gia15
|
hej da se še jaz malo javim; vas berem, ma ne utegnem nič napisat, še zdaj se "borim" z mojo malo , me žgečka po nogah, šlata po tipkovnici, premika miško, nagajivka mala. sva doma, ker je bolna. je prav bogica; non-stop nekaj. se je začelo prejšnji teden s prehladom in visoko vročino, potem driska, smo hodili na infuzijo na hrib, potem pa je ta prehlad, ki se kar vleče "prinesel" še težko dihanje, zato je dobila "masko in pumpico" za vdihovat zdravilo. sva jo pa midva kar izpisala iz vrtca, tudi na predlog pediatra pa tudi zato, ker imava na srečo drugo možnost varstva-babico. ob izpisu sva dala takoj vpisnico za isti vrtec na vojkovem, od 1.9.2011, ker sva bila ful zadovoljna z vsem in še v dva druga vrtca, si pa zelo želim, da bi hodila v isti vrtec, kjer delam jaz. tako da smo"opravili" z vrtcem za naslednjih 9 mesecev. v kateri vrtec pa hodi tvoj malček, hator? greste kam ven zdaj v veselem decembru? midva imava vse sobote že "rezervirane" za žurke, upam, da nama uspe vsaj kakšna... za telovadbo sem gledala tudi jaz, ma so še premajhni... v našem vrtcu ima ena vzgojizeljica gibalne urice in je ful dobro, samo od 2,5 let naprej... bomo pa sigurno šli na tečaj plavanja k brigiti... dannys že veš kaj več glede tega? čestitke vsem "novim" nosečkam in sožalje tebi hator...
|