sreckica
|
pozdravljene , pokorno se javljam po res dolgem casu (enkratna hvala - kje se dvigne nagrada, če se javiš sam? ). po pravici povedano - vas skos berem in sem na tekocem, ampak nekako ni bilo ne volje ne energije kaj napisat. čudne čase prestajam in se mi res ni dalo... če strnem: pred 14 dnevi sem imela pregled, vse je ok, srček bije tak kot se spodobi, mala telovadi velik bolj kot njena mama (ki se more pohvalit, da se je zdej pa ze celo mal zredila in tehta 55,5 kg po obilnem kosilu, oblecena v 2 pletena puloverja in zametne hlace ). za seznam: NP je 7.12. in je hkrati tudi MF (KlaraMay hvala za tvoje delo). no, po pregledu pa se je zacelo dogajat - tast je prisel iz onkologije z novico, da zadeva ni ozdravljiva in ima le se par mesecev v najboljsem primeru. moj v.d. moz je bil z njim na pregledu (peljal ga je v LJ in sel z njim v ordinacijo) in jim tam skup padu, kar je ponovil se 2x tisti dan. kot da to ni bilo dovolj, je sla zaradi bule v noznici na operacijo se moja mami tisti teden (in danes se je bula pojavila ponovno - gre za neko gnojno vnetje neke zleze - k sreci nenevarno, a zelo prijetno za povzrocanje stresa). no, potem je se moja praabica na njen 93. rojstni dan padla, si zlomila roko in kolk in pristala v bolnici. vceraj, na tastov abraham, pa smo izvedeli se za smrt enega izmed stricev. v glavnem, lustn se mamo... pozabila sem omeniti - tasta nam je uselo prepricati v alternativno zdravljenje in jemlje neke tablete, ki naj bi zvisevale nivo naravnih celic ubijak v krvi, ki "pozrejo" poskodovane celice. znancu so se tako mali tumorji na jetrih posusili dobesedno, potem pa so ga operirali in sedaj zivi ze 2 leti dlje, kot so mu napovedali. upamo torej na mali cudez tudi pri nas! vsem novim noseckam izrekam dobrodoslico, lepo je videt, da se nabiramo! za vse, ki ste imele super rezultate, se posebej za vaju, ovcka in miafilip! enkratna - ti si res primer za zajfnico oz. prevedeno: se en dokaz, da nekateri v nasem zdravstvu nimajo pojma, kaj poceti! vesela sem, da so se sedaj zjasnili in ti ni treba vec hodit na miljon koncev. sem pa tut js prepricana, da bo z bebiko vse ok (saj se ves za dogovor ob Ljubljanici, a ne? ), kar se tice pa direndaja v horizontali oz.prepovedi slednjega, pa takole: moj v.d. moz me v takih trenutkih previdno vprasa, ce mam grlo tut kaj vneto... hec v glavnem! vse bo ok! wessna js sm se vrgla na krizanke, sudoku in podobno mozgansko telovadbo. glede na to, da je pred vrati december, svetujem tudi sproscanje ob ustvarjanju voscilnic za bliznje, super stvar! tako, grem nazaj v horizontalo, ker moje raztegnjene vezi zadnje 4 dni ne dovoljujejo ne sedenja, stanja, nic. po mojem se bom zacela plazit.... lep vecer vsem skupaj!
|