|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
23.11.2010 10:32:19   
miafilip26
Hojla vse souser posted image ...

Najprej naj se opravičim, da vas nimam časa prebrat - bom zvečer obljubim. Samo se vam javim - na hitro. Včeraj smo imeli izven redni pregled v porodnišnici, zaradi naših cistic...babike jaz sem tako srečna...Zdravnik nam je povedal, da je z našo pikico vse ok, da se super razvija, da sicer cistica je, ampak da je to čist normalen pojav v razvoju ki bo zginil in da je to v bistvu prazen prostor v možgančkih, ki ga bo slej ko prej zapolnila možganska tekočinauser posted image . Ne znate si predstavljat kakšen kamen se mi je odvalil od srcauser posted image . Glavico nam je pregledoval sigurno pol urce in je rekel, da sicer za opazovat je, ni pa alarmantno stanje ali pa da bi bilo potrebno it na še kakšne dodatne pojave. v glavnem je to nekaj čist normalnega, ker otrovi možgančki se pa itak razvijajo do nejgovega 2. leta in da to ne vpliva na nič...No, in potem nam je povedal še, da bomo imeli user posted image ...user posted image Ati je bil tako vesel in se je takoj pohvalil v službi...Je govoril sodelavcem da ni problem si obut škornjev, večja umetnost je naredit luknjo v luknjiuser posted image . Jaz pa, ko sem šla iz porodnišnice, se mi je zdelo, da lebdim od veseljauser posted image . Toliko o moji sreči, božajte bušije, želim vam lep in krasen dan in se kaj tipkamo....

(odgovor članu fiona82)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
23.11.2010 10:54:03   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: miafilip26

Najprej naj se opravičim, da vas nimam časa prebrat - bom zvečer obljubim. Samo se vam javim - na hitro. Včeraj smo imeli izven redni pregled v porodnišnici, zaradi naših cistic...babike jaz sem tako srečna...Zdravnik nam je povedal, da je z našo pikico vse ok, da se super razvija, da sicer cistica je, ampak da je to čist normalen pojav v razvoju ki bo zginil in da je to v bistvu prazen prostor v možgančkih, ki ga bo slej ko prej zapolnila možganska tekočinauser posted image . Ne znate si predstavljat kakšen kamen se mi je odvalil od srcauser posted image . Glavico nam je pregledoval sigurno pol urce in je rekel, da sicer za opazovat je, ni pa alarmantno stanje ali pa da bi bilo potrebno it na še kakšne dodatne pojave. v glavnem je to nekaj čist normalnega, ker otrovi možgančki se pa itak razvijajo do nejgovega 2. leta in da to ne vpliva na nič...No, in potem nam je povedal še, da bomo imeli user posted image ...user posted image Ati je bil tako vesel in se je takoj pohvalil v službi...Je govoril sodelavcem da ni problem si obut škornjev, večja umetnost je naredit luknjo v luknjiuser posted image . Jaz pa, ko sem šla iz porodnišnice, se mi je zdelo, da lebdim od veseljauser posted image . Toliko o moji sreči, božajte bušije, želim vam lep in krasen dan in se kaj tipkamo....

Čestitke!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image tole lukna v lukni pa tud js poznam, mi jo je oči letos povedov oz mojmu k ga je uprašov, če je kdo je majstr in moj reče, da prašičuser posted image user posted image kr jih baje naenkrat nardi 13, pol pa moj oč reče d ne d tist k nardi lukno v lukni.user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu miafilip26)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
23.11.2010 11:12:56   
wessna
miafilip user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
23.11.2010 11:16:42   
DelCarmen
Lep pozdrav vsem aprilkam!

emina83, imava enak okususer posted image

miafilif26, user posted image user posted image user posted image , tole so pa res superca novičke! PA vsekakor verjamem, da se ti je kamen odvalil od srca... Revica, kaj si vse morala prestati... Ampak glavno, da zdaj veš, da je s tvojo pupiko vse ok; zdaj pa lepo sproščeno uživaj v nosečnosti...

Sem pa skoraj dol padla s stola, ko sem prebrala tole o lukni v lukniuser posted image user posted image user posted image  Prvič slišim, si pa je vsekakor vredno zapomniti...

Se še beremo...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
23.11.2010 11:22:27   
miafilip26
Res je bilo strahov še in še, ampak smo poskušali ostat močni...pa še res dobro da imam mojegauser posted image , ki me je bodril in pozitivno naravnal...čeprav vem, da je tudi on bil v strahu do včeraj, ampak mi ni želel pokazat...Moškiuser posted image ...Hvala vam vsem za lepe želje, čestitke in hvala za veselje, ki ga delite z manouser posted image .

(odgovor članu DelCarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
23.11.2010 12:22:34   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: miafilip26

OOOOOOO kok je pa take lepe novice lepo brat!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ful sem vesela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3156
23.11.2010 12:23:51   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

user posted image user posted image tole lukna v lukni pa tud js poznam, mi jo je oči letos povedov oz mojmu k ga je uprašov, če je kdo je majstr in moj reče, da prašičuser posted image user posted image kr jih baje naenkrat nardi 13, pol pa moj oč reče d ne d tist k nardi lukno v lukni.user posted image user posted image user posted image

Pa rečte če nam ne bi blo douhcajt brez moških. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti dve izjavi sta res neverjetni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
23.11.2010 12:33:18   
pižmovka
Supr miafilip! Ful vesela zate! In čestitke za user posted imageuser posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
23.11.2010 12:45:49   
enkratna
Sama sebi se zdim kot zvezda kakšne žajfnice - v vsakem delu kakšen nenavaden zaplet, **** karakterji uletavajo na sceno in meštrajo štrene...

Skratka, ker moje G v Leonišču danes ni bilo, sem bila sprejeta pri drugi zdravnici. Ta mi je povedala, da je tole z materničnim vratom čisto brezzveze, da se to sploh ne gleda na začetku nosečnosti (ker tako ali tako ni pomoči, če se res odpira), da bi moja prva skrb morala biti DS (torej malo pranja možganov, zakaj nisem šla na AC). In nato še, ko je videla vse moje bolezni, zakaj sploh hodim v Leonišče in k ostalim zdravnikom (je rekla, da čudno, da me niso še v živalski vrt na preiskave poslal), da sem direktno za porodnišnico in ambulanto za patološke nosečnosti. No, vsaj v enem se je strinjala s predhodniki: prepoved spolnih odnosov in počivanje. Na koncu mi pa reče "uh, ste mi dali dela danes!"... Ni kaj, pestro user posted image

Tako imam 15.12.2010 naslednji pregled, ki bo istočasno morfologija in vse ostale preiskave (ne bo mi treba več hoditi s splošni zdravnici na Vič na TSH/ščitnične preiskave, ne k revmatologu v Šiško, ne v različne ambulante na UZ - ampak bo vse zdaj v porodnišnici potekalo.

Sem pa slišala srček - wow, kako to bije, kako se sliši! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
23.11.2010 12:46:06   
VevercaV
Tooooooo MiaFilip!! Cestitke! Juuuhuu, verjamem kako to odleže!
Punce še mal, pa bomo vse na polovički (kljub temu ,da se mi zdi še cela večnost do aprila, pravzaprav čas precej hitro mineva, ane?)

Upam, da ste tudi ostale vse zdrave in da že vse počasi čutite brcike, meni je to najlepši del dneva ;)

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
23.11.2010 12:49:08   
pussycat
miafilip26... bravo!! user posted image user posted image user posted image  smo dobro stiskale pestke ane user posted image

jaz samo sporočam, da sem imela včeri morfologijo in da je z otročkom vse ok, G je potrdila da je punčka, organi se lepo razvijajo, primerne velikosti za 21. teden nosečnosti. Sem bila pa kregana ker sem se zredila 2.5 kg.......user posted image  Vse skupaj 4.5 kg........meni se ne zdi tako veliko.....ah, so me zamorile s temi kilami..... zdej bom pazila na vsak grižljaj al kaj  user posted image  Pa hemoglobin sem imela povišan, zato krvnih izvidov sploh nisem izvedela, vsa zmedena sem se obremenjevala samo s tem, da sem se preveč zredila, da bom mogla zdej pazit kaj jem.......in sem pozabila vprašat, če je to lahko nevarno? Morda katera ve kako je s hemoglobinom? Morda pomeni povišan hemoglobin možnost za toxoplazmozo?

Evo pričakovala sem več, zdaj pa lahko rečem, da mi je bila nuhalna daleč bolj čustven in lepši preged.

Neposredna povezava do sporočila: 3161
23.11.2010 12:53:09   
pussycat
AJA, ovčka11.... jaz sem vidla Viperja v živo, enkraten voziček, takoj bi ga imela, pa mi barve nekako ne ustrezajo, drugače je pa najlepši vozek, lahko ti povem še, da so kolesa v celoti črna, torej gume in platišča, kar na sliki ni vidno. Tok da boš vedela. Drugače je pa res super.

Pozdravljene nove nosečke in čestitke vsem ki čutite brcike user posted image

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
23.11.2010 14:51:34   
Tincy90
Pussycat bravo za morfologijo, za kile se pa ne sekiraj! Če ti paše jej kolk hočeš, vem d to ni zdj neko nažiranje, ampak js sm se u prvi nosečnosti zredila več kot 20 kil pa mi ni G nč rekla. Ok, sama to zdj vem d je blo to tumač ne, ampak kaj čm, prej me ni noben opozarjov, sama pa tud nism vedla kolk se lahk zredim.

Enkratna sm te že pogrešala. Js upam d boš do koncaa nosečnosti mela kakega normalnega G, da ti ne bo kuštrav las po nepotrebnem. Itak bo na koncu s tvojim dojnčkom vse ok, boš vidla, bog že ve kaj dela.user posted image ma te nikakor ne morm pozabit in to sm zard kislih kumarc.user posted image user posted image

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
23.11.2010 15:19:28   
emina83
Ojla!

Evo, mi smo danes že skoraj cel dan terenski.

Celo noč nisem nič spala, ker je tamal tak kašlju , da je za znoret. Nos ma tak zabit in mu teče, da bog nedaj da se stran obrnem, že ma vse v ustih, zato smo že navsezgodi bli pri zdravniku in dobili kapljice za oči, kapljice za nos, zdej je pa že cel čuden- se mi zdi da bo še vročino fasuuser posted image

Kasneje smo pa še do Mullerja zavil po novo zalogo plenic + ostalih potrebščin za doma...

miafilip26 -user posted image user posted image user posted image za user posted image !!! Tudi jaz sem imela iste probleme, ko sem bila noseča s tamalim, me je moja G isto tak napsihirala, da je joj, no zdej je pa itak, HB zdrav in navihan 2 letnik, tako da nič se ne sekiraj, vse bo v najlepšem redu!

enkratna - ti pa maš kr dosti težav na kupu, kaj? Si kaj pisala nazaj, kaj te vse tare, si nisem nč zapomnala?

Evo, zdej pa lepo bodte, jaz grem pa mojgauser posted image zbudit, ker se mi lušta ene kavice user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
23.11.2010 16:24:07   
ovčka11
Miafilip - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - saj veš, da smo vse držale pesti

Pussycat - meni je všeč zelena kombinacija. Vsekakor pa bi ga najprej rada v živo videla

Enkratna - a sva se danes kje srečale v Leonišču? Pri katerem zdravniku pa si pristala danes, če ni skrivnost? Se mi ta "strogi" stil zdi podoben moji zdravnici. Boš vsaj vse na enem mestu zrihtala - tudi to je vredu.

Jaz imam naslednji pregled 21.12., morfologijo pa sicer malo pozno 17.12. (bom 23 tednov), ker v tistem tednu dobim tudi izvide od AC.

Juhuhu, danes sem bila skoraj po enem mesecu zunaj!!! Kolk je to fajn občutek... Pa še malo sladkarij sem šla nabavit za miklavža

Pa vsem hvala za lepe želje in skrb

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
23.11.2010 16:32:56   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: pussycat

Sem bila pa kregana ker sem se zredila 2.5 kg.......user posted image  Vse skupaj 4.5 kg........meni se ne zdi tako veliko.....ah, so me zamorile s temi kilami..... zdej bom pazila na vsak grižljaj al kaj  user posted image  Pa hemoglobin sem imela povišan, zato krvnih izvidov sploh nisem izvedela, vsa zmedena sem se obremenjevala samo s tem, da sem se preveč zredila, da bom mogla zdej pazit kaj jem.......in sem pozabila vprašat, če je to lahko nevarno? Morda katera ve kako je s hemoglobinom? Morda pomeni povišan hemoglobin možnost za toxoplazmozo?

Ti si pa res srečka - za moje pojme se sploh nisi veliko zredila user posted image . Mene je kar malo sram povedat.... začela sem pri 56, zdaj sem na 64 = 8 kg user posted image . Od zadnjega pregleda 3 kg. Pa sem pričakovala, da bom kregana, pa mi ni nihče nič rekel. Baje moja g. nima lih rada suhih nosečk user posted image .

Hemoglobin pa kaže železo, če se kaj razumem na to. Imaš preveč železa? Ponavadi ga imamo nosečke premalo, meni je danes priporočila, da ga malo probam nadomestit s prehrano.

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
23.11.2010 20:35:46   
enkratna
ovčka11, čisto možno da sva se srečali. user posted image Upam, da si bila ena od prijaznih nosečnic, na katere sem danes naletela user posted image
Danes sem bila pri dr. Belejčevi (od 9.30 - 10.10 v laboratoriju), potem pa v ambulanti 4 nekje do 11. ure.

sreckicaaaaaaaa, kje siiiii? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
23.11.2010 20:54:31   
wessna
večer user posted image

že cel dan nekaj glodam...sploh ne da bi bla lačna, sam nekaj morm jest..joooooj..mislim da se morm en dan na fast food vreč pa bo s5 vse ok..

kako naj si krajšam dneve??

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
23.11.2010 21:21:15   
sreckica
pozdravljene user posted image , pokorno se javljam po res dolgem casu (enkratna hvala - kje se dvigne nagrada, če se javiš sam? user posted image ). po pravici povedano - vas skos berem in sem na tekocem, ampak nekako ni bilo ne volje ne energije kaj napisat. čudne čase prestajam in se mi res ni dalo... če strnem: pred 14 dnevi sem imela pregled, vse je ok, srček bije tak kot se spodobi, mala telovadi velik bolj kot njena mama user posted image (ki se more pohvalit, da se je zdej pa ze celo mal zredila in tehta 55,5 kg po obilnem kosilu, oblecena v 2 pletena puloverja in zametne hlace user posted image user posted image ). za seznam: NP je 7.12. in je hkrati tudi MF (KlaraMay hvala za tvoje delo). no, po pregledu pa se je zacelo dogajat - tast je prisel iz onkologije z novico, da zadeva ni ozdravljiva in ima le se par mesecev v najboljsem primeru. moj v.d. moz je bil z njim na pregledu (peljal ga je v LJ in sel z njim v ordinacijo) in jim tam skup padu, kar je ponovil se 2x tisti dan. kot da to ni bilo dovolj, je sla zaradi bule v noznici na operacijo se moja mami tisti teden (in danes se je bula pojavila ponovno - gre za neko gnojno  vnetje neke zleze - k sreci nenevarno, a zelo prijetno za povzrocanje stresa). no, potem je se moja praabica na njen 93. rojstni dan padla, si zlomila roko in kolk in pristala v bolnici. vceraj, na tastov abraham, pa smo izvedeli se za smrt enega izmed stricev. v glavnem, lustn se mamo... pozabila sem omeniti - tasta nam je uselo prepricati v alternativno zdravljenje in jemlje neke tablete, ki naj bi zvisevale nivo naravnih celic ubijak v krvi, ki "pozrejo" poskodovane celice. znancu so se tako mali tumorji na jetrih posusili dobesedno, potem pa so ga operirali in sedaj zivi ze 2 leti dlje, kot so mu napovedali. upamo torej na mali cudez tudi pri nas!user posted image

vsem novim noseckam izrekam dobrodoslico, lepo je videt, da se nabiramo! user posted image user posted image

user posted image user posted image za vse, ki ste imele super rezultate, se posebej za vaju, ovcka in miafilip!

enkratna - ti si res primer za zajfnico oz. prevedeno: se en dokaz, da nekateri v nasem zdravstvu nimajo pojma, kaj poceti! vesela sem, da so se sedaj zjasnili in ti ni treba vec hodit na miljon koncev. sem pa tut js prepricana, da bo z bebiko vse ok (saj se ves za dogovor ob Ljubljanici, a ne? user posted image ), kar se tice pa direndaja v horizontali oz.prepovedi slednjega, pa takole: moj v.d. moz me v takih trenutkih previdno vprasa, ce mam grlo tut kaj vneto... user posted image user posted image user posted image hec v glavnem! vse bo ok!

wessna js sm se vrgla na krizanke, sudoku in podobno mozgansko telovadbo. glede na to, da je pred vrati december, svetujem tudi sproscanje ob ustvarjanju voscilnic za bliznje, super stvar!

tako, grem nazaj v horizontalo, ker moje raztegnjene vezi zadnje 4 dni ne dovoljujejo ne sedenja, stanja, nic. po mojem se bom zacela plazit.... user posted image   lep vecer vsem skupaj!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
23.11.2010 22:03:34   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

ovčka11, čisto možno da sva se srečali. user posted image Upam, da si bila ena od prijaznih nosečnic, na katere sem danes naletela user posted image
Danes sem bila pri dr. Belejčevi (od 9.30 - 10.10 v laboratoriju), potem pa v ambulanti 4 nekje do 11. ure.

Aaaaaa! Pa menda se nisva zgrešli!!!! Jaz sem nekaj čez deset_ že iz ambulante št. 4 prišla.... (bla naročena 10 do 9). Je danes zdravnica prišla že 15 do 10 user posted image   - ponavadi pride šele okoli 10 v ordinacijo. A bo vodila ona tvojo nosečnost do konca? Jaz jo imam za veliko strokovnjakinjo in sem njena pacientka že 10 let. Je zelo realna in ne olepšuje stvari, ni pa bila nikoli žaljiva do mene (čeprav se na raznih forumih vse sorte piše). Ponavadi je bolj redkobesedna in sem bolj jaz tista, ki sprašujem. Vedno se zavzame in tudi rodit sem šla prejšnjič, ko je bila dežurna - za vsak slučaj, če kaj ne bi bilo v redu, da bi bila zraven... Pravijo pa, da ni za občutljive nosečnice - jaz tega nisem opazila.

Verjetno tudi veš, zakaj ne komplicira zaradi pridobljenih kg user posted image  (a sem mal žleht....)

PS: če si slučajno naletela na eno na pol sivo (v glavo) z eno čudno zaraščeno frizuro - pol sem bla to jaz. Že en mesec se spravljam k frizerju, pa mi še ni uspelo.

Škoda, da imaš pregled 1 teden pred mano - se bova spet zgrešile user posted image .

Danes sem nabavila barvne kartone in bom počasi začela z izdelavo novoletnih čestitk... glede na to, koliko časa imam, jih bo nastalo še preveč...

< Sporočilo je popravil ovčka11 -- 23.11.2010 22:10:42 >

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
23.11.2010 22:23:06   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

kar se tice pa direndaja v horizontali oz.prepovedi slednjega, pa takole: moj v.d. moz me v takih trenutkih previdno vprasa, ce mam grlo tut kaj vneto... user posted image user posted image user posted image hec v glavnem! vse bo ok!

Moški, moški.user posted image user posted image vse za njihovo potešitev.user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
23.11.2010 22:34:35   
KlaraMay
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še čisto na hitro: A se tole da dobit pr nas? http://il.youtube.com/watch?v=Kz1eeBtGkQE user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
24.11.2010 8:30:21   
bušek33
miafilip user posted image user posted image user posted image  jeeee ful vesela zate!!! sam tak naprejuser posted image

čestitke tudi tebi pussycat za dobro opravljeno morfologijouser posted image  jaz jo imam naslednji teden in komaj čakam

klaramay stvari od babyeinsteina žal še nisem zasledila pri nas. ti pa lahko prišepnem, da imajo ful zanimive in poučne a la risanke za dojenčke in tudi za malčke. mi smo jih potegnili z neta. je kombinacija realnih podob in zvokov z lutkami. super zadevca. edine, ki so me res navdušile. naš ta mali ne gleda  tv, tudi risanke ga ne zanimajo (k sreči, saj ima še dovolj časa za to), tele so mu bila pa vedno zanimive. so poučne in pritegnejo z zvoki in jasnimi podobami.
sreckica uf, vi pa imate naporne čase. verjamem, da nimaš volje do pisanja. vsem tvojimuser posted image user posted image

majčica1058  se spomnim, da si enkrat nazaj omenjala; ja tole mojo vsakodnevno vožnjo bi z veseljem izpustila. a služba je služba! ker po vsem tem času nikakor nisem prišla k sebi, sem včeraj pričela jemati antibiotike in se že bolje počutim. by the way, se že kakšna nova hiša tam okoli prodaja?

kilogrami, saj res, se moram stehtati pred pregledom, da ne bo potem tam šok. sem tako pridno jedla ta čas, ko sem bila na bolniški, da sem se ziher zredila. pa tudi trebušček se je še bolj izbočil. prav lep je žeuser posted image  pa premike tudi že dober teden čutimuser posted image

he he, tista fora o luknji v luknji me je pa fajn nasmejalauser posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
24.11.2010 9:15:42   
pižmovka
Dobro jutro!
srečkica user posted image user posted image
Aja pa tut js m ponosna na vsako dag (deko) ku jo dobim. Upam, da se bom kaj zredila. Uh, s misla da bo šlo zdej kej bol teli kg gor. 
user posted image  vsm za uspešne preglede! Jao js mam šele 14.12. Se mi zdi da edina nism mela vmes nč! Zdej je že 1 mesec od prejšnjega. Pa še  3 bo trba počakat! Se mi že fajn vleče!

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
24.11.2010 9:40:42   
bušek33
me je zdele nekaj prešinilo....katera je bila tista anonimna, ko je odprla našo temo????

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.