knjigice mi pa glih ni brat, šivam pa prtičke na roke ( ročna dela ) da se malo zamotim , pa spi se mi tud skos neki, mogoče je vreme krivo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 15:59:38
|
|
|
|
gigi1
|
Mikli a tko grejo tebi ročna dela? . No, jaz za to nisem . Štrikat, pa kvačkat z debelimi nitmi..to ja...ker se hitro nekaj vidi. Gobelini so me vedno ob živce spravljali , pa kakšno drobno kvačkanje, ko rabiš 1 teden za 1 vrstico. Ni to zame. Pri meni morajo biti rezultati hitro vidni, drugače sem živčna Pridno kavčaj in božaj bušija še zame Miši kako si? Si šla kaj spančkat? Zakaj zdej ne moreš spat? Sem mislila, da si se malo pomirila. Al se tista frflja še vedno goni, pa kužon jamra? hermy ima pa ideje Sam še keteringa se mi manjka. Že tko se mi včasih zdi, da ne vem kaj bi prej zagrabla . Trkam na les za tisti odtenek in upam, da bo kmalu že za 2 odtenka bolje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 16:03:02
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miši kako si? Si šla kaj spančkat? Zakaj zdej ne moreš spat? Sem mislila, da si se malo pomirila. Al se tista frflja še vedno goni, pa kužon jamra? eh srce, zjutraj sem se zbudila, ker me je tiščalo na wc, pa malo me je buško bolel. Po moje sva včeraj pretiravala, ko sva po pregledu še letala okolil, da sva nakupila zadnja darila za NL. Kužon je pa zdaj priden, lepo je in nič ne joka, čeprav naš razvajenec vsako dopoldne pokliče, da bi on šel notri na toplo in crkljanje pa ti? kako si mi?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 17:12:39
|
|
|
|
gigi1
|
Miši lubek se boš mogla kar navadit, da ne gre več vse naenkrat. Raje večkrat po malem . Jaz se tvojih čmrljov kar ne morem nagledati. Res so tako lepe slike Jaz sem kar OK . Mal skurjena, mal skašljana , pa mal sita praznikov, ki jih sploh še ni , ajej kaj bo šele čez 14 dni Grem večerjico kuhat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 17:27:28
|
|
|
|
mismis
|
a ne, a ne so pravi mediji , jaz jih tudi skoz gledam, pa naš mora jutri skenirati slikice, ker te slike z UZ znajo zbledeti. To da si pa skurjena mi je pa itak jasno, se mi zdi, da december sploh ni tvoj mesec. A spet delaš čokolatine? Meni pa naš sarme dela, njami...
< Sporočilo je popravil mismis -- 9.12.2010 17:32:24 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 18:03:17
|
|
|
|
gigi1
|
Miši res sta medija . Super, da bo skeniral. Res te slikce znajo zbledeti, ker so na termo papirju. Tko k so bili včasih Fax-i. Se spomnim, ko sem jih gledala po parih letih..pa ni bilo nikjer več nič. Ja december je meni...tud če bi ga preskočila pa direkt v Božič al pa kar Nov let padla . Vaš pa priden . Ti bi pa sam zelje jedla . Pri nas so sarme samo za NL, pa mogoče še 1x. Moj ni ljubitelj mletega mesa in če naredim samo 2x na let, mu je OK . Eh, mam razvajenga desca Jaz pa danes filana piščančja prsa delam, pa pečen krompir
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiUltrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
zanositevsashyKoliko časa po odstranitvi mirene ste zanosile?takoj (
56%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
po treh mesecih (
15%)
![](/slike/poll/poll.gif)
po 6ih mesecih (
8%)
po 9ih mesecih (
0%)
po enem letu (
5%)
poskušava že več kot dve leti (
15%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!