BabyKitty
|
Elow... no jaz sem končno doma... Zakaj končno? Ker sem včeraj imela izredno težek dan, ker mi je bolnišnica postelja tako zagrenila življenje, da si ne morete predstavljat... tako trda je bila, da me je bolel isto cel telo... predstavljajte si, da spite brez svoje blazine za pod boke ipd., na trdi trdi postelji, na pomendranem povštru, lahko se v samo dveh položajih (levi oz. še boljše desni bok), kljub vsemu pa imate še skoliozo in rahle bolečine v trebuhu... in tako morate biti CEL dan... 3 dni... Spala nisem v porodnišnici praktično nič... po cca. 2 uri na noč, ker je vedno nekaj... tako, da ko sem prišla iz porodnišnice sem se ulegla v svojo posteljo in v minuti zaspala za cca. 4 ure Skratka ginekologinjo sem naprosila, če grem lahko domov, celo noč sem razmišljala kaj ji bom rekla, da me bo spustila in je bila ful OK in je rekla, da seveda razume, da mi ni udobno, da so zdej tako ali tako naredili kar so lahko, včeraj popadkov ni bilo več, je zgleda obliž pomagal, tako da je rekla, samo naj grem čez kakšen teden na kontrolo k svojemu zdravniku... da bo z malim vse supr... Vglavnem je moj mali velikanček, ampak ne zaradi kg, ampak zaradi obsega glavice jupiiiii (mami bo bolel k hudič k bo rojevala) , tko da sm šla danes še na posvet za epiduralno, mi je naredila UZ hrbtenice in si vse prištimala za poseg, če bo treba... Sestre, zdravniki ipd. so bili super, spoznala sem že skoraj vse babice s porodne, ker sem šla v porodno tolikokrat na CTG in moram rečt, da so večinoma super... samo ena grozna izjema je bla... in če pa njo nabašem, se pa kr obrnem in grem na jesenice Lahko vam pa povem, kaj vse manjka v večini torb za v porodnišnico manjkajo intimni robčki! Obvezno jih imejte sabo vsaj ene 2 pakiranja, ker če boste pred porodom kaj notri ostale vam bodo krvavo prav pršli... Potem zelo prav pride fen za lase, sama sem se z mastnimi lasmi počutila tako ogabno sama sebi, da sem si umila lase in jih sušila na zraku... samo je trajalo... Zelo fajn je met kremo za roke, ker se v bolnici čudežno sušijo... in pa nujno imejte kakšne prigrizke, ker vmes ni hrane tudi po 6 ur... in mene je že pošteno lakota dajala... No če se še česa spomnim sporočim Hvala vsem, ki ste držale pesti zame in mislile name
|