Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 19.10.2010 21:48:47
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša pridelala 11 lepih celic Iiiiiiiiiiii, nogometno moštvo Bravo Mišmiška, navijam za štajerčke
< Sporočilo je popravil n74 -- 19.10.2010 21:49:45 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 19.10.2010 21:51:52
|
|
|
|
mausikaa
|
Loremi še kaj štrudla ostalo? meni se ga full lušta, komaj čakam, da bo kuhinja fertik potem se ga pa lotim delat...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 20.10.2010 7:28:39
|
|
|
|
miklarom
|
jutro za vse ena kavica preden odpeketam v službo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 20.10.2010 7:33:26
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom jutro za vse ena kavica preden odpeketam v službo O, hvala za kavico...eno mi je pa že skuhal pred odhodom v službo. Pa še ena današnja stimulacija...da vam ne bodo samo traparije po glavi hodile !!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 20.10.2010 7:46:12
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! oooo miklarom hvala za kavico! Jst bi pa kr obratno, sedela na jadrnici in srkala kavico. mausika še mal ga je, pridi brž, predno ga zmanjka! Pa super za novo kuhinjo! No predvidevam, da bo nova. To bo lušn. Do takrat pa nam gigi napiše še kakpno kulinarično mojstrovino in boš lahko uživala ob ustvarjanju. Zdej pa še mal delat, še prej pa čajček skuhat. Lep dan vsem! Pa naj vam dež ne pokvari kakšnih planov.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 20.10.2010 9:24:35
|
|
|
|
kajsica
|
Lep pozdravček babike! Mišumišu...ja čestitke.....lep izkupiček...če so pa malo po mamica, ga pa itak žurajo na polno sedaj in jih meče . Naj se vse oplodijo pa boš imela nogometni team doma. Vrtnica.....ti samo vzemi lepo pribor s seboj in ga imej v avtu, ko bo ura taprava, zviz v avto in se zadrogiraj.... , verjemi to sem jaz večkrat počela in na javnem wc in v avtu na javnem prostoru, pa še naše babike so mi pomagale, ker smo bile na srečanjih. Je bilo smeha. Žižet.... , ne se sekirat kot je že Miš rekla....mi ne bomo spremenile sveta, lahko pa mogoče pomagamo in uživamo v družbi ljudi, ki jih imamo radi. Dejzi, pa kje si mi ti? Kdaj se kaj vidimo? Jaz bi tvojega frkolinčka rada videla! Mojim sestricam si ga pokazala, meni pa ne....da se ne bom zapostavljeno počutila. Mi smo pa včeraj bili na pediatriji, ker mi mala zadnji teden štrajka pri hrani, poje 1/4 manj kot je prej in kot je potrebno pa še to z muko in ker se je zredila premalo so naju poslali not. Pa glej ga zlomka, vsi so mi govorili, da naj dodajam čaj ker je na AM in me je tamala začela vozit s tem čajem in sedaj ga ukinjamo, oziroma imamo strogo odmerjenega za čez dan za njene potrebe. Saj sem rekla, šele 11 tednov staro bitje in me že hoče okol prinašat, kaj šele bo , ampak pozablja, da je mamina buča večja in bolj trda . Vsem želim en lep dan in RVI. Midve šibava v tašča hotel za 3 dni...malo razvajanja.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 20.10.2010 10:23:03
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Miša kako si mi danes? Kaj manj boli? Loremi sem upala, da si že bolje. Miklca dobro se zmeni danes Mausika je prišla? Če ne ti kakšno hudo stimulacijo pripopamo Kajši a te že heca? Važno, da ste odkrili vzrok. Uživajta v tašča hotelu Zarčica kje si? Fidi si gledala fuzbal? Naska kako špikanje? Sta se z dragim zmenila? Sonya kako je pri vas? Tassi pa pri vas? Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 20.10.2010 11:33:56
|
|
|
|
pikovit
|
O Kajšiiiii mami Lepo,da si se oglasila,vidim,da uživate in da te tamala okol prenaša kot za keks hihihhih.Bravo mala Počaki,da začne šarmirat,boš hitro podlegla vsakemu njenemu pogledu Mišmiš kakšno je počutje?Počivaš in se pustiš razvajati upam Žiži a si čez vikend kaj fajnega spekla?Jaz sem delala čokoladno torto brez moke.Bila je perfektna Sem bila pohvaljena Grem sadit rože dokler še vreme gor stoji.Uživajte
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 20.10.2010 11:49:37
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausika je prišla? Če ne ti kakšno hudo stimulacijo pripopamo ma jade itak da je ni! gledam koledar in razmišljam sledeče, da če je že tolk časa ni, naj počaka še par dni potem pa pokličem ateja da vidim kaj reče...zmenjena sva itak za začetek novembra...sej zanj tudi velja, da moraš biti v začetku postopka (torej 1. dan ZM) pred 42 rd? in da ne igra vloge, če postopek ni zaključen pred rd? očitno me tale stres hudo j..e, bom morala mal se skulirat...itak me v novembru ne bo minimum 2 tedna pa če bom v postopku ali pa ne!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 20.10.2010 12:10:15
|
|
|
|
mismis
|
dober dan, evo mene direktno s kavča , prednost vseh teh postopkov je v tem, da lahko brez slabe vesti kavčam do onemoglosti Maussi, mislim da je pri Rešu tudi tako kot v LJ, torej začetek postopka mora biti pred določenim rojstnim dnevom. Tale tvoj new lover me je pa čisto zmedel, sem gledala film, ki si ga dala v linku, ampak priznam, da ga na sliki nisem spoznala. In kaj je sedaj s tole tvojo a ga res mora tole sr@ti Žižek, sem malo bolje. Pa ti? Kaj novega? Kajši, lepo da se javiš. A tako te mala princeska heca, bo že ta prava. Uživajta v tašča hotelu Hermy, hvala za stimulacijo, mala je pravi cuker Pikovit, jaz ti žal ne morem pomagati, držim pa pestke, da se čimprej zmeniš Loremi, superca za čip in potni list, to pa res ni kar tako n74, lepo da si se javila. Kako si ti? Fida, kako je s tabo, vse ok? Naska, a si prevzela špike? Mikli, pestke da te bodo vzeli v novembru
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 20.10.2010 12:39:07
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi a ti sam na vampirje padaš? Kaj pa Gary Oldman? No tukaj je boljši
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 20.10.2010 15:07:04
|
|
|
|
aqua77
|
Mišmišek, čestitke za 11 frnikul!!!! Držim pestke močno, močno, ta vsi ratajo, da bo dece pri hiši še preveč!!!! Drugim pa en lep sončen pozdravček z obale.... mam zadnje čase tako gužvo na šihtu da mi še za RR zmanjka časa.... mah, sej bo boljš...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 20.10.2010 19:18:42
|
|
|
|
Fidolina
|
mam obiske, ampak vseeno kukuc
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 20.10.2010 20:17:58
|
|
|
|
miklarom
|
čer kot sem vam zjutraj obljubila poročilo kaj bom izvedela v MB. Evo stanje je takšno. Res bodo prenavljali laboratorij in sicer do 15.12. morajo imeti vse izpraznjeno tako da konec novembra me res ne vzamejo več , ker ne bi prišla skozi, zato pa so me vzeli že sedaj , ker imam glih prvi dan so me že naročili tako da imam prvi UZ že v ponedeljek 25.10. in tako že štartamo po
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 20.10.2010 20:51:16
|
|
|
|
zarja1
|
Dober večer babe moje...evo komaj kufer odložla in že na RR!!!!!! Sem vas fejst, mučo fejst pogrešala. Dopust je bil najboljši do zdaj, kljub temu, da sva skor cel dan zbušla na letališču (beri: sovražim Francoze in njihove štrajke ). Šla na tekmo B:V , nabijala pešačku kilometrinu, porabla premoženje v trgovinah , potem pa še podaljšala še malo na Dunaju. Spočita in hkrati utrujena, ampak polna dobre energije. Grem čitat za nazaj.....za Mismisu vem, da je pridna.... Cmokam vas vseeeeeeeee
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 20.10.2010 21:41:24
|
|
|
|
gigi1
|
Miklca to mi deli Zarči si bila fejst pogrešana. Hvala za slikco . Si mi skomine naredila . Lupčkam te. OOoooo OOoooo Ooo Ooo Oo danes je pa obliž na včerišne italijanske rane . Pa še Slovenec sodi . Dobro!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 20.10.2010 22:35:01
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 OOoooo OOoooo Ooo Ooo Oo danes je pa obliž na včerišne italijanske rane . Pa še Slovenec sodi . Dobro! Uh...za las je šlo...dobro da je tekma dolga 90 minut.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 20.10.2010 22:53:12
|
|
|
|
gigi1
|
Ne me jebat! tole je pa že tooo much! Iz 4:0 na 4:3. Tema! Pa še Deki je poškodovan Pikovitek kako si ti men? Fidi a skupaj z obiski gledate? Mausika priznam, da tudi mene Drakula fascinira že od majhnega...bom enkrat šla v Transilvanijo, sam da kakšne ceste zrihtajo tam . Sem pa danes jaz fasala , ko sem ti tastarega Oldmana limala. Jaz pa s tem res nimam težav . Še upati nisem mogla, da smo kaj na dopustu scoprali...No,... vsaj praznega upanja ni bilo. Meni res nagaja samo, po Estrofemu ali progesteronu...normalno pa najraje prehiteva.. Vodica a mi full garaš? Ne mi pregoret! Loremi moja kulinarična mojstrovina danes: krvavice in pečenice in zelje . Mmmm je bilo dobro . Nisem ljubitelj krvavic in pečenic, ker sem prevečkrat (pa jem samo domače) naletela na žvaruno not. Ampak prve v sezoni so mi pa vedno dobre . Ne vem...a se pri prvih kolinah vedno potrudijo in pazijo, kaj not zmešajo Hermy Brina ima pa tako nalezljiv nasmešek. Se ji vsakič, ko pogledam sliko nasmehnem N74 kdaj greš v MB? Miša bolečine popuščajo? Mislim skoz na vajino deco. Vizualiziram in vem, da lepo napredujejo Lupčke vsem in nočka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 20.10.2010 22:54:40
|
|
|
|
gigi1
|
Lej jo Tamalu Kako ste srce moje?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.10.2010 7:34:07
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Dans pa komej čakam, da bo čas za malico , sem včer spekla polnozrnat kruhek, pripravila tunin namaz in mljask v napad . Jezna na mojega, lenoba, niti kamina ni zaukuril . Morm se spihat. Gigi al pa so zato taprve krvavie dobre, ker je med eno in drugo sezono mal pavze, pa že "pozabimo" na okus, je pa sigurno tud nekaj na tem, da tisti, ki jih delajo, na začetku sezone še niso tolk "not padli" in bolj s pozornostjo delajo, naslednjič je pa tud mal na približno narjen isto dobro. Ja, se je pa začela sezona zelja in klobasic. Me prstki srbijo, ko vidim polne njive zelja . Mogoče ima pa gospa "v.d. tašča" kakšno glavo za naju, drugač pa hop v štacuno in nabavit. Zarja vidim, da si se imela super, zdej si spet polna energije Mismis kako si? Počivaš, kaučaš? Še malo, pa greš po deca Ja kuža pa ni kr tko, ima čisto svoje uradne listine . Fuzbal navdušenke ste ble zadovoljne z izidom tekme? Jaz pa čakam vikend, ko bosta prvi tekmi alpskega smučanja . Navijam za našo Tino! Zdej pa še mal delat, gužva bo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.10.2010 7:35:23
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom v ponedeljek 25.10. in tako že štartamo po
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.10.2010 8:51:21
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom čer kot sem vam zjutraj obljubila poročilo kaj bom izvedela v MB. Evo stanje je takšno. Res bodo prenavljali laboratorij in sicer do 15.12. morajo imeti vse izpraznjeno tako da konec novembra me res ne vzamejo več , ker ne bi prišla skozi, zato pa so me vzeli že sedaj , ker imam glih prvi dan so me že naročili tako da imam prvi UZ že v ponedeljek 25.10. in tako že štartamo po Miklič, ima da rata to rundo, tako kot je treba!!!! Navijamo že zdaj ko pr norcih!!!! Mišiču, a kavčanje paše? Še mal, še mal!!!!! Navijam!!!!!
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 21.10.2010 8:52:10 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 21.10.2010 10:44:38
|
|
|
|
gigi1
|
DŽOMBE IN MLAJŠE KONZERVE TREPETALKE V POSTOPKU Roži_ (drobižek od let ) novembra v postopek Aqua 77(33) februarja razgovor v MB Little Star (38) poskušamo natur po laparo in histero septembra v postopek (? kako je sedaj) KT (39) v borbi Tassi (37) čakamo na odločitev o naslednji borbi pika.po (?sorry pozabla) čakamo na odločitev o naslednji borbi Sonya1 (41) čakamo na odločitev NOVI KROG Pikica36 (38) še malo pa v nove borbe Kiwi (42) nov postopek ? gigi (44) gre v Fidolina (43) ima obiske BBpikica (42) pavza Dajamaja (43) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE Vitachi (?sorry pozabila) - dvojna NAŠI ZAKLADKI Kruce Fix (43) Karolina omladinka Lana70 (40) Živa HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.