|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
16.11.2010 8:54:50   
pinkalonca
hvala za komplimente punce :*** user posted image

eh jst imam teh povijalnih plenic popolnoma preveč in že zdej vem, da jih ne bom rabla, sem jih pa HB dobila tko, da ni panike user posted image
da pa ne govorim o tetra plenicah user posted image OMG sva jih nabavla mislim da 40kom potem mi pa svakinja prinese še en kup svojih!!!! aaaaa a nisi mogla prej povedat user posted image hehe uglavnem, pomojem jih imava okol 80 user posted image in jih nikoli ne bova tolk porabla hihihi user posted image

čebelica11 drži se, vse bo ok user posted image , boljše tako, da vejo kaj se dogaja in znajo ukrepat *** z bebico bo pa tudi vse ok user posted image
Nincii joj jst še vedno nisem začela polnit torbe user posted image upam, da me ne bo prehitelo user posted image glede oblačil pa ne bom komplicirala, domov bom šla v nosečniških hlačah, ker že zdej vem da bo buši še vedno tam, ne tako velik kot je zdej ampak bo pa user posted image
obcinarka bravo za pupo user posted image
BabyKitty tnx in super za fotke user posted image imam pa tut jst kar nekaj fotk za osebni arhiv user posted image hihi, pa super lepi buši ♥♥♥ ko gledam tvoje slikice kar ne morm vrjet da si že čisto na koncu - NORO user posted image user posted image user posted image
zaljubljena23 hihi si faca, no potem ti veš kaj vzet s seboj za oblečt user posted image

no jst imam jutri kontrolo - kri, voda, pritisk in kg user posted image drugi teden pa še zadnjič pomojem UZ jupiiiiiiiiiii user posted image bomo vidli če bo dete še vedno sramežljivo user posted image hihi

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
16.11.2010 9:24:58   
saška26
živijo

Za vse, ki imate preglede te dni upam, da izveste čim več, kar vas zanima.

Meni moj G ne pove skoraj nič. Niti enkrat še nisem izvedla koliko bi naj bila teža, niti nevem, če je dovolj velika za te tedne.user posted image Zato sem vesela za vse, ki vam to fajn povedo. Meni pa ta vaginalni pregled dela na vsakem pregledu bleeeeh. Mislim, da to ni glih potrebe. user posted image

Za EA sem se šla pa včeraj zmenit v P MS, tako, da papitje imam, če bo sila. EA mislim vzet le če bom čez rok, ker so baje umetni popatki user posted image user posted image user posted image . Drugače pa grem naravno na Ptuj. Bomo kmalu vidli, kako to bo.

Še moj buši v 39T.... Ups pa ne gre goruser posted image . Pol pa bom dala v album, mi drugo ne preostane. user posted image user posted image user posted image

Luštno se mejte

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
16.11.2010 10:13:17   
Dadi
No en lep pozdrav še z mojega konca...Danes sem dobila naročeno pošiljko posebnega organskega hladilnega mazila + mazila za bradavice in presredek..user posted image  Moja prijateljica je to uporabljala in je bila zelo zadovoljna, tako da res to hladilno mazilo nima prisotnih kakšnih hormonov, pa še za temenca, in suho kožo kje drugje po teleščku je uporabno.
zaljubljena 23 pa se ti hecaš ali je res?....jaz v svojih kavbojkah nisem mogla bit od začetka 5 meseca več.

Jaz sem šla obakrat iz porodnišnice v nosečniških hlačah, so ble komot sploh zaradi šivovuser posted image . Tako da mislim to tudi zdaj prakticirat, sicer pa upam, da ne bom šivana.
V četrtek me čaka pa prvi CTG, po živahnosti našega otročka se nam kakšen bolj zgodnji porod pomoje ne obetauser posted image , no vsaj ne sme se še, ker nimam tut ene cotke še doma, niti vozička...samo posteljico in jogi user posted image .

Čim krajši delovnik želim vsem, ki še delate...vse pa uživajte v trebuščkih, dokler še lahkouser posted image

(odgovor članu saška26)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
16.11.2010 10:22:00   
Mjavmjav
čebelica11 drži se in obveščaj nas!! user posted image user posted image jaz sem tudi prepričana da bo vse v redu...

saška26 hehe, zelo kjut!! user posted image a ti si pa že v 39. tednu? madonca... sej to je pa to!

pinkalonca sigurno kje objavim fotke... ti pa tudi kar nadaljuj z njimi, jih je prav užitek gledati, zgleda da bo imel user posted image malo umetniških genov user posted image

zaljubljena23 hehe, smeška... ti boš cela suhica ko bo user posted image prišel ven in potem še bolj med dojenjem user posted image

jaz sem pa zdajle dobila odločbo CSD... jeeeeeeeeeeeee!!! končno!! user posted image user posted image mogoče bom pa zdaj kaj bolje spala user posted image

uživajte na pregledih!!

(odgovor članu saška26)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
16.11.2010 11:14:19   
birdy
Hoj,
jst sem včeri mislila da bomo pa res šli. Popadki cel dan na pet minut, sam taki bolj švoh, sem sam čakala da se okrepijo, no, pa so se čist nehaluser posted image  Tko da sem še kr kinder supriseuser posted image  Sem se pa tok zmigala da sem končno prištimala torbo za domov za malega in zame torbo za v P. 
Lepo bodite, če pa kera kam gre pa čimlažji poroduser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
16.11.2010 11:54:31   
ababanana
Evo mene spet...

aischa1, krasen trebušček in čisto zadosti velik... Saj smo si različne, posledično tudi naši trebuščkiuser posted image  pinkalonca, tvoj tudi; še posebej mi je všeč slika z metrom...

zaljubljena 23, s povijalnimi pleničkami verjetno misliš tisto, ki jo daš na te tetra pleničke, ne?? Po moje je 5 za začetek dovolj. V bistvu jih itak ne menjaš pri vsakem previjanju....

tasika12, jaz se brijem pred obiskom G; na otip namrečuser posted image . Pa zgleda kar ok - preverim z ogledalom... Drugače pa kar zanemarjena hodim okoli, nimam volje in energije za redno urejanje intimnega predela... Pa noge si tudi nekako uspem porihtati, vsake toliko....

obcinarka, jaz se bom počasi vrgla v nabavo novoletnih daril, da to čimprej odpikam... Sem odprta za idejeuser posted image . Aja, sem zadnjič na forumu vidla eko nakupovalne vrečke; so se mi zdele super ideja za darilo...

Sama sem prvič pri odhodu iz P imela oblečene enake hlače, v katerih sem prišla rodit. Sem pa se sama sebi zdela takaaaaaaa drobižika, brez tistega mojega trebuha. PA seveda nisem bilauser posted image . Tokrat bom naredila enako...

Aja, pa če katera razmišlja o nakupu slinga... Ste videle, da ima www-da-da.si akcijo na vse slinge -20%... Reklama na RR.... Sama imam njihove modčke za dojenje in so enkratni.... Jaz ga bom vzela...

Pa ne mi omenjati pranja in likanjauser posted image . Jaz enostavno ne folgam več...
super za urškof in njeno špelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
16.11.2010 12:50:16   
čebelica11
Hej.

Jaz sem še vedno v porodnišnici v LJ, moram povedat, da so tukaj zelo v redu, redno mi kontrolirajo jetrne encime, pritisk, delajo CTG-je,... Pa tudi sicer so sestre zelo prijazne, za jest je dovolj, samo zajtrk bi jaz imela prej, ker me mali že ob pol sedmih zbudi in sem potem še vsaj do osmih lačna. Ampak se da zdržat.
Drugače pa encimi še kr rastejo, tako da bomo videli, kakšni bodo izvidi jutri in če bodo še rastli, bodo še v tem tednu sprožili porod. Tolaži me to, da bo v soboto že donošen in da ne bo tako hudo za njega, če se rodi malo prej. Pa tudi sicer pravijo, da je že zdaj otrok tako razvit, da bi moralo bit vse ok. Je pa res, da je vsak umetno sprožen porod zelo stresen za otroka, bolje je, da se rodi, ko je sam pripravljen na to.

Sicer pa je moja diagnoza hepatopatija, ki se v nosečnosti ponavadi pojavi v zadnjih treh mesecih, zakaj, ne vedo. Edini znak je srbečica pa seveda povečani jetrni encimi, kar pa seveda ne vemo, dokler nas ne pošljejo na preiskave. Pri meni niso bili tako zelo povečani, zato lahko še malo čakajo, če pa so zelo povečani, je pa edino zdravilo, da se sproži porod. Ker sicer je tudi veliko tveganje za otroka. Nisem pa sama o tem nič slišala pred prejšnjim tednom, ko se je srbečica pojavila pri meni in sem začela malo raziskovati. Tako da je treba biti previden pri takšnih zadevah.

Sem imela pa na srečo svojo torbo za porodnišnico že pripravljeno, le nekaj stvari sem še vrgla noter, nekaj mi je pa naslednji dan prinesel mož. Za malega pa bo torbo moral pripraviti kar sam, ker nekako nisem pričakovala, da se bodo stvari odvijale tako hitro. Sem pa prišla sem v trenirki in bom po moje tako šla tudi domov. Da bi pa zdaj oblekla še svoje prednosečniške hlače, kot zaljubljena23, pa ni šans. :)

Lp

(odgovor članu ababanana)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
16.11.2010 14:50:50   
zaljubljena23
user posted image user posted image hihi punce, nič se ne hecam..To je tako, če v dobrem letu izgubiš približno 24 kg, potem lahko trebušček komot raste, v mojih hlačah pa je še prostoruser posted image user posted image Sicer pa bom potem imela probleme z garderobo po poroduuser posted image user posted image

ababanana, ja tole mislimuser posted image

Čebelica, a to si imela srbečico po celem telesu?

Pa še moje poročilo iz pregleda...

Torej bris za streptokok je vzet, nič ni komentiral kakšno je stanje doli user posted image user posted image user posted image ..Morala sem dati vodo in kri (evo, hemoglobin na zadnje/torej oktobra je bil 121), testiranje za tokso je pokazalo negativno...
Sledil je UZ..Naše dete zaenkrat zaostaja v rasti 10 dni, težko je komaj 2140g, G je dejal, da naj pričakujem tam nekje okrog 3 kg težkega otroka...Kontrola čez 14 dni...Aja glede na mere, ki se merijo na UZ je PDP 1.1.2011..Vglavnem očitno se na koncu še res lahko zgodi tole kar mi je G že na začetku N dejal, da bom rodila 1.1.user posted image user posted image user posted image

Ps...Pa napotnico za P sem dobila user posted image

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 16.11.2010 14:53:19 >

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu čebelica11)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
16.11.2010 19:28:58   
KOLIBRI
Pozdravljene, punce, po dolgem času!

Še malo, in se bodo začeli rojevati tudi donošeni decembrčki! user posted image user posted image user posted image

Kako se kaj počutite? Mene večino časa peče čisto spodnji del trebuha in sramna kost, kar naprej stokam. Najhuje se mi je obrniti v postelji. user posted image   

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
16.11.2010 19:32:35   
KOLIBRI
user posted image Je prehitro objavilo post....

Torej... Delam še 2 tedna, potem pa tudi jaz nastopim porodniški dopust. Za sinkota imava že skoraj vse, razen ''malenkosti'' kot so razne kremice, plenice itd., za kar pa niti dobro ne vem, kaj vse se rabi. user posted image

Trebušček me malo že ovira pri obuvanju in oblačenju, pa mi vsi govorijo, kako majhen je. Saj se meni tudi zdi precej majhen za 8.mesec, samo ne vem, kam je potem šlo pridobljenih že 16 kg. user posted image  user posted image    Koliko ste se pa kaj ve zredile? Sem rekorderka? user posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
16.11.2010 19:43:03   
špica84
Poročilo z današnjega pregleda.Z mojo miško v bušiju je vse ok.Zmerila mi je trebuh in poslušal smo srček.Naslednjič imam prvi ctg.Takrat tudi dobim napotnice za v porodnišnico

Mami je "zelo" pridna in se dosedaj zredila za 16kg.

Naslednji pregled imam 30.11

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
16.11.2010 20:58:41   
obcinarka
bravo čveke... jaz pa na +10 pa se mi zdi da me bo razgnalo, smo pa v 35t.... in komiiiiiiiiii čakam 3.12. CTG... a greste na test za streptokok???  in recept proti hrani??' ne mislim dobesedno, ampak jaz že tri dni meljem na polnooooooooooooooooooooooo... ni važno karkol mi pride pod roke-zmanjka..
kaj bom oblekla iz porodniošnice?? jahuser posted image user posted image ... po mojem bodo mogle nosečniške kavbojke prevladat, ker............ si res ne predstavljam da se stlačim v kavbojke z imenom pred.... in oznako XS al pa S...user posted image user posted image user posted image .. vem da ste in smo že predebatirale kaj bomo oblekle naše čmrlje za iz P domov, mene pa drži da jo oblečem ne tako standardno... ja ok, body, benkica, ali majčka, pa žabice do pasu, nogavičke, pol bi ji pa ene frajerske žametke dala gor k sm jih kupla... sej so čist male.... -sej povrhu mam itak kosmat kombinezonček..kaj pravte, al ni glih primerno?? al bi naj bil bolj pliš al kako?? nisem tak tradicionalna al kaj, ampak imam tud za prve mesece kakšne kavbojkice pa majčke, k mi je bolj všečno... user posted image user posted image
ja in kdaj boste prekuhale flaške, pa dude???.....
no dejmo dej mozgat za lahko nočuser posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
16.11.2010 21:38:21   
n a n i
Cestitke za uspesne preglede.

Mene pa zanima, ce je mogoče katera razmišljala, da bi imela izbrano babico pri porodu t.j. da jo najameš?

Se je mogoče katera ze menila za EA v Kranju? Mi lahko poveste kaksen je postopek? a se je potrebno prej kaj naročiti ali samo prides med osmo in deseto? Je ta pregled oz posvetovanje plačljivo?

Lepe sanje..

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
16.11.2010 22:50:15   
BabyKitty
n a n i v Kranju se zjutraj od 8.00 do 10.00 pojaviš v 2. nadstropju, tam je ambulanta za anesteziologijo... poveš zakaj si prišla in se pogovoriš z anastezistko... Je res zelo prijazna, vse razloži, ti naredi UZ hrbtenice, če se odločaš za epiduralno... vglavnem izpolniš vprašalnik, zraven pripne slikico tvoje hrbtenice, ti pa zadevo pospraviš potem v materinsko in si pripravljena user posted image posvet je zastonj...

obcinarka srečna bodi za samo 10 kg plusa user posted image glede oblačil za iz porodnišnice pa... ne gre se za to, da si klasičen ali neklasičen... meni bi se otroček v enih kavbojkah, ki ga zategujejo čez nezaceljen popek zelo smilil... odločitev je pa seveda tvoja... tudi meni so všeč mali manekenčki, ampak nevem če bi to dala pred udobje malega... tudi "navadni" kompletki so lahko ful lušni...

špica84 (in KOLIBRI) kako lepo je, da napišeš, da si se lepo zredila user posted image se tako boljše počutim, ko druge govorijo o hujšanju, pa o samo par kg plusa user posted image lepo je, da vem da smo še take, ki smo lepo okrogle postale user posted image pa čestitke za pregled user posted image

zaljubljena23 noče bit mali 2010 user posted image lump user posted image bo še malo podalšal podnajemno pogodbo user posted image

čebelica11 res upam, da se bo vse super izšlo user posted image pa da boš čimprej odrešena bolnice... mene je po štirih dneh začelo matrat...

birdy si še 2v1 user posted image če misliš pohiteti, ti želim lahek porod in zdravega najlepšega otročičkauser posted image

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
16.11.2010 23:14:43   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

glede oblačil za iz porodnišnice pa... ne gre se za to, da si klasičen ali neklasičen... meni bi se otroček v enih kavbojkah, ki ga zategujejo čez nezaceljen popek zelo smilil... odločitev je pa seveda tvoja... tudi meni so všeč mali manekenčki, ampak nevem če bi to dala pred udobje malega... tudi "navadni" kompletki so lahko ful lušni...

birdy
si še 2v1 user posted image če misliš pohiteti, ti želim lahek porod in zdravega najlepšega otročičkauser posted image

Občinarka, jst se pod Baby Kitty podpišem. Pri prvi punci sem dobila super luštne kavbojke za 6 mesecev. Do tuli vse lepo in prav, ampak ko sem ji jih dala gor pri ene treh mesecih (je bila zelo velika, pa še hitro rastla) me je vse minil. Boga reva je bila čist ujeta v njih, se mi je prov smilila. Tko da jih je mela oblečene enkrat in nikoli več. No, sicer žametke so običajno kar mehke, tko da mogoče ne bo problem. Jst sem dala pred lepoto udobje, tako moje (da je bilo čim lažje oblečt) kot od otrok.
Ja, jst pa še kr 2v1user posted image  Me heca, šaljivec maliuser posted image  Me pa spet mal šraufa, ampak ne zadost. Sej zdej nej kr počaka, bi rada jutri tamalima še pojstle preoblekla, pa da dam še prat, pol pa lohk grem. Se pravi jutr zvečeruser posted image  Si zmišljujem da se kr kadiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
17.11.2010 7:42:41   
zaljubljena23
Babykitty, on jo naj kar podaljšuje, samo jaz mu jo zavrnem..Po 23-em (decembru) ni nobenega podaljševanja podnajemne pogodbe večuser posted image user posted image

Nič šibam počasi na CSD, zadnji cajt kajuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
17.11.2010 9:01:39   
Rosi*
IZVIRNO SPOROČILO: Nincii

Potovalki se še polnita, še par stvari moram kupit od kozmetike in pogruntat, kaj mi bo prav ko spravim mojo "žogo" ven iz trebuščka... Še koga to matra? user posted image

Nincii v prvi nosečnosti sem jaz šla domov kar v oblačilih v katerih sem prišla - nosečniške kavbojke. user posted image  So mi bile še najbol prav. Svoje stare hlače sem začela dobivat nase komaj po dveh mesecih, pa tak mi je najbolj pasalo meti nekaj raztegnjenega gor. ;) ;) ;)

(odgovor članu Nincii)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
17.11.2010 9:06:13   
Arwenko
Jaz tudi ne mislim komplicirat z oblekami zase in računam da grem iz porodnišnice v tem ko bom prišla. Sveže perilo pa si bom dala kr v svojo potovalko in rešeno. 

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
17.11.2010 11:02:11   
Slavi83
Hej,

js bom tut iz p odšla kar se da udobno se pravi v trenerki. Dans smo napolnili 38 tednov, kr ne morm vrjet da je do roka samo še 14 dni, upam pa da ne bo po roku ker sm že full nestrpna. Lahk pa končno rečem da je že vse pripravljeno za tamalo zdj samo še odštevamo.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
17.11.2010 11:07:56   
Slavi83
KOLIBRI nisi rekoderka, sm js +20 kg, me je sestra zadnič debelo gledala da kje pa mam te kile, da dobr da sm visoka pa se ne vidi.

(odgovor članu Slavi83)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
17.11.2010 11:44:42   
ababanana
Pozdravljene decembrke!

KOLIBRI, jaz sem se zaenkrat zredila 11 kg, do konca pa imam še več kot mesec dni. Tako da nekaj bom še sigurno šla gor, ker se zdanji mesec dojenčki najbolj redijo... Ni pa kritično, sem zadovoljna.

obcinarka, jaz imam kupljen kombinezonček iz hm; v bistvu spodaj kot vreča, v bež barvi. Mogoče ga je katera videla... Žametke pa so sicer frajerske, samo boš videla, da to niti ni tako praktično za take male... Dudo bom prekuhala po vsej verjetnosti, ko pridem iz P, tja je ne bom nosila... Flašk pa upam, da ne bom potrebovala in da bo laufalo dojenjeuser posted image

Drugače počutje vredu, mali bebi brca sto na uro, naslednji teden pa končno spet pregled... Komaj čakam, da spet vidim mojo štruco (moja G na vsakem pregledu naredi UZ - hvala jiuser posted image )...

LP

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
17.11.2010 13:49:22   
kar_ena
Živjo, punce!

Po dolgem času se oglašam tudi jaz. Nisem imela časa pisati, ker imam ful dela - nisem bla prej pridna na faxu, pa je treba stvari poštimati sedaj, preden rodim user posted image . Sem pa vseeno malo spremljala in vas brala.
Sedaj pa imam en problem in bi prosila za vaša mnenja.
Midva imava pač ogromen problem z izborom imena za najinega fantiča, za punčko imava ime že od prvega dne, za fantka pa ga še vedno iščeva!
Pač je v družini že veliko fantkov, zato so vsa imena, ki so nama obema všeč že zasedena. Rada bi preprosto ime, ne moderno, tako, ki se povsod izgovarja ...
Tako sva izbrala ime NIKO. Je pač edino, ki je všeč obema, ni zasedeno in ustreza najinim kriterijem user posted image .
No, tu pa nastane problem. Ime sploh ni všeč moji družini. Mama je rekla, da ji je sicer vseeno kako je, ga bo klicala kar Nik user posted image .
Pa me zanima ali se vam tudi zdi tako grozno ime? Meni se zdi čist nevtralno, simpl ime - pač tako so mi všeč. Saj vem, da mora biti ime všeč nama, ampak priznam, da me potre, ko dobim tako negativen feed-back user posted image .
Prosila bi vas, da mi po pravici poveste svoje mnenje...

Neposredna povezava do sporočila: 3197
17.11.2010 13:55:40   
*Star*
Čebelica, a zdaj te še vedno srbi al ne? Jaz sem ene 2 tedna nazaj opazla tud srbečico po celem telesu, pa nisem niti pomisla na kaj takega, čeprav je pa res da zdaj me ne srbi več...

Mam eno vprašanje glede lupinice in isofixa - midva sva kupila MC Pebble in sva jo zadnjič poskusno probala naštimat v avto. Isofix še nisva kupila, ker nisva čist prepričana če bi ga sploh kupila. Torej, ko sva jo pričvrstila z paščki se lupinica ful maje. A je pri vas tud tko?? Mislite, da je to v redu? Zdaj pa res bolj resno razmišljava, da bi kupila še isofix...user posted image user posted image

Mogoče katera ve, kje bi si lahko kaj prebrala o možnostih in načinih poroda v Lj P?? Mojemu je blo namreč zelo všeč v materinski šoli, ko je babica omenila porod v temi in tišini, v smislu, da se ustvari čim bolj podobno vzdušje kot je v maternici, da to ni šok za dojenčka. Pa bi si zdaj hotla mal bolj podrobno prebrat kako in kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3198
17.11.2010 14:00:15   
saška26
Kar-ena, tudi meni se ime Niko zdi zelo lepo, sva z mojim user posted image tudi razmišljala v tej smeri, ampak mi bomo baje dobili pupo.

Imava pa tudi midva podoben problem, da z najinim izbranim imenom za najino pikico, se ne strinjajo najini starši. Eni bi eno ime, drugi pa drugo in vse skupaj je prišlo že tako daleč, da sva že sama začela dvomiti, čeprav sva bila prej skoraj 100%.

Bova počakala, da se user posted image rodi, saj pravijo, da ko malčka vidiš takoj veš katero mu najbolj ustreza.

pustimo se presenetitiuser posted image

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
17.11.2010 14:01:43   
birdy
Star, ko lupinio pritrdiš jo moraš še zategnit. A razumeš kaj hočem povedat, pas pol zategni čim bolj nazaj da se napne, pol se pa načeloma ne bi smela majat, vsaj pri nama se ni. Pa poglej če sta jo ziher prov pripela, sej so ob strani navodila... No, midva mava od Kristi naprej isofix, zarad priročnosti. Ker tisto privezovanje in odvezovanje... Za znort!!!!!!!!user posted image
Za porod pa ne vem, žal... Ti kr pokliči v P ker vprašanje če sploh kje majo napisan...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?