|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
10.12.2010 19:51:42   
krokar
Hvala Bia. Pa bom res mojga poslala tam čez!! K to je že Idrija!! Danes smo dobil kapljice in kremico za očke- mamo full unetje. Se Lisi kar gnoj ven cedi. Bogica je. Nimam blage veze kako naj ji dam kremico. Že s kapljicami imamo vojne vihra. Ima katera kako učinkovito tehniko? Sem zdajle že dvakrat šla do postelje,da ji uturim to žavbo ko spi...ma ni šans- piši propalo!!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 501
10.12.2010 19:54:31   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: krokar

Ima katera kako učinkovito tehniko? Sem zdajle že dvakrat šla do postelje,da ji uturim to žavbo ko spi...ma ni šans- piši propalo!!

haha. se smejem piši propalo...ne pa Lisi,ki je bubana....da ne bo pomote.... werjetno si dobila tobrex...mi smo isto imeli.... najprej kapljice, pred spanjem še kremico.... no js sm mela tudi borbe.... js sm ji dala tako,da sm jo polegla na kawč in ji sam spodnjo veko odprla (ona je na wso silo mižala) in je šlo not...res da pol je bla "zatečena",ampak je šla itak spat...do jutra je blo wse kul....

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 502
14.12.2010 22:26:27   
krokar
Kaj zdaj, tako veseli december, danicajta za RR!?
No da preidem na že zlajnano temo-danes smo spet zakorakali v vrtec. Sicer imamo še antibiotike, ampak je Lisa že 3 dni brez febre. Smo imeli pa poleg oči, še uho uneto...hm, se dogaja. Daness sem upregla Borisa, da smo šli vItalijo po tiste recnije, k nam jih je priporočila Bia. Da pa je bila vožnja bolj zanimiva, nam je crknlo gretje...user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 503
15.12.2010 6:36:59   
Belen
komaj čakam....  user posted image user posted image   user posted image

http://www.delo.si/clanek/132741

dobroooooo jutro user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 504
15.12.2010 9:09:58   
DannyS
Ojla

krokar, držim pesti za čim več zdravih dni v vrtcu.

Belen, po mojem bojo naši otroci že v šoli, ko se bo kaj premaknilo... me prav zanima, ko pride nova odločba, upam da ne pademo še en razred višje.

Drugače pa nimam kaj dosti novega za povedat... danes gremo verjetno končno naročit novo kuhinjo, ker temu kar imam zdej ne vem če se lahko reče kuhinja. Smo mislili tudi otroško sobico naročit od Alplesa planeta, samo ne vem, včeraj sem si nekaj preračunala kolko bi nas prišla stat in sem prišla s tem našim sestavom na cca. 1400 eur. 

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 505
15.12.2010 9:51:19   
Belen
ciao punce, eno wprašanje....
ima katera za dat oz.prodat kombinezon zimski za na sneg (fantek) 68/74 ...raje 74/80 ?

tnx user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 506
16.12.2010 19:45:00   
krokar
Včeraj sem  napisala cel ronan pa mi ni hotelo poslat. Zgleda da sem preveč palamudilauser posted image .
Danes sta šla tata in lisa na sprehod s palčki, lanterno do vrtca....baje je bilo lepo!! Je pa lisa usekala z ustnico ob stol. Tako da Belen, tud mi bi se lahko enačili z Čepinovo!!
Ju3 nas bo pa zamedlo.Hm! Se preselim na obalo, da se rešim snega, ta bel hudič pa za mano!!
Dannys kako kuhinjica? Uvau,bo filing špilat gospodinjo v ta novi kuhinji!! Ja so pa Alplesove sobice full lepe, kvalitetne in temu primerna je tud cena. Mi bomo tud mogli počasi šparat za sobo. Zdaj spimo vsi skupaj in je gužva. Mi2 se bova preselila v dnevno. Ni druge!!
Bia, kje se skrivaš? Čakam, da mi daš napotke za tiste italijanske recnije. Če sem prav zastopila streseš eno pod jezik, da se raztopi. In to 1x tedensko. Mi ni jasno kako naj to izveden z Liso? A je še katera druga to dajala svojim mulčkom?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 507
17.12.2010 7:58:34   
DannyS
Oj.

Belen vse naj naj še tu!user posted image Da bi bila še naprej tako pridna in skrbna mamica.
Drugače pa kombinezonček št. 74/80 imamo ja, samo ga ne prodajamo ker nam bo prišel prav za drugega dojenčka.

krokar ja je blo lepo, samo mrzlo ful... še dobro, da smo šli samo od tistega lesenega mostička pa do vrtca. Aja, kdaj pa se je to zgodilo,... verjetno pol po predstavi, ko so tam otroci laufali...user posted image He he, mi smo šli že včeraj v trgovino po špežo za vikend, če nas slučajno res danes zamede... Kuhinjo smo izrisali prav tako sobico, in danes gremo plačat en manjši avans kot garancijo, da bomo oboje zares vzeli, računam da bo kuhinja pri nas enkrat v začetku februarja, sobica pa konec januarja. Se nam ne mudi tolko, ker moramo še celo kuhinjo razsut, povlečt neke cevi in dat ploščice. Sobico od Florijana pa je treba še prebelit. Tako, da za nekaj časa bomo živeli v pufih, ampak drugače danes ne gre, sploh s takimi plačami. Drugače po mojem nisi dosti zgrešila, mislim da je takrat BIA79 tako rekla da daješ enkrat na teden. Drugače kot sem rekla, pri nas sploh ni problema dajat Florijanu kakršnokoli zdravilo, on tudi sirup bi kar celega naenkrat stankal...:)

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 508
17.12.2010 8:42:27   
DannyS
Aja, še nekaj bi vas vprašala... Kake plenice uporabljate ponoči in katero št.? Namreč mi se že cel teden zbujamo mokri po trebuščku, ponoči v šusu spijemo celo boco čaja od 260 ml al kolko je in to je pol rezultat. Prej nam pač ni nikoli prepuščalo, ker nismo tolko pili... Včeraj smo mu kupli pamperske baby dry tiste iz Mullerja v zelenem pakiranju št. 5, do zdaj smo imeli ponoči 4+, pa smo bli lih tako spet mokri in plenica polna do kraja. user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 509
17.12.2010 9:31:58   
krokar
Čau! Za ta zdravila piše,da jih daš pod jezik!!Si kar predstavljam kako bodo tiste granulce spluvane po celem stanovanju. Haha, jest mojmu nisem verjela in sem se šla prepričat na googlov prevajalnik!! Žal še nisem prišla tako daleč, da bi se naučila Italjansko.Vedno zmanjka dirnčkov za tečaj.No, ma tud ni neke prave volje.

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 510
17.12.2010 9:50:02   
krokar
Aja glede plenic!! Pri punčkah tega problema ni. Smo pami začeli uporabljat lumpijeve plenice in so super!!! Za malega uporabljam pa pampers oranžne-ampak niso za ponoči!!! Imamo pa še lionstar-ove( smo jih dobil malo morje). Te pa kr držijo, ampak je bil tud že parkrat moker po bušiju. Je pa Januš  še majhen in ne vem kako bo kasneje. Tale mali luli šprica naokol kot vrtna cev.

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 511
17.12.2010 9:55:58   
DannyS
Ja, do tega tedna ni blo nobenih problemov, mogoče se nam je zgodilo enkrat na par mesecev da mu je šlo kaj čez, zdej pa, ki ga tolko drinka ponoči pa smo vsako jutro mokri. Najboljše, da probam kupit še večjo št. magari 5+.

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 512
17.12.2010 14:06:53   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

Ja, do tega tedna ni blo nobenih problemov, mogoče se nam je zgodilo enkrat na par mesecev da mu je šlo kaj čez, zdej pa, ki ga tolko drinka ponoči pa smo vsako jutro mokri. Najboljše, da probam kupit še večjo št. magari 5+.

js mislim,da ni fora w wečji štewilki.... mi imamo še wedno 4 pampers...in odwisno kolko naša pije....1x prepuščajo, 1x ne.... imajo jo gor najmanj 12 ur ali weč..... smo probali tudi 4+ in 5 in je sito.... pač dosti lula.... edino če probaš druge plenice...ampak meni so zakon pamperske...... no ja...razen pamper baby dry so katastrofa...brez unih elas.trakow.... user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 513
17.12.2010 14:18:28   
BIA79
Čist na hitro...v glavnem smo že drugi teden doma..ko smo se pozdravili trebušne viroze,je Klara še zakuhala...tako da je bilo pestro...

Krokar...granule so sladke...Klara jih itak ne drži pod jezikom, tako da jaz ji dam na žličko in poje v dveh rundah...in ko zmanjka bi ona še :) Upam, da bodo Lisi tudi všeč...zdaj pri vročini so nam pomagala spet :)

Kdo ve če pridem zdaj  do kopra...ima kdo motorne sani za posodit?

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 514
17.12.2010 20:47:18   
krokar
Evo Lisa je res z veseljem popapala tiste granulce.Sem prav zadovoljna.
Boga Klara!! Jo je trebušna viroza tako izčrpala, da se sedaj virusi kar lepijo na njo. Enako je bilopri naši pikici!!
Ja glede plenic! Ta oranžne pamperske so res grave.Ampak zanimivo, 4-ka ni elastična, 2-ka pa ima elastičen pas. Lisa je tud dobila vneto rito, ko smo jih uporabljali. No, možnoda po naključju, pa veeno....nisob fajn. DannyS, vprašanje, če ti ne bo 5-ka spuščala pa pri nogicah(ker so tako velike). Mah kot sem že rekla, so fantje bolj delikatni za to!!
Zunaj še kar sneži....user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 515
19.12.2010 23:40:05   
gia15
hej punce

da se še jaz mal javim...
nam je uspelo prežurat že drugi vikend; prejšnji bili en dan na osmici in je bilo super,drugidan na fešti za kolgičin 30. roj. dan, včeri spet na osmici in pol do petih v tušu, danes popoldan pa bili  v lj,šli pogledat malo punčko od moje najboljše prijateljice. res super vikenda! zaenkrat gre po planu...user posted image user posted image  bejbika oba vikenda spala lepo celo noč, po 12 ur, enkrat pri eni noni, drugič pa druga nona prišla spat k nam, tako da se da. naslednji vikend žezmenjeni za mambo kingse petek in severino v soboto; komaj čakam! se kar ne morem nahvalit,ma sem tako srečna, da nam je uspelo it po dolgem času ven in zažurat za prav!user posted image

zaenkrat smo zdravi, trkamuser posted image ; od kar je izpisana iz vrtca, že en mesec...

mi imamo plenice 5 plus pamper zelene, oranžne so tui nam za nič, uporabljamo  pa tudi dm-ove in iz milerja, oboje ok, iz milerja so ji 5 že skori malo majhne pa sem vzela 6 za probat. ima pa moja bejbika okoli 12,5 kg in 86cm. kaj pa vaši user posted image  - otročki?

če katera pozna koga, ki  bi kupil stajico -  leseno, v rumeni, oranžni, zeleni in rdeči barvi, osem kotno, mere 113 x 113, nastavljiva višina v tri položaje, od goetherja, prodajamo!

aja in plis,če ima katera tisto nalepkico iz big banga,ki se je dobilo, če si kupil nad 20 eur,mi manjka samo ena za izkoristit popust za 20 eur, če kupiš za 50 eur in več!user posted image

grem spat, ki sem spala samo 4 ure, se je bejba od 9.30 h do 9-ih zjutraj naspala!user posted image

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 516
20.12.2010 21:30:17   
krokar
OOO, Gia se vam dogaja!!! Lepo!! Nažuraj se še zama!!
Eno nalepkico imam, ampak je že nalimana na kartončku. Če ti kaj pomaga....
Ju3 gremo v Lj na pediatrično. Ima Januš kardiologa. Mah, to se vleče še iz nosečnosti. Upam, da je s srčkom vse BP in da zaključimo že enkrat  s tem. Samo me nervozno delajo!!!

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 517
21.12.2010 9:09:37   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: krokar

Eno nalepkico imam, ampak je že nalimana na kartončku. Če ti kaj pomaga....
Ju3 gremo v Lj na pediatrično. Ima Januš kardiologa. Mah, to se vleče še iz nosečnosti. Upam, da je s srčkom vse BP in da zaključimo že enkrat  s tem. Samo me nervozno delajo!!!

pošiljam user posted image user posted image user posted image za Januša...

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 518
21.12.2010 15:22:11   
petra a
krokar probaj z mercatorjevimi Lumpi plenicami...meni so zakon...sem že sprobala od pampersk, muellerjeve, DM-jeve, celo hoferjeve, pa so tele lumpi naravnost bombastične, pa kolikor vidim jih tudi povečini trošijo v vrtcih...mi odkar jih uporabljamo smo bili in smo suhi (preizkušeno na deklici in dečku), pa imamo vsako jutro naravnost bombo, res so zakon

lp

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 519
21.12.2010 23:15:43   
krokar
Petra, tale nasvet za plenice gre verjetno DannySuser posted image . Drugače pa mi tudi za ta starejšo uporabljamo lumpi4 in smo zelo zadovoljni. Lisini ritki odgovarjajo, držijo nam celo noč in poceni so. Smo pa prej dolgo uporabljali pamperske.
No, pri dr Veselu smo odpravili kot sem predvidevala. Srček je slišat v redu, razen EKG je malo slabši. Itak je pa to pri tako malih težko posnetrealno, k so skoz v muvingu. Dobili smo še napotnico za UZ srčka. Ko dobimo datum,damo še to skozi in potem upam,da mi nikoli ne bo več potrebno prestopiti prag pediatrične klinike.
Grem ninanana, da ne zamudimo vrtca. Ja paupam,da bomo kaj spali. Lisi silijo zgornje trojkice na svobodo in je tečna kot griževa rit!!user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 520
22.12.2010 1:00:04   
gia15
super za dobre novičke krokar in upam, da resnično zadnjič stopite v pediatrično na uz, ker po teh bolnišnicah s tako malimi, groza-sprobano.user posted image

če ti ni problem, mi prosim pošlji tisti kartonček po pošti, ti pošljem naslov na ZS in ti dolgujem pijačo. se bomo ja kje srečali na koprski promenadi, če ne prej pa kaj na pomladuser posted image

grem spat,k er bom drugače zaspala skupaj z otroci jutri v vrtcuuser posted image  sem delala voščilnice za novo leto, jutri gredo na pošto... 14 komadov ročno izdelanih, pobarvanih z navadno tempero pa čez akril in moja mala jih je porisala s črnim in zlatim flomastrom, pol pa sem jih jaz zalepila na bel zrezan šeleshamer, napisala voščilo, iskala naslove, si malo zakomplicirala, ampak dejmo reč, da bodo odzivi prijateljev poplačali truduser posted image ... drugače pa ratalo ful dobro...user posted image

grem...

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 521
22.12.2010 8:09:34   
BIA79
Krokar, super da je vse ok user posted image  Gor na pediatrični kliniki so meni itak super...Sicer ko je Klara imela pregled, ne vem kaj je kardiolog sploh slišal, ker se je drža kot sraka,EKG je bil ok...Je pa rekla pediatrinja, da se je zadnjič, ko je bi bila bolna, bil šum bolj izrazit...no..važno da se zadeva spremlja...

Punce dežuje :) hahaha...Pri nas v vrtcu se je pojavil primer vodenih koz...zdaj nam ne ostane drugega kot čakat :)

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 522
22.12.2010 8:41:14   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Punce dežuje :) hahaha...Pri nas v vrtcu se je pojavil primer vodenih koz...zdaj nam ne ostane drugega kot čakat :)

raje prej kot kasneje bia.... moja kolegica jih je zdej skinla,pa še noeča je..... user posted image user posted image user posted image je full rizično,zato je bolje,da jih skineš,ko si otrok....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 523
22.12.2010 9:16:32   
DannyS
Ojla...

Zdaj smo ponoči na pamperskah št. 5, mu malo probam omejit pitje, ne me narobe razumet, mu dam za pit, ma mu ne pustim da lih celo flašo spije, ki itak ne vem, če napol v spanju sploh šteka da tolko spije. Ma v bistvu niso nekaj dosti večje št. 5, nam nič ne gre po nogicah. Aja Mercatorjeve lumpi plenice smo mi imeli za v vrtcu, samo smo jih trenutno prenehali uporabljat, ker ima prvič v življenju Florijan neke izpuščaje in ne vem če je to od plenic al kaj, mu mažem s kremico, pa skoraj že zgine in drugi dan se že spet pojavi in to že kaka 2 tedna... zdej ne vem če je možno, da bi imel to od zobkov, namreč sta nam zdaj 2 naenkrat predrla in en se napravlja.

BIA79, kako je Klara, kaj boljše? Joj še vodene koze so se manjkale, upam da pri nas ne bojo začele razsajat.

Belen vem na koga misliš, res graveuser posted image . Jaz nisem sigurna, če sem jih prebolela, se spomnem da sem imela enkrat po celem telesu rdeče pikice in me je mama po teh pikicah mazala z eno kremo.

gia15 tebi pa dogaja, sej je prav ti kar žuraj... mene sploh ne vleče kaj dosti tako ven, še v soboto, ki sem imela it namen na eno žurko je bil klanec pred hišo zaledenel. Tako, da sem ostala doma.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 524
22.12.2010 9:23:19   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

Belen vem na koga misliš, res graveuser posted image . Jaz nisem sigurna, če sem jih prebolela, se spomnem da sem imela enkrat po celem telesu rdeče pikice in me je mama po teh pikicah mazala z eno kremo.

ja res je....upam,da se isteče v redu.... user posted image user posted image user posted image

js sm jih imela pri 3,5letih....nism bla sigurna in sm poklicala mojo med.sestro,če mi w karton pogleda....in ja rekla je,da sm jih prebolela l.1985 user posted image

meni se tudi sploh ne žura.....res sm praw penzionerka user posted image user posted image user posted image user posted image   će morem kam it na kak roj.dan al fešto mi je prow muka.....user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?