sonya1
|
Evo mene, že v službi, prva sem, prva sem Fidika draga, tudi jaz te bom zelo pogrešala, vendar sta vidva res najpomembnejša. Če boš kdaj slučajno malo pomahala mimo bo lepo, sicer pa mislimo nate in ti pošiljamo milijon in milijon dobrih želja Aquič, super, samo da tako ostane, srečno do konca. Tudi tebi en velik roj Tassi, super, mogoče bo pa tole sedaj gre v pravo smer Pikovit in Miklica, navijamo že sedaj Zarči, kako lepo, da se bolje počutiš in da se ti je veselje vrnilo. Užoivaj sedaj, se sprosti, drugo leto pa naprej. Ne, jaz kar delam. Ko sem po 14 dneh prišla v službo, mi je bilo vsak dan odveč hodoit sem, zdaj sem se pa že navadila in je vredu. Delo imam jaz sicer total brez vezw, vendar super kolektiv. Mojim fantom sem ful dogaja, niso še nikoli imeli nosečnice v firmi. Ko pridem s pregleda tako ohajo in ahajo nad slikcami kot trop bab. Pol mi pa nadaljnjih pet ur dajejo nasvete, kako naj bo našemu fantu ime. Ja, soglasno so se odločili, da bo fant Miši, te čisto razumem. Ko sem jaz zdaj cela pomečkana in me vse boli, kot bi bila stara 80 let sploh ni najhuje to, da se tako slabo počutim, to bi bilo samo po sebi šala mala, ampak to, da vsakič, ko me nekje v trebuhu, jajčnikih ali kolkih zaboli, sem čisto panična, da ne gre kaj narobe. Ampak je zaenkrat vse v redu. Prepričana sem, da je tudi z vašo Cilko in Binetom tako. Mislim nate in pošiljam en kup Gigi, draga, pazi nase. Ne bo nobene koristi, če se prekuriš, pa še tukaj ne moremo brez tebe nikakor. Greti, kako pa kaj pri vas? Se veselite praznikov ? Upam, da bo drugo leto polno čisto drugačnih, veliko bolj sladkih skrbi. Če se je že Gigi tako posvetila planu K, potem iz tega nujno mora kaj ratat, da se ne bo zastonj trudila, a ne? Loremi, kje si ? Te pogrešamo. Sem prečekirala, že od četrtrka se nisi javila. Upam, da si v redu. Če nimaš časa, se pridi vsaj pofočkat, da vemo, da si v redu. Roži, vztrajam na tem, da sta . Javi rezultat, veš, kako nestrpne smo vse. Suzi, ljubica,upam, da boš kmalu prebolela razočaranje. Veš, da si doborodošla med nami konzervicami, vendar bi te kar rade na temo nosečk spravile. Tanja, lepo, da se javiš. Vesele praznike želim in veliko daril, ste bili pridni. Naska je pogrešana. A ima kdo kaj novic od nje. Zdaj me pa že malo skrbi . Lana, pa ti ? Kako pri vas ? Dete, staro in nov v redu? Pa ti, kakao se počutiš ? Hermy, saj bo, rokice se bodo pozdravile, krčki se bodo pa tudi umirili. Moja dva nečaka sta bila oba tako uboga, da smo jih prve tri mesece prenosili po rokah. Krči in jokanje noč in dan, smo bili že vsi čisto izčrpani. Pol je bil pa to obdobje mimo, sta bila pa tak cukra, da ni za povedat. Čeprav to ni trajalo dolgo . Še posebno tamala se cele dneve samo izmišljuje, kaj bi ušpičila. Je malo po teti Imejte se lepo na tal edan in še več dobrih novic.
< Sporočilo je popravil sonya1 -- 7.12.2010 7:43:16 >
|