Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 9:47:55
|
|
|
|
n a n i
|
Spica84 in rozica cestitke za super cuker test. Rubica jaz sem vedno dobial odlocbo tovno 7 dni po tistem, ko je moj os. zdr. oddal papirje. Sem pa tko kot betricija sprasevala kaj je s tem, ce dobim po preteku bolniske, pa sem dobila malo drugacen odgovor. meni so rekli, da ce me komisijap oslej v sluzbo, napisem pritozbo za tistih par dni, ko sem bila doma, ker sem cakala na odlocbo in da potem odobrijo bolnisko se za tistih par dni. Jaz sem tokrat, ker grem v sluzbo dala malo prej papirje in kaj odgovorijo. Da je prehitro in da se lahko v 5 dneh moje stanje se izboljsa.Se pa gre ali grem v sluzbo za 4h ali 8h in kdaj grem. In je treba se enkrat oddati papirje. Mi2 imava za dojencka ze vse vecje stvari. vceraj sva dobila se pralne plenice. Oba ful navdusena, in sva se odlocila katere bova imela in jih narocila. Upam, da se obnesejo. Je moj kar enga plisastega medvedka previjal in bil ful simpaticen. Kozmetiko pa bom kupovala novembra.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 10:03:23
|
|
|
|
Frutiq
|
Ojla, da se še jaz malo oglasim. Ababanana dobrodosla! Glede seznama potrebščin... v prvo sva ga midva dobila v MŠ in sva kar tistemu sledila. Mislim, da je najbolj realen in je na njemu res vse kar dejansko v začetku potrebuješ. V prvem tednu, ko si doma iz P, pa vidiš, če ti še kaj manjka in potem pošlješ iskat stvari.
< Sporočilo je popravil Frutiq -- 22.9.2010 10:04:01 >
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 11:32:02
|
|
|
|
špica84
|
Rubica jaz dobim odločbo ponavadi par dni po datumu ki je napisan na prejšnji odločbi
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 12:15:45
|
|
|
|
Mjavmjav
|
Jaz sem sicer na odločbo čakala precej dlje, vendar je bilo ravno v času počitnic in dopustov, ko pri njih vse traja dljeee..... Pomoje je realno par dni, ker moraš načeloma oddati do 5 dni pred potekom. Mag3 jaz imam pa tak zelen plišast kompletek iz Pikapolonce, v katerem sem mislila malega odnesti iz porodnišnice. Čez pa še tisto ultra kjut bundico od katere sploh ne morem odlepiti oči. Torej, če res rodiva na isti dan in v isti porodnišnici, obstaja možnost da bosta otročka še podobno oblečena Bomo fejst gledali, da ju ne zamenjamo
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 14:13:19
|
|
|
|
mag3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mjavmjav Mag3 jaz imam pa tak zelen plišast kompletek iz Pikapolonce, v katerem sem mislila malega odnesti iz porodnišnice. Čez pa še tisto ultra kjut bundico od katere sploh ne morem odlepiti oči. Torej, če res rodiva na isti dan in v isti porodnišnici, obstaja možnost da bosta otročka še podobno oblečena Bomo fejst gledali, da ju ne zamenjamo Mjavmjav jaz "nameravam" rodit v P Novo mesto. Lahko se mi pridružiš.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 14:54:48
|
|
|
|
ula77
|
Ola, pozdravljene vse, pa dobrodošle nove ! Vidim, da ste res pridne, nakupujete, mene je pa danes zvil prehlad. nekje sem zasledila, da Lekadol lahko vzamam, Drži? Seveda pa nas danes čaka tisto najlepše mesečno opravilo, gremo bebico pogledat, če je vse v redu. Sem v 27. tednu, vam je takrat G delal UZ???
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 15:05:21
|
|
|
|
GITA14
|
a mogoče katera ve kdaj nakažejo nadomestilo za bolniško iz zavoda?
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 15:06:26
|
|
|
|
GITA14
|
ula lekadol lahko vzameš.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 15:10:37
|
|
|
|
zaljubljena23
|
ababanana, thx za seznamček... betricija, vi ste pa bili že kar konkretno nabavni...Glede mitinga kave, nobena se noče opogumit in vdarit po mizi ula, če imaš G, ki se strogo drži navodil, potem ne bo nič z UZ-jem
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 15:25:17
|
|
|
|
ula77
|
upam, da bo UZ, ker mene itak vedno nekaj skrbi, čeprav se tolažim, da če bi bilo kaj narobe, bi že do sedaj opazili, a ne? Pa seveda nas zanima, katere oblekice bova kupovala,roza ali modre....he he
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 15:32:30
|
|
|
|
*Star*
|
Punce, mene zanima, kje vse lahko kupimo izdelke od Lip Poljčane? Mislim da ste o tem že pisale, pa sem že pozabla (nosečnica pač ). Vem da imajo v BC, ampak tam nimajo tiste njihove bio vzmetnice,ker sem že vprašala, men se pa zdi ful dobra in bi si jo ogledala še v živo, na žalost pa na spletni strani je ni več, v katalogu pa je. Še nekaj glede spola - meni čisto vsi pravijo, zihr bo fantek, zihr bo fantek. V glavnem počasi bom še sama začela dvomit, moj je pa tud že v dilemi Oblekic za punčko mava pa že celo tono (bodoča babica - tašča nikakor ne more odnehat z nakupi). Tko da zdej se skos spogledujeva ko slišiva da bo zihr fantek, ker se že sprašujeva, kaj pa če bo na koncu res fantek
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 15:50:51
|
|
|
|
ula77
|
ha, ha, meni pravijo za pupo, jaz pa čutim drugače, možek itak ve, da bo pupa.....zanima me!!! Star, kaj je tebi G. že povedal, kaj bo? naše dete je vedno tako obrnjeno, da se ne vidi.....uuuu, še pol ure....brrrr
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 17:02:49
|
|
|
|
zaljubljena23
|
ula, hja...jaz sem se že sprijaznila, da bo potrebno počakati do decembra... star, mislim da so se pogovarjale tudi, da imajo izdelke od lipa v mercatorju..Za več pa se tudi ne spomnim razen BC in pikapolonice... glede spola, meni vsi pravijo da bo fantek, kitajska pravi deklica, UZ julijski pa Vglavnem me prav firbec mantra kaj bo decembra prišlo ven sicer pa star, a misliš, da ni mogoče, da bo na koncu fantek?
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 19:50:12
|
|
|
|
Arwenko
|
Še tu se javim, 3D je bil super, definitivno je punčka, se je ful lepo videlo celotno spolovilo, tako da ni dvoma, slikice pa tudi prilepim kmalu
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 20:09:53
|
|
|
|
ula77
|
ola,pozdravljene spet. G. pravi, da bo verjetno pupa (možeku pa usta do ušes, samo čakala sem, da bo rekel, "sem ti rekel", potem pa je g. rekel, da naj pripraviva kar oboje, roza in plavo...,ampak menda bo pupa....ha ha, kako ziher napoved. Sem pa vidla našo pupo na UZ, je prav velika in izgleda kot se šika, da je zrava, ostalo bo pa treba počakat do dec.... G. pravi, da zatekam, ma čaka neslana dieta in počitek, tako da je res že skrajni čas, da se spravim vse pripravit, da ne bom kaj obležala..... V glavnem, juhu, mama bom!!!!!!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 20:47:40
|
|
|
|
Mjavmjav
|
mag3 hehe, potem pa nič.. jaz "ciljam" na Postojno star pri nas se je tudi na vsakem UZ videlo, da bo kao fantek (ceprav jim bolj verjamemo na besedo, kot da bi res videli to), ampak zdej mi pa vsi pravjo da bo puncka, ker da sem se tko nekako spremenila kot se pri punckah... jest sm kr buljila... pa sej so mi dali slikco na kateri je kao pimpek.. ampak ta ki mi je to rekla ma neke nadnaravne sposobnosti in ji obicajno kr rata,... tko da me je tut zmedla.. ona je recimo vedla da bom mela tezave s scitnico se pred dohtarji... sam se zmeri je na slikci kao fantek... bomo videli ane... itak nocem imeti modrih ali roza cunjic, tako da vedno iscem tiste bolj nevtralne... za just in case.. ali pa potem za tadrugega oz. tadrugo
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 21:17:23
|
|
|
|
rožica27
|
sej sta obe sestri prjazni, sam je vseen ta s kratkimi lasmi mal nesramna včasih... sm mela že enkrat prej slabo izkušnjo, k sm klicala... blond sestra mi je pa faca...skoz nasmejana pa vedno za hece... a katera ve kok stane pr Žigonovi samoplačniški UZ? drgač pa moj mali brca sto na uro
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 21:22:45
|
|
|
|
obcinarka
|
jap čestitke tud tebi... in jaaaaaaaa spol..... men tud pužo vsi napovedujejo, tud G nekak, moj je itak cel petelinjast in jo kliče že kar po imenu.... dans sm pa spet uletela... ja kaj pa če bo bine??.. hja no.... pa me je pogledu češ kakšne neumnosti čvekam.... cunjice... a veš da sm podzavestno kupovala na podlagi zgoraj naštettega kar več cunj za pužo... pa ne ravno roza, ampak punčkastih.. ( že kavbojkice, pa zgornje majčke, pa to ) madonca, drgač bomo pa menjavo cunj nardile, ha?? sem pa gut volje ker je soba zbeljena končno na belo, jutr pa moj nariše najprej-no pobarva travo zeleno, pol pa nebo-modro.... čez vikend pa risanje zajčka pa medo puja!!!!!!!!!!!! no vmes pa zbelimo še kurilnico,pa kopalnico... hjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pol pa ostane še kuhinja... previjalno naročam naslednji tedne ( madona ko se mi kartica zamakne za naslednji mesec)ker vse pa ressssssssss ne gre.. kaj čmo, ampak je luštno fajn.. nočko vsem
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 21:36:50
|
|
|
|
špica84
|
Lep pozerček :).moja se je tok srkivala da tudi obrazeka ni hotela skoraj pokazat
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 21:40:59
|
|
|
|
Arwenko
|
špica84 se je kr skrivala, je imela rokico pred obrazom in je bila ful senca, ampak se je ginekolog ful potrudil, tako da res priporočam
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 21:57:44
|
|
|
|
obcinarka
|
krasna fotka..... sm te kliknala na fb
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 22:05:19
|
|
|
|
Arwenko
|
A ti si to :)
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 22:10:24
|
|
|
|
obcinarka
|
ja, že 10 dni pa urejam slikce in albume, ker teh par fotk je starih, pa obljubim da pokažem trebušček!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 22.9.2010 22:13:56
|
|
|
|
zaljubljena23
|
arwenko, super slikice...sem že prej pogledala na FB ula, hja pol imaš skoraj podobno napoved kot jaz kar se spola tiče...Meni je rekel, da danes bi lahko bil(a)..... Naslednji UZ-i pa niso pokazali nič, pikica je skrivala svoje premoženje, zdaj pa je že v takšni legi, kjer moje obline zakrivajo pogled na tisti del
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?