Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 19:04:31
|
|
|
|
lana08
|
iiiiiiiiii mišmiš sem šla kar moje slikce pogledat, ane kako je to neki najlepšejšega, oooo moje kocine, pa spet bo maskara šla Mikli držim pesti močnoooooo da ostane pikica pri tebi tokrat do PDP. Gigi moja sodelavka ki je pravoslavka ima tudi post na sveti večer, mi pa se pred polnočnico že veselo in veliiiiiiko mastimo.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 20:20:21
|
|
|
|
Grethy
|
bRAVO lej no kako pišem ... dizastr ... Mismis, tako prisrčna medija maš da so me kr mal solze napadle, sem vesela ko 3 100 mater ... sam lepo se mi rihtejte naprej ... jaaaaaaa?????? Miklica jupiiiiiiiiiiiiii, same nosečke to pa je en veselje, aja opa, ti maš šele čez 14 dni test, madonca sm pohitela, ampak lej, če so skor vse si tud ti ane , u bistvu ne sprejemam negativnih informacij do konca, SPLJOH !!!!!!!!!!!!! zdaj je tvoj čas in imaš privilegij bit nosečka do poroda ob pravem času ... lavju pravzaprav lavjuol
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 20:26:38
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Loremi si kaj bolje Hvala, ma dans sem boljše, ampak Božič pa še pride . IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči si že zgruntala kaj boš kuhala za Božička? Jaz imam kar težko dilemo. Za Svet večer je post..pa ne vem...jaz bi kaj drugega kuhala k ribe. Kako je pri vas punce? A za svet večer kuhate postno al kar normalno? Rabim malo podpore, da mojega prepričam. Pri njih doma se je jedlo normalno šele, ko so prišli s Polnočnice. Jaz pa malo okrog sprašujem, pa večina pravi, da za Svet večer ni tako strogi post. V naši familiji pa posta nismo poznali Hmm o tem postu se mi pa ne sanja glih, da bi na sveti večer bil kak post . Sicer mi ne hodimo več k polnočnici, ampak večerja je bla vedno zvečer, recmo okol sedme, pa potem polnočnica. Večerja je sicer sedaj ostala (pa prav nič postna ), polnočnica pa je bila, ampak brez nas, smo bli že veselo v svetu sanj.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 21:54:43
|
|
|
|
gigi1
|
No...ehhhh....zakaj tolk kompliciram??? Pri nas doma ni panike . Letos sem pa povabila njegovega sineta in punco...in mi je moj dal smernice..."za svet večer je post! Mi smo doma jedli šele po polnočnici..." No, pa pravici...njegova mama (od mojega) je res orto...ne mislim nič slabega...zelo, zelo verna! In njegovemu sineku bi rada predstavila njegovo družino (čeprav ne spadam čist tja, ampak zaradi mojega mužiča..). Pa sva s tamalim frenda in mu je čist fajn, da ma tako fejst mačeho . če ga kaj zažurava...ponavadi sprašujejo, če sva brat in sestra . Prav smešno sva si podobna . On deluje malo stareje, jaz malo mlaje...in me nihče ne vpraša, če je moj (bi mi pa to zelo pasalo, če sem iskrena). V glavnem..je fejst dečko! Zdej se je pa preselil k svoji. Fajn punca (sam preveč govori ) in ne vem kaj je pri njih na stvari.... Torej...če je nujno potrebno (!) se grem orto...če ni... pa sproščeno...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 21:57:22
|
|
|
|
gigi1
|
Loremi draga za Božič se obdaj z ljudmi, ki so ti pomembni in tvojo bolečino nekako znajo obrniti v nekaj pozitivnega. Vedno so pomembni ljudje okoli nas!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 22:00:16
|
|
|
|
gigi1
|
Gretič moja moja jaz nisem pesnik , sem too much zemeljska, ampak tvoje besede...so tisto kar se dogaja v moji glavi, le da tega ne znam tako poetsko povedati
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 22:04:17
|
|
|
|
gigi1
|
Še nekaj nujno!! Danes sem govorila s Kajši . Tamalčica lepo je gosto hrano, mlekec še vedno odklanja...ampak malčica ve, kaj ji paše in kaj ne . Lepo napreduje, mamika ima veliko dela..ampak se lepo rihtata
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 22:18:47
|
|
|
|
Roži_
|
Mismis, iiiiiiii kako so srčkani, tvoji so že veliki, moji bodo morali še malo polente pojest Slikico imam v mojem albumčku No tudi mi doma, ker smo Pravoslavne vere jemo pred Božičem postno hrano, moji celo postijo en teden pa še več,...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 22:27:21
|
|
|
|
gigi1
|
Roži srce, a me daš lahko za prijatelja? Ker ne vidim tvojega albuma . S prejšnjim nickom sva bili prijateljici...zdej pa še ne
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 22:35:17
|
|
|
|
gigi1
|
Akhm...če še nisem povedala..moj je katolik.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 22:43:49
|
|
|
|
hermy1
|
O, Mismis...kokl so lepe slikce!!! Pa kako sta že velika !! Zdej bomo pa sam še take lepe slikce gledal !! Roži, jest bi bla tud vidla slikce ? Miklica, pridno gret pikico ....naj bo tokrat do srečnega konca! Loremi ! Kajši, super, da ste ok ! GIgi, kolk si ti en !!! Vsem lubčke, malčica se je naveličala samostojnega igranja!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 23:08:43
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 GIgi, kolk si ti en !!! No...moj mužič se definitivno ne strinja Danes npr.. mam jaz že zrihtano večerjo.. Juhco zakuhano, njoke prpravljene, radič berajt...in se moja malenkost naprdne, da moram še pod tuš. Našmu rečem naj sam biftke na ogenj vrže, ko bo ponev zadost vroča. Pridem izpod tuša in..... . Moj v ponev nalil pol litra olja (biftki pa že tako v paci!). AAAAAaaaaa???? Itak, da sem ven padla!!! Najprej nekam odlit vrelo olje...pa zrihtat do konca... Bem mu mast, a še pod tuš ne morm??? Ja tokle znam bit sitna
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 8.12.2010 23:11:13 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 23:20:51
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 GIgi, kolk si ti en !!! No...moj mužič se definitivno ne strinja ... Bem mu mast, a še pod tuš ne morm??? Ja tokle znam bit sitna Ja, če maš pa dober razlog za bit sitna, kaj češ !!! Pod tuš pa moraš, ker sicer ti bo pa še to očital !!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 23:24:16
|
|
|
|
lana08
|
Post na sveti večer pri katoličanih - no to pa prvič slišim, čeprav izhajam iz takega okolja. Sem šla prav malo poguglat in sem našla post pri pravoslavnih in evangeličanih, katoličani tega pred Božičem ne poznajo.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 23:27:29
|
|
|
|
gigi1
|
Hi, hi...tega mi pa res nikoli ne bo očital . Tudi, če bi se čist zanemarila, je njegov voh čist adijo . Pa...men to ni nič fajn . Kako si mi ti zlato? Kaj bolje? Vsaj za odtenek? Lupčke obema!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 23:31:41
|
|
|
|
lana08
|
Uf ja poznam to Gigi, moj se še brani ja saj nisi rekla koliko olja naj dam, ali pa saj nisi rekla koliko časa se morajo kuhati makaroni... Upam, da je bila vseeno dobra večerja potem ko si spihala vso jezo ven
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 23:34:10
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 Post na sveti večer pri katoličanih - no to pa prvič slišim, čeprav izhajam iz takega okolja. Sem šla prav malo poguglat in sem našla post pri pravoslavnih in evangeličanih, katoličani tega pred Božičem ne poznajo. Hvala ti Lana! Očitno res to poznajo le v zelo, zelo vernih družinah. Ko smo bili za vikend z Italijani je naš partner iz Piemonta mojemu potrdil, da so doma jedli šele po polnočnici. In moj je bil sevede vesel...ker je pa Italija ja zibelka katolištva in...oni ja vedo te stvari. Jaz pa v zadregi...pa se mi to res ne dogaja pogosto! sem šla še knjigo o praznikih od Ovsca prečekirat, pa nisem nič pametnega najdla...res pa še nisem zasurfala po netu..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 23:36:04
|
|
|
|
lana08
|
Grem , zjutraj bo zopet . Nočko vsem
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 23:36:27
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 Uf ja poznam to Gigi, moj se še brani ja saj nisi rekla koliko olja naj dam, ali pa saj nisi rekla koliko časa se morajo kuhati makaroni... Upam, da je bila vseeno dobra večerja potem ko si spihala vso jezo ven Itak da (nisem) . Mužič že veselo hrka, jaz se pa sprašujem zakaj vedno zarad hrane ven padem??? Ma, sem čudna
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 23:37:13
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 Grem , zjutraj bo zopet . Nočko vsem Lupčka in nočka...vsem štirim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 23:40:04
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kako je pri vas punce? A za svet večer kuhate postno al kar normalno? Rabim malo podpore, da mojega prepričam. Pri njih doma se je jedlo normalno šele, ko so prišli s Polnočnice. Jaz pa malo okrog sprašujem, pa večina pravi, da za Svet večer ni tako strogi post. V naši familiji pa posta nismo poznali Pri nas se vedno bašemo. Sam nismo take sorte, da bi k polnočnicam hodli. Pa tud še nisem slišala za post. A imaš kako slastno pojedino v načrtu? Slišala sem edino za hrano okoli novega leta. Da je treba za staro leto jesti kuro, ki da brca nazaj. In za novo leto pujsa, ki rine naprej. Se mi zdi, da je tko.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 23:40:07
|
|
|
|
miska73
|
Mišu moj, a ste uživali danes. Podganca vesela še pa još, da medota lepo enakomerno rasteta. Pobožaj bušija. Mikla naj se tale pingo dobro zasidra in ostane pri mamici. Držim močno pesti. Sam tolk nahitro... sem prišla mal pofirbcat, če se kaka akcija dogaja... pa berem lepe novičke. Le tako naprej.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.12.2010 23:49:33
|
|
|
|
gigi1
|
Podgančič lubek RVI saj veš...odštevam dneve in stiskam pestke Sem nekaj razmišljala.... mamo nekaj dvojnih mamic to be. Kaj, če bi ve taizkušene malo postregle z merami pri NS, pregledih...da bi bile naše tafrišne bolj pomirjene? Zdej pa grem...našmu mal težit Nočka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 7:20:25
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, 2x lahko ugibate kdo spet ne more spati Žižek, moja tašča je tudi zelo verna, pa nikoli nimamo na božičen večer post Miška73, moja mišja zalega, še malo pa greste v B. Se bo treba po novem letu kaj dobiti z našimi dvojinimi mamicami, da jaz vidim katera mi lahko kaj proda Roži, zvezdici sta super, naj kar tako lepo rasteta in svetita. Loremi, vem da boli, sploh takle čas, ampak srčece moraš iti čez to. Vsa ta bolečina, ki jo "ohranjaš živo", vaju bo pogubila. Prosim te, daj poskusi pozabiti, vsaj malo, v celoti ne boš pozabila nikoli. Gretič, veš de se bomo rihtali, če je pa mama Gretka ukazala . kak si mi ti?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.12.2010 7:31:44
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Gigi a si ti kej boljš, zdrava? No glede božične pojedine, hja vidiš, v Italiji imajo mogoče pa res tak običaj, da se je po polnočnici, ampak pri nas tega nikoli še nisem slišala. Nimam pa niti nobene želje za jest pripravljat šele takrat, ko bi že kr dvojno vidla in bi sanjala samo še postlo. Ampak če imaš voljo in si pripravljena tako naredit, potem pa kar. Pa lep dan želim vsem!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?