lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Punce same lepe novice danes Roži bravo za Miklica in Mismis za jutr.Vse bo OK ..to pa res, si lepo napisala pikovitka, super za pozitivni testek, upam, da se prav odločijo v ponedeljek. žižet moj, nekaj po diagonali lovim, a si ti kej bolana???? Kaj te pa grabi, a kakšna viroza? mismis, a jutri imaš UZ? jaz sem vsak UZ komaj čakala....se spomnim, kako se je liziki kolcalo, je tiste rokice metalo okrog...nepozabni spomini. Držim pesti, pa itak da bo vse ok, jutri boš videla svoja dva čmrlja. Tassi , upam, da se vama zadeve poštimajo na dolgi rok tako, da bo v redu za oba. Akvič, da bi le bilo vse v redu do konca tadruga lana..jest bi tut mela trebušček...od obojega, hrane in .... miklca, veš ne, da ne boš šparala jezika!!!! Oooo Tanja_Jes, včasih pošpegam tvojega škratka na FB, cute cute...en dan pridrsam v tvoje kraje, da naredimo ta krog že.... Zarja, če rabiš kakšen kg, ti ga z veseljem odstopim, tistih 4-ih trdovratnih . Naska ? SS, žal mi je....karkoli bi rekla, saj veš....čas je tisti..... Hermy, Gretka,Loremi, Mausi, Pika in vse ostale ...sigurno sem še katero pozabila, ker pišem ta post že eno uro in vmes skačem okrog, pospravljam, popravljam dudo, perem,.....vse ostale ... ..zdaj pa ctrl c, da ne gre vse k ....