|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
24.9.2010 10:53:45   
sreckica
dobro jutro!

prav kar sem se uspela odlepit od školjke, danes se obnaša zelo posesivno, kar va najinem razmerju ni ravno navada user posted image upam, da bo tekom dneva boljše, sam grem ravno v službo, potem pa še na zadnji izpit v LJ. ne ravno najboljši dan torej... user posted image tolažim se, da bo čez 8 ur že vsega konec. user posted image

lep dan vsem!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
24.9.2010 11:02:45   
ajtak
Joj, komisije znajo bit kar fak. Sm že slišala za punce ki so zarad tega brez službe ostale, tako da se ni za hecat.
Mene je vedno ko sem v bolniški zarad ta malega full strah, ker ga ni boga (zzzs, csd) ki bi mi znal povedat če sem lahko ob 16h ko je mož že doma in on prevzame skrb za bolnega otroka videna v trgovini... Eni pravjo da ja, sam 100% ni pa nihče user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
24.9.2010 11:41:41   
Tincy90
Hej hoj bejbe!

Evo me.user posted image učeri smo mel pregled s tamalo in smo lepo pridno rastli in se redili, tko da mamo zdj že 72cm in 8900g pri 9.mescih.user posted image

Ma vam moram povedat, da smo danes klical starši oz učer oči, danes pa mami. Mi je ušeč kr je prva poklicala in nas povabila k seb, da se pomenmo in pozabmo na to kar je blo. Jutr gremo na obisk popoudne in upam, da se bo to rešilo že enkrat, da bomo lahko bol u izi živel naprej, pa itak, da bo tamala lahk mela še eno babico in pa dedka. Tko da jutr popoudne morte velik name mislt pa držat pesti.user posted image user posted image

Evo to je to, zdj sm se napokala pleskavic in pireja mnjaamaaaaaaaaaaaaaaa.user posted image user posted image sm še počm lahko.user posted image pa neki se me hoče prehlad lotit, sm upam d se mu ne bom pustila.user posted image

Bejvočki pozdrav.user posted image user posted image

Aja, pa bravo za vse preglede, user posted image in user posted image , js bom tud itak na vsakem pregledu uprašala, če je češplja al tič.user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
24.9.2010 11:47:34   
KlaraMay
Punce, jst bi se rada pobarvala lase. Odgovor na vprašanje "Ali si lahko v nosečnosti pobarvam lase" že vem. NE! Oziroma ni priporočljivo. Ampak kaj pa KANA ali kakšen preliv za lase iz naravnih sestavim?

PROSIM za nasvet ali pozna katera kakšen produkt za barvanje las, ki ne bo škodil moji pikici???

Naokoli hodim siva siva siva, pa jih imam samo 27, ampak imam res že sive lase. user posted image Najraje imam rajf iz H&M, ki mi naredi tisti look, kot da bi imela kitke na vrhu glave in te moje "kitke" so sive, sive, sive user posted image Skoraj vsakič, ko greva z mojim v BTC si kupim enega, saj jih hitro zlomim (pač kvaliteta = ceni) user posted image
user posted image

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
24.9.2010 11:57:09   
ovčka11
Jaz sem se že v prejšnji nosečnosti barvala, pa ni bilo težav.... in tudi zdaj se bom, ker sem (verjetno) še bolj siva kot KlaraMay. Najmanj enkrat na dva meseca se moram spravit k firzerju na barvanje narastka. Da ne bom izgledala kot stara mama ampak mlada mamica user posted image . Meni kar frizerka nameša skup barvo.... tiste v trgovini pa verjetno niso nič manj kvalitetne. Brez skrbi. Sem pa pa z istim vprašanjem tudi jaz ukvarjala ene 8 let nazaj, sam takrat še ni bilo tako kritično....

Sreckica - srečno na izpitu! Bomo držai pesti

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
24.9.2010 11:59:32   
Tincy90
KlaraMay  js se barvam na blond že kako leto in pol in tud med prvo nosečnostjo sm se barvala pa ni blo s pikolino čist nč narobe. In tud dans se bom pobarvala kr sm se učer postrigla in mam skor same črne lase, tko da danes pade peroksid na glavo.user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
24.9.2010 12:03:50   
ovčka11
Ajtak - kar se tiče bolniške za nego otroka - seveda te popoldan lahko vidjo naokoli, saj nisi ti bolna. Bolniški se reče bolniška za nego otroka, plačilo s strani delodajalca je samo 80% plače, delodajalec pa dobi refundirane (povrnjene) prispevke in davke s strani ZZZS. Je bila hči kar precej bolna in sem komaj čakala, da je lahko bil kdo z njo popoldan, da sem lahko šla malo ven na zrak. Brez skrbi...

Tincy - bomo držali pesti... dobro zrihtaj. Predvsem pa se postavi zase... eni starši znajo nabijat slabo vest...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
24.9.2010 12:19:13   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

Ajtak - kar se tiče bolniške za nego otroka - seveda te popoldan lahko vidjo naokoli, saj nisi ti bolna. Bolniški se reče bolniška za nego otroka, plačilo s strani delodajalca je samo 80% plače, delodajalec pa dobi refundirane (povrnjene) prispevke in davke s strani ZZZS. Je bila hči kar precej bolna in sem komaj čakala, da je lahko bil kdo z njo popoldan, da sem lahko šla malo ven na zrak. Brez skrbi...

Sej men je to tud nekako logično, sam sem hotla, da mi povejo za ziher, pa da bi kje kak člen prebrala, ki bi ga lahko tečnežem pod nos pomolila... Jaz imam namreč kar smotano glede tega, mali če je bolan ima vnetje ušes in zdravnica vedno reče, da če ni vročine, da gre lahko ven. Jaz pa živim vistem bloku kot starši od moje vodje in soseda od naše babice (moje tašče) je moja direktorica user posted image . Tako, da se včasih res ne upam s sinom ven, da mi nebi kdo kaj rekel. Potem ko je pa mož doma pa skočim na brzino v trgovino ali lekarno itd. pa domov. Na kavico al pa v kino si ne upam.

Barvanje- sedaj so barve že nekaj povsem drugega kot so bile pred 10imi leti, ti se kr pobarvaj! Jaz samo čakam, da ozdravim in grem tudi po novo barvo!

Tincy90- držim pesti!!! Pa že vejo, da bodo spet stari starši? 

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
24.9.2010 12:23:02   
Tincy90
Ajtak ne, ne vejo še, če bo vse ok jutr, bova povedala po NS. Ne mislm zdj takoj navalit, če se jutr razumno razidemo takoj že povedat pa tko. Bomo šli kr korak za korakom.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
24.9.2010 12:28:27   
sesil
KlaraMay, ti se kr pobarvaj, brez skrbi...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
24.9.2010 12:36:02   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: wessna
dajte mi povedat, a se kateri tud riga skoraj da skozuser posted image prav nadležno...

Ja, meni se riga, cež cel dan, včasih večkrat zapored. user posted image . Pač kupčke podiram za dva. user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
24.9.2010 12:39:48   
ovčka11
Ajtak,  ti kar pojdi na zrak, malega pa bi jaz pustila doma - v to pa bi se ti lahko kdo vtaknil. Edino če se izgovoriš, da sta lih od zdravnika.... Uh, pri nas smo tudi celo znanost že naredili iz vnetih ušes... tolaži se s tem, da je vsako leto malo boljše user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
24.9.2010 12:41:54   
wessna
no evo..zvedla sem da mojih 5 litrov tekočine na dan ni dovolj in da morm pit več user posted image , najbolje da si kar šlauf napeljem..

NS- mam 8.10...in grrrrrrruser posted image G če mi tokrat ne da ene slike...a mi lahko katera user posted image , ki je že opravila ns pove kako to poteka in kaj gledamo??? vem da bebico..sam bi rada predno grem do G mela kake podatke..včasih kar kimam z glavo, k pričakuje da vse vem user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
24.9.2010 12:42:50   
bušek33
klaramay jaz sem se ravno včeraj spet pobarvala, ker sem tudi fejst siva. tudi v prvi user posted image sem se skoz barvala, barve so danes res izboljšane napram časom naših mam.
pižmovka in ostale :dm je res zakon, jaz sem ravno danes dobila novo knjižico bonov za starost 19-24 mesecev. ves čas pridno pošiljajo neke ugodnosti. tako da priporočam. v prvo pa res malo dlje traja. jaz sem bom spet tisto prijavnico za nosečke izpolnila

< Sporočilo je popravil bušek33 -- 24.9.2010 12:44:31 >

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
24.9.2010 12:43:47   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: spela**
p.s
jaz sem tista anonimnauser posted image
spela**

Živjo. KATERA iz seznama pa si? Imamo 3 anonimne na različnih datumih PDP user posted image

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
24.9.2010 12:49:46   
florecita
Pozdravček!

Evo mene spet iz čiščenja (razkuževanja glivic v nožnici) user posted image

sem pa vesela, ker smo poslušali user posted image  user posted image user posted image    Res da ga je 10 minut iskala s tisto napravico, ampak ga je ujela,..pa je spet pobegnil,..tako zelo je že telovadil user posted image user posted image user posted image  da je kr bežal...
enkrat na enem koncu trebuha,... potem pa čisto stranuser posted image user posted image

ufff sem hapy danes, sem si mogla it takoj nekaj kupit user posted image user posted image user posted image
no, pa mojemu user posted image  doma, tudi.. user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
24.9.2010 12:50:11   
Maya80
Pozdravljene so user posted image . Morem vas pohvalit, da ste ful pridne klepetuljice jaz ko pridem do računalnika vas komaj uspem prebrat. Da se pohvalim naš user posted image  še vedno bije čeprav imam še vedno izcedek. Ko sem bila pri G. mi je dal tablete in napotnico za v bolnico in gor napisal grozeči splav-če bi se stanje poslabšalo in imam tudi strogo mirovanje.
Jaz samo upam, da se stanje umiri.

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
24.9.2010 12:52:48   
ovčka11
wessna - kolk tekočine spiješ na dan??? 5 litrov??? Pa jaz bi se utopila v taki količini vode... Že prej nisem popila ne vem kolko tekočine na dan - zdaj se sicer silim, ampak nekje več kot liter in pol na dan mi nekako ne znese....user posted image  Koliko pa so rekli, da bi jo morala?

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
24.9.2010 12:52:55   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

Ajtak,  ti kar pojdi na zrak, malega pa bi jaz pustila doma - v to pa bi se ti lahko kdo vtaknil. Edino če se izgovoriš, da sta lih od zdravnika.... Uh, pri nas smo tudi celo znanost že naredili iz vnetih ušes... tolaži se s tem, da je vsako leto malo boljše user posted image

No sej hvalabogu sem zdej sam jaz bolana on trenutno ni! (trkam).

wessna- na ns pogledajo debelino vratne gube in nosno kost in s tem preverjajo možnosti za dawnov sindrom.
Drugače pa slikco 100% dobiš, loh pa vzameš sabo cd in ob doplačilu 15€ ti cel pregled posnamejo na cd- samo dat ga moraš user posted image  Moj mož je pridno cel pregled držal cd v roki, zdravnica ni nič rekla, midva nisva vedla kako to gre in potem nama pove, da sva prepozna in da je treba na začetku povedat user posted image user posted image
Predvsem je pa to (meni vsaj) en najlepših pregledov, ker je user posted image  ravno prav velik in ravno prav majhen (haha kak se hecno sliši), da se vse že vidi in da gre cel na ekran.

A 5 litrov tekočine, da je premal?? Jaz se že za 3, ornk namatram user posted image  Poleti že gre, sedaj pa enostavno nisem žejna...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
24.9.2010 12:54:04   
florecita

no evo..zvedla sem da mojih 5 litrov tekočine na dan ni dovolj in da morm pit več user posted image , najbolje da si kar šlauf napeljem..

NS- mam 8.10...in grrrrrrruser posted image G če mi tokrat ne da ene slike...a mi lahko katera user posted image , ki je že opravila ns pove kako to poteka in kaj gledamo??? vem da bebico..sam bi rada predno grem do G mela kake podatke..včasih kar kimam z glavo, k pričakuje da vse vem user posted image user posted image

ZAKAJ pa 5 litrov??
nisem zasledila, zakaj moraš toliko pit...

NS: jaz tokrat nisem šla, prvič pa ja.
K Pušenjaku v LJ. Navaden pregled čez trebuh..UZ... počasi premika sondo in zraven razlaga kaj vidi.. nekaj dejansko pove tebi, v ''našem'' jeziku ( tukaj so rokice, nogice,..ipd) ostalo pa sestri za vpis v materinsko knjižico.
Ne spomnem se več kaj vse nama je govoril..
Pogleda organe, okončine,.. spol-če želiš,.. izmeri NS,..verjetno pove rezultat ( naju sploh ni zanimal..oz.še danes ne vem, kolikšen je biluser posted image user posted image user posted image ) sva tam samo firbcalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
24.9.2010 13:06:18   
lo25
No drage moje, včeraj sem bila na nuhalni v Ljubljanski porodnišnici. Moram povedati da sem bila prvič v Dravljah in je bilo precej boljše. Včeraj je bilo bolj na hitro, se vidi da je brezplačno. user posted image  Vseeno mi je rekla da je videti vse ok, izvide pa dobim v roku desetih dni po pošti, ker so mi vzeli tudi kri za dvojni hormonski test. Lepo bodite, moram it kuhat. Pa pa!

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
24.9.2010 13:11:54   
KlaraMay
user posted image

****PDP****
nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, spol, pregled, št. user posted image v trebuhu (srčkov)
(PP=prvi pregled, NP=naslednji pregled, NS=nuhalna),

01.04.2011
user posted image    anonimna 1, 2 user posted image , 15.9. NS, user posted image    
user posted image    sesil, 2 user posted image , 07.10. user posted image
user posted image    DeLucia, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 15.9 NS user posted image
user posted image    Tira, 28 let, Kranj, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image    majčica1508,34 let, okolica Celja, 2 user posted image , 1 user posted image , 27.09. NS, user posted image
user posted image    maja89, 21 let, Maribor, 1 user posted image ,
16.9. NS,
user posted image    KlaraMay, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image , 20.09. NS, 12.10.NP, user posted imageuser posted image
02.04.2011
03.04.2011
user posted image    cuty, 25 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 22.09 NS, 27.9. NP, user posted image user posted image
04.04.2011
05.04.2011
user posted image    Korina*, 31 let, Maribor, 2 user posted image , 1 user posted image , 20.10 NP, user posted image user posted image
06.04.2011
user posted image    detece, 27 let, okolica MB, 2 user posted image
user posted image    Kimmi , 2 user posted image , 1 user posted image , 28.9. NS,
07.04.2011
user posted image    pussycat, 28 let, Dolenjska (Šmarje Sap), 1 user posted image , 24.09 NS, user posted image
08.04.2011
user posted image    lepdan79, 2 user posted image , user posted image
user posted image    pufika, 12.10. NP, 04.10 NS, user posted image  
09.04.2011
user posted image    florecita, 29 let, Bela krajina, 3 user posted image , 1 user posted image , 27.10. NP, user posted image
user posted image    Srečka13, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image , 4.10. NS, 25.10. NP, user posted image
user posted image    Tajda29 , user posted image

10.04.2011
user posted image    Erin, 29 let, Radovljica, 2 user posted image , 28.09 NS, 11.10 NP, user posted image
user posted image    Miči, ? let, 1 user posted image ,
user posted image    Rižkoo, 28 let, Celje, 2 user posted image , 16.09. NP, 28.09 NS, user posted image
11.04.2011
12.04.2011
13.04.2011
user posted image    MeGi20, 23 let, Novo mesto, 2 user posted image
user posted image   lo25, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 23.09 NS in DHT, user posted image
14.04.2011
user posted image    urshka, 25 let, okolica CE, 1 user posted image , 02.11 NP, 04.10 NS user posted image
user posted image   miafilip26, 26 let, Maribor, 1 user posted image , 04.10 NS user posted image
15.04.2011
user posted image    Jacki, 28 let, okolica LJ, 1 user posted image , 29.09 NS user posted image
user posted image    picikl, 24 let, štajerska
user posted image    bušek33, 33 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
16.04.2011
user posted image    Ovčka11, 36 let, okolica LJ, 3 user posted image , 1 user posted image , 28.09 NP , user posted image

user posted image    Maya80, 30 let, Rogaška Slatina, 2 user posted image , 1 user posted image , 14.10 NP, user posted image
user posted image    Tincy90, 19 let, Mirna pri Trebnjem, 2 user posted image , 1 user posted image , 04.11 NP, 07.10 NS, user posted image
user posted image   pižmovka, 24 let, Bela krajina, 1 user posted image , 30.09. NS, 27.10 NP user posted image
user posted image   VevercaV, 31 let, okolica Ljubljane, 1 user posted image , 05.10. NS user posted image
17.04.2011
user posted image   Womanpolice, 29 let, okolica LJ (blizu Zasavja), 1 user posted image , 12.10 NP, 07.10. NS , user posted image
user posted image    Anonimna, 30 let, iz Posavja, 3 user posted image , 1 user posted image , 01.09. PP
user posted image    onebejba, 22 let, Kranj, 1 user posted image , 27.9 NP user posted image
user posted image    pixika, 27, Vrhnika, 1 user posted image ,  01.10 NPuser posted image
18.04.2011
19.04.2011
user posted image    Čakajoča, 29 let, Maribor, 3 user posted image , 1 user posted image , 02.09 PP
user posted image    tinika1987, 22 let, Nizozemska, 1 user posted image , 23.09 NP user posted image
20.04.2011
user posted image    Kalejdoskop, 38 let, 3 user posted image , 2 user posted image , NP 29.09.
21.04.2011
user posted image    Anonimna, 23 let, Maribor, 2 user posted image , 1 user posted image , PP četrti teden septembra
user posted image    wessna, 23.09. PP, 08.10 NS user posted image
22.04.2011
user posted image   Lara28, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 17.09. NP, 8.10 NS user posted image
23.04.2011
user posted image    sreckica , 26 let, stičišče Posavja in Zasavja, 1 user posted image , 05.10. NP, 18.10. NS,  user posted image
user posted image    iskrca , 29 let, Kranj, 2user posted image , 1 user posted image , 12.10 NS, 13.10 NP, user posted image user posted image
user posted image    spela** user posted image
24.04.2011
25.04.2011
user posted image    ajtak, 27 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , 18.10 NS, 10.11. NP, user posted image
26.04.2011
user posted image    daja28, 30 let, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image    cuddy, 27 let, 1 user posted image , 12.10 NS, 21.10. NP
27.04.2011
28.04.2011
user posted image    Dajica, okolica Domžal, 2 user posted image , 1 user posted image , 18.10. NS
29.04.2011
user posted image    nežken, 2 user posted image  
30.04.2011
user posted image    Nitkica11, 2 user posted image , 27.09. PP 
user posted image    enkratna, 37 let, 4 user posted image , 0 user posted image , 12.10 NP, 18.10 NS user posted image
xx.04.2011
user posted image    Julija2011, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image   
user posted image    Anonimna, 07.09. NP
user posted image    darhaha84 , Dolenjska (Šmarje Sap), 27.09. NPuser posted image
user posted image    Chiara82, 2 user posted image , 1 user posted image 11.10. NPuser posted image

SEZNAM APRILČIČ 2011 ŠTEJE ŽE : 54 user posted image   

z nami so bile tudi :user posted image    lipi user posted image   , user posted image    Vrtnica83 user posted image    , user posted image   Lananai user posted image , user posted image LeJo user posted image , user posted image julieb user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
TRETJE TRIMESEČJE:
www.noseca.com
user posted image    

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image    PREGLEDI           
    user posted image    NUHALNA SVETLINA  
    user posted image    VELIKOST PLODA PO TEDNIH

user posted image    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE          
    user posted image    OTROČARIJE.NET  
    user posted image    ŠOLA ZA STARŠE          
    user posted image    NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image    VSE O NOSEČNOSTI           
    user posted image    MAMA.SI  
    user posted image    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
    user posted image    BABY BOOK  

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image    Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image    nosečnost in delo (1)
    user posted image    nosečnost in delo (2)
    user posted image    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1
    user posted image    Urejanje očetovskega dopusta
  • vloga S-1/2
  • Apriloga S-1
    user posted image    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image    Priznanje očetovstva
    user posted image    Kako do otroškega dodatka?
    user posted image    Paket za novorojenčka
    user posted image    Zavitki A,B,C za novorojenčka
    user posted image    Recinko - oprema za dojenčka

user posted image
    user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 24.9.2010 13:20:50 >

(odgovor članu KlaraMay)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1447
    24.9.2010 13:12:40   
    KlaraMay
    user posted image
    user posted image
    user posted image

SEPTEMBER

27.09.2010
    user posted image  onebejba
    user posted image  Nitkica11 - (Prvi pregled)
    28.09.2010
    user posted image Ovčka11

OKTOBER
    01.10.2010
    user posted image  pixika
    07.10.2010
    user posted image sesil
    11.10.2010
    user posted image  Erin
    user posted image  Chiara82
    12.10.2010
    user posted image  KlaraMay
    user posted image  Womanpolice
    user posted image  pufika
    user posted image  enkratna
    13.10.2010
    user posted image  iskrca
    14.10.2010
    user posted image  Maya80
    18.10.2010
    user posted image  *špela
    27.10.2010
    user posted image  florecita
    user posted image  pižmovka

NOVEMBER
    02.11.2010
    user posted image  urshka
    04.11.2010
    user posted image  Tincy90
    10.11.2010
    user posted image  ajtak

user posted image
    user posted image

SEPTEMBER

23.09.2010
    user posted image  lo25
    user posted image  tinika1987
    24.09.2010
    user posted image  pussycat
    27.09.2010
    user posted image  majčica1508
    28.09.2010
    user posted image  Rižkoo
    user posted image  Erin
    29.09.2010
    user posted image  jacki
    30.09.2010

OKTOBER
    04.10.2010
    user posted image  miafilip26
    05.10.2010
    user posted image  VevercaV
    07.10.2010
    08.10.2010
    user posted image Lara28
    user posted image wessna
    12.10.2010
    14.10.2010
    18.10.2010
    user posted image  sreckica 

user posted image
    user posted image
    user posted image
    user posted image
    user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 1448
    24.9.2010 13:14:54   
    KlaraMay

Zakaj pa 5L ni dovolj??? user posted image A ni to že mal velik?

Na NS ti bodo dali slike in filmčke na CD, če boš rekla pred pregledom in še plačat ga morš cca 15€, no odvisno kam greš. Midva sva imela CD seboj, ampak ti ona dajo na svojega. Vsekakor je boljš za ziher sabo enga vzet, če ga slučajno ne bi imeli.
    Pred samim pregledom te pa vpraša za starost, kg, višino, ali je prvič noseča ter kdo je tvoj ginekolog (za ime in priimek). Podatke vpiše v računalnik. Potem ti reče, da si hlače spustiš malo nižje, (se nič ne slečeš), namaže z gelom in pregled se začne. Na NS smo pri mojem pregledu pogledali tole: ali ima obe rokici, nogici, ledvičke, mehur, bitje srca, premer glavice, možgančke, ali je vidna nosna kost, seveda celotna dolžina otročka, spol (če želiš), ... Še na 3D je preklopila, sem dobila slikce in film tudi v 3D. Glavno pa je, da zmerijo NS (nuhalno svetlino) in izračunajo možnost oziroma razmerje za kakšne morebitne prirojene napake. Na koncu ti da robčke za obrisat, skočiš dol z mize, ti razloži rezultate pregleda in greš ven, čakat na CD.

OK tko je blo pri nama in medtem, ko sva čakala na CD, je bilo videti, da je to rutina tudi za druge pare.

(odgovor članu wessna)
    Neposredna povezava do sporočila: 1449
    24.9.2010 14:09:21   
    ajtak
    user posted image
    user posted image
    user posted image

SEPTEMBER

27.09.2010
    user posted image  onebejba
    user posted image  Nitkica11 - (Prvi pregled)
    28.09.2010
    user posted image Ovčka11

OKTOBER
    01.10.2010
    user posted image  pixika
    07.10.2010
    user posted image sesil
    11.10.2010
    user posted image  Erin
    user posted image  Chiara82
    12.10.2010
    user posted image  KlaraMay
    13.10.2010
    14.10.2010
    user posted image  Maya80
    18.10.2010
    27.10.2010
    user posted image  florecita

NOVEMBER
    02.11.2010
    04.11.2010
    10.11.2010
    user posted image  ajtak

user posted image
    user posted image

SEPTEMBER

23.09.2010
    user posted image  lo25
    user posted image  tinika1987
    24.09.2010
    user posted image  pussycat
    27.09.2010
    user posted image  majčica1508
    28.09.2010
    user posted image  Rižkoo
    user posted image  Erin
    29.09.2010
    user posted image  jacki
    30.09.2010

OKTOBER
    04.10.2010
    user posted image  miafilip26
    05.10.2010
    user posted image  VevercaV
    07.10.2010
    08.10.2010
    user posted image Lara28
    user posted image wessna
    12.10.2010
    14.10.2010
    18.10.2010
    user posted image  sreckica 
    user posted image  
    ajtak
    user posted image
    user posted image
    user posted image
    user posted image
    user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 1450
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.