*Star*
|
Punce moje dobro jutro Jaz tko slabo spim ponoči, potem pa zjutraj podaljšam... Tko da sem komaj dobro pokonci Jaz sem imela tudi prejšnji teden UZ pa je naša pikica težka 2148 gramov, kolk je dolga ne vem, ni nič povedala, na splošno je bila zelo malo zgovorna moja G, le rekla je, da je vse ok. Ko me je pregledovala vaginalno, je še pogledala, če sem kaj odprta, pa je rekla da ja, pa nekaj zamomljala," dva prsta" Pojma nimam kaj je s tem mislila, ne vem pa zakaj je nisem nič vprašala. Sem si misla, če bi blo kaj narobe, bi že rekla... In spet o tem otrdevanju, itak sem ji omenila, da se nadaljuje, odgovor pa je bil, da se to zdaj komaj dobro začenja... Tako, da vse, ki vas to matra, očitno tako zdaj mora biti. Buscopan pa je rekla da lahko pijem le do 36. tedna, glede magnezija pa ne vem. Najbolje vprašat v lekarni. Tudi jaz sem si kupila čaj iz malinovih listov in pa laneno seme, ki ga dodam jogurtu, juhi... Včeraj sem oprala oblekice pa začela likat, tko da me zdaj čaka še kar nekaj dela, posteljica je pa tudi že postavljena Torbo za v P si bom pripravila čez kakšen teden. Kar malo odlašam, ker se mi zdi, če bo vse pripravljeno, bom kar naslutila porod in bomo že šibali proti P Sem pa pikici rekla, da naj ostane notri vsaj do decembra, ker je december tkooooo lep mesec Betricija, tebi se najlepše zahvaljujem za zapiske, ki so res super Zlata si!
|