betricija
|
dobr dan vsem. no pri nas je že sonček. še kakšne pol ure, pa se grem martinčkat na balkon. rožica, meni se zdita obe sestri pri Žigonovi super. me se zmeraj nasmejemo zaradi mojega priimka, ker je dolg in tuj in imata obe probleme z izgovorjavo..in me potem kar po imenu kličeta in se celo večnost opravičujeta...drugače pa, če je rubica napisala, da je sestra sama in da ima gužvo, verjamem, da si potem malo pod pritiskom. potem pa so (smo) še pacientke zunaj tečne, ker je treba toliko časa čakat na pregled in morda zato potem tako odreagira. sam jaz res nisem nikoli imela probleme, pa sem skoraj 3 leta hodila nenapovedano tja, pa za napotnice pa za zdravila itd. no ko sem končno zanosila, sem jim pa eno bajadero odnesla, pa rekla, da hvala ker so me prenašale, so bile tolk vesele. mogoče zato nimam problemov...sam da me ne bodo kosovi korupcijski komisiji prijav... jaz glede oblekic, kupujem po občutku. glede pohištva imam vse že naročeno. postelja, voziček sta doma že cel mesec, pa sta še zapakirana. od ostale opreme pa sem kupila še; banjco z nastavkom za višino in nastavkom za ležanje, dve previjalni podlogi (ena za komodo, druga za v kopalnico), pa sterilizator, so ga imeli ravno v akciji, pa so zraven še 4 flaške, pa cuclje in tolažilne dude, komplet za nego, grelec za flaške, koš za perilo, blazino za dojenje, ki si jo je sedaj moj prilastil, pa dekco in kpl brisačk, krtačo za steklenico, no pa pamprs planice za 2-5kg in 4-9kg. za začetek. pa tosama krpice za umivanje, tetra planice. pa pomojem mi še fulj manjka, čakam kaj bodo kaj rekli v MŠ, sicer pa bomo potem kupovali. kakšnih pumpic za mleko ne bom kupovala, bova pa imela ogledano, da če bo treba, bo moj letel kupit. toliko. imejte se skrajno lepo. so , kaj je sedaj z našim mitingom in kavico? a bo kaj al ne?
|