iskrca
|
Hoj, hoj so Pa se vam po dolgem času spet mal oglašam. Me je zadnje čase tale rr ob živce spravljal, upam, da bo zdaj šlo. Pregled je za mano, je super, vse ok. Komaj čakam na morfologijo, ampak kakor mi zadnji mesec čas mineva bosta dva tedna prav hitro naokol Za koledarčkek, MZ 6.12. in posvet. 15.12. No sem se odločila, da je zdaj res zadnj čas, da napišem diplomo,ker bo pol ob dveh to še toliko bolj težko oz. skoraj nemogoče. (vsa čast, tistim mamam,ki jim to vendarle uspe! Jst na žalost nimam nobene babice, dedka blizu, da bi mi malo popazila...) Tako da imam čas le zvečer in res moram izkoristit še teh par mesecev, da potem po porodniški mogoče najdem tudi kako drugo službo, ker ta me psihično ubija . Zdaj sem za en teden dobila bolniško,da se malo spočijem, ker me je zadnje čase, večinoma v službi, skoz bolel trebuh Štiri dni sem že doma in niti en dan me ne boli trebuh tako,da ne vem, nekaj je verjetno zaradi sedečega dela, mi trebuh že zdaj ful otrdeva, nekaj pa zaradi živčnosti. Porabim ful energije, da se skoz kuliram in ne obremenjujem z živčnimi sodelavkami in sodelavci . Se skoz tolažim, da bo zdaj december itak hitr okol, pol pa še dopust koristim, pa bo kmalu marec wessna tale tvoj bivši je pa res pojava rižkoo ful ful lepa slikica Jst toook uživam, ko me mala iz dneva v dan bolj boža pa žgečka po trebuščku uh kok je že ura , moram it kosilo kuhat uživajte v sončku, no vsaj pri nas je zdaj končno pokukal