|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
26.9.2010 13:22:29   
wessna
tincy90 14.45 so me naročil..men bi pa bol pasalo zvečer :) ker lahk prevoz dobim, drugače pa kar štopam user posted image

ajtak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem se nasmejala izjavi, še cel dan se bomuser posted image

naj se vidi  da se mi lizike luštajo..pa sem jih zmeri pozabim kupituser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
26.9.2010 14:07:33   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Nosečnice ne smejo uporabljati žajblja, saj lahko povzroči splav; seveda ne smejo zaužiti niti pripravkov iz žaljbljevega izvlečka in eteričnega olja.

Vir:

http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=2426

O šit! user posted image  Upam, da nisem pretiravala, spila sem en čaj, bonboni so bili pa ubistvu zeliščni in piše da so not sledovi žajbla... Fak no, zdej me je pa strah.

Naj te ne bo strah, če je zaenkrat vse ok, mislim da ni panike.. vas skoz berem ampak nimam časa komentirat, se mi je pa zdelo prav da te obvestim o tem.user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
26.9.2010 14:08:35   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Draga WP

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bi se še jaz podpisala pod to, če smem =)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
26.9.2010 14:10:24   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

drugač pa js še zmer "spuščam", včer so ble hlačke v momentu mokre user posted image user posted image nč mi ni všeč to. any idea kaj to je?

Uhajanje urina?user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
26.9.2010 14:12:41   
enkratna
sesil, baje bomo v 2. tromesečju nadoknadile user posted image user posted image
Nama je tudi tempo fuuul padel - ker sem bila v glavnem vsa skozlana, utrujena, skratka za nikamor user posted image .
Zadnje ačse se na ta račun (pre)pogosto hecava.

Zadnjič je zgledalo takole:
Jaz: "user posted image , greva user posted image ?"
user posted image samo vstane (velike oči, prisežem da se mu je kar slina pocedila), jaz pa...
"Haaaahaha, pa sem te!"
user posted image izraz na obrazu: neprecenljivo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Seveda je potem sledilo opravičevanje v smehu, da sem se samo hecala, pa da si nisem mogla pomagati, pa da ne bom nikol' več... ampak takrat si res nisem mogla pomagati, rožički so pokukali ven user posted image

Tincy90, en sam velik hura in user posted image , da je mamo srečala pamet. Verjetno bo še kdaj imela kakšne "stare prebliske", ampak naj vaju to ne spravi v prehudo nejevoljo. Družina je kri, vsi ostali so le tujci.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
26.9.2010 14:15:02   
enkratna

drugač pa js še zmer "spuščam", včer so ble hlačke v momentu mokre user posted image user posted image nč mi ni všeč to. any idea kaj to je?

sreckica, če je uhajanje urina, potem imava še eno stvar skupno. Tudi meni se je "dihtunga pokvarila" (in to enkrat spomladi). So mi rekli, da bo mojster Kegl pomagal, ampak nekako kar ni in ni pravega haska user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
26.9.2010 14:26:28   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

Zadnjič je zgledalo takole:
Jaz: "user posted image , greva user posted image ?"
user posted image samo vstane (velike oči, prisežem da se mu je kar slina pocedila), jaz pa...
"Haaaahaha, pa sem te!"
user posted image izraz na obrazu: neprecenljivo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Seveda je potem sledilo opravičevanje v smehu, da sem se samo hecala, pa da si nisem mogla pomagati, pa da ne bom nikol' več... ampak takrat si res nisem mogla pomagati, rožički so pokukali ven user posted image

user posted image moj je pa občutljiv na take hece, sem enkrat nekaj podobnega naredila pa je bil ves huduser posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
26.9.2010 14:27:38   
Erin

sreckica, če je uhajanje urina, potem imava še eno stvar skupno. Tudi meni se je "dihtunga pokvarila" (in to enkrat spomladi). So mi rekli, da bo mojster Kegl pomagal, ampak nekako kar ni in ni pravega haska user posted image

Jaz tud Keglove delam že 2 let pa še vedno vsake tolk dihtunga zaj***... od takrat naprej ne znam več živet brez dnevnih vložkov =(

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
26.9.2010 14:29:14   
Erin
Tincy - super!! Samo da ste se pobotali. Sem ful vesela zate, pa tvoje tročke seveda. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
26.9.2010 14:35:50   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11
e narazen šele nekje v 24. tednu, na enem od vmesnih UZ. Na nuhalni in morfologiji pa nič.

Eno vprašanje imam za tiste, ki ste že oz. še boste na bolniški dlje od 1 meseca (na stroške ZZZS). Boste 24/dan vsak dan za štirimi stenami ali si boste privoščile tudi kakšen izhod, krajši
sprehod, obisk... Jaz itak doma počivam, mirujem, ampak nastane težava, ko npr. tamala zboli in jo je treba k zdravniku peljat (moj ne more dobiti bolniške, ker je hči iz prejšnjega zakona), ko se bo njegova služba kaj zavlekla in jo bo treba iti iskat v šolo, pa tudi starše bišla rada kdaj obiskat, saj sami ne morejo do nas (so cca. 100 km stran in že v letih). Verjetno si bom po tolikih letih spet želela iti v šolo za starše (kako gre hitro čas naprej in hitro pozabiš tisto dihanje in podobne malenkosti). Pa seveda bo treba enkrat tudi za dojenčka pripravljat stvari in iti v kakšen nakup. Itak ne morem ne vem koliko naokoli hodit, ampak kakšna vožnja z avtom (kot sopotnik) do staršev mi ne bo škodovala.

A je med vami kakšna kadilka oz. bivša kadilka? Kako se spopadate s tem?

V 1.nos sem imela strogo ležanje od 2-5 meseca in bog ne daj da bi me našla komisija oz da me nebi našla. Menda ti lahko skenslajo bolniško in greš nazaj delat... Šele od 5 meseca naprej sem prosila da mi na prošnjo za podaljšanje pripišejo - z možnostjo krajših sprehodov- takoda sem vsaj nekaj imela za obrambo če bi me iskali... so jih pa kar nekaj iskali, se spomnim takrat...

Kadilka - sem ampak sem od dneva + začela št manjšat - menda je lahko šok za telo če v trenutku nehaš- tako da sem nekaj tednov nazaj prišla na nulo... tudi v prvi nosečnosti sem tako nehala in zdržala celo nsooečnost in dojenje - 9m, potem pa šment, spet začeal...

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
26.9.2010 15:01:23   
sesil
Jaz sem pa še eno novo odkrila. iz zizik mi še teče, no samo če stisnem....uuuffff. v prvi nosečnosti sem se čudila drugim kako je to možno in evo sedaj sem jaz na tem. pa še vedno me ko user posted image bolijo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
26.9.2010 15:01:24   
majčica1508
komaj sem vas prebrala,to vreme je ubijalsko
sam spala bi......zadnje 4 dni sem bila pa tok utrujena,da se mi nič ni
dalo,še moj je tamalo rihtal,pa pospravljal tudi,se ne pritožuje......
sex....1krat na teden....pa še to more imet srečo,da ne zaspim user posted image

sta bila pa zjutraj pridna sta šla z tamalo po gobe in kostanj

sesil.....ja pa še na isti dan imava PDP......a si na bolniški?

jaz imam pa jutri NS in komaj čakam.......
bo šla katera na 3/4D tam od 24-28 tedna...jaz grem,ker sem pri tamali tudi bila

sem včeraj iskala v mojih omarah,če imam kaj za oblečt.....ja nič,sem kar razočarana
in sem šla v nabavo,ker sem bila še bolj razočarana,ker v CE nisem našla nič,nič,nič

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
26.9.2010 15:03:44   
majčica1508
mene tudi bolijo,ko 100 user posted image  .......
kadilka sem bila na obroke,par mesecev pred N in med N,ne....potem pa
smo spet malo začeli,pa nehali....kar brezveze...no zdaj ne kadim sigurno že 8 mesecev
pa tudi prej je bilo to malo cca 5 cigaret na dan

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
26.9.2010 15:03:56   
sesil
majčica 1508 ja sem, zakaj misliš da ždim za računalnikom, ker drugega dela nimam.

Neposredna povezava do sporočila: 1514
26.9.2010 15:06:05   
majčica1508
jaz sem zato na računalniku,ker moja spi,očka pa gleda rokomet
jaz pa z veliko šaljico bele kave,končno malo sodelujem.....
boš do konca N na B....

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
26.9.2010 15:34:20   
iskrca
user posted image  majčica jst pa edino v CE vedno najdem kaj pametnega za oblečt (no za neuser posted image  obdobje, za zdaj pa res vprašanje, kje se kaj najde). Očitno moramo zamenjat mesto pa se najdeuser posted image Moraš ti prit pa na gorenjsko poskusituser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1516
26.9.2010 16:43:12   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

boš do konca N na B....

kavo...kakouser posted image mislim, men je G rekel da kave pa med nosečnostjo sploh neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1517
26.9.2010 17:33:22   
majčica1508
IZVIRNO SPOROČILO: wessna

IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

boš do konca N na B....

kavo...kakouser posted image mislim, men je G rekel da kave pa med nosečnostjo sploh neuser posted image

jaz spijem 2 kavi vsak dan...kaj maš pa za eno čudno G....jaz jem vse nič ne kompliciram
tudi domačo salamo sem jedla,par  rezin,da sem probala,če je res mnjami,kot zgledauser posted image
tunino pašteto tudi,ne vsak dan,ampak 1 na mesec sigurno......
sem mnenja,da čim manj kompliciramo boljš je......pa kostanj sem tudi že jedla danes....
pismo sem en požerušček

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
26.9.2010 17:52:36   
Tincy90
Sam res wessna, tale tvoj G pa res komplicira, najprej da 5L vode ni dost (HALO??), zdj pa še to za kavo, kr neki. Da bi js mela tako bi jo tkoj zamenala. Kr je res, bol kompliciraš in se obremenjuješ, slabš je.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1519
26.9.2010 18:03:03   
sreckica
helou bejbe!

kristusove gate, en dan pa pol me ni tle, pa komi folgam vse prebrat! user posted image user posted image pridne, mam vsaj kej delat v tem fenomenalnem vremenu... user posted image

neki ste omenjale seks... kaj je to? user posted image men je tut grozn, ampak ne morm zaspat, ko se gre v.d. mož stuširat, sem že globoko v komi, ko pride nazaj! se zanašam na un podatek, da bo naslednje 3 mesce boljš....

Tincy90 mega vesela zate, boš vidla, zdej se jih pa še znebit ne boš mogla user posted image user posted image super, res je drugače, če maš odnose z najbližjimi poštimane!user posted image

Ljubljana...  obožujem jo! 5 let študija, pa sem se zaljubila, čeprav sem totalno anti-mestno dekle, ampak Ljubljana in njena nabrežja, sploh v božičnem času... mmmmmmmm I love it! user posted image user posted image

a pol pravte, da je možn da mi pipa spušča...  hja čist možno... ker čutim pa čist nič ne, kdo bi vedu. se je pa zdej mal umirilo (trkam na les), upam, da se vse poštima. sicer pa še 1 teden in en dan do naslednjega pregleda, jupiiiiii user posted image user posted image

kostanj kostanj kostanj, kooooončno se ga da že neki nabrat! okus je sicer še zmer zanič, ampak za prve lušte potešit je najboljši user posted image ga grem kr neki kuhat dat, peku ga danes zgleda ne bo noben zuni, ker lahk rata golaž iz njega... user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
26.9.2010 18:10:34   
Tincy90
Hvala punce, je lepo k še od nekoga slišš kake lepe besede.user posted image user posted image

Ej, sreckica kaj to pomen v.d.mož? Upam d nism preveč firbčna.user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
26.9.2010 18:12:15   
enkratna
"v.d. mož" je tisti moški, ki svoje ženske še ni "naredil poštene" (user posted image ta fraza mi je vedno smešna), jo peljal na oltar, živi na koruzi z njo.... user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
26.9.2010 18:14:06   
Tincy90

"v.d. mož" je tisti moški, ki svoje ženske še ni "naredil poštene" (user posted image ta fraza mi je vedno smešna), jo peljal na oltar, živi na koruzi z njo.... user posted image

Pol mam tud js tega "v.d.moža".user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
26.9.2010 18:25:15   
sreckica
ja ja, živiva v grehu.... user posted image user posted image prvi komentar na najino nosečnost s strani vernih sorodnic je bil: a zdej se bota pa poročila? user posted image

tako. sem se glih zadela z banano, obilno namočeno v pristno italijansko nutello. božaaaaaaanskoooooooo! user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
26.9.2010 18:58:41   
wessna
tale G je kar on...grrrruser posted image ...me tkole brezveze straši..jao...

nix ta teden grem na kofe...user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.