Tulipan12
|
Pozdravček še od mene! Sem že parkrat napisala esej, ga pozabila skopirat, pa me je ven zabrisalo, sem bila tako , da sem samo leptop zaprla!! Še 2 urci do pregleda! Punce, lepi bušiji , eni večji, eni manjši, no moj je med večjimi in je kot ena žoga, ki jo švercam So me že septembra vsi pošiljali rodit, zdaj pa ko mam še dober mesec, pa mi pravijo: a že tak kmalu??? Tasika12 malo si poglejta voziček Maxi Cosi Mura 4, ker očitno iščeta enake karakteristike kot sva midva iskala, no, midva sva super zadovoljna! Britje je pri meni že tudi bolj komedija ali burleska ali znanstvena fantastika, skratka, na pamet! Sem zadnjič svoji G kar rekla, da pač ne zmorem več bit super porihtana, pa je rekla, da se to pacientke same obrmenjujemo, da še ni slišala, da bi katera G ali kdo v porodni sobi rekel: si videla kak je ta pobrita? Me je nasmejala in potolažila Povijalne plenice sem iz MB, kjer se še široko povija, pa glede na zimo me ne moti, imam jih cca 20. So mi bile full fajn pri prvi pupi, ker sem imela vedno kako za pod glavico podložit, pa v previjalni mora bit ena za v posvetovalnico (v njih jih tehtajo), pa pri podiranju kupčkov pridejo prav, pa potem pri slinjenju... kar uporabna reč, z moje strani. mamicam in njihovim sončkom ob prihodu domov! Lepo se cartajte! nosečkam, ki imate že donošene , še malo pa bo gužva doma Polna luna jaz več ne verjemem vanjo, ker sem bila v 1. 9 dni čez rok, čakala sem te lune kot stekli pes, glih tolko, da nisem lajala v njih, pa se ni nič zgodilo Lep sončen dan še naprej, grem se uredit za randi s svojim podnajemnikom v trebuščku, zvečer poročam, če se je že kaj poredil ali še vedno zaostaja v rasti kot na zadnjem pregledu!
|