|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
2.12.2010 13:37:04   
Belen
aja dannyS...kako je s florjanom? učke? user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 476
2.12.2010 13:43:55   
DannyS
E ja, mi na porodniški smo bli tudi več zunaj kot doma... zdaj pa nam med tednom sploh ne znese it ven, ko pridemo domov je že skoraj 16 ura, pol pokosilamo in je tik tak 17 in tema, zdaj zadnje dneve jemo pri tašči, če bi sama kuhala pa smo dobri še za več časa... in po temi nimaš kaj za delat po Škofijah, bi mogli lih spet nazaj v Koper.

Belen z učkami je kul, izpiram s fiziološko in čez dan nimamo sploh nič, tudi včeraj ko sem ga prišla iskat v vrtec je imel čisto čiste učke. Tako da booo... al se je imelo kaj za razvit pa se ni... 

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 477
2.12.2010 13:46:49   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

Belen z učkami je kul, izpiram s fiziološko in čez dan nimamo sploh nič, tudi včeraj ko sem ga prišla iskat v vrtec je imel čisto čiste učke. Tako da booo... al se je imelo kaj za razvit pa se ni... 

superrrrrrrrr !!!

ma ti boš wprašla kaj pričakuješ? al se boš pustila user posted image   ' ? user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 478
2.12.2010 13:49:16   
Belen
aja fiona...kaj pa ti? weš kaj pričakuješ? user posted image ali user posted image ? mene je to wedno firbec matral user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 479
2.12.2010 14:03:25   
DannyS
Midva ne bova vprašala za spol, tudi pri Florijanu nisva vprašala, mi je lepše user posted image .

fiona82 pa bo z njenim vprašala za spol, samo menda bojo zadržali zase.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 480
2.12.2010 14:05:25   
gia15
hej
da se še jaz malo javim; vas berem, ma ne utegnem nič napisat, še zdaj se "borim" z mojo malo , me žgečka po nogah, šlata po  tipkovnici, premika miško, nagajivka mala. sva doma, ker je bolna.  je prav bogica; non-stop nekaj. se je  začelo prejšnji teden s prehladom in visoko vročino, potem driska, smo hodili na infuzijo na hrib, potem pa je ta prehlad, ki se kar vleče "prinesel" še težko dihanje, zato je dobila "masko in pumpico" za vdihovat zdravilo. sva jo pa midva kar izpisala iz vrtca, tudi na predlog pediatra pa tudi zato, ker imava na srečo drugo možnost varstva-babico. ob izpisu sva dala takoj vpisnico za isti vrtec na vojkovem, od 1.9.2011, ker sva bila ful zadovoljna z vsem in še v dva druga vrtca, si pa zelo želim, da bi hodila v isti vrtec, kjer delam jaz. tako da smo"opravili" z vrtcem za naslednjih 9 mesecev.
v kateri vrtec pa hodi tvoj malček, hator?

greste kam ven zdaj v veselem decembru? midva imava vse sobote že "rezervirane" za žurke, upam, da nama uspe vsaj kakšna...

za telovadbo sem gledala tudi jaz, ma so še premajhni... v našem vrtcu ima ena vzgojizeljica gibalne urice in je ful dobro, samo od 2,5 let naprej... bomo pa sigurno šli na tečaj plavanja k brigiti... dannys že veš kaj več glede tega?

čestitke vsem "novim" nosečkam in sožalje tebi hator...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 481
2.12.2010 14:10:22   
Belen

Midva ne bova vprašala za spol, tudi pri Florijanu nisva vprašala, mi je lepše user posted image .

po moje boš mela še enga user posted image     user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 482
2.12.2010 14:17:15   
DannyS
He he, verjameš ali ne, ma zadnje čase me obdaja nek občutek, da če bova res imela kdaj 3, da bojo vsi 3 user posted image . Ni pa da imam tako občutek kot nekatere mamice, kaj zdaj nosim. Bomo vidli... pustimo se presenetit:) FB mi je enkrat v eni igrici napovedal 3 otročke, prvi fantek, druga punčka in tretji fantek, bi blo prav lepo...:)

O gia15, vidva pa sta prava žurerja... midva nimava nič planiranega, jaz imam eno fešto s staro klapo, ma to bom šla sama. Glede plavanja je rekla Brigita, da ko bo čas, bo poslala po mailu obvestilo.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 483
2.12.2010 14:48:29   
Hator
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Da vam povem zgodbo o prijateljici..Ona je imela otroka doma do 3 leta starosti...Ko je prišel v vrtec je pokasiral vse za nazaj...Tako da lahko zdravniki pravijo da naj bo otrok do 3 leta doma, če je dojenček doma, ampak vse je odvisno od imunskega sistema,ki ga ima otrok...Svakinja je dala tamalega cepit tudi proti gripi, vsem kar se da, pa je sedaj dobil gnojno angino...Če ima za pridet pride...

Ma kaj ni kake zanke, da se vsaj vrtec plačuje manj, če ga vzameš ven? Vem da so nekateri plačevali rezervacijo (sam ne vem koliko je to legalno)...

No, ker sem samo čakala na tole (sem vedela, da bo to prva stvar, ki jo bodo rekle mamice)... zato sem točno te besede uporabila, ko sem govorila z zdravnico ("bo pri 3 letih kasiral vse za nazaj") in so mi lepo razložili, kot sem tudi že zgoraj napisala...da je pač imunski sistem 3letnika vseeno drugačen, tudi zna že povedati, kaj mu je, zna pihniti iz noska, zna izkašljati katar ipd. in je vseeno lažje in za otroka boljše, da začne bolezni kasirati šele pri treh letih kot pa že sedaj. Eko, citirala zdravnico.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 484
2.12.2010 19:25:24   
fiona82
Hator najprej sožalje za babico. Je pa zelo lepa novica, da te je tvoj sedaj zaročenec zasnubil. Torej v enem letu bo poroka! user posted image  user posted image  user posted image  Glede pokasiranja bolezni se strinjam z zdravnico, vendar, ko starš mora it delat kam naj da otroka!?!? Jaz imam hvala bogu srečo, da mi ni treba it še delat in ko je Tadei bolan ga enostavno ne peljem v vrtec. Nekateri si tega ne morejo privošči in mogoče tega zdravniki ne razumejo. Mi smo vpisali Tadeia v vrtec, vendar je ta teden spet od torka doma, ker je bruhal katar. Mah, non stop nekaj. user posted image user posted image user posted image

Belen danes smo imeli morfologijo in smo videli spol. Komaj čakam, da bebico spoznam v živo! Spol pa izveste, ko se dete rodi!!! user posted image  user posted image  user posted image  Sedaj pa komaj čakam 3D.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 485
3.12.2010 9:00:00   
DannyS
Zdaj smo pa firbčni ufa...user posted image

(odgovor članu fiona82)
Neposredna povezava do sporočila: 486
3.12.2010 12:40:09   
Belen
kaj was tudi heca ta RR ? user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 487
3.12.2010 12:50:34   
DannyS
Oj, heca... boo... jaz vem da naše teme kar nekaj časa nisem našla nikjer. Zdaj ki si ti napisla to, pa se je spet pojavla.

Drugače sem bla na pregledu, vse je OK, zdaj pa v ponedeljek še NS. :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 488
3.12.2010 12:56:59   
Belen

Oj, heca... boo... jaz vem da naše teme kar nekaj časa nisem našla nikjer. Zdaj ki si ti napisla to, pa se je spet pojavla.

Drugače sem bla na pregledu, vse je OK, zdaj pa v ponedeljek še NS. :)

ja sej to sm mislila....da ni blo naše teme.... in zdej ko si ti napisala,se je tudi meni pojawila user posted image user posted image user posted image

uuuuu fajn,wažno,da je wse kul......ampak fiona.... lahko bi powedala,že če ti weš.....   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 489
4.12.2010 17:22:23   
BIA79
Mi imamo sračka dan...Klara je tudi bruhala...no pa smo kasirali tudi mi nekaj...porka svet...in nič mi noče piti oz.pije zelo zelo malo...Bomo vidli kaj bo iz tega....

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 490
6.12.2010 7:40:53   
DannyS
Ojla jutro mamice! Ste ble kaj pridne??? :)

Mi smo bli včeraj malo na Sviščakih, smo šli pogledat snegec in se malo sankat. Danes pa me čaka NS.

BIA79 je Klara boljše?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 491
6.12.2010 10:27:23   
BIA79
Klara je bila že včeraj na srečo boljša...Sumim da smo kaj "pokasirali" v tušu,ko smo šli na Miklavža...Tako da definitivno nikoli več na take prireditve, samo, če bodo zunaj...

Danes smo ostali doma in še nekaj dni bom poskusila jo držat doma, ker so baje tudi v izolskih vrtcih začele te trebušne viroze in nočem imet pokvarjene praznike...Vsaj da pride prebavni sistem k sebi...

Je pa grozno, ko bruhajo tako mali...mi smo imeli srečo in šli še "dobro" skozi..tokrat...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 492
7.12.2010 13:38:34   
BIA79
Fiona sem na eni drugi debati prebrala da si napisala da gre Ravnikar stran iz bolnice Izola? Kam gre?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 493
7.12.2010 13:42:47   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Fiona sem na eni drugi debati prebrala da si napisala da gre Ravnikar stran iz bolnice Izola? Kam gre?

Sicer nisem Fiona, ma to ti lahko povem-v penzijo gre. Guzejeva pa mislim da v en ZD ma se ne spomnem točno kateri.
Aja, Deisinger pa ne gre v penzijo (še).user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 494
8.12.2010 9:23:17   
Belen
jutroooooooo

punce js was wsak dan berem,sam nič ne napišem,kr nimam kaj user posted image za 1x smo še wedno zdrawi že weč kot mesec dni neprekinjeno w wrtcu, spimo kot rakete od 19.30h-7-8h zjutraj...zdej že 3 dni smo w wrtec zamudili,kr smo se komi okoli 7.30h zbudili danes celo 7,45h in še to sm jih mogla iz postelje wreč... user posted image upam,da bo tko tudi za weekend...
wreme ubija, na primorskem je non sto deeeeeeeeeeeeežžžž  user posted image user posted image user posted image

...še malo bomo tudi mi na polowici..... in čez dwa tedna nekje imamo poswetowalnico...me prow zanima kaj nas bojo tokrat testirali? če že pišemo, kotalkamo, znamo poštewanko? user posted image user posted image user posted image haha malo se hecam.... ampak wedno jih neki testirajo če znajo to in ono in če seweda smo w "njihowi kriwulji" user posted image user posted image user posted image

bia...kako je Klara?
dannys...ste w redu?
ostale nosečke, mamice?

sm widla w katalogu.da bojo meli w lidlu fajn zimske pajace w pond.....ampak meni se ne da w KP se gužwat,kr tam je res štala.... wsi se bojo "borili" za 10eur....

nič grem še malo bluzit drugam user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 495
8.12.2010 10:00:13   
DannyS
Ojla...

Ta dež že malo preveč utruja. Jaz se ne spomnem kdaj je nazadnje tolko deževalo, mislim v prejšnjih letih.

Mi smo se šli v nedeljo malo sankat na Sviščake. Je blo kar mrzlo. Kombinezonček imamo že od lani, sem v Hoferju kupla takrat tudi št. 86/92. Drugače doma vsi šmrkamo in kašljamo, brez vročine. Moram it vprašat v lekarno če lahko jemljem kak sirup, ker me stalno draži in ne vem kolko je dobro stalno kašljat v mojem stanju. Ufa. Odkar hodi Florijan v vrtec zbolevamo tudi doma, prej nisem bla bolna 100 let.

Aja v ponedeljek sem imela nuhalno, rezultat ni bil lih super, sicer še vedno nad povprečjem za mojo starost, tako da sem se odločla dat še kri in zdaj bo potrebno počakat en teden na rezultate. Se je pa vidla nosna kost, tako da je rekel Lovšin da brez panike.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 496
8.12.2010 13:07:13   
BIA79
Belen, poglej tu:http://shrani.si/?3b/5G/4lYbIdHz/denver-1str1.jpg

kaj bi morali že znati :)

Mi smo ok...Klara je v ponedeljek spet bruhala, včeraj je bila sitna ko hudič...dokler nisem prišla domov ni pila ničesar...Danes je bila že boljša...zdaj je tata v tesnem stiku s školjko..
Poleg tega Klari prihajajo spodnje trojkice na plan, tako da je graaaavvvvvvvveeeeeeeeee
V službi umiram, ker s tem vremenom bi jaz samo lepo spala...še vročina v pisarni ne pomaga prav nič....

Danny kaj pa kakšen homeopatski sirup?
Ma za nuhalno ne se sekirat...Poleg tega če je Lovšin rekel da je ok, se nimaš česa bat..

Jaz sem Klari vzela lani vzela 2 kombinezona v Hoferju, tako da letos bomo imeli tistega 86/92...in še bo ostajalo...letos jih pa ni bilo...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 497
8.12.2010 13:36:55   
DannyS
A BIA79, pol ste staknili tako virozo kot smo jo imeli tudi mi 3 tedne nazaj. S tem da Florijan je pil. Sem pa en dan za njim jaz začela bruhat in sračkat in pol dneva za mano še tatko. A to je meni všeč, ker nisem z nobeno žensko v pisarni (namreč večino žensk stalno zebe) in si lahko sama reguliram temperaturo, danes imam že cel dan okno odprto. Aja pa do zdaj sploh še nismo gretja prižgali niti enkrat gretja v pisarni.

Sem bla v lekarni in so mi dali ene pastile iz islandskega lišaja in slezov sirup. Bom vidla če bo kaj pomagalo.

Aja kombinezon od Hoferja št 86/92 je nam v dolžino lih prav, edino pri rokicah nam ostaja malo.  

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 498
8.12.2010 21:14:15   
krokar
Oj!! Kaj, da vam napišem? Jah, spet bom jamrala!! Lisa je šla v ponedeljek po 4 tednih v vrtec in danes ima že 39 vročine!! Ne vem več kaj nardit s tem vrtcem!?
Vidim, da tud pri vas bolehate. Uvau Belen vi pa zdravi ze več kot en mesec. Sem kar fovšljiva!!user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 499
9.12.2010 8:06:53   
BIA79
Krokar...mi smo bili 2 meseca "zdravi"...dokler smo jemali te homeopatske granule..Če ima tvoj čas naj gre v lekarno čez mejo in naj jih kupi...Zgubiš le 10 eurov...Mi imamo granule OMEOGRIPH...je šet doz, ki jih jemlješ enkrat na teden..Drugače smo imeli Immunostin, sam te je potrebno jemat 3x na dan, kar pri nas ne pride v poštev...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?