|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
21.9.2010 14:11:27   
n a n i
Betricija imas ZS, da ne bova vsem na forumu utrujali s tascami ;)

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
21.9.2010 14:32:18   
betricija
hvala nani. a ni svet majhen..kje človek spozna človeka. sam nosečke moramo biti..hehe...moj se bo spet križal haha

ostale pa lep dan vam želim. danes je sonček, izkoristite ga. gremo kuhat

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
21.9.2010 14:42:54   
zaljubljena23
betricija, super da ste pri koncu z otroško sobicouser posted image user posted image user posted image

jona klara, te barve še niso na slovenskem tržišču..še boš morala malo počakati..Te barve so komaj znane za javnost od vikenda, kot si opazila je bil katalog dan samo na ITA stran...

ababanana, dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image

katy, lep bušiuser posted image user posted image user posted image

nani, hvala za skrb..Pa super za uspešen pregled...predvsem za lepo dolžino MV...

Pa še moje današnje poročilo...

Vglavnem vse je ok..Vse štima tako kot bi moralo..G mi je naredil UZ, ponovil meritve, ki štimajo tednom N..Težki smo že približno kg...MV je dolg 30 mm, zaenkrat nič posebnega...Glavica je res malo nizko, ampak dokler je z MV vse ok, tudi tukaj ni panike...Tako, da se očitno stanje pri MV ne slabša, da ni tako kritično...Za spol pa se itak pozabila vprašat, ker se mi je motalo vse druga po glavi..Tako, da sem se že nekako sprijaznila, da ne bomo zvedeli do konca..Tisti namig pa sem tudi že odklopila...Vglavnem morala sem še dati vodo, sestra mi je 2x merila pritisk, ker je bil danes po dveh mesecih normalen user posted image user posted image user posted image , se vidi, da je bilo zgodaj in me še noben ni razjeziluser posted image user posted image user posted image ...Kontrola čez mesec dni NP 21.10...Aja, pa bolečine v sramni kosti so posledica pritiskanja dol glavice...Najbolj boleče je ponoči...Me je zadnje čase že prav strah se obrnit po postelji, ker fajn boliii....

Punce, včeraj sem malo gledala seznamčke in ugotovila, da bo potrebno še marsikaj nabavitiuser posted image user posted image A imate narete kakšne posebne seznamčke? Potem bi si jih lahko malo izmenjale in videle kaj bo katera nabavljala, kaj je nujno in kaj ne...In še to, ste že kaj razmišljale kako boste oblekle vaše škratke za domov iz P?

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 1778
21.9.2010 14:51:01   
betricija
zaljubljena, sem vesela zate, da je MV primerno dolg.user posted image  sedaj si lahko pomirjena. glede seznama, meni so ga dali in v Pikapolonci (je tudi na internetu) in v BC. pa ga še nisem pogledala. kupujem po občutku.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
21.9.2010 15:28:02   
zaljubljena23
betricija, malenkost bom pomirjena...Ampak saj sama veš, tole se lahko hitro spremeni :)...

Glede tistih dveh seznamčkov, pa mi ravno ne sedeta, sta full čudno napisana, se mi zdi, da sta napisana v korist trgovcevuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1780
21.9.2010 15:34:06   
jona klara
zaljubljena 23- user posted image user posted image user posted image user posted image za dober pregled, da je vse ok.Glede barv....upam, da bodo v oktobru pri nas, ker pol bo pa res treba kupiti.

betricija- še malo pa bo četrtek in vidiš malo lumpiko.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 1781
21.9.2010 15:43:21   
zaljubljena23
jona, jaz sem včeraj glede tega poslala vprašanje PP, kdaj bodo te barve zdaj točno na našem tržišču..Tako, da javim, ko dobim odgovor

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
21.9.2010 15:50:20   
GITA14
zaljubljena: super da se je stanje izboljšalo
ababanana dobrodošla

moje poročilo iz pregleda:
vse O.k. sladkor v redu
naslednji pregled 2.11
dobila sirup legofer upam, da zdej ne bo stranskih učinkov.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
21.9.2010 15:50:28   
n a n i
Sem prav vesela,d a sva mi2 nabavila se staro barvo PP. Sva ful cincala, pa pol nabavila in pustila vozicek se originalno zapakiran. Nama je rekla v Trzinu, da ga lahko prideva zamenjat, ce nama bo novi bolj vsec. Tudi ce bi nama bil model bolj vsec, pa zgleda, da so blj ali manj barve spreminjali.

Sicer pa nama je rekla, da bosta sedaj en cas dobavljiva oba modela, dokler ne bodo v Italiji zaloge posle.

Neposredna povezava do sporočila: 1784
21.9.2010 15:51:43   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

..In še to, ste že kaj razmišljale kako boste oblekle vaše škratke za domov iz P?

Zaljubljena moj bejbi bo šel domov iz P v tistem kompketku, ki je slika v mojem albumu. Zato sem kupila takrat vse od žabic, body-benkice, nogavičke, kapico in kompletek, vse isti motiv. Saj imaš ti tudi nekaj od tega. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1785
21.9.2010 15:52:51   
mag3
Ababanana dobrodošla!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
21.9.2010 16:11:18   
zaljubljena23
Gita, hvala..Me veseli, da je tudi za teboj uspešen pregled...

nani, hmm večinoma se itak samo barve menjujejo, redkokdaj celi model...Sem pa videla, da je prišlo nekaj novih vozičkov na evropsko tržišče...

mag...aha...torej boš ga oblekla v en bodi, dvoje žabe in ta kompletek? ali kako drugače?...Mam jaz tudi kar nekaj iz tega kompletka, razen bodija nisem nazadnje našla in nogavičk...Sem pa vzela pajac na naramnice, edino bodi še moram najti...Sem pa razmišljala da bi ga oblekla v dva bodija z dolgimi rokavi, v pliš pajacek na naramnice in tale kompletek...Edino malo bom nastradala, če se bo naše dete izjemno majhno rodilo, ker sem takrat vzela št.62...user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
21.9.2010 17:01:40   
mag3
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

mag...aha...torej boš ga oblekla v en bodi, dvoje žabe in ta kompletek? ali kako drugače?...Mam jaz tudi kar nekaj iz tega kompletka, razen bodija nisem nazadnje našla in nogavičk...Sem pa vzela pajac na naramnice, edino bodi še moram najti...Sem pa razmišljala da bi ga oblekla v dva bodija z dolgimi rokavi, v pliš pajacek na naramnice in tale kompletek...Edino malo bom nastradala, če se bo naše dete izjemno majhno rodilo, ker sem takrat vzela št.62...user posted image user posted image

zaljubljena23 - Mislim, da ga bom oblekla v en bodi, ene žabice, povrh ta pliš komplet, sp. kapico in pliš kapico, štumfke in v lupinici bo itak pokrit z dekico. Mislim, da ga ne bi smelo zebst. user posted image  Jaz pa imam št. 56, glede na izkušnje z prvim user posted image . Mene mora bit še bolj strah, ker če se bo rodil prevelik, mu bo premajhno. user posted image  Ampak kot sem rekla, glede na izkušnje mislim, da bi 56-ka morala zadostovat. Če mu je pa preveliko, je pa dete kot kak pajac, k mu vse visi z njega. user posted image

< Sporočilo je popravil mag3 -- 21.9.2010 17:02:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 1788
21.9.2010 17:58:58   
rožica27
ojla,

moj cuker test je ok...rezultat je 6.

za vse tiste, ki imate žigonovo....a se vam tud zdi, da je una sestra s kratkimi lasmi full nesramna? dans ko sem klicala za izvide mi je rekla, da zakaj kličem...da če bi bilo kaj narobe, da bi me že poklical... sam bi lahko vseen zavrtel številko pa rekl, da je vse ok al pa da ni... ne vem no...jst sm hotla vedt a neuser posted image

naslednji pregled imam 5.10.

lep dan vam želim

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
21.9.2010 19:06:45   
zaljubljena23
mag....hihi, pol jaz očitno pretiravam z dvema bodijemauser posted image user posted image user posted image

Kar se pa tiče številk, hja me mika, da bi šla nabavit zelenega, vendar 56...Vijoličnega so tudi imeli, vendar pri nas, ko spola ne vemo, bi prišel bolj težko v poštevuser posted image user posted image user posted image

rožica, super da je cuker test okuser posted image user posted image

(odgovor članu rožica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
21.9.2010 20:40:57   
KatyK79
čer punce,

joj kok pridno pišete, sploh vas ne dohajam...
vsem ki ste imele preglede in ste jih dobro opravile, čestitam! user posted image

jaz sem zdele že 1 teden v gužvi...služba, MŠ, potem pa letim domov, skrbim za mami ki je cmoknila iz drevesa...potem nekje ob 9 sem pa jaz na vrsti za pol ure potem pa itak zaspim kot top.

vglavnem nani.....ti kr v miru, ko boš imela čas mi pošlj link

rozica...hm kaj pa vem, meni sta obe sestri od Žigonove ok!

Neposredna povezava do sporočila: 1791
21.9.2010 20:44:49   
špica84
Dober večer no jaz sem še prestala dolgi cuker test,ki je ovrgel prisotnost sladkorne jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Česstitke vsem za preglede

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
21.9.2010 21:36:04   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: rožica27

ojla,

moj cuker test je ok...rezultat je 6.

za vse tiste, ki imate žigonovo....a se vam tud zdi, da je una sestra s kratkimi lasmi full nesramna? dans ko sem klicala za izvide mi je rekla, da zakaj kličem...da če bi bilo kaj narobe, da bi me že poklical... sam bi lahko vseen zavrtel številko pa rekl, da je vse ok al pa da ni... ne vem no...jst sm hotla vedt a neuser posted image

naslednji pregled imam 5.10.

lep dan vam želim

čer

kdaj pa si klicala? dans je bla full gužva, ona pa je bila sama telefoni so zvonil non stop, jaz sem čakala 1.5h user posted image , tko, da ni za zamirt, je pa res, da vedno pokličejo če kaj ni ok meni sta tudi tako rekli in me niso klicali za cukr test na moje veliko veselje user posted image , sem pod zgornjo mejo, sem pojedla kinder bueno za nagrado user posted image . drugače pa sta meni obe res fine- nimam slabih izkušenj z nebeno.

nasl. pregled 13.10

jaz pa nimam skoraj nič še pripravljeno za user posted image , no košaro za voziček že naročeno, pa posteljico z jogijem tudi, lupinico bomo imel še od prve je MC cabrio fix imamo tut iso fix, v glavnem te drage stvari mamo popedenane, kar se tiče pa oblekic pa res fullll mal, ker bo tut zimska tako kot prva ne bom pretiravala, sam za duši pa vseeno kaj pade zraven, ko gremo za Gajo nakupovat user posted image . kozmetiko in stvari za nego bom pa verjetno kupila malo kasneje, tetra planice imamo še tudi kar nekaj nerabljenih doma (to se res rabi, no vsaj mi smo jih full in jih še zdaj). raznih grelcev pa sterilizatorjev pa midva nisva hotla kupit že prvič, ker se nama je zdelo to brez veze in res tega nikoli nisva pogrešala, no meni bi bil to stran vržen denar tako, da jih tudi sedaj ne bova.

postelnino bom kupila še kakšno v Ikeji, jih imava pa kar ene 4 komplete na zalogi pa ene 5 rjuh- mal več ker sem mal obsedena s tem user posted image , sam ker bosta sedaj dve mali ni nikoli preveč, podlogo za na jogi morava še kupit, za pvo smo jo v Leclercu, moram malo tja če jih imajo še. obrobo za posteljo pa blazino za dojit imam, obrobo pa bova vzela od Zibke http://www.zibka.com/si/posteljnina_po_meri/, spalno vrečo imamo jo je kar fajn imeti glede na to da so zimski otroci od Odeje Š.L. serija Bioodejica- 100 bombaž taka tanka je pa brez rokav- men je najboljša od vsega kar sem vidla (pa ni bilo malo user posted image ).
toliko na kratko je pa še full materjala, ki se ga rabi in ga moramo še nabavit (krtačo, glavnik za temenca, zložence,......).

nič rem malo tv pogledat pol pa spat. lahko noč

(odgovor članu rožica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
21.9.2010 21:37:27   
rubica
ja pa še vsem super za uspešne cuker teste in g. preglede!

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
21.9.2010 22:05:25   
zaljubljena23
katy, upam da gužva pri tebi kmalu izgine in boš lažje zadihala...

špica, super za uspešen cuker testuser posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
21.9.2010 22:29:35   
birdy
Hoj,
vidim da se pogovarjate o opremi. Mi mamo vse, voziček še od prve hčerke (bo res odslužu svojeuser posted image ), lupinico MC cabriofix in podtavek zanjo, sposojeno zibko ki jo je imela že druga hčerka pa tud pojsteljica se bo v kratkem sprostila (ta mlajša hčerka pa dobi taveliko pojstlo). Manjka nama samo banjica ker sva jo prodala, misleč da še ene pet let ne bo tretjega otroka, pa podloga za na previjalno. Sicer imaVA dve ampak ena je iz blaga in bo v kopalnici na stroju (ker ne maram teh iz blaga, slabe izkušnje- imela sva jo pri njegovih in kadar koli smo tja prišli mi je tamala obvezno polula jo in nimaš druge kot dat prat), druga pa je na previjalni in je že zelo boga, od tega da je že umazana, obšlesana al kako naj rečem, plus to da ji že prov pena ven gleda ker je mal po šivih počla- hja, če eno stvar dnevno uporabljaš dobre tri leta pač rata bogauser posted image mava tud palčka previjalčka pa varuško Angel care, ki jo pa itak ne zamenjam za noben denar.
Najin bebi bo šel iz porodnišnice v enem takem luštnem pajacku, mami kupila, sicer je cifre 68, ampak je mami rekla da ko je primerjala z cifro 62 da je bil tale pajacek še manjši. Moram še s svojo 56 primerjat, če se mi bo zdel prevelik bom pač za iz P vzela kak drug komplet. Mi je pa nekak jasno da bo tale otrok verjetno spet en bolj velikih, pomoje mu ene 54cm ob rojstvu ne bo falil.
Če mate pa kake pametne sezname jih pa kr napišite, se zna zgodit da sem še kej pozabila.
Od kozmetike bomo mel pač en šampon, bomo kupil kak dan preden se bomo prvič kopali, hladilno mazilo iz lekarne, za vneto ritko sudokrem, sterilne gazice, fiziološko, ki jo mamo tko al tko skoz doma (ta mlajša hči ima pogoste bronhitise tko da pri nas gre fiziološka v litrih), to je pa to.
Dojenje bo itak da steklo, jst sem optimist, obe hčerki sem dojila eno leto. Pri prvi sem imela sicer ogromne težave ampak ker mam res velko željo dojit sem vztrajala. Pri drugi sem pa itak imela mleka za še ene tri otroke zraven nahranit. Bi pa mene res prizadelo če ne bi mogla dojit, pač taka sem, mogoče že kar mal fanatična, pa si ne morem pomagatuser posted image Sem pa fanatična samo do sebe, tako da nič batuser posted image ne bom težila tuki še o tem.user posted image
Lepo se imejte, čuvajte bušije pa se beremo...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1796
22.9.2010 9:09:25   
rubica
jutro

častim user posted image za lep dan!

kakšna je bila noč? naša fantastična user posted image je punca spala do 7h, pa mene ni nič trebuh motil user posted image , sem spala ko polh, no grem pogledat kaj bo danes za kosilo potem pa čakam poštarja.

eno vprašanje tiste, ki ste na bolniški, koliko časa ste čakale na odločbo iz zzzs potem, ko je dr. poslal prošnjo za podaljšanje.

se tipkamo

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
22.9.2010 9:19:36   
ababanana
Dobro jutro vsem!

Evo, kavico sem spila in zajtrkovala, zdaj pa malo na računalnik....

Počutje je ok, dojenček lepo brcauser posted image .

zaljubljena23, najbolje je seznam narediti na podlagi izkušenj drugih mamic, tisti iz trgovine so za moje pojme preobširni in navedeno je marikaj, kar dejansko potem ne uporabljaš.
Tako da jaz bom okvirno napisala seznam, pa naj ga katera še dopolni:

Za dojenčka: - trdo milo za kopanje (jaz sem uporabljala Mustela milo; trdo milo naj bi manj izsuševalo kožo kot šamponi)
                     - mandljevo olje za mazanje pregibov (lekarniško)
                     - lekarniško mazilo za ritko ali Sudocrem (sploh če je ritka malo dreča)
                     - tetra pleničke (tudi če ne povijaš iroko, pridejo prav)
                     - alkohol za popek
                     - sterilni zloženci
                     - fiziološka
                     - čistilec za nos
                     - duda (če jo boste ponudile)
Ostalega nekako na začetku niti ne rabiš; mogoče sem kaj pozabila, bom dopisala, če se spomnim...

Za mamico: - kvaliteten modrček za dojenje (jaz sem v prvo imela neke poceni variante, v njih joški nikakvi, nikakva opora, pa še grdi na pogled; tokrat nabavim nekaj boljšega)
                  - vir vložki
                  - lanolin mazilo za bradavice
Mrežastih sp. hlačk jaz nisem uporabljala, sem kupila, ampak v bolnici so jih imeli na razpolagom, doma pa sem že nosila svoje....

Toliko za zdaj...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
22.9.2010 9:41:01   
betricija
dobr dan vsem.
no pri nas je že sonček. še kakšne pol ure, pa se grem martinčkat na balkon.

rožica, meni se zdita obe sestri pri Žigonovi super. me se zmeraj nasmejemo zaradi mojega priimka, ker je dolg in tuj in imata obe probleme z izgovorjavo..in me potem kar po imenu kličeta in se celo večnost opravičujeta...drugače pa, če je rubica napisala, da je sestra sama in da ima gužvo, verjamem, da si potem malo pod pritiskom. potem pa so (smo) še pacientke zunaj tečne, ker je treba toliko časa čakat na pregled in morda zato potem tako odreagira. sam jaz res nisem nikoli imela probleme, pa sem skoraj 3 leta hodila nenapovedano tja, pa za napotnice pa za zdravila itd. no ko sem končno zanosila, sem jim pa eno bajadero odnesla, pa rekla, da hvala ker so me prenašale, so bile tolk vesele. mogoče zato nimam problemov...sam da me ne bodo kosovi korupcijski komisiji prijav...

jaz glede oblekic, kupujem po občutku. glede pohištva imam vse že naročeno. postelja, voziček sta doma že cel mesec, pa sta še zapakirana. od ostale opreme pa sem kupila še; banjco z nastavkom za višino in nastavkom za ležanje, dve previjalni podlogi (ena za komodo, druga za v kopalnico), pa sterilizator, so ga imeli ravno v akciji, pa so zraven še 4 flaške, pa cuclje in tolažilne dude, komplet za nego, grelec za flaške, koš za perilo, blazino za dojenje, ki si jo je sedaj moj prilastil, pa dekco in kpl brisačk, krtačo za steklenico, no pa pamprs planice za 2-5kg in 4-9kg. za začetek. pa tosama krpice za umivanje, tetra planice. pa pomojem mi še fulj manjka, čakam kaj bodo kaj rekli v MŠ, sicer pa bomo potem kupovali. kakšnih pumpic za mleko ne bom kupovala, bova pa imela ogledano, da če bo treba, bo moj letel kupit.

toliko. imejte se skrajno lepo.

souser posted image , kaj je sedaj z našim mitingom in kavico? a bo kaj al ne?

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
22.9.2010 9:42:40   
betricija
aja rubica, jaz ponavadi dobim od ZZZS odločbo okoli 4 dni po preteku. meni je moj osebni zdravnik rekel, da če bi mi zavrnil, bi takoj dobila pred potekom bolniške. tako, da sem nehala težit, če je kaj narobe, kdaj bom dobila in do sedaj sem zmeraj dobila podaljšano.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?