Nina Nana 75
|
Alma82 - vidim, da ste že imeli generalko Zelo simpatična zgodbica, si jo morate zapomniti, da jo boste potem bebici pripovedovali! (no, tvoj dragi je doživel malo stresa, pa si bo že opomogel ) Hiconcil - tudi jaz sem ga jemala v drugem tromesečju zaradi vnetja sečil. Takrat sem prebrala vse možno na to temo antibiotikov in tale Hiconcil je baje ok in ni nevaren za plod, hkrati pa je tudi še kar ''švoh'' in velikokrat sploh ne prime , tako da te kasneje dajo na kaj drugega (obstaja še cela zbirka dovoljenih antibiotikov). Za bradavice - enako kot Mag3 - lanolin (ker ni treba spirati), pa Multimum Comresses, za katere je ena tukaj gor (ne vem že katera) tako fino reklamo naredila, da sem jih takoj letela kupit Zaljubljena23 - ja, glede papirjev za očeta - obrazec S-1/2 + priloga S1 (je res kar ista kot pri mamici). Izpolni očetov delodajalec. Res sta samo dva papirja, razen če se dogovarjata o kombinirani izrabi dopusta za nego in varstvo otroka. Ponavadi te papirje vloži oče šele po rojstvu otroka na istem CSD kot mamica, ampak najkasneje do datuma nastopa očetovskega dopusta (tako da bodo imeli naši dragiji v dneh po rojstvu tudi kar nekaj administrativnega letanja naokrog). Torba za v porodnišnico, oprema za dojenčka in ostale potrebščine - hmm, kot je napisala Birdy: tudi pri nas se še ne opazi prav dobro, da pričakujemo novega člana. Posteljica iz Lip Poljčane naj bi prišla ta teden (hmm, nič ne zgleda, glede na to, da je danes petek , cunjice še čakajo na dopolnitev, da lahko potem vse naenkrat operem, torba za v porodnišnico...do tam pa sploh še nisem prišla . Danes je prvi dan dopusta, potem pa akcija naslednji teden, da vas dohitim s pripravami. Upam, da ne prehiti mojih načrtov. Čestitke vsem za uspešno srečanje - mi je bilo res žal, da se vam nisem mogla pridružit . Upam, da ste popapcale tudi kakšno fino tortico (tiste, ki niste na dieti). saška26 - tudi jaz pogrešam čase spanja na trebuhu. Sicer si domišljam, da še vedno nekako spim na trebuhu (deloma na trebuhu + ena noga pokrčena, tako da rata spodaj lep prostorček za trebuh ), ampak TO PREPROSTO NI TO! Še malo....
|