|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
12.11.2010 15:40:31   
n a n i
Zivjo 

cestitke Janu in Lidik za odhod domov. Zelim vam polno crtlanja in druzinske sreče. Pa pridno rastite še naprej.

Danes sem se pa načakala pri G kot še nikoli. Ko sem jaz šla, je imela G še 4 mofrologije, delovni čas pa se ji je že iztekel. Drugače pa smo pridobili še en teden. Je plodovnice blo malo več kot zadnjič, kontrole rasti ni delala, ker mora biti vmes najmanj 2 tedna, saj je napaka pri merjenju večja, kot lahko otrok zraste v enem tednu (to sem vse naštudirala ta teden, pa še G mi je danes sama od sebe povedala). Streptokok negativen, pritisk mi je tudi padel. Tako, da so dobre novice samo deževale. Nalsednji vikend pa smo donošeni, tko da se ne sekiram preveč, če me v petek pošljejo rodit. Sicer bom vse naredila za to, da si otročiček sam izbere datum rojstva, ampak če ne bo šlo, pa boljše, da gremo rodit. Sem imela prvi CTG. To je meni kar nekaj. Čist brezveze se mi je zdelo.  Popadke se itak čuti, otroka pa tudi. Mi je že dosti punc reklo, da so imele ful boleče popadke, CTG pa raven. No mi smo brez popadkov in je bil CTG tudi raven. Bebica je pa nonstop brcala. Ful ne mara, če je kaj na trebuhu. Betricija hvala, ker mislis na nas.

Betricija
meni trebuh otrdeva že par tednov in to tako močno, da se moram včasih kar vstavit, če hodim. Pa so mi rekli, da je to čist normalno, dokler se ne ojača in postane redno na par min. Se baje teren pripravlja.

BabyKitty
kako pa je s tabo? A so krči še prisotni? Zadnjič si omenila, da je ena babica v Kranju ful neprijazna. A se mogoče spomniš imena? Če nam slučajno dovolijo iti v KR rodit, da vem kdaj zbežim iz porodne ;)

Lep vikend vsem...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
   RE: Decembrke 2010 II.del
12.11.2010 16:01:43   
betricija
ojla punce
danes je z mojim trebuhom precej bolje, ali pa sem se že navadila. smo bili pa danes pokonci že ob 4h, ker je tamala veselo brcala in nisem mogla zaspat nazaj, neglede na to na kateri bok sem se premaknila.
pa kotlovnica se preureja. sem brez vode, čisto naspidirana, en lavor vode sem si prinesla, da lahko vsaj malo v wc zlijem. upam, da bo voda do večera.sicer pa bomo brez gretja še cel naslednji teden...pa zakva so mogli začet delat v petek, če je vmes vikenduser posted image .

nani, me veseli, da je pri vas vse ok. superca. sem res držala pesti in čakala tvoje sporočilce. saj na koncu se vse uredi. in glede kranjske P, zakaj te ne bi pustili tja? jaz sem lih včeraj spraševala babico Marjeto, na drugem forumu, kako je poskrbljeno za novorojenčke, ki se rodijo pred 37t, ali jih napotijo v LJ. pa je rekla, da vsi dojenčki po 34t so varni v njihovem inkubatorju, spremlja jih sestra in pediater. tako, da mi je kar vse dol padlo in o ljubljanski P ne razmišljam več.

je pa res, da tudi mene zanima katera je tista babica ali sestra v kranjski P, ki se jo je treba izmikat? in mislim, da je pinkalonca na sosednji temi omenila, da je imela ena CR v kranju zakompliciran...prosim obe za poročilo, kaj je bilo...

tako, gremo kuhat kosilo, da si malce pogrejemo želodčke, čeprav me je začela zgaga malce nagajat, pa skoraj nič ne jem, v enem tednu pa sem pridobila +2kg. kje se bo številka ustavila?????sam stradala pa ne bom!pa če se G na glavo postavi.

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
   RE: Decembrke 2010 II.del
12.11.2010 16:49:38   
enamimi
evo še moj buši v 34. tednu

je tudi v albumu


< Sporočilo je popravil enamimi -- 12.11.2010 16:51:02 >

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
   RE: Decembrke 2010 II.del
12.11.2010 19:37:51   
Mjavmjav
leeeep bušii user posted image user posted image user posted image
moj je tudi takih dimenzij user posted image

mi smo imeli danes prvi CTG!! user posted image user posted image čeprav se kar strinjam n a n i, da je vse skupi kr neki. Komaj sem zdržala tam gor. Bilo mi je za crknit vroče, tako da sem si vmes kar slekla pulover, pa križ me je obupno bolel. Ležanje na hrbtu mi res ne ustreza, tam te pa počijo direkt na hrbet, pa vzglavje je bilo nekako čudno dvignjeno, tako da sem bila tiste pol ure res v ekstremno neudobnem in zveriženem položaju. Popadkov valda tudi ni bilo nič, samo da sem vstala od tam so se pa začeli. Tako je G. rekel samo, da je vse po šolsko in da imamo naslednji ctg čez 14 dni, pa potem čez 1 teden, pa potem do 5 dni po roku... jaz pa njemu: a ne bomo nič prej rodili? haha... no skratka, po šolsko user posted image

drugače sem bila pa včeraj neroda v pravem pomenu besede.. na ravnih tleh, na domačem parketu mi je namreč zdrsnilo in sem skoraj naredila špago user posted image z malim sicer vse ok, me je pa pošteno zbrcal po tem user posted image , ampak medenica oz. sramna kost pa zdaj boli 100x bolj user posted image zdaj se pa res komaj in počasi premikam, vsak gib čutim direkt v možganih
štor štorasti, sej vem... user posted image

(odgovor članu enamimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
   RE: Decembrke 2010 II.del
12.11.2010 19:38:47   
Mjavmjav
aja, dinarčki so pa prišli ja
juupiiiii!!
in baje bo druga odločba tudi prihodnji teden
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
   RE: Decembrke 2010 II.del
12.11.2010 20:10:17   
birdy
Mjavmjav, za naslednjič da boš vedla, lahko rečeš tud da bi na boku ležalauser posted image  Ni nujno bit na hrbtu...


_____________________________

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010


(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
   RE: Decembrke 2010 II.del
12.11.2010 20:54:55   
n a n i
Betricija, nas hocejo zaradi zahiranosti v LJ poslat. Drugače pa baje moja ginekologinja po novem dela tudi v kranjski porodnisnici. Ima skrajsan cas, pa je rekla, da moram v LJ. A babica Marjeta je babica v KR? Si sla ze tja na kaksen ogled?

Mjavmjav jaz se se hotla na hrbetu ležati, pa mi je babica rekla naj se na bok, ker bo na hrbtu prehudo. Jaz imam CTG spet čez en teden. Tudi če ga ne bi bilo. Ko bodo popadki bom pa menda ja čutila. Vsaj mislim ;)

komaj čakam, da bomo začele porodne zgodbe pisati tle gor. Sedaj so prvi decembrčki že donošeni ;)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
   RE: Decembrke 2010 II.del
12.11.2010 22:10:17   
Mjavmjav
a tako pravita... hehe, no mislim da bom torej naslednjič zahtevala bočni položaj user posted image

donošenčki juhu.. midva jutri dopolniva 37 tednov... samo še 3 torej ostanejo!! aaaa user posted image user posted image

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
   RE: Decembrke 2010 II.del
13.11.2010 7:37:15   
betricija
jutro
pri nas, mislim, pri moji G delajo CTG tudi samo na boku. prvič slišim da jih delajo tako, da ženske ležijo na hrbtu. pa to je mučenje.

jaz spet slabo spala.se zjutraj zbudim popolnoma polomljena. moji kolki...jejhata..no trebuh se je malce umiril, res pa je da malce več počivam...če je to vzrok, se pa bojim kako bom jaz na tistem ginek.stolu potiskala, če dam komaj narazen noge, ker sem se 8m "šparala" in počivala zaradi vsega kar je bilo...

nani, jaz sem na sosednjem forumu "Nosečnost in porod" spraševala babico Marjeto, kako je z nedonošenimi pred 37t, pa je napisala nazaj, da pošiljajo ženske pred 34t rodit v LJ, drugače pa lahko ostanejo pri njih.sedaj ena sprašuje kako je, če se pri njih rodijo dvojčki in se kaj zakomplicira...čakamo odgovor. vprašaj jo še ti. držim pesti,da rodiš tam kjer si želiš :)

lep vikend. četudi ne sončen

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
   RE: Decembrke 2010 II.del
13.11.2010 9:49:10   
Dadi
user posted image user posted image evo ga prvi dan porodniške....fajn občutek.user posted image  Vidim, da ste že nekatere začele s CTG-ji, jaz ga imam v četrtek. Meni so ga ponavadi vedno merili tako, da sem bila na boku, ker na hrbtu ni šans, še tisti UZ sem včasih težko zdržala. 
Drugače pa sem tudi sama zelooo slabo spala ponoči. Zvečer sem bila utrujena za dol past in sem šla spat ob pol desetih, ter sem se zbudila ob treh zjutraj. Potem pa pol ure ali več nisem mogla zaspati nazaj. Upam, da se mi to ne bo dogajalo potem ko bo dete zunaj, da ne bi mogla zaspat nazajuser posted image . Nikoli nisem mela težav s spanjem, v tej nosečnosti pa konstantno od 5 meseca...No še ena potrditev, da se nosečnosti med seboj razlikujejo.user posted image

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
   RE: Decembrke 2010 II.del
13.11.2010 16:49:36   
KatyK79
hej punce,

čestitke Lidik in Janu, naj končno začnejo uživati v domačem okolju med svojimi.

N a n i, bravo za lepe novičke....itak pa kaj drugega ni pričakovati!
kr tako naprej!

vsem pa želim lep vikend!



(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.11.2010 3:59:37   
zaljubljena23
Jutrouser posted image

Nani, super za lepe novičke..Le tako naprejuser posted image

Midva sva včeraj končno naročila vozek, hja je že bil čas kajuser posted image Pranja cotik pa še se nisem lotila, imam to v planu naslednji vikend skup spravituser posted image user posted image Zdaj nestrpno pričakujem torkov UZ, da vidimo kako kaj naše dete napreduje (ravno zdaj se nekomu kolca v mojem trebuščkuuser posted image )...

Ps: ne gledat ure kdaj tole pišemuser posted image user posted image ker mi ni jasno kaj je v luftu, saj že od pol enih ne spimuser posted image






_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.11.2010 10:22:38   
betricija
dan
zaljubljena, vidim da nisi edina, ki ponoči ne spi, samo jaz si do sedaj nisem upala računalnik prižgat in vam kaj napisat.
jaz sem pa ta vikend prala in zalaufala 7 strojev samo otroških stvari. mi kar slabo prihaja...pol pa je treba to še zlikat. mi bo mami pomagala.

ej punce, kak dobr recept proti zgagi??ali pa proti bolečinam v predelu želodca...me tolk tišči...

uživajte

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.11.2010 10:37:20   
aischa1
Pozdravljene da se tudi jaz javim malo.
Najprej čestitke za prihod domov Lidik in Jan pa lepo se cartajte.
Pohvale vsem za lepe bušije.
Betricija tudi tebe daje zgaga jas se tudi borim z njo vsak dan pa tudi ne vem več kaj naredit probam pit čim več donata,če ni donata mi pomaga tudi radenska.Pa čingume te pekoče imam neprestano po ustih se mi zdi,da pomaga.
No pa še moj buši v 32t1d vsi mi govorijo,da je majhen za te ze tedne.Kaj pravite?
user posted image

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.11.2010 10:49:13   
nadka30
pa še zadnja kratka novica;
v petek sta domov odšle tudi URSKAF in mala ŠPELA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.11.2010 10:57:29   
zaljubljena23
Betricija, midva imava pc ponoči skozi prižgan, je itak v dnevnem prostoru, tako da nobenega ne moti...Glede zgage, sem imela tudi jaz danes ponoči velike probleme...Tako da sem hodila mleko pit ponoči, da je bilo malo lažje, drugače pa meni pomaga tudi full gazirano, da se mi fajn rigne in je potem lažje...
7 strojev samo otroških cunj? Hmmm, dvomim, da jih bom sama toliko nabrala skupaj, me zdaj že vest peče, da nimam kje premalo cotik, ampak ko tako gledam se mi ravno ne zdi...

Aischa, meni si ne zdi malo buši za tvoje tedne N..Je kar velik in lep...Proti mojemu...

Uu, super za urškaf in njeno špelo...

Punce eno vprašanje...Koliko povijalnih pleničk za široko povijanje ste nabavile? A mislite, da za prvo silo jih je 5 premalo?




_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.11.2010 11:06:41   
betricija
aischa mali trebuh??? pol je moj pikolo proti tvojemu...ne ne prav luškan je.edino upam, da popek notri ostane. se rado ven obrne a ne?

zaljubljena saj ni samo cunje. 2 stroja je bilo 2kpl posteljnine, 3 stroji cunj in brisačk, 1 stroj je za ročno pranje nekih dekic in podobnega, pa 1 stroj je tetra planic, sam ta stroj bo bolj prazen.

jaz povijalnih ne bom kupila. ne vem zakaj bi jih. imam pamprske kupljene. če bo pa treba, bom pa mami angažirala, da gre hitro v nabavo.

hvala za nasvet glede zgage. jaz vsako jutro popijem donat, pa sedaj sem 2 dni pila kokto. je tolk pasal, samo tišči me pa še kar...se je začelo a ne...kak pravijo, ko bo bolečina prenehala, se bo pa otrok dol spustil in bo počasi čas za v P...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.11.2010 11:08:15   
aischa1
Zaljubljena23 jaz tudi še razmišljam koliko plenic naj uzamem za široko povijanje pri nas v Izoli ne povijajo več na široko a jaz bom vseeno povijala saj bodo našiuser posted image rojeni pozimi in mislim,da bo prav prišlo ker jih bo malo več grelo pa še lažje jih primeš se mi zdi.Tako,da jaz mislim da si jih bom nabavila enih 10.
user posted image user posted image user posted image user posted image Urškaf in Špela.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.11.2010 11:11:08   
aischa1
Betricija ja popek zbeži rad ven no meni sedaj je saj se vidi pri ta 3 pupah pa ni.

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.11.2010 11:18:46   
Arwenko
Jaz sem vzela 2 komada za začetek, v MB še vse povijajo široko, skratka ravno toliko kot rabim za iz porodnišnice recimo, če bo pa res treba široko povijat, pa lahko pol dodatno nabavim. 

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.11.2010 11:57:31   
Mjavmjav
danes je pa malo bolj živahno tule ... juhu user posted image

jaz imam 2 plenički za široko povijanje, zgolj zato ker pravijo da jih je fajn met v začetku zaradi popka... ker pleničko lahko odrežeš tam da popek ven gleda, vendar je potem direkt v stiku z bodijem, zato je fajn met v prvih tednih še povijalno pleničko vmes. širokega povijanja pa tu menda ni več

bravo še drugi mamici user posted image user posted image

jaz sem pa danes barvala neko stensko poslikavo user posted image user posted image me je ena naša souser posted image totalno navdušila nad risanjem po stenah in zdaj sem tudi jaz nekaj narisala za user posted image in zdaj počasi še barvam... ful lušno delo, mi je všeč da damo malemu malo osebnega pridiha v sobico user posted image

spanje... jaz ful slabo spim že nekaj tednov... ni več pomoči... in grem tudi dostikrat ponoči na računalnik, pa berem včasih, pa kaj poslušam... skratka, nekako se poskušam prebiti skozi noč
oh ja,trebuh mi je zdaj res prav v napoto user posted image vse tišči, vse boli, otrdeva, še neke čudne zvoke mi spušča user posted image pa priznam, da kar postokam, se nič ne šparam user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.11.2010 12:55:34   
BabyKitty
n a n i imena babice se res ne spomnim oz. sem gledala kaj je za ena pa ni imela nikjer nič napisano... ona že ve zakaj user posted image gledala sem zato, da bi napisala v kakšno knjigo pritožb kakšen stavek user posted image

enamimi lepega velikančka imaš user posted image je pa težko za nosit ane? user posted image

zaljubljena23 čestitam za voziček user posted image si pa res čakala na zadnji hip user posted image moj voziček je pri meni v spalnici že nekaj mesecev user posted image priznam pa da sem se ga komaj kaj dotaknila da bi naštudirala zadeve user posted image

aischa1 majhen? Kaj nej potem jst rečem user posted image v 38. tednu še nevem če je tak user posted image mi gre že kar malo na živce ker me vsi čudno gledajo in sprašujejo če sem že rodila, ker nimam trebuha user posted image

urskaf in mala špela user posted image user posted image user posted image javi se kaj in poročaj, tukaj je veliko firbcev user posted image

betricija
se nabere strojev ane? Jaz sem imela na srečo samo ene 3... jst čakam, da se še za en stroj nabere user posted image

Ko smo pa lih pri pranju... a boste nove prevleke od cabriofix-a kej oprale pred uporabo?

Na široko povijanje sploh ne mislim user posted image pri nas v MŠ so rekli, da se tega že 20 let ne dela... tako da čakam če si bodo mogoče v porodnišnici premislili user posted image

Mjavmjav ti kar stokaj user posted image zdej maš pravico... jst tud stokam k stara mama cele dneve user posted image me vse boli... zdej mam pa mulčka že dost user posted image je že čs da vn pride... ampak zdej me bo pa muču do konca pomoje... še ene 2 tedna čez rok user posted image drugače pa mi2 počasi praznujeva ane? Zdej pa na polno user posted image

Moje stanje je pa trenutno takšno, da sem v petek zvečer mislila iti nazaj v porodnišnico rodit, ker sem imela tako močne krče, da tud hodt nism več mogla, trajal je cca. 8 ur... in začelo se je ravno na poti k frizerju user posted image ampak sem bila trmasta in zdržala čez frizerja user posted image potem se je pa začelo mučenje user posted image in je bil res tok smotan filing... sem razmišljala cel čas... "a je to to... ampak ni na 5 minut, ampak 2 minuti... sam nism mela nč krvavga izcedka, čep se še ni odlušču, voda mi ne odteka... al mi? Ene kapljice čutim... ne to ni to..." skratka na koncu sem se ob enih ponoči odločila da poskusim zaspati in če bom zjutraj še noseča potem to ni blo to user posted image potem sem se na eno uro zbujala ko je bil spet kšn izredno močen krč... zjutraj je pa minilo... in samo še rahli krčki čez cel dan in še danes... Vglavnem bleeeeeeeh user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.11.2010 18:03:48   
tasika12
No tudi jaz sem še ena izmed teh, ki komaj pere in lika cunjice. In verjetno edina ki še ni nabavila vozička.
Zaljubljena23 katerega si pa nabavila. Jaz sploh ne vem kaj bi imela, res sem grozna.

Prišla pa sem ravnokar iz akopunkture, kjer mi je delala samo na tem da mi zviša prag bolečine in na relaksaciji, vse ostalo sva se zmenile da se pogovorim najprej z ginekologinjo, kaj mi svetuje saj imam predležečo posteljico, in bomo videli v sredo ko imam UZ. Temu do sedaj sploh nisem dajala nekega pomena.

Moram priznat da imam tudi jaz velike težave s spanjem, sploh zvečer me vse tišči, se ne morem obrnit in podobno, no zjutraj je malo boljše.

Arwenko, slišala sem pa tudi da v mariborski porodnišnici še vedno ni zagotovljena 24 urna epiduralna, tak da ne vem če se še da kaj narediti glede tega?

Pa lep večer vsem.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.11.2010 18:35:10   
zaljubljena23
Punce, hvala za nasvet glede povijalnih pleničk...Pol jih bo menda za začetek 5 dovolj, če pa bomo potrebovali več, pa bom mojega poslala v šoping...

Babykitty, mah nekako sva odlašala na zadnji trenutek že zaradi garancije, pa ni mi bilo, da bi zdaj prazen tako dolgo stal...Mimogrede, danes ste donošeni, tako da lahko greš mirne volje rodituser posted image

tasika, no HB da nisem edina, ki je čakala za nakup vozička tako dolgo...Midva sva vzela Peg perega GT3...A pa vidva imata kaj nagledanega ali se vama sploh nič ne sanja


_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.11.2010 19:00:46   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: tasika12

Arwenko, slišala sem pa tudi da v mariborski porodnišnici še vedno ni zagotovljena 24 urna epiduralna, tak da ne vem če se še da kaj narediti glede tega?



Ne vem, direktor bolnišnice zagotavlja, da imajo anesteziologinje še vedno pogodbo o 24 urni dosegljivosti od doma, se pravi takno kot je bila pred 1.9. letos, ko je bila EA vseskozi na voljo. Pravi, da vodstvo več kot to iz finančnega razloga ne more naredit. Te gospe pa zahtevajo več denarja in drugačno ureditev, ta pa s strani zavarovalnice ni odobrena in so pač zato umaknile tista soglasja o nadurnem delu v času tiste stavke zdravnikov. Se pravi one se borijo za več denarja na naših plečih, in to jim pač zamerim.

Bomo videli kaj se bo dalo naredit, mogoče se še kak čudež zgodi. Ampak tako kot so one nam v šoli za starše razlagale je bil problem v vodstvu, ker je ukinilo staro ureditev in tukaj bi se na vodstvo dalo pritisnit, pa to sploh ni problem, ampak je dejansko problem v njihovi zahtevi po več denarja.

Jaz grem sicer jutri na taale razgovor, upam da dobim štampiljko, potem pa bomo videli.

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Za uporabnice Mirene
terida

Koliko časa vam je po vstavitvi mazala Mirena?

Nič. (59%)

Manj kot en mesec. (13%)

Več kot en mesec in manj kot tri mesece. (7%)

Več kot tri mesece. (22%)


Število vseh glasov: 46

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!