|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
24.9.2010 14:59:52   
pižmovka
Hej!
Res ste prve klepetulje! Komi vse uspem prebrat! user posted image
DM prijavnica jssm mela drugačno... ni bla gor družnica ampak trebušček user posted image ... No dobila sm tako v našem DM-u.
Drva sm uspela zvozit tacajt ko je bil user posted image  na šiht. Sva se bala da bi jih tale napovdan  dež dobil. Jepa res da sm tuk napihnjena da res že ornk čutim rebuh pri prepogibanju.

Hvala za nasvet glede sirupa Ajtak mislim da...user posted image
Mogla si bom pisat alinejce med branjem kaj je katera napisala da bom s svojim krakotrajnim spominom vse odgovria....user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
24.9.2010 15:08:22   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka
Hej!
DM prijavnica jssm mela drugačno... ni bla gor družnica ampak trebušček user posted image ... No dobila sm tako v našem DM-u.

Sem se že ustrašla, da sm res napačno pol vzela. No gor piše "Dm babybonus prijavnica za nosečnice". Pa tale punca na sliki je noseča, ima kar izrazit nosečniški trebušček. user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
24.9.2010 15:10:19   
Tincy90
Teli boni od DM-a so res fajn, mam pr tamali že in zdj se bom spet prjavla d sm drugič nosečka, sm kaj k se ne morm spravt izpolnt tisto, k da je tok velik ne.user posted image user posted image lenobaaaaaa js...user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
24.9.2010 15:10:29   
KlaraMay
Uuu se morm kr pohvalt ... dons sm zakorakala v 14 teden. ... No danes je 13 teden in 0 dni user posted image bravo midve s pikico.
Aja pa odločila sem se, da se bom pobarvala z kano. user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
24.9.2010 16:13:09   
Tincy90
Bejvočice gledate kej Baywatch?user posted image js lihkar.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
24.9.2010 16:16:16   
KlaraMay
kater kanal?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
24.9.2010 16:24:50   
wessna
ovčka11, ajtek, florecita, klaramay popijem 5 litrov ja, včasih tudi več...ni potrebno toliko pit, samo sem skoz žejna..pol pa ko skoz tole mojo flaško polnim, vem koliko popijem..ko sem danes za NS klicala, je rekla da moram več pit, da urin ni vredu user posted image nič mi ni jasn..

iiiiiiiiii a kar user posted image al user posted image ti že določijo....aaaaww user posted image se že veselim...grem malo zadremat user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
24.9.2010 16:39:35   
pižmovka
Kanal A vsak dan ob 13.30 ponovitev in ob 16.10 naprej

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
24.9.2010 16:57:37   
ajtak
Bejvočice, čez 7mescev hočem točno tkole rodit, z dvema popadkoma in sveža kot da ni blo nič user posted image , sam ne v morju, da ne bo pomote user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
24.9.2010 16:58:41   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Bejvočice, čez 7mescev hočem točno tkole rodit, z dvema popadkoma in sveža kot da ni blo nič user posted image , sam ne v morju, da ne bo pomote user posted image user posted image

Js tud!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
24.9.2010 17:54:46   
sesil

to sem pa tud jaz ujela...nič zmatrana mamica, a?!
če primerjam mene po prvem porodu oz. cr, sem bila kot zombi še 14 dni.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
24.9.2010 20:18:43   
Erin

Kako vam zavidam ko se že o NS pogovarjate, jaz jo imam šele 18.10. in to je še takoooo daleč.
No jaz bom za spol vsekakor vprašala, nimam pa nekako upanja, da bi se že na nuhalni vidlo, vsaj prvič se ni.

Jaz sem še vedno popolnoma povožena, vratne mišice, grlo in glava me tako bolijo, da komaj glavo pokonc držim. Jest ne morem nič, včeraj sem pojedla 3 kisle mleke in za večerjo eno zelenjavno juhico k mi jo je možek skuhal, me čaka še danes za kosilo! Pa saj sploh nisem lačna.

Umivanje zob, pri meni je stvar ravno obratna, če mi je malo slabo me okus po mentolu "pozdravi", tako, da si zobe umivam tudi po večkrat na dan pa non-stop imam čigumi v ustih, no razen sedaj ko sem bolna, sedaj pa ližem žajbljeve bonbone.

Imena, tudi pri nas so imena že zbrana. Pravzaprav je to ožji izbor še iz prve user posted image . Se pravi ime za punčko ki ga nismo mogli ponucat (ker imamo pač fanta doma) in ime za fantka, ki je bil drugi v vrsti user posted image .

Vsem želim lep dan!

Grem v nov poizkus karameliziranja sladkorja, sm šla vmes lulat in vse skurla user posted image

Nosečnice ne smejo uporabljati žajblja, saj lahko povzroči splav; seveda ne smejo zaužiti niti pripravkov iz žaljbljevega izvlečka in eteričnega olja.

Vir:

http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=2426

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
25.9.2010 7:41:50   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Nosečnice ne smejo uporabljati žajblja, saj lahko povzroči splav; seveda ne smejo zaužiti niti pripravkov iz žaljbljevega izvlečka in eteričnega olja.

Vir:

http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=2426

O šit! user posted image  Upam, da nisem pretiravala, spila sem en čaj, bonboni so bili pa ubistvu zeliščni in piše da so not sledovi žajbla... Fak no, zdej me je pa strah.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
25.9.2010 8:41:52   
ajtak
Draga WP

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ajtak -- 25.9.2010 8:44:03 >

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
25.9.2010 8:51:27   
jacki

Draga WP

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se bi tud jest pod tole podpisala!!!!! Naj bo ta dan tisti nepozabni, najlepši user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
25.9.2010 8:58:27   
jacki
Kako kej user posted image na tale deževen (spetuser posted image ) dan?

Jest sem si tole soboto vzela prov na izi. Ravno od zajtrka, potem pa malo po trgovincah (morem mal konfekcijo zamenjat, ker me neki tiščiuser posted image user posted image user posted image )...grem kr v Supernovo pogledat, pa da vidim, če majo kej pametnega za nosečnice...no, to verjamem da imajo, samo vprašanje je , če mi bo kej provuser posted image ker ponavad je vse taaaako za velike narejeno, pol pa na otroškem oddelku kupujem...samo otroški oddelek nima nosečniških stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image Se pustim presenetituser posted image user posted image

Me pa dons (pa že včeri zvečer) neki špika spodej pr jajčnikih. A bi blo lahko to kej narobeuser posted image Upam, da je to samo utrujenost od cevga tedna...me mal skrbi, k ne popusti..

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
25.9.2010 9:06:17   
wessna
jacki tud mene je špikalo, pa je reku G da ni nič takega da bo minlo. je res minlo..zdaj pa vse okayuser posted image

tale dež me utruja še bolj...upam sam da nas ne zalije na viču.. again...user posted image

nimam pojma kaj naj kuham dans..kakšna idejauser posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
25.9.2010 9:16:52   
sreckica
KlaraMay user posted image user posted image user posted image zdej ste pa ze veliiiiiiiki!

WP, en čudovit dan, naj vama bo na "uradni" skupni poti še lepše kot do sedaj! user posted image user posted image user posted image user posted image

wessna js predlagam kisu zelje user posted image user posted image

drage moje, hvala tistim, ki ste držale pesti za moj izpit - je pomagalooooooo user posted image user posted image user posted image ful vesela user posted image user posted image

drugač pa js še zmer "spuščam", včer so ble hlačke v momentu mokre user posted image user posted image nč mi ni všeč to. any idea kaj to je?

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
25.9.2010 9:40:19   
Tincy90
Hojla user posted image !

No pa sm dočakala...prvo bruhanje!!user posted image user posted image user posted image mislm ne morm verjet no, hotla sm se skašlat in se sploh ne morm normalno skašlat kr me sil kr na bruhanje in evo dans je udarlo vn.user posted image ne bom zdj razlagala kako je blo, mi pa ni jasno od česa sm tako vn zbruhnla...
No ja, spet ta dž, mislm kr neki ne, prov mori pol, če je dž...bla bla bla...evo tko on name vpliva.user posted image
Hmm, js pa vem kaj bom dans kuhala, nardila bom en dobr krompirček pa skuhala hrenovke.user posted image se mi ne da nč druzga, again krivo vreme.user posted image
WP srečno in vse lepo na vajini skupni poti vama želim tud js! Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hja pa itak, mislm na vse vas k ste na ogroženem zarad dežja, upam d ne bo spet kaka štala kt je bla prejšn vikend.user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
25.9.2010 9:46:52   
wessna
ooooh za zelje bi mogla v trgovino it...ni mi... bom malo še počakala, da dragi pride..ga lepo pogledala..pa mi bo kako njegovo afriško specialiteto skuhal user posted image user posted image ...js bom pa se kar lenobi prepustila...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
25.9.2010 10:16:53   
enkratna
Pred nekaj dnevi je sreckica izdala tiralico za mano, zato se oglašam. Saj res ni običajno zame, da sem takole tiho, ane? user posted image
(BTW - čestitke za izpit! doma imam nekaj zate - če se kdaj srečava - ampak vidim, da ti je tole že zdaj malo pomagalo, hihi)

Punce, glede barvanja las: jaz sem se včeraj krasno pobarvala (zame takorekoč extreeme makeover), iz rjavih daljših las sem šla na medenega paža. Tkoooo sem si všeč! user posted image In še mnenje dr. Pušenjaka o barvanju las: NE škodi! http://med.over.net/forum5/read.php?19,6120765,6219374

Razlog za frizurno spremembo je moje malo osebno praznovanje:
1. včeraj sem spremenila svoj priimek nazaj na dekliškega (najprej sem mislila po ločitvi obdržati moževega, a nočem, da je otrok rojen s priimkom od bivšega moža),
2. odločila sem se, da grem v službo.

Vem, da imam od osebnega ginekologa potrdilo za stalež do konca nosečnosti... Ampak gledam takole: ko sem doma po cele dneve, sem bolj zamorjena, nimam nobene prave volje karkoli početi, možgani mi stagnirajo, vsa paranoična sem, če grem kdaj ven na kratki sprehod (pa še to le pozno zvečer) ali kupiti nosečniške hlače, da me bo kdo videl.
To, da bom v službi (sicer po 4 ure), bo vplivalo (že sama misel na to!) veliko bolje - in če se jaz bolje počutim, potem se bo tudi moja pikica, mar ne?? Na živce mni gre to, da se niti v kino ne upam, pogrešam kakšno kavico z ljudmi okoli sebe, pogrešam sprehode po dnevni svetlobi (sončku!). Sploh zdaj, ko so hude slabosti mimo. Pa včeraj sem bila pri revmatologu zaradi mojega APS, dobila izvide - ki pa so zelo obetavni! Sicer se bom morala še vedno do konca nosečnosti špikati z injekcijami Fragmina, a vseeno...  Če mi bodo rekli, da MORAM ležati, potem seveda bom. Ampak zdaj se počutim bolje, in bi rada vsaj poskusila. Pa še šefovo podporo imam: če se bom kdaj zelo slabo počutila, da lahko na hitro vzamem dan, dva dopusta brez težav.

Danes ima naša WomanPolice poroko, iiiiiiiiiiiiiiii. Sem čisto pozabila na to user posted image
Čeprav je vreme bolj tko-tko, bo to vseeno eden prekrasen dan! Čestitke!

Me je pa to spomnilo na nedavni pogovor z lubijevo mamo:
Ona: "Osebno vprašanje - kdaj se nameravata poročiti?"
Jaz: "Torej... nameravala sva se naslednje leto, ampak zdaj ko bo otroček, bo pač kasneje. Septembra 2011 je še prezgodaj, takrat bo detece komaj 5 mesecev staro. Prej pa tudi težko, pač selitev, stroški, pa nosečnost..."
(sledi njeno razlaganje, kako so eni v žlahti se prav tako z dojenčkom poročili, imeli za to varuško najeto...)
Ona: "Pa saj se lahko že v sedmem mesecu poročita, takrat je že varno."
(jaz, nesojena blondinka, pomislim da je mislila na julij 2011, dokler mi ni kliknilo da misli sedmi mesec nosečnosti!)
Jaz: "Saj bo, vse bo prišlo na vrsto" (in se ljubko nasmehnem - ponavadi pomaga, da se ustavi user posted image )
Faca tale moja bodoča tašča. Že ko sva bila dva meseca skupaj, ga je spraševala, če kaj na otrocih delava user posted image user posted image user posted image (meni je 2 meseca kasneje priznala, da ga še nikoli ni videla takega, zaljubljenega, in da naj nič ne čakava) user posted image

Hudo mi je, da smo izgubili julieb user posted image
Vsakič zaboli, vsakič imam mešane občutke - izguba upanja na prihodnost z otročkom je tako tragični dogodek v življenju ženske, para user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
25.9.2010 10:18:21   
lo25
Živjo!

Pri nas bo pa danes pica, samo ne vem kdaj, ker smo ravno pojedli zajtrk. user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
25.9.2010 10:37:53   
wessna
lo25 ooooo pica...mmmmmuser posted image si mi lušte nardila... pogrešam pečicouser posted image ...grrrrrr

(odgovor članu lo25)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
25.9.2010 11:57:10   
pižmovka
WP iskrene čestitke! Želim lep dan! Aja star pregovor pravi da bosta mladoporočenca bogata če na poročni dan dežuje! Vse za neki dobro! user posted image

Uh meni se danes čist nč ne da! Pa me čakata 2 ajmra zelenjave za v skrinjo zapakirat za župo!
Kaj bo za južno si bom pa še sprot zmisla kej! Mogoče kak vratovina kr na ponvi pečena pa krompir in AJVAR!!! MMMM.... Ja to bo to! user posted image

(odgovor članu lo25)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
25.9.2010 12:15:44   
sreckica
 enkratna welcome back user posted image   ja ja, tale sreckica je ena driska ti recem, paniko takoj zazene user posted image user posted image drugac pa seveda se bomo enkrt srecale, enostavno MORMO se zdej, ko vem da mas neki za mene user posted image user posted image user posted image hvala za čestike, karkol si nrdila, je pomagal user posted image  user posted image

drugace pa pametna odločitev, dokler bo šlo, je res boljš, da si v službi, ravno iz razlogov, ki si jih naštela. te popolnoma podpiram, ni ga čez mirno dušo in sproščenost!

glede barvanja las sem js tut neki časa oklevala, pol sem pa dva dni nazaj le šla in se pobarvala. sem js tut paževka - lešnikova user posted image

tako. grem zdaj nazaj snubit moj peglezn, se je že čist razgrel, ta čas ko tle pišem user posted image user posted image pol pa nad šnicle v zosu, mmmmmmmm kok bo lušn! user posted image

lep dan vsem!

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.