gia15
|
hej punce da se še jaz mal javim... nam je uspelo prežurat že drugi vikend; prejšnji bili en dan na osmici in je bilo super,drugidan na fešti za kolgičin 30. roj. dan, včeri spet na osmici in pol do petih v tušu, danes popoldan pa bili v lj,šli pogledat malo punčko od moje najboljše prijateljice. res super vikenda! zaenkrat gre po planu... bejbika oba vikenda spala lepo celo noč, po 12 ur, enkrat pri eni noni, drugič pa druga nona prišla spat k nam, tako da se da. naslednji vikend žezmenjeni za mambo kingse petek in severino v soboto; komaj čakam! se kar ne morem nahvalit,ma sem tako srečna, da nam je uspelo it po dolgem času ven in zažurat za prav! zaenkrat smo zdravi, trkam ; od kar je izpisana iz vrtca, že en mesec... mi imamo plenice 5 plus pamper zelene, oranžne so tui nam za nič, uporabljamo pa tudi dm-ove in iz milerja, oboje ok, iz milerja so ji 5 že skori malo majhne pa sem vzela 6 za probat. ima pa moja bejbika okoli 12,5 kg in 86cm. kaj pa vaši - otročki? če katera pozna koga, ki bi kupil stajico - leseno, v rumeni, oranžni, zeleni in rdeči barvi, osem kotno, mere 113 x 113, nastavljiva višina v tri položaje, od goetherja, prodajamo! aja in plis,če ima katera tisto nalepkico iz big banga,ki se je dobilo, če si kupil nad 20 eur,mi manjka samo ena za izkoristit popust za 20 eur, če kupiš za 50 eur in več! grem spat, ki sem spala samo 4 ure, se je bejba od 9.30 h do 9-ih zjutraj naspala!
|