|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
18.11.2010 16:17:00   
jacki
Hej!
Ovčka11 user posted image user posted image user posted image user posted image za dobro opravljeno AC user posted image user posted image user posted image DObre novice je res fajn brat.

Pajcica dobrodošla!!!!

Wessna...heh, v najslabšem primeru (zate seveda), boš mogla bit 7x noseča user posted image user posted image user posted image Gud lak user posted image user posted image user posted image Recepta za dvojčke ne vem...V vsakem primeru je pa lažje bit noseč moškim glede na to, da otroka ne  rabijo nosit, niti rodit user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede spola... glede na to, da je to prvi otrok, nama je vseen kaj bo, pa tud na splošno nimava z možem eksttra želj...no, samo eno, da bo dete zdravo!

U, ko se že pogovarjamo o zdravju... a ste že kej razmišljale o shranjevanju popkovnične tekočine ob rojstvu otročka? midva z možem ful cincava, ker vidva velik pozitivnih razlogov in pa kar nekaj negativnih...

mozolčki...jest sem ko ena srednješolka...majhna, polna mozoljev, edin trebuh je zdej mal zavajajoč user posted image user posted image Ejejej...

Nč, bodite lepo, moja brcika vas pozdravlja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
18.11.2010 17:35:00   
pajkica2
Ovčka, super!user posted image Sedaj pa pridno počivat, naj te dragi razvaja par dni.

Wessna, uf 7?? To je košarkaško moštvo z rezervami vred. No, vsaj pri načrtovanju bosta uživala. user posted image

Meni pa se v 17. tednu buši še nič kaj ne pozna, tudi premikov še ne čutim.Prejšnji teden sem imela pregled pa je bilo vse ok. No ja, bo že, vse ob svojem času.

Popkovnično tekočino se menda da lahko tudi v javno banko, sicer pa ta tema tudi mene zanima.

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
18.11.2010 17:39:31   
pižmovka
user posted image  grrrrrrrrrrr!
I hate : WE ARE SORRY!!!

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
18.11.2010 18:16:08   
fiona82
Ovčka sem fuuull vesela zate in kot so predhodnice že rekle, lepo počivaj in božaj bušija! user posted image

jacki in pajkica2, mi smo pri prvem porodu dali shranit popkovnično kri v javno banko. S tem sva naredila dobro dejanje in bog ne daj, če bi jo najin otrok potreboval je tam. Edina razlika med javno in zasebno je ta, da je javna dostopna vsem in če jo tuj otrok potrebuje pred tvojim jo pač vzamejo, zasebna je pa shranjena samo za tvojega otroka. Pri zasebni moraš tudi konkretno plačat, pri javni pa ne. Vendar meni se je šlo, da bi naredili dobro dejanje in zato smo dali v javno banko. Tudi pri drugem porodu bo tako.

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
18.11.2010 18:49:03   
sesil
fiona, kako pa gre ta postopek za shranjevanje v javni banki.  A moraš vseeno kaj plačati?

ovčka, super za pregled, zdej si pa le oddahni in počivaj.

(odgovor članu fiona82)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
18.11.2010 18:51:59   
VevercaV
user posted image user posted image user posted image ovčka! rezultati bojo itak dobri, don't worry!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
18.11.2010 19:19:45   
enkratna
Dokler te Ringaraje ne poštimajo, me ne bo zlepa gor! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa ves čas z vami in našimi pikicami, drage moje souser posted image ! user posted image user posted image

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
18.11.2010 20:21:56   
Peli
wessnna recepta za dvojčke ne vem, kšno babico povpraš user posted image .
pajcica - dobrodošla med nami in srečno!
Sm pa poskusla tukej računat in mi za obadva pride da sta fanta, in tud za zdej kaže da bo user posted image user posted image
pižmovka - poskusi, ko ti to napiše, dat desni klik in izberi nazaj - seveda če maš to možnost, jest mam Google Chrome in ima to možnost, potem kopiram, vseskupej zaprem še enkrat odprem, dam odgovor, prlepm in potrdm - pa rata!
pajkica2 - ne sekiraj se, boš vidla na lepem bo trebušček kar vzkipel, premiki pa tud še pridejo.
ovčka - super, da je tole za tabo, upam da ti ti štirje dooolgi tedni čimprej minejo in držim pesti za dobre rezultate. Smem vprašat zakaj si mogla na AC - slaba NS?
Darovanje popkovničine krvi sm prebrala in mi je kr zanimivo, bo treba mal premislt.
Trenutno na en uč gledam BB, pa zravn vas berem, drugač pa sm si spet najdla zanimivo branje... vsaj ne bom skos čikirala če je že kakšna kej napisalauser posted image .

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
18.11.2010 23:16:07   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508
KlaraMay.....a nimava midve na isti dan morfologijo 25.11  to je četrtek

Ja imaš prav. Jst pa že cel mesec govorim naokol da imam 25.11 v sredo mf. No danes sem zvedla, da je to v resnici četrtek. user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
19.11.2010 7:02:05   
ovčka11
Dobro jutro souser posted image ,

glede na to, kolk sem bla včeraj zvečer crknjena, sem pričakovala, da bom spala vsaj do ene normalne ure... japajade.... ob 4.18 sem bila budna in se potem še eno uro in pol prekladala po pojstli... moja dva sta se zdaj spakirala, jaz pa se še naprej prekladam - po kavču.

Peli - na AC sem šla, ker mi pripada zaradi "mladosti" user posted image . Itak, da bo vse OK, user posted image  lepo raste - sam dolga bo za čakat. Glede na to, da bodo izvidi čez 1 mesec, jih bo lih Božiček pod smrekico prinesel in Božiček itak ne prinaša grdih daril user posted image

Meni se je pa koža popravila zadnji teden, prej pa sem kar cvetela. Lasje pa so katastrofa (itak so potrebni škarij in malo barve) - mastni in kar nekaj izpadajo

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
19.11.2010 7:17:25   
fiona82
Darovanje popkovnične krvi v javno banko je popolnoma brezplačno. V 32. tednu, če se prav spomnem, ti pošljejo obrazec, ti jim ga pošlješ nazaj po pošti in v roku enega tedna dobiš pribor, ki ga neseš s sabo v porodnišnico, potem pa pride njihov kurir in ti ga naslednji dan vzame. Vsaj tako je bilo pri meni.

Ovčka ti se nič ne sekiraj. Je bila moja prijateljica pred kratkim na AC, tudi zaradi let, in je pred dvema tednoma rodila perfektnega fantka.

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
19.11.2010 10:01:27   
Tincy90
Hej na hitro...

Ovčka super za pregled in itak, da bodo tud Božičkovi izvidi super!user posted image user posted image

Za vse bolne user posted image user posted image user posted image inuser posted image , da čim prej mine. Me ta RR nč ne privlač odkar mi dela we are sorry, kopirat pa tud pozabm.user posted image
Aja za celulit se pa tud js javm, ga dam brezplačno.user posted image user posted image

Mejte se!user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu fiona82)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
19.11.2010 10:58:56   
sesil
Dobro jutro

no, tudi jaz sem zračunala po unem linku kaj naj bi imeli. tabela fali 100%, ta link pa zadeneuser posted image . prvo punčka, kar je res, drugo pa kot mi je rekla G na zadnjem pregledu, to naj bi po tem linku tudi držalo.

kosilo je že skuhano, zelenjavna mineštra še od včeraj, ker je ostala.
tamala je šla k babici, tako da imam mal mira. jo imam še vedno doma, da pride mal k sebi in mi ne zboli takoj nazaj, naslednji teden gre pa v vrtec.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
19.11.2010 11:51:30   
majčica1508
Ojla............

ja mene tudi mine tipkat,ko nagaja RR.............sem mislila,da se bova šle z malo kopat,pa je rekla da gre v vrtec,pa sem jo peljala.........zdaj sem se pa pobarvala,depilirala,namen imam še v trgovino sam se mi še ne mudi,ker bo pozno kosilo...bova z tamalo skupaj jedle okrog 16h......bo pa špinačna juha,losos na žaru,pira z zelenjavo in solata....ja moram veliko železa vnest v telo,ker drug teden dam kri user posted image
sem se pa zbudila okrog 3h in nisem mogla dolgo zaspati,ko pa sem me je pa tamala že zbudila....HB,da danes dragi pride je bil odsoten 2 dni in,da je vikend,da jo ima on bolj čez(glede igranja)

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
19.11.2010 11:52:00   
majčica1508
no sem kopirala in zdaj gre...............user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
19.11.2010 12:16:53   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Dobro jutro

no, tudi jaz sem zračunala po unem linku kaj naj bi imeli. tabela fali 100%, ta link pa zadeneuser posted image . prvo punčka, kar je res, drugo pa kot mi je rekla G na zadnjem pregledu, to naj bi po tem linku tudi držalo.

tamala je šla k babici, tako da imam mal mira. jo imam še vedno doma, da pride mal k sebi in mi ne zboli takoj nazaj, naslednji teden gre pa v vrtec.

Glede unga linka z datumi:
Ne razumm kater datum hoče pod drugo met conception year? pa tam time zone kaj dam tm?
Hvala za odgovore!user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
19.11.2010 14:29:44   
wessna
hojla souser posted image

majčica1508 jaz bi se kar k teb povabila na pozno kosilo user posted image njama..

men se pa pizza lušta in to iz lenarta...jooooj..upam da mi starši ugodijo pa da se ustavimo, da se je nažremuser posted image ju3 pa nečaka obiskat..ko že mislim da bom lahko malo na off..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
19.11.2010 14:30:51   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Dobro jutro

Glede unga linka z datumi:
Ne razumm kater datum hoče pod drugo met conception year? pa tam time zone kaj dam tm?
Hvala za odgovore!user posted image

user posted image js bi tud prosila za podnapiseuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
19.11.2010 14:51:58   
wijavaja
posredujem podnapise......

Conception year je po moje leto spočetja, time zone se mi pa zdi da je 1 (+1) tuki k smo mi doma user posted image

men pravi da bomo imeli user posted image ....user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
19.11.2010 16:05:40   
majčica1508
wessna...........kar pridi na kosilo..............s tamalo sva se tok napokale,sem jo šla prej iskat k je bla mami tok lačna user posted image
pol sva pa še borovnice no jih je bolj tamala.....zdaj pa čaka,da greve ven

nič drage moje želim vam prijeten vikend

(odgovor članu wijavaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
20.11.2010 8:04:36   
ajtak
Jutro,
V sredo je moj sin praznoval svoj 3ji rd user posted image . Smo imeli eno torto v sredo, eno imamo danes potem pa še fešta drug vikend za njegove prijateljčke...

Ene ste spraševale kaj smo kupili: dobil je eno gasilsko garažo od bengerja, sma jo našla v direndaju.
Nenormalno je bil vesel in se zaigra tud po celo uro user posted image .

Taka sem čist uvela... grem zajtrk prpravt pol pa torto delat :)

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
20.11.2010 9:36:28   
KlaraMay
jutroooo user posted image

Na hitro sm prišla pogledat, če se tukaj kaj dogaja, pa vidim, da vse uživate v vikendu in je tišina.
Super je blo, ker me ni zbudil alarm, je pa zunaj tako megleno in dežuje. user posted image

fajn bodte, se tipkamo zvečer.user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
20.11.2010 12:53:45   
majčica1508
pri meni pa moja dva počivata,jaz sem se pa odločla,da bom čokoladne mafine spekla,pol pa gremo še na en sprehod
ja danes je res smotan dan,pri na se je kazalo malo sončka,sam se je hitro tudi skrilo....
se tipkamo in beremo

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
20.11.2010 13:34:24   
fragola
Pozdravljene,

vidim, da se pogovarjate o spolih. Mi zdaj navijamo za fantiča, ker punčko že imamo, bomo pa aprila vidli kaj bo.
jaz sicer ne bi bla razočarana, da bi bla še ena pupika, ker je tako lepo kupovat oblekice.user posted image

Danes smo ble s tamalo po nakupi smo ble z mojo mamo, bratom in sestro smo prav uživali, sem dobila novo bundouser posted image , tamali sem vzela tudi eno bundico tako fensi šmesni in ona jo je takoj hotla met, prava babncauser posted image .

V četrtek mam pa rojstni dan in nevem kaj naj naredim za goste, predlogi?

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
20.11.2010 18:20:39   
wessna
hojla so

sem se lepo namestila v kafiču in se odpravim brat poste na RR..si mislim..kok so napisale.. pol pa šok..celih 6 postov, me je skor pobral

eno vprašanje..a sem res tok čudna ker nočem da se folk kar neki dotika mojga bušija pa ga boža mi je kul če to počne..sam da mi pa drugi člani družine al pa prijatli..pa mi ni..ne vem no..kako je pa s tem pri vas??

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.