Peli
|
Dobro jutro! Kako ste punce? Mene mal vreme muči, bi rada mal sončka da bi šla na en sprehodek, da se vsaj mal "preluftam" Kaj se danes kuha? Meni nekej sladkega diši, ampak zjutraj bi še nekej packala, zdej pa že predolgo sedim za rač. pa se mi ne da nič, mogoče bi šla do Hofra po jagodne cmoke - NJAMI! Moj je zdej kr živahen ampak ne vem kam se je obrnil, da mi tko nekam zadej prtiska, mam včasih kr občutek mravljincev. Najmlajši sin se je zdej že čist sprjaznu da bomo mel dojenčka, je zadnjič razlagov tašči da ma mami Nežo v trebuhu , tašča je že misnla da kej zadej zaostaja pa da kej ne ve - no se je potolažla, ko sm ji razložila da ne vemo spola, niti imena še nimamo izbranega, ampak ta malmu je všeč sestrična Neža in je kar določil. Večjega sina, pa sm že zadnjič razlagala, ga ful zanima vse od kod pride dojenček, pa kako vn pride..., zadnjič v knjižnici nism vzela knjige, pa sm mu zdej kr na YouTubu pokazala porod, saj sva že večkrat gledala kužke pa to..., no in on to gleda ... potem pa pravi, a tako umazan se rodi, pa popkovnica mu ni bla všeč, ampak zdej več ne vpraša, sicer pa, kaj bi mu skrivala... nazadnje sva gledala še gorile, kako rodijo, pa sm jest skor bruhala zravn . Očitno otrok več prenese kot mami . Glede vozičkov mislm, da je tako, da vsakega ko nekaj časa uporabljaš, mu najdeš kakšno pomankljivost, vsaka naj se odloči po svojem okusu, zato pa majo tolk različnih modelov . Teža men ni delala nikol problemov, pa je moj voz kr težek, nism tolk "švoh" da ga nebi mogla dat iz prtljažnika in vanj, doma pa ga samo v vežo zapeljem, tako da ni blo problema. Rižkoo - super slikca! Mojega trebuha se noben tako ne dotika, tud jest se nikol nism nobenga, k ne vem, mi je to ful čudn. Dobr maledva in mož ga že kdaj pobožajo, pa v prejšnih nosečnostih se je še moja mami kdaj, da bi čutla brco, zdej pa se tok še ne čut. Mi je ful mem da te kr nekdo prime za trebuh, kako pa bi zgledal, če bi se kr vsi šlatal
|