Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 15:14:41
|
|
|
|
Roži_
|
Mogla sem pokukat in čestitat naši stari borkici za uspešen postopek in nosečnost Še tukaj iskrene čestitke Miška naša, uživaj mi maksimalno Pivo pa moraš častit kajne? No da vam še jaz povem, včeraj sem imela punkcijo, pridelali smo 16 celic v kratkem postopku, v ponedeljek 08.11. pa imam ET. Zelo sem vesela nad rezultati, sedaj pa samo počakat na ponedeljek, da vidim koliko se jih je oplodilo. Vam poročam... RVI
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 16:01:49
|
|
|
|
Roži_
|
.....Mikla in Grety, sem vesela, da smo se spet po dolgem času videle , kmalu pa spet
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 16:13:49
|
|
|
|
miklarom
|
Roži - tudi jaz sem vesela da smo se vide, valjda pa se zopet kmalu vidimo RTI, čestitke še enkrat za 16 celic in naj se ti njih do ponedeljka oplodi čimveč, in da tudi ti prideš sedaj do zmage
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 16:15:59
|
|
|
|
gigi1
|
Roži odlično si opravila. Zdaj pa držimo pestke za naprej Mikli a ti si se odločila, da počakaš naslednjo M? upam, da nisi preveč žalosna.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 16:52:34
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ No da vam še jaz povem, včeraj sem imela punkcijo, pridelali smo 16 celic v kratkem postopku, v ponedeljek 08.11. pa imam ET. Zelo sem vesela nad rezultati, sedaj pa samo počakat na ponedeljek, da vidim koliko se jih je oplodilo. Vam poročam... RVI
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 16:57:28
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom ti si že imela pingote s terapijo a ne ! kako gre potem takšen postopek, na katere dneve imaš pol UZ- je , da si vem lahko malo splanirati glede službe estrofem tabletke....mislim, da jih začneš jemat 2 al 5. dan ciklusa, takrat je UZ, potem pa te naročijo na 10. dan, mislim, da če je vse ok začneš z utrogestanom in imaš ETZ okrog 17-19. dan cikla. Upam, da nisem preveč falila. V glavnem manj je UZ kot v spontanem postopku.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 17:10:22
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ No da vam še jaz povem, včeraj sem imela punkcijo, pridelali smo 16 celic v kratkem postopku, v ponedeljek 08.11. pa imam ET. Zelo sem vesela nad rezultati, sedaj pa samo počakat na ponedeljek, da vidim koliko se jih je oplodilo. Vam poročam... RVI to mi delaj Roži , dajmo da bo čimveč nosečk na tej strani
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 17:24:50
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Roži odlično si opravila. Zdaj pa držimo pestke za naprej Tud jest držim, stiskam ziljon pest za naprej!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 19:36:57
|
|
|
|
alpog
|
Miša, vesela mučo zate ! Pridno ajat, da se dobro prime! Sonya, saj pravim, če si ti OK, ni panike! Zdaj, ko boš imela svojega otročka, pa tudi sama nikoli ne boš. Je kar zanimiv ta koncepr enostarševske družine, moram priznat! Tassi, vse bo še dobro. Glej da se boš odločala v svoje koristi! Samo svoje, v prvi vrsti! In upam, da ti bo uspelo dobit otročka - tako ali drugače ! Ostale - RVM!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 20:13:09
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
O dijoš, pa sm ga požrl! Cmok v grlu namreč! Bravo mišmiševi! Če me občutek ne vara se bomo imeli kmalu priliko okrog štajnge sukat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 20:22:33
|
|
|
|
sonya1
|
Najprej čestitke Roži . 12 dan po ET bo torej petek, 19, če jaz tole prav štejem Še malo, pa bom obvladala, čeprav nikoli nisem bila v postopku. Še malo, pa bom primerna za dajanje kakšnih nasvetov Pol mi boste pa lahko pisale: Draga Sonya, muči me to pa to, pa to...Kaj naj storim? Tassi, tako kot je Alpog napisala; postavi sebe včasih kdaj na prvo mesto in pomisli, kaj bo dobro najprej zate. Sem pa jaz v zadnjem času nekaj pogruntala; najbolje na svetu je biti v srečni zvezi. Druga najboljša stvar takoj za tem pa je biti srečno samski
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 20:25:32
|
|
|
|
mlinčka
|
Mišmišu moj, čestitke, čestitke, čestitke !!! Sem bla ves čas tele tvoje agonije raje modro tiho, ker se mi zdi, da je ni spodbude in tolažbe, ki bi lahko pregnala to jebeno tesnobo in nervozo, sem imela pa zlo dober filing . Eh, sej mi nič pametnega ne pride na pamet. Najraje bi te pač objela (čeprav nisi objemlani tip ) pa te žal ne morem. Se čim prej kaj vidimo! Če ti ne bo preveč slabo, nas boš zdaj ti domov iz Konga vozila . Pozdravčke in čestitke tudi bodočemu fotru in pesjanarju!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 21:47:40
|
|
|
|
bit
|
Dolgo se nisem javljala na RR z našim Ajem je toliko lepih uric ki jih nočem zamudit.... No in danes na sončen dan smo se sprehajale IVFijevke in mi BarbiG in Hermy oznanita veselo novico Naša miš miš je nalulala en Velikanski plussssss Čestitke draga moja.... tako sem vesela zate... in komaj čakam da nam boš poročala še lepše novice.... prve slabosti... prvi metuljčki..pa prve brcike...pa atijeve solze sreče ko bosta na UZju ugledala malo bitje.... še enkrat iskrene čestitke... in jokam od tvoje sreče
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 4.11.2010 21:54:09
|
|
|
|
sapi
|
mismis moja SREČKA NOSEČKA juuuuuuppppiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To je pa daleč najlepša novica, saj veš naj bo tako do konca ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 7:40:27
|
|
|
|
zarja1
|
Jutro pupe..... Mismis, da bo beta super visoka sploh ne dvomim.......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 7:47:03
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom ti si že imela pingote s terapijo a ne ! kako gre potem takšen postopek, na katere dneve imaš pol UZ- je , da si vem lahko malo splanirati glede službe Miklica sem včeraj pobrskala po papirjih, estrofem jemlješ kar od začetka cikla naprej, 5. dan je UZ, potem 10. dan, potem pa je odvisno od debeline endometrija - začneš utrogestan. ETZ je meni padel med 17 in 19. dnem cikla. Srce, saj veš....naj bo zadnjič in naj ti prinese . Pa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 7:51:47
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Mismis jst sem še kr tok vesela naj bo danes lepa beta! Roži ooooooo opaaa krasnooooo število celic, waaaaw , navijam da te počakajo lepe pikice pa še kakšna za v skrinjo! Miklarom no nej tista palčka pokaže, da greš ti elpo na ET! Zarja narkič ahoj, kako gre, kako se počutiš?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 8:07:05
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Jutro pupe..... Mismis, da bo beta super visoka sploh ne dvomim....... Itak da bo,1000,pa še čez
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 8:17:24
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Miša navijam za čimlepšo beto Včeraj sem bila v Stožicah. Vzdušje fajn ...sam, majko mila kako slabo igrajo . Obramba še gre, ampak napad in zaključek... Tekmo je definitivno dobila publika. Extra pozdravčke dragima Mlinčki in Sapi Sapi ti bi pa morda kakšen dan lahko kaj naokoli prišla? Če bo sonček, pa takole lušn sprehodek do nas naredita? Lupčke vsem mojim dragim konzervam in navijačkam. RVI
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 8:24:12
|
|
|
|
sonya1
|
Dobro jutro, punce ! Miši,beta bo itak visoka. Sporoči ! Loremi, nič kaj ne poveš o sebi zadnje čase ? Glavoboli bolje ? Dragi v redu ? Kuža že udomačen ? Kako sozdaj tisti na igli; Naska in Zarči ? Mikli, zate bomo torej navijali nasledni krog. Gigi, kaj si kaj dobrega skuhala zadnje čase ? Vsaj berem rada o tem, če že dobre hrane, ki bo jo kdo pri nas doma skuhal, ni na obzorju Pozdravčke tud Tassi in Fidiki in še vsem neomenjenim. Hermy, kakšno novo slikico vašega cukra rabimo. Danes sem že ob šestih zjutraj sedela na zobozdravniškem stolu. Ne morete verjeti, en stari ata ne more spati, pa naroča sredi noči. No ja, mogoče je še boljše, ob taki uri še nisem čist prisebna, pa pol se cel dan vlečem naokoli kot ena megal. Ta teden ni imel delovnega ponedeljka, pa se mi že cel teden vleče kot en sam ponedeljek in res komaj čakam, da ga bo konec. Izležavanje do bolova ! Super se imejte punce
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 8:32:01
|
|
|
|
miklarom
|
miša- naj bo danes čim večja in lepa beta Gigi - nisem žalostna, saj sem že tako sama slutila da oktober ne bo moj mesec, tak da sem pričakovala takšen rezultat, saj 12dni bo kmalu naokoli zarči - hvala ti za navodila , ja meni je rekla da 2.dan pridem gor da dobim tabletke in začnem takoj z njimi, daj reci srce, a je uspešna O po teh tabletkah, zakaj pa je treba potem jemati še utrogestan
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 8:40:52
|
|
|
|
miklarom
|
sonya - ja naslednji krog , saj po eni strani mi je boljše, ker sem cel teden že na huden nahodu in kašlju, bi ga še potem ven izkašljala , to pa ne bi bilo fajn
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 8:42:30
|
|
|
|
sonya1
|
Mikli, jaz sem pa mislila, da se to dobro drži, ko se enkrat pripopa. A se hecaš, ali se res ne ?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 9:09:37
|
|
|
|
gigi1
|
Miklca ja saj je res,..si bila skoz tempirana na konec leta in se je verjetno tudi telo tako pripravilo. Prav je, da upoštevaš te občutke. Sonya nič bat, se drži! Mikla se heca Kuhinja.. včeraj sem naredila svinjsko pečenko z jabolki in brokoli v solati. Ne vem, če bi bilo zate .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 9:13:04
|
|
|
|
gigi1
|
Bitka lupčke vama z Ajčkom . Vidim, da uživate .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.