Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:03:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kopiram tvoj post; Včeraj me ni bilo, ker sem se družila z mojim ... če sva čistila zmrzovalnik
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:04:21
|
|
|
|
katy83
|
ja nič, moj dragi je reko, naj grem jutri z vami, tak da...pridem, ne ob 10-ih? mitnica?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:04:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kopiram tvoj post; Včeraj me ni bilo, ker sem se družila z mojim ... če sva čistila zmrzovalnik z obleko ali brez? čakaj da se spomnim ...z
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:04:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja nič, moj dragi je reko, naj grem jutri z vami, tak da...pridem, ne ob 10-ih? mitnica? jaaaaaaaaaaaa ...končno te bom spoznala
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:05:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja nič, moj dragi je reko, naj grem jutri z vami, tak da...pridem, ne ob 10-ih? mitnica? popravljam, prideva s tamalim oba
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:05:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja nič, moj dragi je reko, naj grem jutri z vami, tak da...pridem, ne ob 10-ih? mitnica? jaaaaaaaaaaaa ...končno te bom spoznala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:05:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 a s tamalim oba
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:06:27
|
|
|
|
botrca
|
Kaj je možno da dajo na slo2 film kjer se 2 ženski poljubljata? Čudno.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:07:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaaaaaaaaaaaa ...končno te bom spoznala
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:07:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 bravo naši možeki,sama dobrota jih je,moj me tudi tera od bajte s kufri al brez?
< Sporočilo je popravil botrca -- 15.7.2010 22:08:12 >
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:09:11
|
|
|
|
botrca
|
Grem pod tuš...pridem hitro nazaj
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:10:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 bravo naši možeki,sama dobrota jih je,moj me tudi tera od bajte s kufri al brez?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:13:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zdaj pa navalim na lubenico . Sami0804 jo še imaš na zalogi? jaz pa čakam, da pride moj domov in mi krof in štručko prinese od kod? s pekarne nad mano
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:13:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 bravo naši možeki,sama dobrota jih je,moj me tudi tera od bajte s kufri al brez? Zaenkrat brez,da vidi prvo,kak se mu dopade in pol bi ugotovil, da mu to niti malo ni všeč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:14:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 bravo naši možeki,sama dobrota jih je,moj me tudi tera od bajte s kufri al brez? Zaenkrat brez,da vidi prvo,kak se mu dopade Moj tud rad vidi če grem. Še rajši pa če imam L sabo.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:15:05
|
|
|
|
katy83
|
ly, če jutri prideš daj prinesi prosim ono čudežno palčko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:15:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, saj, samo se bojim, da bo tak vroče kot danes in se mi zdi da malega full mučim v tej vročini. ob 10-ih se dobite? jaz tud oklevam...milomast...tja še gre...nazaj v najhujši hajcungi......ne vem,če je pametno ....javim jutri zjutraj
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:16:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ly, če jutri prideš daj prinesi prosim ono čudežno palčko. Bom ja. Samo ni palčka ampak trakec. Vbistvu dva. Bo vredu?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:16:35
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 in pol bi ugotovil, da mu to niti malo ni všeč ker hudič babji vedno pride nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:16:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ej,botrca,v tej vročini se vidi,kaj je prava ljubezen..pozimi se tak ni teško stiskat ,ko te zebe ma je...eš ljubezen ko je tako vroče takrat je najboljše
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:17:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, saj, samo se bojim, da bo tak vroče kot danes in se mi zdi da malega full mučim v tej vročini. ob 10-ih se dobite? jaz tud oklevam...milomast...tja še gre...nazaj v najhujši hajcungi......ne vem,če je pametno ....javim jutri zjutraj Mogoče bo pa dež ponoči in bo za kako stopinjo ohladilo luft,pri nas se že nekaj kuha...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:17:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, saj, samo se bojim, da bo tak vroče kot danes in se mi zdi da malega full mučim v tej vročini. ob 10-ih se dobite? jaz tud oklevam...milomast...tja še gre...nazaj v najhujši hajcungi......ne vem,če je pametno ....javim jutri zjutraj Pa saj te bo matcar sigurno peljala domov.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......