Anonimen -> RE: mamice iz Obale 2009 (4.8.2010 9:57:53)
|
Ojla mamice! Naši otroci pridno rastejo. Kmalu bo tu 1. september in uvajanje v vrtec. Naš vrtec v Šalari ima preoblačenje in tega sem zelo vesela, ker so potem vzgojiteljice mirne pri hranjenju in se jim ni treba bati ****isov mamic zakaj so pa njihovi otroci tako usrani. Podpiram to, da se otroka preobleče. Za moje pojme bi bilo lepo, da bi vsi otroci nosili uniformo v vrtcu in šoli in nobeden ne bi bil zapostavljen. Vsi enaki vsi enakopravni! :)) Mamice fantkov, ne vem, če ste opazile, vendar nahrbtnikov za v vrtec razen kakšnih Ben 10 ali Spider man NI (razen Samsonite). Sem tako jezna, kot da obstajajo samo punčke na tem svetu. No, smo pa naročili enega preko neta, luškanega. Sedaj imam pa vprašanje zate Bia79. Menda se tvoj dragi ukvarja z avtoprevlekami in imajo v delavnici šivalni stroj, ki lahko napiše personalizirane napise. Če je to res, bi lahko prinesla nahrbtnik? In koliko bi me to stalo? Drugače pa komaj čakam, da poletje mine. Ve tudi? Po 15. avgustu se mislimo odpravit do Kranjske Gore na kratek oddih. Komaj čakam. Danny S, če vajin Florijan prespi že celo noč, po moje ne bi bil tak problem, da vidva tudi kje prespita. Lepo je, da si vzameta čas samo zase. Midva si tega ne moreva še privoščit, ker Tadeiu raste kočnik in imamo že cel teden sranje z nespanjem in si ne predstavljam, da bi šla kam brez njega, ker tuli kot zmešan, če ne dobi svoje joške. Uživajte! bye bye
|
|
|
|