enkratna
|
wessna, potem sva skoraj na istem - jaz sem svojega (sicer belčka ) spoznala 1.1.2011, 9.1. sva imela prvi zmenek (zame prvič v življenju ljubezen na prvi pogled, on pa pravi, da je bil vame še predno sva se srečala), in potem je vse zlaufalo... čisto spontano, zaljubljeno, srečno... Glede na to, kako sem (bila) pasja v spletnih čvekalnicah me čudi, da ni roke dvignil od mene že pri prvem stavku - ko je kliknil name, sem mu brez uvoda rekla "KWAB PA TI RD???" (predhodno sem bila nastrojena od raznoraznih sočnih ponudb in obupnih sogovornikov v smislu "oj, kako si, s kje si, si poročena"... bljak"!) Si predstavljam, kako se je boriti s predsodki - jih je pa res težko sprejemati, še posebej ko prihajajo od domačih in najdražjih. Slovenija ni tako zelo kulturno mešana, in ljudje res težko sprejemajo drugačno narodnost, kaj šele barvo. Počasi se to spreminja, ampak res (pre)počasi. A tako kot so predhodnice rekle - če kdo, potem so otroci najlepši, čudežni mediator, kjer še takšni predsodki padejo v vodo... sploh ko bo imelo bujno čupico sreckica, slab mesec nazaj sem na FB napisala "Danes sem uradno TEČNA. Ogovarjajte me samo v njunih življenjskih primerih. Hvala za razumevanje" - tko da te čist štekam. Ti kar... bodi tečna. Pa ne pozabi folku okoli sebe težit Lohk tut men, če nimaš koga lepšga pri roki sesil, 14. teden? A žeee??? O ti važička Šala, saj veš da sem vesela zate. Vse smno! Jaz sem pa že/šele v dobrem 9T. Sicer mi je od RR prišlo obvestilo za 10T, ampak to bo uradno šele ta petek... Trebuh je pa za 4 mesece. Da ne bo res na naslednjem UZ "oooo, lepooo, dva srčka" - sej bi me kap. Čeprav moram priznati, da si na tihem celo želim tak scenarij, ker si zelo želim 2 , leta pa so tudi že kar visoka...
|