|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
24.1.2011 9:23:14   
BIA79
Evo me...ta vikend pa sem jaz kasirala trebušno virozo...moram priznat, da mi je prav pasalo,,,sem se vsaj odpočila in naspala (potem ko je najhuje že minilo)..

Dudo imamo, ampak čuča jo skoraj ne, jo bolj uporablja za drsanje dlesni..presnete trojke nam ne dajo mira,nočejo in nočejo pridet ven...

Tobrex nam niso dosti pomagale...če bi bile v pršilu bi veliko bolj pomagale, če je nos zamašen tako in tako ne pridejo do mesta okužbe in ne pomagajo veliko...nam je rekla P da jih lahko le 4 dni uporabljamo...mah?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 551
31.1.2011 14:43:20   
DannyS
Hellou zgubljene duše...:)

Kaj je katera mogoče dobila odločbo za plačilo vrtca? Jaz še nič...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 552
31.1.2011 19:10:36   
saruška
hej hej!

ja mi smo jo že dobili, že kakšna 2 tedna nazaj... lani pa smo jo dobili šele marca, buuuser posted image

ti, Danny, kako si?

< Sporočilo je popravil saruška -- 31.1.2011 19:11:01 >

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 553
1.2.2011 7:30:26   
DannyS
Oj...

Ma ja sej kakorkoli, če bomo padli v višji razred bomo mogli pol doplačat... v nižjega pa itak ne bomo...

Jaz sem super, vzhajam in odštevam dneve, ko bom lahko spet doma, čeprav še kar nekaj manjka, ma ben gre itak hitro čas...:)

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 554
1.2.2011 9:31:40   
Belen
hej pupe, eko mene...ni časa zdej za RR , služba kliče user posted image

torej odločbo smo dobili in še wedno smo w I.razredu  user posted image user posted image user posted image
sicer se bom kej spremenilo,ko bom začela dobivat plačo user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 555
1.2.2011 17:27:58   
saruška
Danny super, kdaj imaš pa rok?

Belen, kako je v službi?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 556
1.2.2011 17:28:43   
saruška
Danny, super, kdaj imaš pa rok?

Belen, kako je v službi?

< Sporočilo je popravil saruška -- 1.2.2011 17:31:58 >

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 557
1.2.2011 17:32:33   
saruška
****u user posted image , ta RR spet heca :(

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 558
2.2.2011 7:26:19   
DannyS
Oj...

saruška rok imam 14.6. oz. po UZ en teden kasneje.

No včeraj smo dobili po pošti, da moramo ponovno oddat vlogo za v vrtec, ker je bil sprejet nek nov pravilnik, po katerem naj bi se vodila ena centralna evidenca za vse vrtce v MOK.

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 559
2.2.2011 7:48:15   
Belen
saruška.... ma za 1x je kul.... sej veš,na začetku je wse powsod w redu pol pa.... ma meni je super, še najbolj mi pa urnik odgovarja (7-15h)...še zaradi tamalih in varstva pop.
sm widla da ste meli spet razpis za policiste ...mislim,da se je pol en moj kolega prijavil...kaj bo naprej-pa ne vem user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 560
3.2.2011 20:38:59   
saruška
UUU Danny, to bo tik tak, zakaj pa moraš še enkrat vlogo poslat?

Belen, lepo da ti je fajn, bodi kontenta za tak urnik, čeprav se jaz z mojim tudi glih ne pritožujem... Upam da bo tvoj kolega sprejet in da bo res vzljubil poklic, ker zaradi plače sigurno ne bo vztrajal v tem biznisu user posted image ...

< Sporočilo je popravil saruška -- 3.2.2011 20:39:23 >

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 561
4.2.2011 7:27:43   
Belen
ja srauška...če pomislim,bi mi pasalo tudi kdaj pop.delat,da malo odmorim od otrok user posted image user posted image user posted image
wem ja,da mate slabe plače,glede na to,kaj wse delate.... user posted image  baje da se bo izboljšalo,ane??? user posted image

ke lepo, podaljšan weekend še danes delat, pol pa most in w sredo nazaj user posted image
punce lep weekend user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 562
4.2.2011 11:14:16   
DannyS
Oj

Ja saruška, te dnevi oz. tedni tako letijo da bo po mojem tudi hitro tu. Vlogo pa moram dat ponovno, če hočem dobit mesto v vrtcu v Škofijah, ker je Popović sprejel nek nov pravilnik za vpis v vrtec, bo za vse vrtce, ki spadajo pod MOK enoten obrazec za vpis in se bo vodla centralna evidenca. Kako si ti zadovoljna z vrtcem v Škofijah... nam kakšenkrat pride preblisk da bi ga pustili kar v Kopru, sam po eni strani mi to lih ne bo preveč komot ko bom na porodniški.

Belen, tudi mi imamo most, juhej... in še super je ker je napovedano tako lepo vreme te dni.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 563
9.2.2011 8:45:17   
BIA79
Evo me...pupe kje ste?

Nam je končno pogledala prva trojka na dan in končno malo bolj mirno spimo...Še noben zob nam ni delal toliko težav kot te trojkice..že od konc novembra so bile "vidne" sam ne in ne pridet ven...

Jaz šmrkam na veliko...na srečo nimam vročine, ampak se tega prehlada nikakor ne morem znebit...zdaj kar Klari jemljem granule,ker res pomagajo..ma kaj ki so drage kot žafran...

Danes imamo pa podelitev...sploh nisem vedela da imam doma malega Picassa...no v glavnem je imela ita skupnost v izoli nek natečaj in iz Klarine skupine so izbrali prav njeno sliko kot najboljšo...komaj čakam da vidim to mojstrovino user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 564
10.2.2011 13:13:19   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Danes imamo pa podelitev...sploh nisem vedela da imam doma malega Picassa...no v glavnem je imela ita skupnost v izoli nek natečaj in iz Klarine skupine so izbrali prav njeno sliko kot najboljšo...komaj čakam da vidim to mojstrovino user posted image

user posted image user posted image user posted image   Klara user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 565
11.2.2011 9:24:37   
BIA79
Ben..punce kje ste?

No, da povem še vam...pa smo prišli tudi mi na vrsto...pisma Miklavžu, dedku Mrazu in Božičku so pomagala...prihaja nov član v našo družino :)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 566
11.2.2011 12:16:14   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Ben..punce kje ste?

No, da povem še vam...pa smo prišli tudi mi na vrsto...pisma Miklavžu, dedku Mrazu in Božičku so pomagala...prihaja nov član v našo družino :)

ewo nas user posted image

res bia si noseča?????  user posted image user posted image user posted image

kdaj maš rok? user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 567
11.2.2011 13:08:58   
BIA79
Od avgusta naj bi bili 4-je :) Čisto resno :)
Bo še pestro, ti prvi meseci so bili kar hudi napram prvi nosečnosti, slabost je hvala bogu minila...noge so mi začele že počasi zatekat...bo pestro poletje :)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 568
11.2.2011 13:13:42   
DannyS
Ojla...

Kaj berem kaj berem...:)

Čestitam BIA79... pol se bomo spet srečevale z vozički... jaz pa imam zgleda tako srečo z nosečnostimi, brez slabosti, prvič sem imela malo zgage prvi mesec, zdaj pa nič od nič... happy me... e ja ti se boš celo poletje matrala, v tisti vročini... jaz se bom tokrat že junija rešla... mi pa niso nič zatekale noge ne prvič niti zdaj še ne zaenkrat... pa stalno kaj delam... zdej še vrt prekopavam...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 569
11.2.2011 13:19:04   
Belen
lepo, lepo sm prow kontenta....se pravi se še js manjkam user posted image user posted image user posted image

torej bo levček, maš rok avgusta? kerega cc?

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 570
11.2.2011 13:25:07   
DannyS
Ja dej še ti Belen enega fantiča, lahko tudi dva... že ki si notri v temu...:)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 571
11.2.2011 13:29:22   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

Ja dej še ti Belen enega fantiča, lahko tudi dva... že ki si notri v temu...:)

hahaha da se mi zmeša.... zdej mamo doma tak kažin...jok, trma, izsiljevanje.... ahhhhhh  user posted image user posted image   čez eno leto bo boljše user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 572
11.2.2011 13:30:46   
BIA79
Ja, slabo smo naštimali...vedno sem govorila, samo poleti ne bit noseča in evo :)

Predviden rok je 3.8. :) No, vsaj problemov z varstvom do vstopa v vrtec ne bomo imeli user posted image

Črv spet leži nizko, zato je rekel zdravnik (aja,sedaj hodim k Ravnikarju, ki je odprl ambulanto v Šalari...danes bila prvič in bila prijetno preseneče...upam, da bo tako naprej) da je normalno da me več "boli"...bo že, sedaj itak ni časa za razmišljat, tudi če si utrujen ne smeš bit, ker Klara ne pozna pardona...hvala bogu da je sedaj tako vreme in da se je dan podaljšal...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 573
11.2.2011 13:35:23   
Belen
super!!! lep datum, mi bi mogli bit tudi levčki,pa smo na dwojčkih pristali user posted image  user posted image

ravnikar ni weč w B? imam tam ordinacijo? ja edino pazi da se ne zrediš preweč,da te ne nahruli user posted image user posted image  drugače pa je on dober G (sam baje žali)

čaki,kaj ni da twoj dragi ni hotu met več user posted image  ?  user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 574
11.2.2011 13:42:50   
DannyS
Dvojčki v vseh pomenih Belen...:)

Ne Ravnikar je od februarja naprej na svojem... ma meni ne diši kaj preveč on, sej takrat ko sem imela virozo me je tudi on sprejel in je bil kul, pol pa ko sem bla na oddelku mi je že neki streljal, ki sem govorila po gsm, da sem mojemu povedala kaj in kako za Florijana, ki je takrat jemal antibiotike... a Ravnikar lih pride mimo in začne da ki sevanje mobilnih telefonov, prenosnikov... povzroča slabosti in zato čim več govorit po telefonu.. user posted image

Jaz pa bi rada še enega takega rakca kot je Florijan, čeprav bomo lih na meji med dvojčkom in rakom...

< Sporočilo je popravil DannyS -- 11.2.2011 13:47:42 >

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?