|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
7.12.2010 1:47:56   
Tanja_Jes
Čas je da se mal skokodakam...

Fidi
 user posted image user posted image user posted image prav si napisala...na prvem mestu si ti. Ob sebi imaš osebo, ki te ima rada in to je ob tako težkih situacijah, ki si jih prestala, najbolj pomembno. Če te pa zanese na RR nam pa samo pomahaj user posted image , da vemo da si ok user posted image

Roži...naj bo jutri lep dan, se veselim s tabo, navijam za dva user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

Aqua...HB, da je vse ok z bebico. Držim pesti, da se vse lepo izpelje do konca  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , boš pa res verjetno na bolniški celo nosečnost

Mismis... kako Bine in Cilka user posted image   in kako ti? Se dobro počutiš? Strah bo pa vedno prisoten, jaz vem, da šele ko sem videla na UZ user posted image , sem se oddahnila. Pobožaj namesto mene user posted image pa srečno na UZ

SS...porka duš, spet neuspešno...žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image verjetno še ni prišel tvoj čas, a enkrat bo...verjemi!!! drži se !!!

Tassi...tolk bi ti lahko napisala, pa vseeno ne bi niti malo olajšala tvojih bolečin. Nikar se ne počuti krivo in ne misli si, da si si to zaslužila. Vsak se svobodno odloča o svojem življenju in verjetno se je to moralo zgoditi (da te je mož "ujel"). Verjetno je čas za spremembe v tvojem življenju. Bodi močna in upam da se vse reši tebi v prid. user posted image user posted image user posted image Javi se kako si !

Sonya...še malo potrpi, da se telo navadi novih hormonov. Jej bobi palčke, sej poj boš že nadoknadila s praznjenjem hladilnika user posted image user posted image user posted image

Zarči.... berem da si se kr dobr poštimala, glede na to kako hudo bi lahko bilo...kg ti pa lahko jaz kakšnega dam, da ne boš v minusu user posted image

Gigi...a si dobro? Upam da ni kaj hujšega. Pa naj ti ne mine december samo ob delu.

Hermy, Greti, obe Lane, Miklarom, Loremi, Naska, Mausi, Pika in vse ostale ...vas lepo objemčkam...

Se bolj malo javljam ampak mislim pa skoz na vas...ko grem v trgovino...samo da vidim bunke, že pomislim na Gigi, pogledam igrače...vidim Zarjo...ko soseda sprehaja svojga kuža (takega kokr ma Fidi), že na njo pomislim... Res ste del mene...

Ja, spet nočno javljanje...predem dam S spat, pa pospravim po stanovanju, mal buljim v moje knjige, vas preberem...je pa pol dveh user posted image Dobr da je S pridna in mi do 9 pusti spati user posted image user posted image , sej če ne, pa mal popoldan skup ajava user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
7.12.2010 7:04:17   
tassi1
Punce moje!! Hvala vam vsem za tolažbo, za besede, ki so mi olajšale bolečino,.. user posted image user posted image
Nisem bila nič na računalniku zadnje dni, tako da ne vem kaj točno se vam dogaja, želim samo vsem da je pač vse najbolje kot je lahko!
Pr meni pa je takole: od petka, zjutraj sez  mojmu možu POGOVARJAMA!! to sem rabila zadnjih ne vem nekaj let, pa se nikoli ni dalo, no sedaj, je tudi on spredvidel, da midva taškna kot sva bila, ne vodima nikamor več!!
Da se morava spremeniti oba- tudi on, da mora nehat pit- to mi je obljubil!!, za klofute mu je fullll žal, se je opravičil,.. moram priznat, da takšen kot je sedaj, je bil pred leti ko sem se zaljubila vanj- in ja, občutki se tudi iz moje strani vračajo!! še vedno je nekaj tlelo, sedaj pa sva par stvari korenito spremenila, saj za sedaj mi pomaga, me posluša, se pogovarja, je z mano,..mi pomaga, ko me je sram pred drugimi, predvsem pred njegovo družino, ki mi je moram priznat izkazala popolno podporo in obsodila njega in njegovo pijančevanje za vse skupaj!! res jih imam rada in ko so mi njegove nečankjinje pisaale maile z podporo, me je res stisnilo pri srcu,...
Ni bilo prav kar sem storila, z ljubimcu sem na mojo željo končala, sicer mi je sam tudi povedal, da naj na njega ne računam,,- mož je bil toliko fer, da ni šel do njegove žene in da v službi ni povedal nikomur,.. In za to  sem pripravaljena pod mojimi pogoji začeti počasi, počasi ,.. ZNOVA!! kkao pa bo, bo pa prinsel čas, če ne bo mogel pozabitina vse skupaj, boma pa šla narazen v lepih odnosih!!

tako, mal sem vam naložila, sedaj pa res moram letel in tudi kaj narediti v službi,..
RADA VAS IMAM VSE!! IN RES HVALA ZA POMOČ IN PODPORO!! user posted image user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
7.12.2010 7:21:28   
Anonimen
Jutro.

gigi, hvala za napotke.. Sva ravno včeri govorila, da bova štartala z montijem - jaz bolj strogo, dec bolj tako-tako. Kar se tiče zanositve po naravni poti, pri men itak ni možnosti k mam neprehodne jajcevode.

aqua, držim pesti, da krvavitve prenehajo!!!user posted image user posted image

Roži, kako kaj slabosti? Si ok? Ta teden imaš UZ, ne? Aaaa, sem že vidla, da je jutri! Držim pesti, da vidiš dva srčka!!!

pikovit, fajn nalulaj!! user posted image user posted image

fidolina, edino pravilno, da narediš pavzo, če čutiš, da ti to manjka. In ful upam, da se "najdeta" in da bo vse ok! user posted image user posted image

tassi, kako si? Aa, že vidim, da je boljše! Super - to, da se pogovarjata je glavna stvar!! Močno držim pesti zate, da bo tako še naprej, da bosta prebrodila težave..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4453
7.12.2010 7:42:47   
sonya1
user posted image Evo mene, že v službi, prva sem, prva sem user posted image
Fidika draga, tudi jaz te bom zelo pogrešala, vendar sta vidva res najpomembnejša. Če boš kdaj slučajno malo pomahala mimo bo lepo, sicer pa mislimo nate in ti pošiljamo milijon in milijon dobrih želja user posted image
Aquič, super, samo da tako ostane, srečno do konca. Tudi tebi en velik rojuser posted image user posted image
Tassi, super, mogoče bo pa tole sedaj gre  v pravo smeruser posted image
Pikovit in Miklica, navijamo že sedaj user posted image
Zarči, kako lepo, da se bolje počutiš in da se ti je veselje vrnilo. Užoivaj sedaj, se sprosti, drugo leto pa naprej.
Ne, jaz kar delam. Ko sem po 14 dneh prišla v službo, mi je bilo vsak dan odveč hodoit sem, zdaj sem se pa že navadila in je  vredu. Delo imam jaz sicer total brez vezw, vendar super kolektiv. Mojim fantom sem ful dogaja, niso še nikoli imeli nosečnice v firmi. Ko pridem s pregleda tako ohajo in ahajo nad slikcami kot trop bab. Pol mi pa nadaljnjih pet ur dajejo nasvete, kako naj bo našemu fantu ime. Ja, soglasno so se odločili, da bo fantuser posted image
Miši, te čisto razumem. Ko sem jaz zdaj cela pomečkana in me vse boli, kot bi bila stara 80 let sploh ni najhuje to, da se tako slabo počutim, to bi bilo samo po sebi šala mala, ampak to, da vsakič, ko me nekje v trebuhu, jajčnikih ali  kolkih zaboli, sem čisto panična, da ne gre kaj narobe. Ampak je zaenkrat vse v redu. Prepričana sem, da je tudi z vašo Cilko in Binetom tako. Mislim nate in pošiljam en kupuser posted image user posted image

Gigi, draga, pazi nase. Ne bo nobene koristi, če se prekuriš, pa še tukaj ne moremo brez tebe nikakor.
Greti, kako pa kaj pri vas? Se veselite praznikov ? Upam, da bo drugo leto polno čisto drugačnih, veliko bolj sladkih skrbi. Če se je že Gigi tako posvetila planu K, potem iz tega nujno mora kaj ratat, da se ne bo zastonj trudila, a ne?
Loremi, kje si  ? Te pogrešamo. Sem prečekirala, že od četrtrka se nisi javila. Upam, da si v redu. Če nimaš časa, se pridi vsaj pofočkat, da vemo, da si v redu.
Roži, vztrajam na tem, da sta user posted image user posted image . Javi rezultat, veš, kako nestrpne smo vse.
Suzi, ljubica,upam, da boš kmalu prebolela razočaranje. Veš, da si doborodošla med nami konzervicami, vendar bi te kar rade na temo nosečk spravile.
Tanja, lepo, da se javiš. Vesele praznike želim in veliko daril, ste bili pridni.
Naska je pogrešana. A ima kdo kaj novic od nje. Zdaj me pa že malo skrbiuser posted image .
Lana, pa ti ? Kako pri vas ? Dete, staro in nov v redu? Pa ti, kakao se počutiš ?
Hermy, saj bo, rokice se bodo pozdravile, krčki se bodo pa tudi umirili. Moja dva nečaka sta bila oba tako uboga, da smo jih prve tri mesece prenosili po rokah. Krči in jokanje noč in dan, smo bili že vsi čisto izčrpani. Pol je bil pa to obdobje mimo, sta bila pa tak cukra, da ni za povedat. Čeprav to ni trajalo dolgouser posted image . Še posebno tamala se cele dneve samo izmišljuje, kaj bi ušpičila. Je malo po tetiuser posted image

Imejte se lepo na tal edan in še več dobrih novic.

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 7.12.2010 7:43:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 4454
7.12.2010 7:47:26   
sonya1
Nisem prva, sem toliko časa pesnila, da so me prehiteli, sem pa druga:)

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
7.12.2010 7:51:44   
Anonimen
ha ha, ja, jaz sem bila prej.. user posted image user posted image Prebrala sem vas pa že ob 6ih. user posted image

(odgovor članu sonya1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4456
7.12.2010 7:56:35   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Pikovit kdaj ti začneš, ali si že v akciji?

Evo jutri delam test za O,pa bomo videli,ali bo kaj iz tega user posted image

valda, da bo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
7.12.2010 7:57:21   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Pupike moje,
jaz sem tako zmatrana od te zaje..ne situacije in moj tudi. Oba sva samo še senci sebe, a se imava vseeno rada. Za nekaj časa se umikam iz tega foruma. Res ga ne bom brala. Cele dneve samo meljem kako bi bilo, če bi...
Za vse vas miljon pestk, iz srca. Ampak res se moram umaknit zaradi svojega duševnega miru. To sem že dvakrat napisala in mi je moje sporočilo RR vedno vrgel ven kot error - zato sem še ostala. Zdaj pa res grem. Vam pridem voščit za novo leto.
Mi je težko in vem, da je sebično. Moram pa biti jaz sebi na prvem mestu. Poljubčke in še enkrat se opravičujem vsem.
user posted image user posted image user posted image

čist razumem. Love youuuuuuu user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
7.12.2010 7:58:56   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes
Čas je da se mal skokodakam...
srčece nagajivooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 4459
7.12.2010 8:23:34   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

sonya nisem se oglašala, ker enostavno nisem mogla, sem pa seveda brala temo. Hvala!

Nisem dobro, spomini od lani, na Miklavža stopka, na Božiča plusek in se moram letos malo spooadat s tem. Naj gre vse skup čimhitreje mimo.

Tassi nisem sploh vedela, kaj naj ti rečem, lahko pa sedaj rečem, da sem vesela, da so se zadeve takole obrnile in da se mož res spametuje in preneha s pijačo, da ne bo ostalo le pri obljubi in da spet zbudita vajin odnos. user posted image

Roži želim ti veliko veselja, ko boš zvedela za user posted image .

Gigi kaj te to heca zdravje? Sej rcnije sama bolj poznaš, kot me tu, ne bom nč pameti solila, ampak nej bo kr čimhitreje dobro! user posted image

Fidolina te razumem in kot je rekla Gigi, veš, da smo tu! user posted image

Aqua srečno! user posted image

Nosečke uživajte!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
7.12.2010 9:09:04   
gigi1
Jutrčka

Tanja lepo te je brati user posted image . Večkrat pridi, če le lahko.

Fidi, če danes še kaj bereš..te močno user posted image

Tassi držim pesti močno, da se vama izide user posted image user posted image user posted image

Roži držim pestke in mislim na vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi draga probaj čimmanj misliti in gledati nazaj user posted image user posted image user posted image

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
7.12.2010 12:08:49   
mismis
Uf kam smo padle, samo toliko da nas malo dvignem.

Roži, mislim nate user posted image user posted image

Fidi, ti sama najbolj veš, če potrebuješ čas za vaju si ga vzemi in se odmakni od nas. Me te razumemo. Te bomo pa pogrešale user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
7.12.2010 13:23:29   
gigi1
Kaj novičk od Roži?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
7.12.2010 13:33:23   
Anonimen
Js tud že cel dan hodm gledat, pa ni še nič.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4464
7.12.2010 13:36:50   
bibk
Evo Roži sporoča da imajo 2user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
7.12.2010 13:38:20   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bibk

lepa, lepa novička user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
7.12.2010 13:40:13   
Anonimen
aaaaa, sej sem vedla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Roži, iskrene čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4467
7.12.2010 13:41:42   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dvojne mamice user posted image user posted image user posted image user posted image  čestike!!!!!!!!! Julij bo pa pester------bomo hiperventilirale od dihanja !!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
7.12.2010 13:48:46   
loremi
Roži čestitke!!!!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
7.12.2010 14:02:35   
gigi1
Jupiiii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Roži in Mr. Roži čestitam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
7.12.2010 14:08:35   
gigi1
Miša jutri pa enga velzga

user posted image

za srečo user posted image

Miklci pa njegovega bratca user posted image

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
7.12.2010 14:54:45   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

čestitke!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
7.12.2010 15:34:15   
Grethy
Čestitkeeeeeeee

za dva srčkaaaaaaaa .... joooooooooojjjjjjjjj, kolk sem veselaaaaaaa, to pa je enih srčkov ... vesela ko pr norcih ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
7.12.2010 15:50:19   
Grethy
Gigi, vem da koprive ne pozebejo, pa tud jz ne nameravam, torej ... gremo v naprej in naprej

Sonjica, hvala za lepe besede ... me veseli da si nam ob strani

Roži, Aqua, Mismis Sonya .... pa še vse k jih nisem naštela, naj bijejo mali srčki in vas radostijo z vsako novostjo, z vsakim novim gibom ...

Vse mamice konzervaste in atek konzervans ... lepe prazične dni vam želim ... zdej je tko fino k so dobri možje na terenu user posted image user posted image

Pikovitek moj zlati, verjetno ne rabim poudarjat kako zelo stiskam pesti, tud na nogah ja, sam da mi zmagaš tud ti, ker ti si en mali vzor kako se ne odneha ... go baby

Miklica, tako bo najbolje ja ... med prazniki se bo zihr najdu kak dan ko bomo vsi brez vseh obveznosti in orng fraj, pa bomo takrat rekli kakšne tri, pet, sedemdeset, štristo, dvataužnt besed user posted image user posted image kiss

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
7.12.2010 16:50:20   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miša jutri pa enga velzga

user posted image

za srečo user posted image

Miklci pa njegovega bratca user posted image

user posted image

gigi - thanksuser posted image , ooo, kak je kjut , bi ga kr mela zraven sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

mismis - srečno jutri na pregledu

roži -  še tukaj čestitke za dvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem ti rekla že na krvnem da bosta dvauser posted image
pikovit - kakšen je bil danes O test , navijam da pozitivnouser posted image user posted image user posted image

zarja - ti pa v popolni akcijiuser posted image user posted image user posted image  tako je prav , jaz pa od jutri dalje brez seksauser posted image user posted image user posted image

Grethy - zmenjenouser posted image

loremi - kako si

tassi - lepo da sta se pogovorila, upam da vama bo šlo vse na bolje in da osteneta skupaj, mislim nateuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?