betricija
|
ojla punce danes je z mojim trebuhom precej bolje, ali pa sem se že navadila. smo bili pa danes pokonci že ob 4h, ker je tamala veselo brcala in nisem mogla zaspat nazaj, neglede na to na kateri bok sem se premaknila. pa kotlovnica se preureja. sem brez vode, čisto naspidirana, en lavor vode sem si prinesla, da lahko vsaj malo v wc zlijem. upam, da bo voda do večera.sicer pa bomo brez gretja še cel naslednji teden...pa zakva so mogli začet delat v petek, če je vmes vikend . nani, me veseli, da je pri vas vse ok. superca. sem res držala pesti in čakala tvoje sporočilce. saj na koncu se vse uredi. in glede kranjske P, zakaj te ne bi pustili tja? jaz sem lih včeraj spraševala babico Marjeto, na drugem forumu, kako je poskrbljeno za novorojenčke, ki se rodijo pred 37t, ali jih napotijo v LJ. pa je rekla, da vsi dojenčki po 34t so varni v njihovem inkubatorju, spremlja jih sestra in pediater. tako, da mi je kar vse dol padlo in o ljubljanski P ne razmišljam več. je pa res, da tudi mene zanima katera je tista babica ali sestra v kranjski P, ki se jo je treba izmikat? in mislim, da je pinkalonca na sosednji temi omenila, da je imela ena CR v kranju zakompliciran...prosim obe za poročilo, kaj je bilo... tako, gremo kuhat kosilo, da si malce pogrejemo želodčke, čeprav me je začela zgaga malce nagajat, pa skoraj nič ne jem, v enem tednu pa sem pridobila +2kg. kje se bo številka ustavila?????sam stradala pa ne bom!pa če se G na glavo postavi.
|