|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
17.11.2010 14:04:46   
saška26
Star ne morem ti pomagati, ker še nisva probala pripet lupinice, ne vem kaj tako dolgo čakava...user posted image

(odgovor članu saška26)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
17.11.2010 14:06:58   
birdy
Kar ena, meni ime sicer ni preveč všeč, ampak to je moj okus. Kljub vsemu pa poznam dva prav prijetna Nikotauser posted image  In ti se ne obremenjuj z nobenim, res, kaj eni to nardijo. Midva zdej sploh ne poveva imena ki je zaenkrat zbrano ker bi bili ziher komentarji. Sem samo prvič nardila to napako, povedala kako bi dala fantku ime in ga je od mojga sestra tko sk.urcala da me je vse minilo. Me je celo tok minilo da zdej ko bo fantek mi niti na kraj pamet ne pade da bi mu dala tko ime.
Ne se ozirat na druge, dajte kar je vam všeč, vsem pa itak nikoli ne bo.
Aja, pa da ga bo klicala drugače kot mu je ime... Ko mi ga prvič tako poklicala bi rekla da koga kliče... Vztrajno bi to ponavljala... Ma nima da mi otroka kliče po nekem tretjem imenuuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
17.11.2010 14:45:14   
Arwenko
Jaz sicer nimam MC lupinice, ampak Bebeconfort od vozička in je s pasom pripeta ful fiksna v avtu, se ne premakne pa niti za malo, tako da mi o podlogi ne bomo razmišljali. Glede na napisano sta pomoje dve varianti ali res ni pravilno pripeta ali pa so tele MC res varne samo v povezavi z Isofixom.

kar_ena...za ime se ne sikiraj, če staršem ni všeč, izberita takšnega ki je vama všeč. Glede klicanja po drugačnem imenu pa ne vem kaj naj ti rečem, nisem uspela tega dosečt niti pri psički, ki jo moj tast kliče Ari, namesto Arwen

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
17.11.2010 15:00:35   
zaljubljena23
Kar_ena, meni je ime Niko tudi všeč...Sicer pa kot si že sama pogruntala, vama mora biti ime všeč in ne drugim...Se mi zdi tako brezveze...Sem se ravno zadnjič s taščo pogovarjala, da mojemu ne bi bilo tako ime kot mu je, je imela že eno drugo ime izbrano in je kao tast prišel v porodnišnico, da naj izbere drugo ime, ker si kao tega deda od mojega ne bo zapomnil...Pa je bilo neko čist preprosto ime...Vglavnem pri meni tega ne doživijo...

In če pomislim, ravno sama je imela neke pripombe nad najinimi izbranimi imeni, ker je kao ime za fantka full podobno enemu drugemu fantku, katere družine ne marajo..In so what? Midva sva se odločila, obema je tole všeč in naj se oni postavljajo na glavo kolikor hočejo...Moja dva pa tudi nista nič komplicirala, sta dejala da je luštno ime...Drugim pa niti nisva razlagala, je v najinem varstvo toleuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Aja, pa da ga bo klicala drugače kot mu je ime... Ko mi ga prvič tako poklicala bi rekla da koga kliče... Vztrajno bi to ponavljala... Ma nima da mi otroka kliče po nekem tretjem imenu

Se strinjam s tem...

Midva sva danes končno uredila papirje na CSD-ju, kar se pač da pred porodom..Tako, da ima tudi po uradni poti naše dete očetauser posted image user posted image user posted image .. Pa iz BC-ja so me punce klicale, da je naju voziček že čaka, tako da šibava v soboto po njegauser posted image user posted image user posted image

Star, žal ti ne znam pomagati...Lupinico dobiva komaj v soboto, tako da bomo takrat preizkušali (sicer od PP), ampak vseeno....Sva pa midva vzela vseeno podstavek, ravno iz podobnega razloga kot ga je napisala birdy (ker se mi zdi bolj praktično, pa še trivratni avto imava, tako da bo dajanje lupinice v avtomobil s samo klik sistemom dosti lažje).. Drugače pa so pri nas v MŠ full spodbujali nakup isofix podstavka, ker je kao lupinica na njem bolj fiksna kot s pasom...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
17.11.2010 15:03:22   
kar_ena
Hvala za odgovore!
Ste me kar pomirile. @Arwenko, ti si me celo uspela nasmejat! No, mene je tolk jezilo, da sem jo kar poklicala in ji še enkrat povedla, da ga bo klicala po imenu, pa se je sam smejala in rekla, da itak ga ne bi drugače user posted image . No, ql, sem pomirjena. Zdaj bo pa 100% Niko, že zato, da ne bo izgledlo, da sem popustila okolici user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
17.11.2010 15:19:50   
zaljubljena23
user posted image user posted image super, da sta se tako odločila...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
17.11.2010 15:22:02   
Nincii
Pozdravljene user posted image !

Pa je za mano še 1. CTG. Dete veselo brca, popadkov ni videt, čisto primerno 37t. user posted image
Zredila sem se vsega skupi za 2 in pol kile, tko da sm bla res pridna, sam je treba vedet, da sem štartala s preveč osnove. user posted image
Za oblečt mate pa prav - al trenirka al nosečniške hlače bojo najbolj ziher... :D
Drugače pa sem mela danes malček višji pritisk (132/85) kot običajno (okoli 110/ 75), pa me je G potem naročil na pregled že naslednji teden.
Sem pa bla danes tudi na posvetu v anesteziološki ambulanti glede EA in je rekla, da sem primerna kandidatka, tko da če se odločim potem za EA naj to povem, ko se porod začne, ne prepozno... user posted image

Imena sva tudi midva zbirala tako, da se ne ponavljajo imena od znancev in sorodnikov... poleg tega je bila moja zahteva še da ni na listi najpogostejših 20 imen v tem letu in ima vsaj 2 zloga.. Tko da sva potem zbrala taki imeni, da sta nama všeč in pašeta k priimku (ne vem na kaj so mislili starši ki so dali imena kot so Ana k priimku Konda - rata anakonda ali Živa k priimku Groza - rata živa groza..) in imeni zadržala zase. Tudi staršem nisva povedala kaj sva zbrala, naj bodo pač presenečeni, to je čisto najina izbira.
Kot starši naših pikic mamo čist 100%no prosto izbiro za imena svojih otrok, tko da se ne pustite zavest in otrokom dajte imena, ki so vam všeč. Vaši starši so že izbrali vaša imena, sestre in brati pa naj počakajo na svoje otroke in njim zberejo ist kar jim paše... ni tko prav?

Nič, grem kej skuhat, pa se tipkamo!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
17.11.2010 15:58:48   
Dadi
Se še jaz malo javim...:) Sem s potepanja po Ikei, nakupila sem predalnik, ki bo šel v otroško sobo, pa dve mali posteljnini + seveda druge drobnarije, ki sicer niso nujne so pa praktične user posted image . Pa prvi paket plenic v DM-u, kremice (hladilno mazilo + za bradavice) sem že zadnjič dobila na dom, so take eko kreme.
Pa sem kar malo zmatrana...

Jutri mam 1. CTG, potem pa letim v Muellerja še iskat, dudo, blazince za dojenje+vato, krpice za umivanje, itd.

Razmišljam pa zelo intenzivno o nakupu Easyfixa in MC Cabriofixa, če ga ne bom dobila nikjer za sposodit. Ker bom velik skakala z otročkom v in iz avta. (dvakrat na dan, ko bom vozila mulčka v vrtec in pupo iz šole).Čeprav imam eno lupinico, ampak se mi zdi to privezovanje s pasovi štorasto.

Tudi pri nas imamo težave z imeniuser posted image ...no za fantka sploh ne, bolj za punčko. No sicer smo že prešli v ožji izbor, za punčko mamo zdej dve možnosti. Drugače se pa jaz sploh ne oziram komu je kakšno ime všeč. Če je všeč nam, bo otročku pač tako ime.

Uživajte, čebelica tebi pa želim čim manj težav.

(odgovor članu Nincii)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
17.11.2010 16:34:41   
maca81
Tole z imeni mi je znano-ampak pri meni na drugačen način. Z mojim sva se zmenila, da ne bova povedala že izbranega imena do rojstva fantka. Ime, ki nama je obema zelo všeč, imava izbrano že nekaj mesecev. A ni hudir, da ne bi dal bratranec točno to ime njegovemu sinku, ki se je rodil pred dnevi.
Nisem vedela, kaj narest, a sva se odločila, da ime vseeno obdrživa-saj si  ne predstavljam, da bi moj sinko imel drugo ime, ko ga pa že nekaj mesecev kličem po tem imenu!
Moji domači pa me vsak dan sprašujejo, če imava izbrano že katero drugo ime, "kakor češ" kaj bodo pa sorodniki rekli. Ma- NJIHOV PROBLEM, se sploh ne sekiram!

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
17.11.2010 18:12:29   
kar_ena
user posted image očitno je izbira imena problem pri večini.

Pri naslednjem user posted image bom že vedela, da ne smem nikomur povedati imena pred rojstvom.

Čebelica11 - kako je pa z vama?

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
17.11.2010 19:51:15   
betricija
čer
kar ena- Niko lep ime (in btw; odlični ljubimci, hehehe, pa moj ni niko). in ne glejte kaj vam drugi govorijo. midva nočeva povedat kaj bo punčka. no če bo sedaj po nekem čudežu fantek bo Simon,odločeno že zdavnaj, za punčko sva pa imela že toliko variant, pa sva se midva premislila, ne zaradi drugih ki bi tako želeli, ampak zato, ker je bila vsaka druga punčka poklicana z izbrnim imenom. sedaj sva odločena, da bo dobila ime, kot sem jaz že takoj rekla, da bi rada da je. se moj tudi strinja čedalje bolj.

star, o porodu v LJ. ni nikjer napisano. mislim, da je na starih seznamih nekje na 8 strani tega naslova Decemberke 2010 tudi link o materinski šoli...poglej če je kaj pametnega napisano...drugače pa kar malo v porodnišnico na pogovor.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
17.11.2010 19:59:49   
betricija
aja star, glede isofix, midva sva ga kupila brez pomisleka, da morda ne bi šlo v avto. kdo se bo matral z pasovi.potem pa sva v MŠ izvedela, da morava imeti v avtu nastavke za isofix. sem kar prebledela. samo na srečo imata oba avtomobila to vgrajeno.sem ful vesela. edino, neki naju strašijo, da ful vlamljajo v avto, če imaš ta nastavek v avtu? al so fouš al je pa res...

(odgovor članu saška26)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
17.11.2010 20:01:43   
špica84
PR nama je pa tako,da je moj možek izbor imena prepustil meni.Rekel naj sama izberem on se bo itak strinjal.

Samo še vedno zbiram med 3 imeni.SEm mu nazadnje rekla da bo v porodni zvedel dokočno

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
17.11.2010 20:09:54   
Frutiq
Evo, pa sem preživela še zadnji dan v službi. Sem prišla domov vsa crknjena. No, saj v bistvu sem bila v novembru samo tri dni v službi, zaradi bolniške, zdaj še malo dopusta, v ponedeljek pa začnem porodniško.user posted image user posted image
Eh, imena, jaz sem že ugotovila, da se ne splača nobenemu govorit, kako bo otroku ime, ker ima vsak neke svoje ideje in okus, potem te pa provajo prepričat v svoj prav, tako da kot že prvič bojo tudi tokrat ime najinega user posted image  izvedeli ko bo prišel na svet. Čeprav je komu ime na začetku čudno al pa grdo, se ga potem privadi in je vse OK. Sicer pa tudi midva imena nisva še dokončno izbrala.

Glede lupinice, imamo mi PP že od prvič (brez isofixa) in ko jo privežeš stoji trdno, tako da je fora najbrž res v tem, da pas zategneš.user posted image

< Sporočilo je popravil Frutiq -- 17.11.2010 20:12:07 >

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
17.11.2010 20:25:17   
BabyKitty
Cabriofix.. še nismo sprobal user posted image

Glede imena pa nima smisla se obremenjevat kaj si mislijo drugi o njem... hvala bogu, da imamo različne okuse, ker če ne bi imeli vsi enaka imena user posted image najino ime je že kar dolgo časa izbrano in tudi vsem bližnjim je bil všeč... ampak tudi če jim ne bi bil se ne bi kaj dosti obremenjevala, saj je to moj otroček... moji starši so že izrabili šanso z imeni user posted image

Sem bila pa danes na CTG-ju... popadkov ni risal, je bil pa zelo aktiven... to je menda super... čeprav moj idealen izzid bi bil, da mi rečejo da imam močne popadke in da me peljejo rodit user posted image tako komaj čakam da pride mali vn, sploh ker je postal tako močen, da celo noč nisem spala ker je tako močno brcal in se premetaval. Upam, da se me danes usmili in bom odspala kaj več kot tri ure user posted image

Moje kg so pa še vedno na 13+... do grama enako kot prejšnji teden na pregledu user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
17.11.2010 20:59:40   
obcinarka
čvekice, pozdravljene... mi tud dans končno uredili CSD, papirje in podpisali očetovstvo, zdej pa počakamo odločbo.. porodniško začenjam 28.11... če ne bo...user posted image user posted image dans so me klicali od G, sm mela v petek pregled, pa tokso... in sestra pravi da izvidi niso blesteči, da tam piše da naj bi čez 14 dni ponovili, vendar.... me je naročila v pondelk zjutraj... nisem ne - in ne+... ne mislim paničarit, ampak če bi blo kej  hudo narobei bi me ja vraga takoj poslali nazaj al kako???? kaj menite??? pa itak mi je šele po četrtem poizkusu lahko sploh odvzela kri, ker mi enostavno ni tekla... in zdej... ponovi vajo.. vsako vaše mnenje bo dobrodošlo..
drgač sm pa dans oblekla posteljico , čakam še zavese in en počivalnik, ki je še v naročilu...
baby kitty+birdy... ses trinjam s cunjicami, ampak men so tiste žametke fajne k majo tisti podaljšan pas, ampak kaj veš kaj me še piči..user posted image
kar-ena.. men je ime fajno, nč komplicirano.. če bi mimel fantka bi bil bine al pa nace..tko da... čestitke za pogumno odločitev
star-hja, mi smo kupli MC pebble, pa pošteno povedano še nisva sprobala, sm mojmu povedla tole, pa bova čez vikend-hja o nakupu podstavka pa seveda razmišljava..
no, če ne gledate kompleta fuzbala+basketa... načvekajte kajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
17.11.2010 21:11:34   
Arwenko
Tudi jaz sem danes uredila papirje na CSD, upam da bo vse ok, ker je bila samo neka nadomestna referentka, ki je pač samo formalno pregledala ali je vse, ni pa nič komentirala. Baje me bodo poklicali, če bo karkoli.

Danes sem pa v službi bila že čisto psihično uničena ne, groza pa to. Komaj čakam da zaključim, pa spet sem brez nadomestila, ker je moje nadomestilo žal na bolniški in bo verjetno še dolgo (je v bolnišnici).

Grem zdaj pomoje kr v posteljo, pa pod en fajn tuš prej...

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
18.11.2010 8:09:40   
Frutiq
Dobro jutro!user posted image

Tako, moj prvi dan svobodeuser posted image user posted image  Na službo niti pomislim ne, čeprav vem, da me bodo danes najmanj 10x klicali kako to, pa kako ono...user posted image  kot da niso znali prej uredit.user posted image

Danes si mislim končno pripraviti torbo za Puser posted image , pa malo pospraviti, pa še kakšne cunjice oprati.... Tolko dela, da ne vem če bom na koncu sploh kaj naredilauser posted image .

Tiste ki imate že kakšnega user posted image  doma, kakšne izkušnje imate z ljubosumjem? Mene ful skrbi kako bo moja deklica sprejela konkurenco. Kakšen pameten nasvet?user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
18.11.2010 9:21:21   
Frutiq
Joj sem štorastauser posted image  Končno mi je uspelo objavit eno slikico v albumu, zdaj pa ne vem, kaj moram naredit, da mi pokaže tisto spodnjo vrstico, da boste lahko pogledale v moj albumuser posted image user posted image user posted image  Na pomoč!!!!user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
18.11.2010 9:55:56   
Mjavmjav
kar_ena meni se tudi dopade ime, bo funkcioniralo za dojenčka, mladostnika in odraslega (to so pomoje najpomembnejši kriteriji + to, da paše k priimku ja... meni tudi niso jasne razne Žive Groze, Kaj Ježi itd.) user posted image

star mi imamo MC Cabriofix in smo ga sprobali; dejansko na zadnjem sedežu malce čudno stoji, pa tudi stegovanje nazaj mi ne diši najbolj, tako da ga bova vozila spredaj, tam je pa ok... samo na servisu nama morajo izklopiti airbage; sicer imava oba samo troja vrata, tako da bi bilo res štorasto, ampak po mojem mnenju je isofix (oz. easyfix) samo komfort, ni nekaj nujnega; je že res, da je malce več dela s pripenjanjem varnostnih pasov, ampak da bi ga pa moral nujno imeti pa nikakor.. to je samo en potrošniški nateg, ker vedo da bi za otročke kupili vse
sicer se pa da isofix fiksirati tudi brez nastavkov, z varnostnimi pasovi (čeprav to potem zveni še večji nateg ane)
poleg tega pa mislim da tale podstavek potem ni primeren za naslednji sedež in moraš spet kupovati novega...
mah, me kar jezi, ko vidim kako nas nategujejo... bi tudi nama bilo lažje, če bi zdaj kupila še nov avto z več vrati, nastavki in isofixom, ampak ne bova glih zanalašč user posted image bomo videli, če bo to zarečeni kruh user posted image user posted image
so pa mojemu na servisu tudi že rekli, da temu avtu ne morejo izklopiti airbaga, da pa imajo svoje lupinice, ki jih senzor v avtu zazna in se airbag ne bo vklopil... keh keh keh, se mi je kar zaletelo... seveda tista lupinica stane 3x več kot naša MC, ki jo že imamo... ne moreš verjeti včasih

Frutiq izkušenj nimam, sem pa že večkrat slišala, da ob prvem snidenju dveh otročkov, tisti mlajši prinese neko igračko starejšemu... hmm, pri nas imamo starejšega mačka, mogoče ne bi bilo slabo če bi mu mali prinesel kak priboljšek takrat ane user posted image user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
18.11.2010 10:12:21   
ababanana
Pozdravljene decembrke!

kar_ena, mi tudi imamo kar nekaj problemov z izbiro imena za najinega drugega sinauser posted image . V bistvu sva že pri prvem komaj izbrala, zdaj pa še težje.... Se pa ne oziram več na to, da nekdo od znanih ima že otroka z imenom, ki mi je všeč. V tem primeru bi praktično ostal najin brez imenauser posted image . Kaj pa družina misli, pa mi je čisto vseeno; otrok je tvoj. Se bodo že navadili... In Niko je zelo lepo imeuser posted image

*star*, kaj se maje že ko se dotakneš?? Ker to ni ok, pa tudi v vožnji se ne sme premikati.... Mi nimamo isofixa, pa se ne premika, razen če jo fajn potiskam levo desno, pa še to ne preveč... Imamo pa lupinico izključno za vožnjo z avtom, je ne dajeva ven in not, tako da ni težav s ponovnim vezanjem...

Nincii, toliko v celi nosečnosti???

obcinarka, izvidi glede tokse niso bleščeči? Ampak po moje če je kaj hudo narobe, te takoj vzamejo. Mogoče je kakšen od izvidov samo na meji ali pa lažno pozitiven, kar je tudi mogoče...

Frutiq, jaz se s sinom veliko pogovarjam o dojenčku (obenem pa ne preveč, da ne bo dobil občutka, da je to zdaj najbolj zanimivo), po porodu pa ga bom čim bolj vključila v vse aktivnosti v zvezi z dojenčkom, pa tudi z možem se imava namen maksimalno angažirati okoli njega.... NA začetku itak računam, da bo dojenčke spal in jedeluser posted image . Sem pozitivno naravnana, če pa bodo kakšne težave, jih bomo sproti reševali...

Lp

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
18.11.2010 10:47:16   
Dadi
IZVIRNO SPOROČILO: Frutiq

Tiste ki imate že kakšnega user posted image  doma, kakšne izkušnje imate z ljubosumjem? Mene ful skrbi kako bo moja deklica sprejela konkurenco. Kakšen pameten nasvet?user posted image

Ko je ta starejša postala sestrica (15 mesecev je bla stara) sva ji v porodnišnici dala njenega prvega plastičnega dojenčka z banjico in flaško. Poskrbela sem, da ko je prišla v porodnišnico, da nisem ravno takrat imela dojenčka v naročju, ampak da sem imela proste roke za pupiko, sem jo objela, pobožala, poljubčkala in šele potem pokazala dojenčka...no to je oči naredu.
Potem naprej pa ni bilo nobenega ljubosumja ampak samo skrb...če je zaslišala da joka, je šla k njemu, mu dala dudo itd. Skratka zelo je razvila materinski čut.

Zdaj ko sta oba že velikana (6 in 5 let), se pogovarjamo o dojenčku, ga lupčkata, se pogovarjata z njim. Jaz jima pa povem, da dojenček že komaj čaka da ju vidi, kdo sta njegova/njena bratec in sestrica. Ta mali je sprva imel ljubosumje že na moj trebuh, pa sem hitro ustavila to in mu povedala, da ga imam zelo rada, tako kot imam rada njegovo sestrico pa tudi tega dojenčka itd. Tako da vidim da se zelo veselita in upam, da ne bo prehudega ljubosumja, sploh od sinkota.

Drugače sta pa vsa vesela, ker sta včeraj dobila nov predalnik, ker bo njunega rabil dojenček.user posted image  So ga sestavljali tudi skupaj z očijem.
V porodnišnici bom pa podobno reagirala kot prej. Probala bom, da ne bom mela dojenčka v naročju, ko bosta prišla, pa vsak bo dobil kakšno majhno darilce- pozornost, ker sta postala starejši bratec in sestrica.user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
18.11.2010 11:12:47   
mag3
Ojla.

Da se malo oglasim, čeprav se mi ne da več nič.
Jaz bi kr šla, ... na potovanje, ...  user posted image

Doma vse pripravljeno, ... tudi obe torbi za v porodnišnico, Za mano že dva CTG-ja. Seveda se nič ne dogaja, pa čeprav smo pred samim ciljem. (37t3d). Miklavž bo vsak hip tu. user posted image user posted image user posted image

Za vsak mehurček tam spodaj letim na wc gledat če kaj odteka. Sem spet v fazi, kot prvih 12 tednov, ko sem bla skoz na wc-ju, seveda takrat iz drugega razloga. user posted image user posted image user posted image

Sem pa staknila neko vnetje in mi je  napisal G Canesten.

UZ nisem imela že od 22-ga tedna, ko sem imela morfologijo. user posted image user posted image user posted image   Je rekel G, ko sem ga vprašala pri polnih 36-ih tednih, da pri 40-em bova pogledala. Mislim, juuuhuuuuuu. user posted image

Kako ste kaj ostale? Vidim, da imaste takšne in drugačne dilema. Zgleda da nas vse bolj neka prijetna panika počasi grabi. user posted image

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
18.11.2010 11:21:48   
Arwenko
joj, jaz imam pa skoz neka vnetja kao, pa največja fora je, da sploh ne vem za njih, ampak kr naprej mi predpisuje nek canesten, pa dalacin za bakterije, pa vmes celo eno rundo Hiconcil-a, zdaj spet dalacin. Ej, ne vem več, ampak urin pokaže bakterije neke vedno, pa ne vem od kod. 

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
18.11.2010 11:32:08   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Mjavmjav

star
mi imamo MC Cabriofix in smo ga sprobali; dejansko na zadnjem sedežu malce čudno stoji, pa tudi stegovanje nazaj mi ne diši najbolj, tako da ga bova vozila spredaj, tam je pa ok... samo na servisu nama morajo izklopiti airbage; sicer imava oba samo troja vrata, tako da bi bilo res štorasto, ampak po mojem mnenju je isofix (oz. easyfix) samo komfort, ni nekaj nujnega; je že res, da je malce več dela s pripenjanjem varnostnih pasov, ampak da bi ga pa moral nujno imeti pa nikakor.. to je samo en potrošniški nateg, ker vedo da bi za otročke kupili vse
sicer se pa da isofix fiksirati tudi brez nastavkov, z varnostnimi pasovi (čeprav to potem zveni še večji nateg ane)
poleg tega pa mislim da tale podstavek potem ni primeren za naslednji sedež in moraš spet kupovati novega...
mah, me kar jezi, ko vidim kako nas nategujejo... bi tudi nama bilo lažje, če bi zdaj kupila še nov avto z več vrati, nastavki in isofixom, ampak ne bova glih zanalašč user posted image bomo videli, če bo to zarečeni kruh user posted image user posted image
so pa mojemu na servisu tudi že rekli, da temu avtu ne morejo izklopiti airbaga, da pa imajo svoje lupinice, ki jih senzor v avtu zazna in se airbag ne bo vklopil... keh keh keh, se mi je kar zaletelo... seveda tista lupinica stane 3x več kot naša MC, ki jo že imamo... ne moreš verjeti včasih

Moram se še enkrat oglasit glede lupinice...
Men je prodajalka v Baby centru (sicer tudi moja soseda tko da me nikol ni probala nategnit al pa kaj) rekla, da je isofix ubistvu bolj varen zato, ker veliko staršev ne pogleda navodil in lupinico narobe priveže. Al pa jo za kratke relacije sploh ne privežejo, al pa še sto drugih stvari. Na isoix pa res samo postaviš lupino in je čist takoj. Midva mava ubistvu podstavk ki je pripet z pasom... Še vedno jst pravim, ni nujno, je pa kamot. Vsak si nardi tko da je njemu lažje... Odvisno je tud kaj ti je pomembno. Ene boste kupile sterilizator (ki se men zdi nepotreben) in boste rekle da težko brez njega, jst bom pa kupla tole in bom rekla da pa težko brez isofixa. Ker mamo tud življenske stile čist druge in kar je eni važno, drugi ni... Upam da ste me razumele kaj sem hotla povedat.
Boste pa tiste ki mate prvega otroka verjetno študirale da mate pol stvari preveč in pol premalo. Jst pa za ziher vem da mam glih provuser posted image  ker mam že dva otroka za sabo in sem kar je blo preveč že oddala naprej, kar pa premalo pa dokupilauser posted image
Ababanana, kakšno lupinico pa maš to? Midva vem da sva jo mogla vsakič odvezat (ko sva jo pripenjala z pasom) ker je šel pas tud preko lupinice, tam nad trebušnim predelom. Sicer ne čez tamalo, ampak mal nad njo a kako naj povem. Sej pol ko se je moj mal zverziru jo je znal tud brez odvezovanjem pasov ven vzet, ampak je blo pa štorast, glih en mesec starega otroka ne bi tko ven jemala...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?