Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 17.8.2010 21:56:38
|
|
|
|
tanjaklemen
|
ojla.tudi jaz se vam pridrzujem..z levinjico se ze tak poznama od aprilcic 2010,ce se se spovnis.sam mene je kar na enkrat presenetlo je hotu kr predcasni vn.in kako se kaj imate.za nazaj sm kar na hitro prebrala da mal vem za kaj se gre.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 17.8.2010 21:57:49
|
|
|
|
Aninchy
|
Ja, sej moja kolegica mu jih je tud skos dajala, pa ni nikol blo nič... čist odvisno od otroka... jst ko sem dojila, sem lahk jedla sam krompir pa naravno pečen šnicl, da ga ni zvijal... tak da sem po eni strani kr vesela, da je šla moja mlekarna u stečaj
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 17.8.2010 22:12:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanimivo glede prehrane ,jaz jem vse po malem.lp..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 17.8.2010 22:36:32
|
|
|
|
egleria
|
mi tudi nismo meli groznih krčev. lahko sem jedla marsikaj. sicer ne glih fižola pa zelja, ampak pač bolj lahko prebavljivo hrano. AD3 pa sem mu tudi dala 2x po eno kapljico in je blo kr hudo. prvi dan ful kakal, naslednjih nekaj dni pa nič. in se nam je vse porušilo. potem sem še vmes parkrat probala pa je bilo isto. no zdej ko je star 7 mesecev mu bom pa mogoče začela devat.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 18.8.2010 2:36:53
|
|
|
|
tanjaklemen
|
moj je star 5 mescev pa mu devam od 3 mesca ad3 pa mu nic ni.pa tudi pri dojenju se nisem cuvala sem jedla vse od kraja pa ga ni nic zvijalo
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 18.8.2010 10:10:10
|
|
|
|
Aninchy
|
egleria - moj je tud tist dan 3x mal kakal, je blo že skor kot driska, da sm se kr ustrašla... no, naslednji dan pa cel dan nič, tak da sem ga ful nalivala s čajem, da je potem naslednji dan zjutraj kakau... tanjaklemen - srečnica ti!
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 19.8.2010 1:07:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav mamice! Da se še tukaj malo javim... Moji trije so še kar prehlajeni,punce so že malo boljše ,moj pa slabše ,je ponoč v službi.Jaz sem do zdaj malo likala ,pa mi je še za jutri ostalo malo.Sedaj pa se še tukaj malo oglasim ,pa slike od morja ne FB naložim pa potem spat. Sem danes popoldan malo z Emo spal,se kar pozna,da zvečer malo dalje bedim.. In kako ste ve kaj ,vaši sončki pridni ,se že kaj za kavico pogovarjate...javit ,če boste kaj šle... Tanjaklemen ja midve se poznama iz Aprilčki2010,sam ti se tam bolj malo javljaš ,če se ne motim...A ti si bila pol na obratu ali se ti je samo obrnalo...Ti si iz Mozirjskega konca..Ja lepo za ad3 kapljice,kar tako naprej... Aninchy kateri čaj mu pa daješ... Moja je tudi imela obdobje ,da ni kakala 5-6 dni ,ko pa je začel ,pa ni nehala.Na morju mi jo je spet zaprlo ,ni po en dan kakala ,potem pa je ..sedaj ,ko smo doma vsak dan po 2 kaka ... Ja kje ste pa ostale punce javite se kaj... Grem počasi...lahko noč...
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 19.8.2010 6:50:55
|
|
|
|
Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica Aninchy kateri čaj mu pa daješ... HIPPovega komarčka... ma mal sladkorja noter, tak da malega fino požene Pa zdej mu morm mal bolj močnega delat, ker sem opazla, da tistga vodenga noče pit pa če že ravno lahk zbira, ma rajši toplega ko hladnega... Sicer pa upam, da se kmalu pozdravite!!
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 19.8.2010 8:37:45
|
|
|
|
egleria
|
aninchy očitno že ve kaj hoče naš je tudi prehlajen. ponoči kr bedimo ker moremo noseka čistit. to je pa groznoooo ker se tak dere zraven ko bi ga iz kože dajali.,. pa še malo vročine ma od danes zjutraj.. zdej pa spet spi kar mu ni podobno..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 19.8.2010 8:40:48
|
|
|
|
Aninchy
|
egleria - sej bo! Zdravnik bi reku: "viroza...." Kot ponavadi...
< Sporočilo je popravil Aninchy -- 19.8.2010 8:41:15 >
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 19.8.2010 15:35:59
|
|
|
|
modrasmotka
|
a mi verjamete da me otrok ne pogreša ko sem na šihtu.in ko pridem domov sem ji danes lubčeka dala na lička pa se je šička kar stran obrnala pa sem ji še mal nagajala pa me je kar udarila.ta otrok mene sploh ne pogreša mah ko pridem movom komi najdem čas da letim za kišto pa preberem pa odpišem.zvečer sem pa itak utrujena pa čakam da grem lahko spat.jaz bi tudi naslednič rada bila zram na kavici.sam sem naslednji teden spet zjutraj,ker sem sodelavko menjala.če je po planih delam sedaj še 14 dni zjutraj potem bom pa pop.da se me zjutraj dobimo na kavici
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 20.8.2010 14:13:31
|
|
|
|
Aninchy
|
mal off topic.... Prodajam odlično ohranjeno kletko za hišnega zajčka, z vsemi mogočimi pripomočki za nego, torej prodajam vse, razen zajčka, ki mi je od starosti poginil... Če ktero zanima, al pa pozna koga, ki bi ga zanimal, sm tle za vprašanja, sicer pa več tud na: http://www.bolha.com/oprema-za-glodalce/kletka-za-hisnega-zajcka-oglas1272364332 Lp!
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 20.8.2010 19:02:22
|
|
|
|
Anonimen
|
HALLO! Kje st babike.Ste vse vzunaj v vašimi otročički.Jaz sem danes malo pospravljala,taveča hči se potepa pri sošolki,ati pa Ema sta malo spala ,sedaj sta se zbudila ,bomo malo šli ven ,ko trenutno ne piha,Ema je še kar prehlajena ,pa iz nosa ji teče ,je pa že malo boljše ,ko prejšne dni.. Aninchy škoda za zajčeka.Naša tavelika hči ima tudi sobnega ,sem kar malo jezna včasih na njega,ko ga ima v dnevni ,pa ga ven spusti hoče vse gristi.A ste ga v stanovanju imeli ,koliko je pa bil star.Jaz drugače nisem preveč za živali v stanovanju. Modrasmotka a tvoja hči te pa nič ne pogreša ,jo imaš v vrtecu ali doma. Le glej ,da ji ne pride preveč v navado ,da te udari nazaj...Boljše prej ukrepati ,kot poznej... Kje ste pa drugače ostale ...se nič ne javite ..ste že v službah a kaj...Pred nami je lep vikend...se greste kam potepati.Mi bomo šli na Roglo ,če ne bodo punce preveč prehlajene... telovadba dojenčkov v bazenah boste obiskovale ta tečaj..Oziroma ga je že katera,tiste ,ko imate starejše otroke.. Ja nič lepo se imejte pa se še pišemo kaj....lp...
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 20.8.2010 20:39:23
|
|
|
|
modrasmotka
|
levinjica jaz sem tukaj kaja ne hodi v rteca je doma jo pazi moj in tašča.sem pa že razmišljala če bi bila v vrtecu bi me bila pomoje bolj vesela.to je pa okolje in ljudje vse isto.sam mamica manjka telovadba dojenčkov na našem forumu vem da so ženske hvalile to telovadbo.in da so se res veliko naučili.celo potunkati se.jaz se nisem odločila za to.pravjo pa da je dobra stvar tako da,odločitev je tvoja da se še mal pohvalim.sem danes bila na kolesu.ok saj sem samo slabih 5 km naredila ampak dober je za začetek.mala je pa ful uživala.še celo si ej čelado pustila pri miru,ko ponavadi še kapa ne zdri dolgo na glavi
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 20.8.2010 21:37:53
|
|
|
|
Zibka
|
naučile se potunkati- ja, o tem sem pa že veliko rzamišljala, ker sem skoraj vsakič ko sem bila na bazenu videla kako mamico kako svojega dojenčka kar potunka in on se veselo smehlja... ...in mi je padlo na pamet, da to pa zihr mora bit kak fora iz tega tečaja. A ve katera kaj več o tem "tunkanju dojenčkov"? Jaz sme hotla obiskovat ta tečaj, ampak sva bile ravno takrat primerno stare, ko so že končevali tečaje do jeseni. Sedaj pa tudi dvomim da bova šli, ker je kar drago.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 20.8.2010 22:44:35
|
|
|
|
Aninchy
|
Čer! Mi smo se pa šli danes malo potepat po Celju. Je res lepo zdaj, ko je mesto (še) kr spraznjeno in ob Savinji je prečudovito!!! Danes smo šli bolj po mestu in malo ob Savinji, a 100% bomo v kratkem šli še malo čez park in tam okoli... Priporočam! Moj zajček - ja, bil je star že 6 let. V bistvu je bil od moje kolegice, ji ga je kupil fant... Pa se ni veliko ukvarjala z njim, ves čas je bil v kletki in sam Potem pa je šla študirat v Izolo in ker ga ni mogla stalno vozit sem in tja (za vikende in to) sem ga vzela js. Kletko je imel non stop odprto, pa sploh ni šel ven. Kadar sem ga dala ven, pa je takoj skočil nazaj not No, sčasoma se nas je navadil in malo smo ga tudi scrtlali Od pomladi do jeseni smo ga ob vsakem lepem vremenu nesli ven, da se je lepo "pasel" na travi. Skratka bil je pravi ljubljenček pogrešam ga Aja, kablov pa ni grizel, niti česarkoli drugega ne, razen drve in kamna za grizenje ki ju je imel v kletki. Samo tu in tam se je pokakal med skakanjem po hiši, ampak to so itak tiste suhe kroglice, ki se čist u izi odstranijo al pa jih kr sam za sabo poje Mogoče si nima vaš kje zobkov brusit? Imate kamen iz gibsa ali pa kako drvo? Tiste k me mate na FBju, pa lahk vidte tam tud par slikic Ampak kaj čmo, življenje gre naprej... lepo noč
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 20.8.2010 23:22:27
|
|
|
|
egleria
|
evo mi smo že malo bolje. kašlja še pa noseka pridno čistimo. na plavanje za dojenčke nisva šla ker se mi zdi malo predrago. raje vsi skupaj gremo na kakšen bazen pa se mamo fajn.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 20.8.2010 23:46:08
|
|
|
|
Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: egleria evo mi smo že malo bolje. kašlja še pa noseka pridno čistimo. na plavanje za dojenčke nisva šla ker se mi zdi malo predrago. raje vsi skupaj gremo na kakšen bazen pa se mamo fajn. Hehe, takoj ko ste se menle o tem, sm na ceno poštudirala.... moj otrok se bo ob men nauču plavat, tak ko sm se jst ob starših in moji starši ob svojih... egleria - upam, da se kmalu čist pozdravi!
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 21.8.2010 10:19:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo! Eglerija ti si iz Velenja.Mogoče veš koliko je cena tega plavanja,a je to plavanje pri tistem bazenu pri Sparu..lp...
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 21.8.2010 11:11:24
|
|
|
|
egleria
|
ne vem če to izvajajo v Velenju. naj bi, sam cena je pa menda povsod ista..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 22.8.2010 22:11:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer ! Kako kaj ,že vse spite... Egleria hvala za nasvete,piše ,da je v Velenju,se bom pozanimala... Je mogoče katera za ta teden za kavo ...sporočite..lp...
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 23.8.2010 15:40:24
|
|
|
|
modrasmotka
|
ve bi se dobile zjutraj na kavi ane? potem ta teden nemorema ker zjutraj delam dobro smo-sončno.začela sem kolesariti,z kajo odzadaj. utrujena od šihta......... pa saj bo bolše ko se bom navadila tega ritma
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 23.8.2010 22:13:40
|
|
|
|
egleria
|
levinjica ni za kaj. joj Patrik je pa dobil bronhitis zdej tk da s kavicami še kakšen teden ziher nič ne bo.. pa še js mam izpite v šoli
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 23.8.2010 22:42:37
|
|
|
|
Aninchy
|
egleria - kero šolo pa delaš?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?