enkratna
|
pajkica2, hvala za nasvet! Zdaj imam krasna dva nova modrčka (čeprav še vedno s kostjo, ker brez niso imeli - ampak me tudi pri testu sedenja ni ovirala). Sem si doma na listek napisala, za kateri model moram reči, pridem v trgovino Galeb (hala D, pod Emporiumom v BTC), pristopi prijazna prodajalka češ kako lahko pomaga, jaz vzamem listek ven in začnem brati "Ali imate mogoče Triumph...?" pa vskoči prodajalka, ko ji je pogled med mojim branjem padel na moja prsa "...minimizer? Seveda, imamo - in pokaže na kup škatel." Zraven mi je dala še kup uporabnih nasvetov: naj ne kupim zdaj preveč modrcov, da sta dva dovolj, in da če mi prsi še ne bodo v košarico rastle, ampak predvsem obseg, naj skušam nekaj časa s podaljški kombinirati... sem bila res prijetno presenečena, da še obstajajo takšne prodajalke. Še me bodo tam videle. iskrica, sreckica, hvala za podporo - sem vesela, da še kdo razume mojo situacijo, zakaj želim nazaj v službo. wessna, joj kako pogrešam staro Ljubljano! Sen rojenba Trnovčanka, in se čisto raznežim vsakič, ko pridem v LJ - sploh zdaj, ko so vsa nabrežja tako čudovito prenovljena, pa sprehajalna pot vzdolž Ljubljanice, od Prešerna do Brega - noro! Ko bosta še Kongresni in Pogačarjev trg urejena, bo LJ najlepše mesto nasploh! ajtak, ste v redu preživeli noč? Upam, da si zdravstveno bolje in da vam padavine niso kakšno štalco naredile (in da tudi ne bodo!). Komaj čakam sonce, upam, da bo vsaj oktober sončen, kopajoč se v čudovitih jesenskih barvah! Tako sem srečna, da so se slabosti umirile. Še vedno pade kakšna bruhica zvečer, ampak napram prejšnjemu skoraj bivanju ob školjki, je tole zdaj blažev žegn.
|