|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
23.9.2010 11:42:14   
pussycat
Korina...bravoooooo user posted image user posted image user posted image  A fantek bo, super, joj, je lepo slišat user posted image

cuty.... čestitke tudi tebi user posted image user posted image user posted image  joj, kako si zdržala, jst bom jutri definitivno vprašala za spol, srčno upam da bo melo bitjece nogce narazen, da se bo vidlo če kej binglja al je češpljica  user posted image user posted image

miafilip26.... uh...tud jst mam ful probleme z zaprtostjo.....pa mi nič ne pomaga, ne donat, ne sljive, ne stročnice, nič... verjetno bo treba malo potrpet user posted image

(odgovor članu cuty)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
23.9.2010 11:54:14   
urshka
slabe volje sem 100na uro...fax!

sem še študentka in niso mi odobrili pogojnega vpisa.ne morem več ponavljati, pavzirat ne želim, ker bom brez statusa (ugodnosti želim koristit!).moj ima sicer status in je vpisan jaz pa ne...tale stres me bo čist pokopau! ne vem več na koga naj se obrnem! :(( ma katera podobne izkušnje?user posted image

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
23.9.2010 13:56:51   
ajtak
user posted image ravno od zdravnika kjer sem bila od 7:30...
Kri smo pregledali in je bakterijsko tako da mi ab ne uidejo. Je pa tudi moja zdravnica rekla, da je boljše da začnem en dan kasneje, kot da bi 14dni zastojn jedla...

Punce, danes smo bili v CE zjutraj brez vode!! Katastrofa, mali je moral kakat, jaz sem se hotla stuširat, mož se ni mogu obrit... zobe smo si umili z ustekleničeno vodo... Celo sranje, zdej je hb nazaj!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu urshka)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
23.9.2010 14:08:13   
sesil
ojle čveke, sam da vas pozdravim

ajtak, poznam take vrste pri zdravniku. moja osebna zdravnica tudi dela 1 na uro. zato grem raje jaz tje enkrat proti koncu delavnega dne. za antibiotik pa user posted image , vendar če je angina ni druge kot jo pozdravit z ab.

pri nas sije sonček, tako da sam še po kuhnji pospravim in grem mal ven.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
23.9.2010 14:35:39   
Lara28
Pozdrav!
Joj, kak pridno čvekate..user posted image user posted image . Si moram prav čas vzet, da pridem skozi vse poste in mi potem ponavadi zmanjka čas za kaj napisat.
Jaz sem tudi še vedno med tistimi, ki vam je user posted image user posted image user posted image . In to cel dan. Pa se še kr tolažim, da bo bolje. Prejšnji teden sem inela pregled in mi je rok prestavil za 10 dni (22.4.), tako da bom še kaki teden dalje zgleda bruhala.... user posted image  Od tega me boli še grlo in mam ful nadraženo vse, tak da sem čisto aut. No s sončkom se mi je vsaj energija malo popravila, tako da ne bi več spala cel dan.
Aja še na NS sem se naročila in jo imam 8.10. Upam, da bo vse ok. Malo sem bolj panična v tej nosečnosti, prvič sem bila bolj na easy..
Zdaj grem še za pol urce malo na kavč. potem pa po mojga lumpa v vrtec! Popldan pa na sonček!
Lep dan vsem!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
23.9.2010 14:58:33   
Tajda29
Pozdravljene!
Tudi jaz sem pred nekaj meseci zagledala user posted image
PDP imam 9.4.2011, NS imam v začetku naslednjega tedna.
Sicer pa sem tudi sama aprilska user posted image

Sicer pa me spremljajo klasične nosečniške nevšečnosti, pa finooo se redim
Lp vsem in veliko sreče!

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
23.9.2010 15:10:34   
jacki
Hejla!
Naj se vam na hitro javim. Za mano je zelo "dogajalni" teden. Kot sem že pisala, je zeeelo čvekava sodelovka par dni nazaj zvedla, da sem noseča in celo 1 dan zdržala, da ni nobeni povedala, včeri pa val...je itak pričakovano vsem strobila, tko da so priznale, da sem bla najbolj "obrana" oseba včeri user posted image user posted image user posted image nimaš kej, babji kolektiv user posted image user posted image user posted image
Še kr se borim s slabostjo. Upam, da se počas neha user posted image user posted image user posted image

Bodite lepo in ujemite čimveč  sončnih žarkov...Boh ve, kdaj bojo spet naslednji!

(odgovor članu Tajda29)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
23.9.2010 15:13:13   
KlaraMay
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak za vse kar ste napisale. Vse nove (prosim za podatke za na seznam) in za tisto srečnico, ki je vidla lulčka user posted image ! Za tisto, ki pa bo korajžno čakala do konca, pa kapo dol!!!!! No pa imamo zaenkrat razmerje 1:1. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tajda29)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
23.9.2010 15:18:34   
pižmovka
Hej!
Uh tut js sm že obupala zarad zaprtosti! Nč ne pomaga, Donat, suhe slive, hruške, mleko, vselahk skup zmešam... Če bi pred nosečnostjo spila sam 1dl Donata, bi bla cel teden a wc-ju! user posted image
Glede slabosti, sm misla da je mim pa mi je včer zvečer ratal tuk slabo. Zadržvala ampak na konc je školjka zmagala in sm vrgla menda vn vs kar sm pojedla čez dan!
Komi čakam NS! Še en teden točno!
Dobrodošle nove user posted imageuser posted image

Zdej me pa čaka še fullll dela! Drva zvozit  drvarnico, na pošto, pospravit stanovanje, pranje, vrt, kuhanje pasulja.... Jao vn se ne vidim!

(odgovor članu Tajda29)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
23.9.2010 15:22:25   
pižmovka
Aja je katera slučajn že kaj dobila iz DM-ja???? s s našla zadnič prijavnico v DM-u za user posted image  2010 in baje dobiš paket izdelkov??? Sm poslala, bomo vidli če bo kaj!

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
23.9.2010 15:43:21   
wessna
hei nosečke...

ravno sem se vrnila s prvega pregleda..vse okay z mojo bebico user posted image

mam pa eno vprašanje glede nuhalne svetine, a katera ve kok pa kje je najbolj ugodna vaianta...lokacija mb do lj..v grosuplju je 60 euruser posted image

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
23.9.2010 16:36:53   
KlaraMay
wessna midva sva dala 75€, torej za pregled 60€ + 15€ za cd z slikami in filmčki. user posted image Ampak sva vsaj pomirjena odšla domov, z dobrimi rezultati in z namigom, da bova dobila punčko. user posted image Je res drago, ampak midva sva že pozabila, samo, da je vse OK.

Sem pa nekaj strani nazaj objavila seznam vseh, ki imajo licenco za NS po Sloveniji. Žal cene pregledov po posamezni ordinaciji ne pišejo, ampak jih verjetno na tej relaciji ni veliko, boš lahko zožala seznam na najcenejše.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
23.9.2010 17:23:06   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka

Drva zvozit  drvarnico,

Nej ti to možek nardi, brezveze tok prepogibanja pa težka šajtrga...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
23.9.2010 18:03:49   
wessna
urshka lahko se vpišeš v kak poklicni tečaj po sloveniji, malo se pozanimaj če majo kako prosto mesto, sama sem se vpisala v celje na ekonomski tečaj saj sem potrebovala status. prične pa se 1 oktobra.

nosečke kaj se pa sploh gleda pri NSuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
23.9.2010 19:05:05   
sreckica
pižmovka za zaprtost ti svetujem lactecon sirup, mega dobra zadeva, dovoljen za vse, od dojenčkov do nas z dojenčki user posted image preverjeno pomaga, sama sem že sicer nagnjena k zaprtjem, zdej je pa sploh celo sr... s tem (oz. ga ni user posted image user posted image )

se morm pohvalit - mam novo frizuro, po 2 mescih in pol sem si končno spet privoščla čas za frizerja, zdej sm pa spet lepa ko na svet večer user posted image user posted image user posted image  

grem zdej ljubimkat s pegleznom, šporhetom in češplovo marmelado. lp vsem!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
23.9.2010 21:12:00   
wessna
kdaj ponavad dajo G slikce user posted image ...k men nič ni dal dans user posted image

za NS bom pa ju3 poklicala pa se kar naročila, že tko mi študentski račun joče  - sem dans najemnnino plačala...zdaj pa še zadnje evrčke spraskat za NS..upam da bo kmalu user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
24.9.2010 8:11:44   
Korina*
Za na seznam :

Ns sem imela 22. 9 - imamo fantka.
Naslednji pregled : 20.10.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
24.9.2010 8:19:42   
iskrca
Dobro jutro souser posted image
Upam da ste dobro spale, polna luna je mimuser posted image  Pa eno user posted image  za vse kofetarice.

korina user posted image  za user posted image ...zdej pa samo še ime izbiratauser posted image

Midva sva že kar zmenjena za imena, smo zgodnji aneuser posted image  Smo se zadnjič sprehajal, pa so kar padla imena za punčko in za fantka, ki so nama obema všeč. Sploh ne morem verjet, da sva se že za prvega user posted image  takoj oba strinjala (moj predlog sevedauser posted image ), in tud zdej je šlo gladko(njegovega za user posted image in moj za user posted image )user posted image user posted image  
Pa tud glede spola me je moj user posted image  uspel prepričat, da je res bilo super čakat že prvič in bova tudi tokrat čakala. Bova pol spet oba firbčno gledala kaj imamouser posted image  Tako da bo spet kindersurpriseuser posted image  user posted image Ah, samo da bo dete zdravo, ostalo ni važno.
Še dva tedna, pa bom končno spet vidla mojo malo pikico. Mislim pa, da bom morala v službi že prej povedat, ker mam skoz napihnjen trebuh zarad te prebaveuser posted image  in samo čakam kdaj mi bo kdo kaj rekel. Oh blagor vsem, ki ste to že storile!

wessna men so jih v prvi dali vedno na UZ (to je trikratuser posted image ) Zdej jo pa prvič tud nisem dobilauser posted image

pižmovka za paket iz DM-a sem jst kar precej čakala, najmanj en mesec

lep dan, upam da bo še kaj sončka

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
24.9.2010 8:26:12   
Korina*
O kakšnem paketu iz DM to govorite???

Midva prvič tudi nisva želela vedet kaj imamo. Je bilo prijetno presenečenje, ko sem rodila punčko.

Tudi zdaj sva rekla, da ne želiva vedet, ampak zdravnici na NS nisem uspela povedat, da ne sme povedat. Tako j mi je rekla: joj, fantek je!!

Ja krasno no user posted image

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
24.9.2010 8:57:22   
iskrca
user posted image  vidiš, zato je moj vsakič ko sva vstopila v ambulanto takoj rekel, da midva pa nočeva vedet za spoluser posted image  da ne bo G slučajno pozabil

v DMu izpolniš, da želiš prejemati dm-ove ugodnosti, v obliki bonov za popuste dobiš knjižice, pa kak vzorček. pošiljajo pa na vsake pol leta

(odgovor članu Korina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
24.9.2010 9:38:41   
ovčka11
Dobro juto souser posted image !

Danes sem pa čisto skurjena in zaspana in neprespana.... al je polna luna kriva ali pa se že pripravljam na neprespane noči... Sem se zbudila ob 4:30 za nočno lulanje in nisem več mogla zaspat.

Čestitke vsem za user posted image  in user posted image  oz. user posted image . Jaz sem v prejšnji nosečnosti želela vedet, vsakič vprašala, pa je naša dama dala noge narazen šele nekje v 24. tednu, na enem od vmesnih UZ. Na nuhalni in morfologiji pa nič.

Eno vprašanje imam za tiste, ki ste že oz. še boste na bolniški dlje od 1 meseca (na stroške ZZZS). Boste 24/dan vsak dan za štirimi stenami ali si boste privoščile tudi kakšen izhod, krajši sprehod, obisk... Jaz itak doma počivam, mirujem, ampak nastane težava, ko npr. tamala zboli in jo je treba k zdravniku peljat (moj ne more dobiti bolniške, ker je hči iz prejšnjega zakona), ko se bo njegova služba kaj zavlekla in jo bo treba iti iskat v šolo, pa tudi starše bi šla rada kdaj obiskat, saj sami ne morejo do nas (so cca. 100 km stran in že v letih). Verjetno si bom po tolikih letih spet želela iti v šolo za starše (kako gre hitro čas naprej in hitro pozabiš tisto dihanje in podobne malenkosti). Pa seveda bo treba enkrat tudi za dojenčka pripravljat stvari in iti v kakšen nakup. Itak ne morem ne vem koliko naokoli hodit, ampak kakšna vožnja z avtom (kot sopotnik) do staršev mi ne bo škodovala.

A je med vami kakšna kadilka oz. bivša kadilka? Kako se spopadate s tem?

< Sporočilo je popravil ovčka11 -- 24.9.2010 9:56:53 >

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
24.9.2010 9:40:34   
KlaraMay
DM babybonus prijavnica za nosečnice izgleda takole:
user posted image

Tole je skeniran obrazec, prva stran in zadnja stran, ki jo pošlješ skupaj z kopijo svoje mat. knjižice na kateri so razvidni tvoji podatki.
V DMu pred vhodi ali pri blagajni imajo stojala z reklamami in tudi temi prijavnicami. Ene prijavnice so za nas nosečke, druge pa za tiste, ki so že starši. Jaz sem sprva vzela napačno, pa potem pravočasno opazila in zamenjala. user posted image Zložena je pa tako, da vidiš samo tole sliko z družinico na postelji.

Danes bom poslala in pol tud sporočila kdaj bom dobila DM bone. Piše pa da traja do 3 tedne.

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
24.9.2010 9:42:43   
ajtak
Kako vam zavidam ko se že o NS pogovarjate, jaz jo imam šele 18.10. in to je še takoooo daleč.
No jaz bom za spol vsekakor vprašala, nimam pa nekako upanja, da bi se že na nuhalni vidlo, vsaj prvič se ni.

Jaz sem še vedno popolnoma povožena, vratne mišice, grlo in glava me tako bolijo, da komaj glavo pokonc držim. Jest ne morem nič, včeraj sem pojedla 3 kisle mleke in za večerjo eno zelenjavno juhico k mi jo je možek skuhal, me čaka še danes za kosilo! Pa saj sploh nisem lačna.

Umivanje zob, pri meni je stvar ravno obratna, če mi je malo slabo me okus po mentolu "pozdravi", tako, da si zobe umivam tudi po večkrat na dan pa non-stop imam čigumi v ustih, no razen sedaj ko sem bolna, sedaj pa ližem žajbljeve bonbone.

Imena, tudi pri nas so imena že zbrana. Pravzaprav je to ožji izbor še iz prve user posted image . Se pravi ime za punčko ki ga nismo mogli ponucat (ker imamo pač fanta doma) in ime za fantka, ki je bil drugi v vrsti user posted image .

Vsem želim lep dan!

Grem v nov poizkus karameliziranja sladkorja, sm šla vmes lulat in vse skurla user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
24.9.2010 10:14:59   
iskrca
ajtak user posted image user posted image da se čim prej pozdraviš!

ovčka jst sm v prvi bila tri mesece prej že na bolniški, ampak mi je G rekel, da imam priporočeno gibanje in lahko tud mal okol hodim. Doma sem bila pa zato, ker mi je trebuh ful otrdeval in me bolel, če sem dolgo sedela in ker imam službo 8 ur za računalnikom, tako delo res ni bilo več možno. Ne vem kakšen razlog imaš, vprašaj G, če lahko hodiš na sprehode. Drugače pa ne vem za nobeno user posted image , ki so jo preverjali. Mogoče se to dogaja, ne vem...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
24.9.2010 10:36:49   
sesil
ovčka, glede bolniške prvi mesec te lahko preverja delodajalec, naprej pa komisija. jaz osebno ne poznam nobene, ki bi jo preverjali, me je pa zdravnica opozorila na to, da se lahko pojavijo na vratih in naj malo pazim, saj so nedavno nazaj eno njeno nosečko preverjali in je imala celo štalo.
no, jaz vsak dan peljem tamalo v vrtec in jo grem iskat, kaj naj pa drugega????!!! , drugače sem pa kr doma, ker mi ne paše lazit naokoli.
če te ni doma, ti dečko na vratih pusti obvestilo in potem moraš iti na sedež komisije, kjer pojasnjuješ zakaj te ni blo in ali si upravičeno bil odsoten.
vem pa za enega fanta ki je bil operiran za pruh (al kaj je že una kila) in je imel komisijo non stop na vratih, tudi večkrat na teden. ne vem zakaj so se v njega tako zapičli,... no, tip je bil vedno doma, ker je lih kar hodil oz. se vlekel.

če bom pa kaj rabla, bom jaz že skočila takrat ko imam pregled. itak pa razen vozička in lupince ne rabim nič, ker imam še vse od prve nosečnosti. no, edino če bo fantek, bo treba kaj na plavo kupit, ker v roza stvareh pa res ne more bit.user posted image
za spol bom pa vprašala, ker sem preveč firbecuser posted image

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.