|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
8.12.2010 19:04:31   
lana08
iiiiiiiiii mišmiš sem šla kar moje slikce pogledat, ane kako je to neki najlepšejšega, oooo moje kocine, pa spet bo maskara šla

Mikli držim pesti močnoooooo da ostane pikica pri tebi tokrat do PDP.

Gigi moja sodelavka ki je pravoslavka ima tudi post na sveti večer, mi pa se pred polnočnico že veselo in veliiiiiiko mastimo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
8.12.2010 20:20:21   
Grethy
bRAVO

lej no kako pišem ... dizastr ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis, tako prisrčna medija maš da so me kr mal solze napadle, sem vesela ko 3 100 mater ... sam lepo se mi rihtejte naprej ... jaaaaaaa??????

Miklica jupiiiiiiiiiiiiii, same nosečke to pa je en veselje, aja opa, ti maš šele čez 14 dni test, madonca sm pohitela, ampak lej, če so skor vse si tud ti ane user posted image , u bistvu ne sprejemam negativnih informacij do konca, SPLJOH !!!!!!!!!!!!! zdaj je tvoj čas in imaš privilegij bit nosečka do poroda ob pravem času ... lavju

pravzaprav lavjuol

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
8.12.2010 20:26:38   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Loremi si kaj bolje user posted image
Hvala, ma dans sem boljše, ampak Božič pa še pride user posted image .

Zarči si že zgruntala kaj boš kuhala za Božička? Jaz imam kar težko dilemo. Za Svet večer je post..pa ne vem...jaz bi kaj drugega kuhala k ribe.
Kako je pri vas punce? A za svet večer kuhate postno al kar normalno? Rabim malo podpore, da mojega prepričam. Pri njih doma se je jedlo normalno šele, ko so prišli s Polnočnice. Jaz pa malo okrog sprašujem, pa večina pravi, da za Svet večer ni tako strogi post. V naši familiji pa posta nismo poznali user posted image

Hmm o tem postu se mi pa ne sanja glih, da bi na sveti večer bil kak post user posted image . Sicer mi ne hodimo več k polnočnici, ampak večerja je bla vedno zvečer, recmo okol sedme, pa potem polnočnica. Večerja je sicer sedaj ostala (pa prav nič postna user posted image ), polnočnica pa je bila, ampak brez nas, smo bli že veselo v svetu sanj.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
8.12.2010 21:54:43   
gigi1
No...ehhhh....zakaj tolk kompliciram??? Pri nas doma ni panike user posted image . Letos sem pa povabila njegovega sineta in punco...in mi je moj dal smernice..."za svet večer je post! Mi smo doma jedli šele po polnočnici..." No, pa pravici...njegova mama  (od mojega) je res orto...ne mislim nič slabega...zelo, zelo verna! In njegovemu sineku bi rada predstavila njegovo družino (čeprav ne spadam čist tja, ampak zaradi mojega mužiča..). Pa sva s tamalim frenda user posted image  in mu je čist fajn, da ma tako fejst mačeho user posted image . če ga kaj zažurava...ponavadi sprašujejo, če sva brat in sestra user posted image  user posted image . Prav smešno sva si podobnauser posted image . On deluje malo stareje, jaz malo mlaje...in me nihče ne vpraša, če je moj (bi mi pa to zelo pasalo, če sem iskrena). V glavnem..je fejst dečko! Zdej se je pa preselil k svoji. Fajn punca (sam preveč govori user posted image ) in ne vem kaj je pri njih na stvari....
Torej...če je nujno potrebno (!) se grem orto...če ni... pa sproščeno...

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
8.12.2010 21:57:22   
gigi1
Loremi draga za Božič se obdaj z ljudmi, ki so ti pomembni in tvojo bolečino nekako znajo obrniti v nekaj pozitivnega. Vedno so pomembni ljudje okoli nas! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
8.12.2010 22:00:16   
gigi1
Gretič moja moja user posted image user posted image user posted image  jaz nisem pesnik user posted image , sem too much zemeljska, ampak tvoje besede...so tisto kar se dogaja v moji glavi, le da tega ne znam tako poetsko povedati user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
8.12.2010 22:04:17   
gigi1
Še nekaj nujno!! Danes sem govorila s Kajši user posted image . Tamalčica lepo je gosto hrano, mlekec še vedno odklanja...ampak malčica ve, kaj ji paše in kaj ne user posted image . Lepo napreduje, mamika ima veliko dela..ampak se lepo rihtata user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
8.12.2010 22:18:47   
Roži_
Mismis, iiiiiiii kako so srčkani, tvoji so že veliki, moji bodo morali še malo polente pojestuser posted image
Slikico imam v mojem albumčkuuser posted image

No tudi mi doma, ker smo Pravoslavne vere jemo pred Božičem postno hrano, moji celo postijo en teden pa še več,...

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
8.12.2010 22:27:21   
gigi1
Roži srce, a me daš lahko za prijatelja? Ker ne vidim tvojega albuma user posted image . S prejšnjim nickom sva bili prijateljici...zdej pa še ne user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
8.12.2010 22:35:17   
gigi1
Akhm...če še nisem povedala..moj je katolik.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
8.12.2010 22:43:49   
hermy1
O, Mismis...kokl so lepe slikce!!! Pa kako sta že velika user posted image !!
Zdej bomo pa sam še take lepe slikce gledal user posted image !!

Roži, jest bi bla tud vidla slikce user posted image user posted image ?

Miklica, pridno gret pikico user posted image user posted image user posted image ....naj bo tokrat do srečnega konca!

Loremi user posted image user posted image user posted image !
Kajši, super, da ste ok user posted image !

GIgi, kolk si ti en user posted image !!!

Vsem lubčke, malčica se je naveličala samostojnega igranja!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
8.12.2010 23:08:43   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

No...moj mužič se definitivno ne strinja user posted image
Danes npr.. mam jaz že zrihtano večerjo.. Juhco zakuhano, njoke prpravljene, radič berajt...in se moja malenkost naprdne, da moram še pod tuš. Našmu rečem naj sam biftke na ogenj vrže, ko bo ponev zadost vroča. Pridem izpod tuša in..... user posted image . Moj v ponev nalil pol litra olja (biftki pa že tako v paci!). AAAAAaaaaa???? Itak, da sem ven padla!!!  Najprej nekam odlit vrelo olje...pa zrihtat do konca... Bem mu mast, a še pod tuš ne morm??? Ja tokle znam bit sitna user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 8.12.2010 23:11:13 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
8.12.2010 23:20:51   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

No...moj mužič se definitivno ne strinja user posted image
... Bem mu mast, a še pod tuš ne morm??? Ja tokle znam bit sitna user posted image user posted image user posted image

Ja, če maš pa dober razlog za bit sitna, kaj češ user posted image user posted image user posted image !!!
Pod tuš pa moraš, ker sicer ti bo pa še to očital user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
8.12.2010 23:24:16   
lana08
Post na sveti večer pri katoličanih - no to pa prvič slišim, čeprav izhajam iz takega okolja.
Sem šla prav malo poguglat in sem našla post pri pravoslavnih in evangeličanih, katoličani tega pred Božičem ne poznajo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
8.12.2010 23:27:29   
gigi1
Hi, hi...tega mi pa res nikoli ne bo očital user posted image  user posted image  user posted image . Tudi, če bi se čist zanemarila, je njegov voh čist adijo user posted image  user posted image  user posted image . Pa...men to ni nič fajn user posted image .

Kako si mi ti zlato? Kaj bolje? Vsaj za odtenek? Lupčke obema!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
8.12.2010 23:31:41   
lana08
Uf ja poznam to Gigi, moj se še brani ja saj nisi rekla koliko olja naj dam, ali pa saj nisi rekla koliko časa se morajo kuhati makaroni...
Upam, da je bila vseeno dobra večerja potem ko si spihala vso jezo ven user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
8.12.2010 23:34:10   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Post na sveti večer pri katoličanih - no to pa prvič slišim, čeprav izhajam iz takega okolja.
Sem šla prav malo poguglat in sem našla post pri pravoslavnih in evangeličanih, katoličani tega pred Božičem ne poznajo.

Hvala ti Lana! Očitno res to poznajo le v zelo, zelo vernih družinah. Ko smo bili za vikend z Italijani je naš partner iz Piemonta mojemu potrdil, da so doma jedli šele po polnočnici. In moj je bil sevede vesel...ker je pa Italija ja zibelka katolištva in...oni ja vedo te stvari. Jaz pa v zadregi...pa se mi to res ne dogaja pogosto! sem šla še knjigo o praznikih od Ovsca prečekirat, pa nisem nič pametnega najdla...res pa še nisem zasurfala po netu..

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
8.12.2010 23:36:04   
lana08
Grem user posted image , zjutraj bo zopetuser posted image . Nočko vsem

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
8.12.2010 23:36:27   
gigi1

Uf ja poznam to Gigi, moj se še brani ja saj nisi rekla koliko olja naj dam, ali pa saj nisi rekla koliko časa se morajo kuhati makaroni...
Upam, da je bila vseeno dobra večerja potem ko si spihala vso jezo ven user posted image

Itak da (nisem) user posted image . Mužič že veselo hrka, jaz se pa sprašujem zakaj vedno zarad hrane ven padem??? Ma, sem čudna user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
8.12.2010 23:37:13   
gigi1

Grem user posted image , zjutraj bo zopetuser posted image . Nočko vsem

Lupčka in nočka...vsem štirim user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
8.12.2010 23:40:04   
miska73

Kako je pri vas punce? A za svet večer kuhate postno al kar normalno? Rabim malo podpore, da mojega prepričam. Pri njih doma se je jedlo normalno šele, ko so prišli s Polnočnice. Jaz pa malo okrog sprašujem, pa večina pravi, da za Svet večer ni tako strogi post. V naši familiji pa posta nismo poznali user posted image

Pri nas se vedno bašemo.
Sam nismo take sorte, da bi k polnočnicam hodli.

Pa tud še nisem slišala za post.
A imaš kako slastno pojedino v načrtu?

Slišala sem edino za hrano okoli novega leta. Da je treba za staro leto jesti kuro, ki da brca nazaj. In za novo leto pujsa, ki rine naprej. Se mi zdi, da je tko.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
8.12.2010 23:40:07   
miska73
Mišu moj, a ste uživali danes. Podganca vesela še pa još, da medota lepo enakomerno rasteta. Pobožaj bušija.

Mikla naj se tale pingo dobro zasidra in ostane pri mamici. Držim močno pesti.

Sam tolk nahitro... sem prišla mal pofirbcat, če se kaka akcija dogaja... pa berem lepe novičke. Le tako naprej.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
8.12.2010 23:49:33   
gigi1
Podgančič lubek user posted image user posted image user posted image  RVI saj veš...odštevam  dneve in stiskam pestke user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem nekaj razmišljala.... mamo nekaj dvojnih mamic to be. Kaj, če bi ve taizkušene malo postregle z merami pri NS, pregledih...da bi bile naše tafrišne bolj pomirjene?

Zdej pa grem...našmu mal težit user posted image

Nočka user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
9.12.2010 7:20:25   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj, 2x lahko ugibate kdo spet ne more spati user posted image

user posted image

Žižek, moja tašča je tudi zelo verna, pa nikoli nimamo na božičen večer post user posted image

Miška73, moja mišja zalega, še malo pa greste v B. Se bo treba po novem letu kaj dobiti z našimi dvojinimi mamicami, da jaz vidim katera mi lahko kaj proda user posted image user posted image

Roži, zvezdici sta super, naj kar tako lepo rasteta in svetita.

Loremi, vem da boli, sploh takle čas, ampak srčece moraš iti čez to. Vsa ta bolečina, ki jo "ohranjaš živo", vaju bo pogubila. Prosim te, daj poskusi pozabiti, vsaj malo, v celoti ne boš pozabila nikoli. user posted image user posted image

Gretič, veš de se bomo rihtali, če je pa mama Gretka ukazala user posted image . kak si mi ti?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
9.12.2010 7:31:44   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Gigi a si ti kej boljš, zdrava? No glede božične pojedine, hja vidiš, v Italiji imajo mogoče pa res tak običaj, da se je po polnočnici, ampak pri nas tega nikoli še nisem slišala. Nimam pa niti nobene želje za jest pripravljat šele takrat, ko bi že kr dvojno vidla in bi sanjala samo še postlo. user posted image  Ampak če imaš voljo in si pripravljena tako naredit, potem pa kar. user posted image

Pa lep dan želim vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?