|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
25.9.2010 12:44:39   
enkratna
Uh, sej res!!! Peglzn imam že 15 min prižgan!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
25.9.2010 13:03:04   
pajkica2
Pozdravljene punce. user posted image Najprej čestitke vsem za + in uspešne prve preglede.

Jaz bi se vam tudi pridružila pri čveku. Uradni rok je sicer zaenkrat še 26.4., ampak po mojih izračunih glede na ovulacijo in tudi glede na UZ bo 3.5.. Zato sem se najprej pofočkala na majčicah, čeprav sem hkrati tudi aprilčica. Prvi pregled je že za mano, vse ok in lepo se je videl tudi srček. Je pa to moja druga nosečnost, nimam še otrok ker se je prva končala s SS. Stara sem 29. Naslednji pregled imam 6.10., na nuhalno pa zaenkrat naročena 27.9. v Domžalah. Takrat bom noseča 13t in 1 dan. A se vam zdi to prepozno za nuhalno? Je bolje delati že prej?

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
25.9.2010 13:27:45   
iskrca
Enkratna prav imaš glede službe, če lahko delaš je fajn bit aktiven, 4 urni delavnik je pa sploh fajnuser posted image  Jst sem v prvi user posted image  skor tri mesece prej doma ostala in na začetku mi je blo super fajn, pol sem bila pa že sama sebi tečna. Čist preveč časa za razmišljat in težit mojemu user posted image sem imela...user posted image  Upam da mi tokrat uspe do konca bit v službi, če bo pa preveč bi pa tud jst rajši samo skrajšala delavnik, drugače se bom doma samo redilauser posted image

Uh pri nas tud peglezen gori, ampak je v rokah mojegauser posted image  user posted image Sem ga lepo naučila,aneuser posted image user posted image  No sej, da naute rekle kakšna sem, samo svoje uniforme si on pegla (ker te srajce pa sovražim u nulo)  pol pridem pa jst na vrstouser posted image

srečkica pri nas bo jotauser posted image user posted image  če ne bom prej vsega surovega zelja pojedlauser posted image
za zajtrk so bile pa kumarceuser posted image , mmm sam da je kislouser posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
25.9.2010 14:07:33   
enkratna
Dobrodošla pajkica2 user posted image Me veseli, da si se nam pridružila. Veš, uradnega žegna ni za ignorirati, če piše 26.4., potem pašeš k nam, pa pika user posted image user posted image

Najina pikica je bila spočeta izven ovulacijskega ciklusa - ali prej, ali kasneje, kajti vmes zagotovo nisva nič migala, uzaradi moji zobo-glavobolov in potem še kururške odstranitve osmice. Zato je bilo potem veliko presenečenje videti plusek, ker je bila moja prva misel "pa sej nisva skor' n'č???!" user posted image

Moj shatzi pa zamuja na kosilo, danes sem vrgla skupaj kar nekaj, kar je bilo doma (ni blo za v trgovino it v tem vremenu): puranove zrezke v smetanovi omaki, kot priloga pa pečena polenta s koščki dimljenega sira in paradižnikova solata. Pojma nimam, kakšn okus bo tole imelo, ko se bo zmešalo v ustih user posted image
Pa stanovanje mi diši po tistem "izabela" grozdju - da mi ni zgnil, sem ga dala kuhati kot kompot, z nekaj jabolk. Pa namesto sladkorja agavin sirup. Zdaj pa čakam, da se shladi, da vidim če bo tudi za piti tako dober, kot diši.

Potem pa v shopping. Nujno potrebujem nove modrce user posted image Tile vsi moji 90c so s kostjo - in me tiščijo ravno na eni točki ("na žlički"), da mi je od tega vedno slabo in bruham mimo plana. Sicer si jih, ko sem doma, dolge puščam - ampak v službi si jih pa nekako ne morem, kaj pravite? user posted image user posted image

(odgovor članu pajkica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
25.9.2010 14:31:32   
pajkica2
enkratna, hvala za dobrodošlico. user posted image
Meni se tole kosilo super sliši, sploh polenta... mmm... midva nimava pa nič doma za skuhat, sva imela čistilno akcijo dopoldne zdaj pa se odločava ali ven nekaj pojest ali v trgovino +kuhat. nekako mi bolj diši prva možnost.
Jaz mam tudi 90c ali 95c pa me vsi tiščijo sedaj razen triumfovih minimizerjev. Teh sploh ne čutim tudi če sedim sključena, tako da ti priporočam da investiraš v kaj takšnega.

iskrca, res si ga lepo naučila. user posted image Srajce so res tečne, jaz jih občasno kar v čistilnico odnesem ker pri nas jih je vsaj 6 na teden.

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
25.9.2010 15:27:24   
pižmovka
Ka dolgocajtn dan!!! user posted image

(odgovor članu pajkica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
25.9.2010 17:16:54   
wessna
evo pa sem se še js spravla kuhat...dragemu se ne lubuser posted image čakajo me pa puranovi zrezki,ki se že pridno dušijo,pol jim pa še omakco nardim, zraven bo pa motovilec s krompirjem..njama..user posted image

dan je res beden,upam da vsaj neha deževat prot večeru, da rem malo do prešerca pa nazajuser posted image

peglanje...tega pri men ni..dragi pridno vse uredi..dobr je moške metuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
25.9.2010 20:13:08   
ajtak
Pa je res dolgocajten dan, hb gre počasi h koncu, nič mi niso všeč alarmne oranžne barve našega severnega dela države, mi smo rumeni, upam da tako tudi ostane.
Vsaj ponoči bi se rada naspala, še vedno prebolevam angino in sem bila danes cel dan sama z mulčkom = 0 počivanja user posted image
Možek je cel dan dežurn v službi in upam, da mu ne bo treba jit ponoči še v gd. Sploh ker mi je obljubu, da za večerjo pico prnese user posted image .

Grem gledat če je kaj pametnega na tv, nočko! 

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
25.9.2010 20:16:20   
ajtak
Še to:
"Kje user posted image  sem jaz stala ko so take talal k znajo likat??"
moj ma prav tako v službi srajce, pa si niti ene sam ne zlika, še robca ne zna zlikat user posted image
No drugače je zelo priden (zna posesat, pomit, pridno zlaga posodo v stroj in ven, obeša perilo...), kadar je seveda doma...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
26.9.2010 8:51:00   
enkratna
pajkica2, hvala za nasvet! Zdaj imam krasna dva nova modrčka (čeprav še vedno s kostjo, ker brez niso imeli - ampak me tudi pri testu sedenja ni ovirala). Sem si doma na listek napisala, za kateri model moram reči, pridem v trgovino Galeb (hala D, pod Emporiumom v BTC), pristopi prijazna prodajalka češ kako lahko pomaga, jaz vzamem listek ven in začnem brati "Ali imate mogoče Triumph...?" pa vskoči prodajalka, ko ji je pogled med mojim branjem padel na moja prsa "...minimizer? Seveda, imamo - in pokaže na kup škatel." user posted image
Zraven mi je dala še kup uporabnih nasvetov: naj ne kupim zdaj preveč modrcov, da sta dva dovolj, in da če mi prsi še ne bodo v košarico rastle, ampak predvsem obseg, naj skušam nekaj časa s podaljški kombinirati... sem bila res prijetno presenečena, da še obstajajo takšne prodajalke. Še me bodo tam videle.

iskrica, sreckica, hvala za podporo - sem vesela, da še kdo razume mojo situacijo, zakaj želim nazaj v službo.

wessna, joj kako pogrešam staro Ljubljano! Sen rojenba Trnovčanka, in se čisto raznežim vsakič, ko pridem v LJ - sploh zdaj, ko so vsa nabrežja tako čudovito prenovljena, pa sprehajalna pot vzdolž Ljubljanice, od Prešerna do Brega - noro! Ko bosta še Kongresni in Pogačarjev trg urejena, bo LJ najlepše mesto nasploh!

ajtak, ste v redu preživeli noč? Upam, da si zdravstveno bolje in da vam padavine niso kakšno štalco naredile (in da tudi ne bodo!). user posted image Komaj čakam sonce, upam, da bo vsaj oktober sončen, kopajoč se v čudovitih jesenskih barvah!

Tako sem srečna, da so se slabosti umirile. Še vedno pade kakšna bruhica zvečer, ampak napram prejšnjemu skoraj bivanju ob školjki, je tole zdaj blažev žegn. user posted image

(odgovor članu pajkica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
26.9.2010 10:07:32   
ajtak
Čist ste me zrajcale a tem modrcem... Nosim iste cifre kot Pajkica2 in zaenkrat edini normalen modrc, ki ima še kaj funkcije me počasi zapušča Beri, pod kostjo mi vse ven leze...

Enkratna tud jaz te full podpiram s 4urnim delovnikom. Zarad vseh razlogov, ki si jih naštela, pa še finančno je super! Plačan maš prevoz nekaj malce in je konec meseca precej lepši znesek... pa posledično bo porodniška tud user posted image . Najbolj je pa res ok to, da nimaš nobenih skrbi zaradi kakšnih komisij ipd.

Aja, js sm tud rojena Ljubljančanka- Bežigrajčanka in tud pogrešam LJ user posted image

Noč preživeta v objemu možeka!!! (kar pomeni, da ni nikamor šel, ker ni blo panike) user posted image

Zdajle gresta moja moška k atiju v službo in bom končno mal saaaama user posted image , včeraj je bil mulček cel dan z mano in sem full hin (pač zarad angine, drugače ga obožujem, da ne bo pomote). Pa tko v miru bom loh kosilo nardila in perilo obesla pa mal s kavčem zmenkovala user posted image

LEPO NEDEL(j)O!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
26.9.2010 10:07:38   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Še to:
"Kje user posted image  sem jaz stala ko so take talal k znajo likat??"
moj ma prav tako v službi srajce, pa si niti ene sam ne zlika, še robca ne zna zlikat user posted image
No drugače je zelo priden (zna posesat, pomit, pridno zlaga posodo v stroj in ven, obeša perilo...), kadar je seveda doma...

ej, moj se tud loti vsega, sam likanje pusti...no, ko smo dobili dojenčka, je parkrat plenice speglal:))

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
26.9.2010 10:14:16   
sesil
drugače pa je meni v tem dežju dolgčas...sem s tamalo gledala piko nogavičkouser posted image . za kosilo bo janček in špinača, pol pa zgleda spet zležavanje z mojim na kavču.

ej, a tudi ve nimate nobene želje po user posted image ? meni se sploh ne dauser posted image .

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
26.9.2010 10:22:20   
wessna
jaz sem pa priseljena v ljubljano user posted image , drugače z gornje radgone.. od vseh prejšnjih fantov, ki so svoje cunje pustli kjer so se slekli (kjer osel leži tam dlako pustiuser posted image user posted image user posted image user posted image ), sem prav srečna da me je najdu tale fant,ki za mano pospravljauser posted image ...upam da še naprej.. najlepše pa je da se nama bo malček rodil za prvo leto obletnice user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
26.9.2010 10:41:17   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: sesil
ej, a tudi ve nimate nobene želje po user posted image ? meni se sploh ne dauser posted image .

Nobene. Ne vem če sva 3× od + user posted image  mam kar slabo vest...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
26.9.2010 11:47:58   
Tincy90
Ojla!

Kako ste kej u tem turobnem vremenu?user posted image

Da vam poročam od učeri kaj je blo...cela štala... ma kr neki res no, nvem ka mojim starcem ni jasno...ma so se spremenili in je blo vse OK! je rekla mami, da hoče da se vse to pozabi in gremo lepo naprej in da če kaj mamo rešujemo to med seboj ne pa da se kaj od drugih sliši. ma sm tko happy res, končno ne, je biu že čas, mami je hotla met tamalo skoz na rokah sm se ji tamala ni lih pustila (1.ne pozna je, kr jo je učer prvič vidla, 2.pa ni bla naspana in je bla mal sitna), jo je meu u naročju tud dedi in ga je sam gledala, pol je pršla pa še moja stara mama, haha pol je pa tamala čist resno sm njo gledala. blo je uredu in od zdj naprej hodmo na obisk k mojim, pa tud oni bodo pršli k men. dobr ste držale pesti, hvalaaaa!! mi je dala pol mami še domač kruh za domov, sm ga zdle jedla in je njama, pa štrudl je še spekla od sira(moj najljubši) in je tud za prste obliznit, njam njam. k smo pa tm je pa še čevape spekla d ja ne bomo lačni ane. sm še odločla, da k zdj naslednič prideta onedva k men na obisk jima povem za drugo nosečnost, me prov zanima kako bosta sprejela.

Dans si je pa moj zaželu pico in sm testo že nardila, sm še vshajat mi mora.user posted image

Eno uprašanje, a 3D slikce delajo povsod na NS al ne? Kr če ne, bom pol jutr poklicala v Grosuplje d vprašam, če delajo oni tm take slikce al ne.

Js bom pa dans sama s tamalo, kr srček dela zdj do 12 pa pol od 3 spet naprej do 9 zvečer.user posted image se bom mogla kr sama crklat.user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
26.9.2010 11:50:39   
Nitkica11
O cvekice sem kar nekaj casa porabla da sem vas prebrala kesr ze par dni ni bolo gor. Res gre hitro cas tako da sem si danes vzela cas za porspravlanje pa se nekaj dobrega se morem spomnt za juzno user posted image

Ja men user posted image tud ne pase pa pri prvi user posted image je blo isto upam da bo cez cas bolje ker mam tudi slabo vest.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
26.9.2010 11:55:28   
wessna
tincy90 če boš klicala v grosuplje za NS, a lahko javiš tle gor..jaz sem tud tam naročena,sam mi niso nič konkretnega povedali.

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
26.9.2010 11:58:52   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: wessna

tincy90 če boš klicala v grosuplje za NS, a lahko javiš tle gor..jaz sem tud tam naročena,sam mi niso nič konkretnega povedali.

Jep, ni problema.user posted image

Kdaj si pa naročena?

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
26.9.2010 12:04:32   
wessna
8.10.
komaj čakam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
26.9.2010 12:14:29   
Tincy90
Hudu, js pa 7.10.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
26.9.2010 12:27:28   
wessna
heheuser posted image user posted image js sem se lih v petek naročila pa je blo samo takrat prostouser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
26.9.2010 12:32:47   
Tincy90
Ob keri uri so te pa naročil? Mene je naročila 19:15, pa sm se kr začudla d tko pozno.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
26.9.2010 12:34:25   
ajtak
Hej, Tincy, full sem vesela zate in tvojo pupo pa seveda pikico!! Bo full lepša nosečnost če ne boš mela kr naprej slabih občutkov, starši so le starši in čeprav hočeš da se nebi sekirala te notr žre če ni kul odnos...

Pr nas danes za kosilo: Juhica (kr iz vrečke), puranji zrezki v čebulni omaki, restan krompir in zelena solatka,  aja pa puding za sladicouser posted image
Navadno nimamo "nedeljskih" kosil, danes nas pa mal razvajam. Se precej bolje počutim user posted image

wessna, si me čist zmedla user posted image user posted image , gledam kaj je to ena nova k si slikco zamenjala... Me ma da bi ti noge lizala user posted image user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
26.9.2010 12:48:52   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Hej, Tincy, full sem vesela zate in tvojo pupo pa seveda pikico!! Bo full lepša nosečnost če ne boš mela kr naprej slabih občutkov, starši so le starši in čeprav hočeš da se nebi sekirala te notr žre če ni kul odnos...

Hvala.user posted image

wessna, si me čist zmedla user posted image user posted image   Me ma da bi ti noge lizala user posted image user posted image user posted image

Izjava vikenda.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.