|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz savinjske okolice...
17.8.2010 21:56:38   
tanjaklemen
ojla.tudi jaz se vam pridrzujem..z levinjico se ze tak poznama od aprilcic 2010,ce se se spovnis.sam mene je kar na enkrat
presenetlo je hotu kr predcasni vn.in kako se kaj imate.za nazaj sm kar na hitro prebrala da mal vem za kaj se gre.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 151
17.8.2010 21:57:49   
Aninchy
Ja, sej moja kolegica mu jih je tud skos dajala, pa ni nikol blo nič... čist odvisno od otroka... jst ko sem dojila, sem lahk jedla sam krompir pa naravno pečen šnicl, da ga ni zvijal... tak da sem po eni strani kr vesela, da je šla moja mlekarna u stečaj user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 152
17.8.2010 22:12:11   
Anonimen
Zanimivo glede prehrane ,jaz jem vse po malem.lp..

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 153
17.8.2010 22:36:32   
egleria
mi tudi nismo meli groznih krčev. lahko sem jedla marsikaj. sicer ne glih fižola pa zelja, ampak pač bolj lahko prebavljivo hrano. AD3 pa sem mu tudi dala 2x po eno kapljico in je blo kr hudo. prvi dan ful kakal, naslednjih nekaj dni pa nič. in se nam je vse porušilo. potem sem še vmes parkrat probala pa je bilo isto. no zdej ko je star 7 mesecev mu bom pa mogoče začela devat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 154
18.8.2010 2:36:53   
tanjaklemen
moj je star 5 mescev pa mu devam od 3 mesca ad3 pa mu nic ni.pa tudi pri dojenju se nisem cuvala sem jedla vse od kraja pa ga ni nic zvijalo

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 155
18.8.2010 10:10:10   
Aninchy
egleria - moj je tud tist dan 3x mal kakal, je blo že skor kot driska, da sm se kr ustrašla... no, naslednji dan pa cel dan nič, tak da sem ga ful nalivala s čajem, da je potem naslednji dan zjutraj kakau...user posted image

tanjaklemen - user posted image srečnica ti! user posted image

(odgovor članu tanjaklemen)
Neposredna povezava do sporočila: 156
19.8.2010 1:07:31   
Anonimen
Lep pozdrav mamice!
Da se še tukaj malo javim...
Moji trije so še kar prehlajeni,punce so že malo boljše ,moj pa slabše ,je ponoč v službi.Jaz sem do zdaj malo likala ,pa mi je še za jutri ostalo malo.Sedaj pa se še tukaj malo oglasim ,pa slike od morja ne FB naložim pa potem spat.
Sem danes popoldan malo z Emo spal,se kar pozna,da zvečer malo dalje bedim..
In kako ste ve kaj ,vaši sončki pridni ,se že kaj za kavico pogovarjate...javit ,če boste kaj šle...
Tanjaklemen ja midve se poznama iz Aprilčki2010,sam ti se tam bolj malo javljaš ,če se ne motim...A ti si bila pol na obratu ali se ti je samo obrnalo...Ti si iz Mozirjskega konca..Ja lepo za ad3 kapljice,kar tako naprej...
Aninchy kateri čaj mu pa daješ...
Moja je tudi imela obdobje ,da ni kakala 5-6 dni ,ko pa je začel ,pa ni nehala.Na morju mi jo je spet zaprlo ,ni po en dan kakala ,potem pa je ..sedaj ,ko smo doma vsak dan po 2 kaka ...
Ja kje ste pa ostale punce javite se kaj...
Grem počasi...lahko noč...

(odgovor članu tanjaklemen)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
19.8.2010 6:50:55   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

Aninchy kateri čaj mu pa daješ...

HIPPovega komarčka... ma mal sladkorja noter, tak da malega fino požene user posted image Pa zdej mu morm mal bolj močnega delat, ker sem opazla, da tistga vodenga noče pit user posted image pa če že ravno lahk zbira, ma rajši toplega ko hladnega...user posted image

Sicer pa upam, da se kmalu pozdravite!!user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
19.8.2010 8:37:45   
egleria
aninchy očitno že ve kaj hoče user posted image

naš je tudi prehlajen. ponoči kr bedimo ker moremo noseka čistit. to je pa groznoooo ker se tak dere zraven ko bi ga iz kože dajali.,.user posted image pa še malo vročine ma od danes zjutraj.. zdej pa spet spi kar mu ni podobno..

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 159
19.8.2010 8:40:48   
Aninchy
egleria - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo!user posted image Zdravnik bi reku: "viroza...." user posted image Kot ponavadi...user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 19.8.2010 8:41:15 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 160
19.8.2010 15:35:59   
modrasmotka
a mi verjamete da me otrok ne pogreša ko sem na šihtu.in ko pridem domov sem ji danes lubčeka dala na lička pa se je šička kar stran obrnalauser posted image pa sem ji še mal nagajala pa me je kar udarila.ta otrok mene sploh ne pogreša
mah ko pridem movom komi najdem čas da letim za kišto pa preberem pa odpišem.zvečer sem pa itak utrujena pa čakam da grem lahko spat.jaz bi tudi naslednič rada bila zram na kavici.sam sem naslednji teden spet zjutraj,ker sem sodelavko menjala.če je po planih delam sedaj še 14 dni zjutraj potem bom pa pop.da se me zjutraj dobimo na kavici

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 161
20.8.2010 14:13:31   
Aninchy
mal off topic....

Prodajam odlično ohranjeno kletko za hišnega zajčka, z vsemi mogočimi pripomočki za nego, torej prodajam vse, razen zajčka, ki mi je od starosti poginil...

Če ktero zanima, al pa pozna koga, ki bi ga zanimal, sm tle za vprašanja, sicer pa več tud na:

http://www.bolha.com/oprema-za-glodalce/kletka-za-hisnega-zajcka-oglas1272364332

Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 162
20.8.2010 19:02:22   
Anonimen
HALLO!
Kje st babike.Ste vse vzunaj v vašimi otročički.Jaz sem danes malo pospravljala,taveča hči se potepa pri sošolki,ati pa Ema sta malo spala ,sedaj sta se zbudila ,bomo malo šli ven ,ko trenutno ne piha,Ema je še kar prehlajena ,pa iz nosa ji teče ,je pa že malo boljše ,ko prejšne dni..
Aninchy  škoda za zajčeka.Naša tavelika hči ima tudi sobnega ,sem kar malo jezna včasih na njega,ko ga ima v dnevni ,pa ga ven spusti hoče vse gristi.A ste ga v stanovanju imeli ,koliko je pa bil star.Jaz drugače nisem preveč za živali v stanovanju.
Modrasmotka a tvoja hči te pa nič ne pogreša ,jo imaš v vrtecu ali doma. Le glej ,da ji ne pride preveč v navado ,da te udari nazaj...Boljše prej ukrepati ,kot poznej...
Kje ste pa drugače ostale ...se nič ne javite ..ste že v službah a kaj...Pred nami je lep vikend...se greste kam potepati.Mi bomo šli na Roglo ,če ne bodo punce preveč prehlajene...
telovadba dojenčkov  v bazenah boste obiskovale ta tečaj..Oziroma ga je že katera,tiste ,ko imate starejše otroke..
Ja nič lepo se imejte pa se še pišemo kaj....lp...

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 163
20.8.2010 20:39:23   
modrasmotka
levinjica jaz sem tukaj
kaja ne hodi v rteca je doma jo pazi moj in tašča.sem pa že razmišljala če bi bila v vrtecu bi me bila pomoje bolj vesela.to je pa okolje in ljudje vse isto.sam mamica manjka
telovadba dojenčkov na našem forumu vem da so ženske hvalile to telovadbo.in da so se res veliko naučili.celo potunkati se.jaz se nisem odločila za to.pravjo pa da je dobra stvar tako da,odločitev je tvoja
da se še mal pohvalim.sem danes bila na kolesu.ok saj sem samo slabih 5 km naredila ampak dober je za začetek.mala je pa ful uživala.še celo si ej čelado pustila pri miru,ko ponavadi še kapa ne zdri dolgo na glavi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 164
20.8.2010 21:37:53   
Zibka
naučile se potunkati- ja, o tem sem pa že veliko rzamišljala, ker sem skoraj vsakič ko sem bila na bazenu videla kako mamico kako svojega dojenčka kar potunka in on se veselo smehlja... ...in mi je padlo na pamet, da to pa zihr mora bit kak fora iz tega tečaja. A ve katera kaj več o tem "tunkanju dojenčkov"? Jaz sme hotla obiskovat ta tečaj, ampak sva bile ravno takrat primerno stare, ko so že končevali tečaje do jeseni. Sedaj pa tudi dvomim da bova šli, ker je kar drago.

Neposredna povezava do sporočila: 165
20.8.2010 22:44:35   
Aninchy
Čer!

Mi smo se pa šli danes malo potepat po Celju. Je res lepo zdaj, ko je mesto (še) kr spraznjeno in ob Savinji je prečudovito!!! Danes smo šli bolj po mestu in malo ob Savinji, a 100% bomo v kratkem šli še malo čez park in tam okoli... Priporočam!user posted image user posted image

Moj zajček - ja, bil je star že 6 let. V bistvu je bil od moje kolegice, ji ga je kupil fant... Pa se ni veliko ukvarjala z njim, ves čas je bil v kletki in sam user posted image Potem pa je šla študirat v Izolo in ker ga ni mogla stalno vozit sem in tja (za vikende in to) sem ga vzela js. Kletko je imel non stop odprto, pa sploh ni šel ven. Kadar sem ga dala ven, pa je takoj skočil nazaj notuser posted image No, sčasoma se nas je navadil in malo smo ga tudi scrtlali user posted image Od pomladi do jeseni smo ga ob vsakem lepem vremenu nesli ven, da se je lepo "pasel" na travi. Skratka bil je pravi ljubljenček user posted image pogrešam ga user posted image Aja, kablov pa ni grizel, niti česarkoli drugega ne, razen drve in kamna za grizenje ki ju je imel v kletki. Samo tu in tam se je pokakal med skakanjem po hiši, ampak to so itak tiste suhe kroglice, ki se čist u izi odstranijo al pa jih kr sam za sabo pojeuser posted image user posted image Mogoče si nima vaš kje zobkov brusit? Imate kamen iz gibsa ali pa kako drvo?
Tiste k me mate na FBju, pa lahk vidte tam tud par slikicuser posted image

Ampak kaj čmo, življenje gre naprej...

lepo noč

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 166
20.8.2010 23:22:27   
egleria
evo mi smo že malo bolje. kašlja še pa noseka pridno čistimo.
na plavanje za dojenčke nisva šla ker se mi zdi malo predrago. raje vsi skupaj gremo na kakšen bazen pa se mamo fajn. user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 167
20.8.2010 23:46:08   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

evo mi smo že malo bolje. kašlja še pa noseka pridno čistimo.
na plavanje za dojenčke nisva šla ker se mi zdi malo predrago. raje vsi skupaj gremo na kakšen bazen pa se mamo fajn. user posted image

Hehe, takoj ko ste se menle o tem, sm na ceno poštudirala.... moj otrok se bo ob men nauču plavat, tak ko sm se jst ob starših in moji starši ob svojih... user posted image

egleria - upam, da se kmalu čist pozdravi! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 168
21.8.2010 10:19:07   
Anonimen
Zdravo!
Eglerija ti si iz Velenja.Mogoče veš koliko je cena tega plavanja,a je to plavanje pri tistem bazenu pri Sparu..lp...

(odgovor članu egleria)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
21.8.2010 11:11:24   
egleria
ne vem če to izvajajo v Velenju. naj bi, sam cena je pa menda povsod ista..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 170
21.8.2010 11:12:37   
egleria
evo tukaj so vsi urniki pa kraji kjer se to izvaja:
http://www.kad.si/babyswim/index.php?stran=main&id=388#DOLENJSKE

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 171
22.8.2010 22:11:00   
Anonimen
Dober večer !
Kako kaj ,že vse spite...
Egleria hvala za nasvete,piše ,da je v Velenju,se bom pozanimala...
Je mogoče katera za ta teden za kavo ...sporočite..lp...

(odgovor članu egleria)
  Neposredna povezava do sporočila: 172
23.8.2010 15:40:24   
modrasmotka
ve bi se dobile zjutraj na kavi ane?
potem ta teden nemorema ker zjutraj delam user posted image
dobro smo-sončno.začela sem kolesariti,z kajo odzadaj.user posted image utrujena od šihta.........user posted image
pa saj bo bolše ko se bom navadila tega ritma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 173
23.8.2010 22:13:40   
egleria
levinjica ni za kaj.
joj Patrik je pa dobil bronhitis zdej tk da s kavicami še kakšen teden ziher nič ne bo.. pa še js mam izpite v šoli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 174
23.8.2010 22:42:37   
Aninchy
egleria - kero šolo pa delaš?

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?