|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
20.11.2010 18:23:08   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: wessna

hojla so

sem se lepo namestila v kafiču in se odpravim brat poste na RR..si mislim..kok so napisale.. pol pa šok..celih 6 postov, me je skor pobral user posted image user posted image

eno vprašanje..a sem res tok čudna ker nočem da se folk kar neki dotika mojga bušija pa ga božauser posted image mi je kul če user posted image to počne..sam da mi pa drugi člani družine al pa prijatli..pa mi ni..ne vem no..kako je pa s tem pri vas??

grrrrr mi ni smeškov vrglo...

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
20.11.2010 19:01:41   
pižmovka
Hej!
No zadnič sem napisala cel roman in me je vse minilo, ko je napisal WE ARE SORRY! user posted image
Wessna tut men ne paše glih da bi se me dotikal kar komur se zljubi! Vesela sem, če je to user posted image , tudi če bi bla moja mami al pa sestri neb mela tuk proti, sam ostali pa... predvsem mi gre to na živce pri ljudeh, ki so zdej neki hinavski prej pa te skor za mar neb meli!

Aja glede dvojčkov sem zadnjič pisala. Za dvojajčne mora ženska  ciklusu ovulirat 2 jajčeci. Tak, da je to odvisno od ženske! Enojajčni  pa baje ratajo nekak slučajo, ko se celice delijo... Mislim, da gre to nekak tko!

Je še od katere nosečke user posted image  solidarnostno "noseč"??? Moj namreč si vse kar mene muči skor tut njega! Je zadnič reku če mislim hmal rodit, ker kak trebh bo mel drugač!!! user posted image  No sicer pa je bil vedno solidarnosten tut pri menstruaciji! Če je mene bolelo je tut njega!
No, danes je bil za spremembo lep dan! Tak lepo se je sprehajat po sončku!!!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
20.11.2010 21:52:11   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka

Aja glede dvojčkov sem zadnjič pisala. Za dvojajčne mora ženska  ciklusu ovulirat 2 jajčeci. Tak, da je to odvisno od ženske! Enojajčni  pa baje ratajo nekak slučajo, ko se celice delijo... Mislim, da gre to nekak tko!

Pri nas v familiji ni bilo nikoli nobenega dvojčka... pa sem v prejšji nosečnosti zanosila z dvojčki. Po moje je bila to posledica enega kupa hormonskih tablet, s katerimi so mi provali urediti ciklus ene pol leta pred zanositvijo...
Je pa vellliiiikkk šok na UZ, ko tega ne pričakuješ. Na žalost je odmrl user posted image , zato je pa hči veselo rastla user posted image .

Ja, tudi moj user posted image  je solidaren z mano... tudi njemu raste trebuh user posted image . Še celo tamala poje več sadja in zelenjave, odkar jo tudi jaz več pojem.

Drugače pa počivam in se kar v redu počutim, krčev je zelo malo, edino sem v dilemi ker ne vem, ali mi še kaj plodovnice curlja, ali so samo običajni bolj redki izcedki - kar koli že je, je čist malo. Bomo v torek videli, ko imam pregled. Očitno se je plodovnica čisto obnovila, ker user posted image  spet manj čutim kot v četrtek.

Si ne predstavljam, da bi me po bušiju kdo drug božal razen moja dva...

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
20.11.2010 22:14:36   
Rižkoo
Punce, na hitrcooo, nimam casa....
Samo busija pokazem.... Sva bla z malim na profi fotkanju. Priporočam..., znajo ujet trenutek, ki ostane res lep spomin.
user posted image

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
21.11.2010 9:28:31   
ajtak
Jutro user posted image

Včeraj smo imeli še eno fešto za našega sineka in je odlično uspela.

Fragola, sprašuješ s čim naj postrežeš... Mi smo imeli včeraj racclete, ne vem če poznaš, to je tak namizni žar kjer si vsak peče svojo hrano. Navadno ene 2 vrsti mesa, hrenovke, in različna zelenjava (por, koruza, gobice, kumarice, paprika), lahko tudi sadje (pri nas zažiga ananas). Ko imaš meso pečeno ga zložiš v tako mini ponvico, mu dodaš prilogo (zelenjavo ali sadje) in na vrhu naložiš sir, nato ponvico "vtakneš" pod žar in vročina od špirale stopi in zapeče sir.
Nato vsebino ponvice naložiš na kruh in ješ user posted image .

user posted image

Takole izgleda žar in te ponvice, pa vsak ima svojo lopatko s katero si obrača meso.
Nas je bilo 12, zato smo imeli 2 žara, drugače je en za 8 oseb.

Men je to super zadeva, ker je gostom navadno novost, malo se zabavajo s peko in eksperimentirajo z kombinacijami okusov user posted image .

Želim vam eno lepo nedeljo, naj vas dež ne vrže s tira user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
21.11.2010 12:08:31   
majčica1508
Ojla................

Moj trebušček,božamo jaz,moj dragi in moja hči.........to je to user posted image
Rižko..............zelo lepa slikica
ajetak......super za zabavo,da je uspela in zanimiv ta žar...lepo,lepo

zdaj pa grem postavit za kosilo,pol pa tamala aja,aja............pa,ko ustane pa en sprehod..nujno
pol bo pa že dneva konec user posted image .........kako hitro vse leti

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
21.11.2010 12:55:56   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: wessna
eno vprašanje..a sem res tok čudna ker nočem da se folk kar neki dotika mojga bušija pa ga božauser posted image mi je kul če user posted image to počne..sam da mi pa drugi člani družine al pa prijatli..pa mi ni..ne vem no..kako je pa s tem pri vas??

Mene tudi moti, ko me kdo sreča in se kr spomne me neki dotikat in spraševat "kako pa sta kaj", kar prej sploh ne bi vprašali. Ko pa je moj user posted image ves nežen z bušijem je pa res super. Komaj čakam, da ga bom občudovala, ko bo malo štručko okol nosil in kupčke podiral user posted image .

Je še od katere nosečke user posted image  solidarnostno "noseč"???

Tole me je pa kar nasmejalo. No moj user posted image ni "solidarnostno noseč". Je kar naprej zvest svoji prehrani in športu. Opažam pa, da zdaj poje več sadja in zelenjave kot prej, saj je vedno na mizi. Kar je res super. user posted image

Ja moja mami ima dvojajčne dvojčke (mene in brata) user posted image . In res sva nastala tako, da so se sprostila 2 jajčeca. Pri enojajčnem se pa že oplojeno jajčece razdeli. In enojajčna dvojčka sta istega spola. Pri dvojajčnih dvojčkih pa imaš lahko ali parček ali pa isti spol. Moja tašča je tudi dvojajčna dvojčiča (ima brata dvojčka), zato upamo, da bova tud midva kdaj dobila v roke kakšna dvojčka, ni pa nujno, lahko da bodo moji vnuki dvojčki ali pa spet ne user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo
Samo busija pokazem.... Sva bla z malim na profi fotkanju. Priporočam..., znajo ujet trenutek, ki ostane res lep spomin.

Waw user posted image , lepo lepo lepo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Mi smo imeli včeraj racclete, ne vem če poznaš, to je tak namizni žar kjer si vsak peče svojo hrano.

Tole je pa slišat in videt zelo zanimivo in na koncu okusno user posted image user posted image !!!!

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 21.11.2010 12:56:45 >

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
21.11.2010 12:56:09   
pižmovka
ajtak super zgleda tale žar! Mi smo ml včas fondi, žara pa nism še vidla...
Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
21.11.2010 15:03:01   
ovčka11
Ojla,

ta žar pa zelo zanimivo izgleda... pa verjetno je tudi njami...

Jaz sem pa bila danes že v porodnišnici, ker se mi je zjutraj spet malenkost več plodovnice izlilo, pa me je malo panika... je vse ok, na UZ ni bilo videt, da kje pušča in pravijo, da se bo porihtalo.

Je pa danes res en turoben dan -  meni se kar neki spi....

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
21.11.2010 16:11:02   
pajcica
Ojla!

Kakšen beden dan...pa še mali je bil tečen kot dris...ka, sem ga kar dediju napokala pa sta šla do prababice.
wessna - jaz ne prenesem, da se me kdo sploh dotakne (razen partnerja seveda). Ravno včeraj me je kolegica pobožala po trebuhu in sem kar otrpnila. Sem kasneje razmišljala, če je kaj narobe z mano...Po prvi nosečnosti sem gledala ostale nosečke, ker so mi bile lepe, zdaj mi gre pa zelo na jetra če mene kdo gleda in zraven razpravlja kako se že pozna...aaahhh...
A katera slučajno ve, kje bi se dalo dobit nosečniške kopalke? V prejšni nosečnosti sem imela malo večje bikinke, zdaj me pa ta ideja ne veseli preveč.
rižko - zelo lepa fotografija!
ajtak - dobra ideja (potem nihče ne more reči, da ni bilo dobro spečeno ;))
ovčka - sploh si ne predstavljam kaj preživljaš, ampak verjamem da bo vse v redu!

Jutri pa spet služba...lepo se imejte !

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
21.11.2010 17:33:53   
KlaraMay
Punce...
Kateri voziček se vam zdi boljši?

- Quinny Buzz
- Lux4Kids

Sem bila prepričana, da bova kupila Quinny-ja, ampak je cel komplet zelo drag. Tega sem pa danes malo bolj pogledala (na netu) in je cel komplet bistveno cenejši.

Katere vozičke imate / boste imele ve za svoje user posted image ?

Še dodatek: Glede na to, da bodo naši user posted image prijokali aprila in bodo cca 6 mesecev v košari, nato pa tam jeseni septembra šli v športni del, se mi zdi Quinny premalo obložen za zimske dni, ko bo sneg, medtem, ko so športni deli drugih vozičkov bolj primerni za zimo. Quinny športni del se mi zdi idealen za poletje.

Sem šele sedaj pogruntala, da je treba tud na to gledat kdaj so malčki rojeni in koliko bodo stari ob določenem letnem času.

Kaj pa ve mislite?

p.s. voziček bom pa kupila šele februarja 2011, prav tako otroško sobo, takrat bom že na dopustu pred porodniško pa bo več časa. user posted image

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 21.11.2010 17:48:24 >

(odgovor članu pajcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
21.11.2010 18:23:09   
jacki

IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Punce, na hitrcooo, nimam casa....
user posted image

Rižkoo res lepa fotka. Je moj možek tud fotograf, pa so trnutki ki jih ujame v objektiv res najlepši in neprecenjivi!

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
21.11.2010 19:02:20   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

Katere vozičke imate / boste imele ve za svoje user posted image ?

jaz ne odstopim od tega http://www.baby-spa.si/index.html obema je všeč..tako da bomo kar tle nabavli..

jaz bom tud februarja nabavljala, ker bom v slo, pa fraj bom..

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
21.11.2010 19:08:53   
KlaraMay
Baby-Spa ... Komplet 450€. Hmm zanimivo, bom pogledala in primerjala. Rada bi, da bi bil kar se da lahek, da ga bom lahko sama iz prtlažnika dala in nazaj notr. Brez, da bi ga vrgla po tleh in zvila. user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
21.11.2010 19:25:07   
wessna
zakaj bi ga pa po tleh metalauser posted image js bom vzela 3 kolesnika 430, ugodna cena, pa še barvno kombinacijo lahko sam izbereš...user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
21.11.2010 22:29:33   
KlaraMay
Sej ga ne bi zanalašč, pač iz rok bi ga spustila, ker bi bil pretežk .... sm bolj svoh user posted image ... in če bi mogla težk vožiček iz prtljažnika dvigvat in spustit na tla ... no sej se tud sprašujem kako se bom nabildala, da bom lahko detece dvigvala in okol nosila user posted image

Sm bla kr navdušena nad Mutsyjem, sam pol k sm ga probala dvignt, kot da bi ga hotla gor v prtljažnik dat in potem še nazaj ven in dol na tja .... oh sm se namučla.user posted image Imava Citroena C3.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
22.11.2010 7:02:34   
Lara28
Pozdravljene punce! Mi ne bomo nabavljali novega vozička, ker imam še od prvega user posted image  Jane slalom, ki je bil meni osebno zakon pa kljub zelo redni in pogosti uporabi je še vedno super ohranjen. . Edino, kar bi mu spremenila je to, da bi se dalo smer vožnje obrnit. No, ti novejši modeli imajo že tudi to rešeno. Moj je namreč star 5 let.

Imam pa še eno vprašanje za tiste, ki uporabljate Angel sound. Kje se lahko nabavi ta gel? Jaz sem ga namreč imela čisto malo, ker sen dobila sposojenega in zdaj ga bo zmanjkalo. Sem poskusila še z nekimi losjoni, pa ful šumi. Se sicer sliši, samo slabše. Ima katera kako idelo?

Lep začetek novega delovnega tedna!

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
22.11.2010 8:56:09   
pussycat
Jutro user posted image  

Js mam pa danes morfologijo ob 15.00., držite mi pestke user posted image

ovčka11 .... me veseli da si dobro prestala AC, izvidi, ki jih bo prinesel božiček bodo pa zagotovo odlični! user posted image

Glede shranjevanja popkovnične krvi, definitivno jo bova dala v javno banko, zasebna shramba je žal predraga, pa tudi minimalna verjetnost je, da jo bo otrok potreboval, kakor je tudi majhna verjetnost, da bodo prišle matične celice prav komurkoli drugemu, vkolikor bodo shranjene v javni banki. Vsekakor pa narediš dobro delo in nekomu res lahko koristi, oz. je na razpolago. Ali katera ve, slišala sem, da če rodiš čez vikend, shramba popkovnične krvi v javno banko ne poteka, torej je možno le med tednom???

Rižko... prelepa fotka! user posted image

wessna... hm, mene pa ne moti, če me kdo boža po bušijo, no kakšni bežni znanci ravno ne, ampak kolegice, bližnji, moj lubi itak.... mi pa prav paše user posted image

KlaraMay... meni je tudi všeč Mutsy, pa Implast, ogromno vozičkov mi je všeč, vendar sva na podlagi cene ( ker ne misliva pretiravat ) še vedno odločena za Lux4kids ( Q7 XXL komplet ), ker je ugoden, kvaliteten, lep voziček. Za enkrat je še vedno ta v igri. Tut v živo sva ga sprobala in je 1A user posted image

PUNCE, VČERAJ ČUTILA PRVO BRCO!!!!! noro hudooo user posted image

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
22.11.2010 9:06:30   
majčica1508
Jutro

pussycat..........držim pesti danes ob 15h,pa poročaj
Lara..........probaj z vodo,pri meni se tudi fino sliši....je pa res od kar čutim brce,ga ne uporabljam več
KlaraMay.............ne glede na letni čas bo pri meni košara obvezna,ker tudi sama imam rada udobno ležišče...Hm,nagibam se k Cameleonu.....imam pa še Maclarna od tamale,ki je kot marela in je res vreden svojega denarja....Jaz sem mislila,da bo naša tudi do 6 meseca v košari...jah pa ni bilo tako,že pri 3,5 mesecih je šla v športni del,ker če je nismo dali se je drla,ko jeshar....ja otroci radi opazujejo okoli sebe in je bila čist navdušena,ko je lahko več videla,kot pa v košari....sem pa imela Muro 3 na začetku,pa mi tudi teža ni potegnila in sem se pol odločila za drugega.......

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
22.11.2010 9:07:34   
majčica1508
pussycat..............sem vedla,da sem še nekaj pozabila......................čestitke za brcikeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3120
22.11.2010 9:43:18   
Tincy90
Heeeeej!

Punce moram vam povedat, da sem učeri zvečer dvakrat začutila brcike!!user posted image user posted image prvič sm sama čutila potem sm pa hitro mojmu rekla naj da roko gor, da bo neki čutu in je res potem še enkrat brcnu in je tud moj začutu.user posted image ijoooj, ker dobr filing, komi čakam d bodo bol intenzivne brcike!user posted image user posted image

Rižko ful lepa fotka, fuuul mi je ušeč!user posted image
Ajtak mal pozno sm useen, vse naj naj sinčku za RD, pa tistole je tud zanimivo ja, zgleda super.user posted image

Joooj, punce kok gre hitr, js mam drug tedn že morfologijo. Aaaaaaa!user posted image al sm že u 20.tednu, juhuuu!user posted image user posted image

Sm dans neki dobre vole kljub temu depresivnemu vremenu. Aja, mi bomo mel tud isti vozek kot ga je mela tamala oz ga še zmeri ma, PP GT3, ker sm extra zadovolna z njim.user posted image

Lepo se mejteee!

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3121
22.11.2010 9:47:14   
Peli
Dobro jutro!

Kako ste punce?
Mene mal vreme muči, bi rada mal sončka da bi šla na en sprehodek, da se vsaj mal "preluftam"

Kaj se danes kuha?
Meni nekej sladkega diši, ampak zjutraj bi še nekej packala, zdej pa že predolgo sedim za rač. pa se mi ne da nič, mogoče bi šla do Hofra po jagodne cmoke - NJAMI! user posted image

Moj user posted image je zdej kr živahen ampak ne vem kam se je obrnil, da mi tko nekam zadej prtiska, mam včasih kr občutek mravljincev.
Najmlajši sin se je zdej že čist sprjaznu da bomo mel dojenčka, je zadnjič razlagov tašči da ma mami Nežo v trebuhu user posted image , tašča je že misnla da kej zadej zaostaja pa da kej ne ve - no se je potolažla, ko sm ji razložila da ne vemo spola, niti imena še nimamo izbranega, ampak ta malmu je všeč sestrična Neža in je kar določil.
Večjega sina, pa sm že zadnjič razlagala, ga ful zanima vse od kod pride dojenček, pa kako vn pride..., zadnjič v knjižnici nism vzela knjige, pa sm mu zdej kr na YouTubu pokazala porod, saj sva že večkrat gledala kužke pa to..., no in on to gleda ... potem pa pravi, a tako umazan se rodi, pa popkovnica mu ni bla všeč, ampak zdej več ne vpraša, sicer pa, kaj bi mu skrivala... nazadnje sva gledala še gorile, kako rodijo, pa sm jest skor bruhala zravn user posted image . Očitno otrok več prenese kot mami user posted image .

Glede vozičkov mislm, da je tako, da vsakega ko nekaj časa uporabljaš, mu najdeš kakšno pomankljivost, vsaka naj se odloči po svojem okusu, zato pa majo tolk različnih modelov user posted image . Teža men ni delala nikol problemov, pa je moj voz kr težek, nism tolk "švoh" da ga nebi mogla dat iz prtljažnika in vanj, doma pa ga samo v vežo zapeljem, tako da ni blo problema.

Rižkoo - super slikca!

Mojega trebuha se noben tako ne dotika, tud jest se nikol nism nobenga, k ne vem, mi je to ful čudn. Dobr maledva in mož ga že kdaj pobožajo, pa v prejšnih nosečnostih se je še moja mami kdaj, da bi čutla brco, zdej pa se tok še ne čut. Mi je ful mem da te kr nekdo prime za trebuh, kako pa bi zgledal, če bi se kr vsi šlatal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3122
22.11.2010 9:51:55   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: Lara28

Imam pa še eno vprašanje za tiste, ki uporabljate Angel sound. Kje se lahko nabavi ta gel? Jaz sem ga namreč imela čisto malo, ker sen dobila sposojenega in zdaj ga bo zmanjkalo. Sem poskusila še z nekimi losjoni, pa ful šumi. Se sicer sliši, samo slabše. Ima katera kako idelo?

Lep začetek novega delovnega tedna!

Lara28...uporabi lubrikant user posted image user posted image user posted image user posted image Se super obnese user posted image

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
22.11.2010 10:06:09   
jacki
Hejla, dobro jutro user posted image srečke!

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image oz. čestitke za brcike. Jest jih čutim vsako jutro in večer. Zvečer še posebno brca, tako da sem že rekla možu,, da naj se pripravi, ker zgleda da je bolj nočni tip user posted image user posted image user posted image

KlaraMay...držim pesti za MF. Verjamem da bo vse tipitopi. No, jest jo imam 2.12. in komaj čakam!!!!

Vozički...hmmm, vse tako pridno raziskujete, jest pa lenčina...Trenutno še nimam pojma kaj bi rada imela, edino verjetno bova kar rabljenga kupila, ker so novi čist predragi... Katerga pa še nimam pojma. Sva se z možem pogovarjala da bi enkrat šla v BC, pa da se mal razgledava, da veva, kaj nama je všeč, da grem potem v akcijo. Ve kar pridno pišite o + in -, da mi bo lažje pri izbiriuser posted image user posted image user posted image

ajtak...tale miza-pogrinjek izgleda božansko!!!!!!

Božanje trebuha...mene niso še nikol presenetli z božanjem kaki mimojedoči znanci...bi verjetno tud sama hitr odskočila... Me pa stalno boža moj dragi, pa moja mamiuser posted image user posted image user posted image

Ovčka11...držim pesti da se ti tole stanje umiri in da končno brez skrbi začneš uživat v user posted image !!!!

Aja, še 2 dni pa bom na 1/2 user posted image !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne morem verjet, da je tolk hitr minil!!! AAAAAAAAA, še mal pa bo tuki novo leto, pa pust, pol pa že pikica pride na svet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jacki -- 22.11.2010 10:07:38 >

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
22.11.2010 10:06:10   
emina83
Ojla!

Tudi jaz bi se vam pridružila, če se le lahkouser posted image

Imam že dva mala sončka doma, tako da smo v pričakovanju 3.user posted image . Pa ravno malo več časa mam, ker bom ta teden verjetno doma na bolniški, ker sem padla po stopnicah in sm si kr grdo gleženj zvila, ampak, je drugače z menoj inuser posted image vse ok, sam mal več trenutno počivam.

Kar se opreme tiče, mamo skoraj vse od prej, edin kake male malenkosti so še za dokupit, ampak to bolj za mojo dušo, kot pa da bila nujauser posted image

Lepo se imejte in se še kaj slišimo!

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.