Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:26:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ob sedmih vjutro pa nočete prit na kavo takrat ne ob 8h pa bi...samo kaj ko so ostale zaspanke ob osmih komaj desno oko odprem Jaz načeloma tudi,samo kaj,ko potem to oko vidi dva para drugih oči in dve glasbeni spremljavi,ki te sprašujeta,če še ne misliš vstat???? Boljše to ko pa da ti odpira oko dva mala prstka. Ali pa da ti dobesedno skače po glavi. kak to prisrčno zveni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:26:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, sedeži so problem, ne? škoda ker drugače ni panike ja to ma daj ve vseeno pridite bom vidla,če bo za dihat ob devetih
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:26:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni zjutraj obe smrklji prideta v postlo,povečini tavečja že ponoči...no zjutraj sta vsaka na eni strani,pa se cartamo..
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:26:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ob osmih komaj desno oko odprem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:27:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Saj sem mojega skurcala naj že to klimo napolni v avto,samo se spravlja kot bi bil tak ja, razkuri se ma če se tak nič ne naredi pri bajti,dokler se ne začnem dret
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:27:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ly, če jutri prideš daj prinesi prosim ono čudežno palčko. Bom ja. Samo ni palčka ampak trakec. Vbistvu dva. Bo vredu? ja, ni važno, samo da se jaz polulam gor Ja, ja za lulat pa je.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:27:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Boljše to ko pa da ti odpira oko dva mala prstka. Ali pa da ti dobesedno skače po glavi. Ta faza je že mimo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:27:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 saj te jaz tudi lahko zategnem nazaj kaj tepla bi se ?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:27:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, sedeži so problem, ne? škoda ker drugače ni panike ja to ma daj ve vseeno pridite bom vidla,če bo za dihat ob devetih čaki ob 9-ih? takrat se dobimo? Mater še vedno mam nosečniško sklerozo in pa zmedenost...al pa že spet.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:28:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 saj te jaz tudi lahko zategnem nazaj kaj tepla bi se ?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:28:49
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 saj te jaz tudi lahko zategnem nazaj kaj tepla bi se ? tudi lahko, se že enih par let nisem, tak da bi mogoče pasalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:28:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, sedeži so problem, ne? škoda ker drugače ni panike ja to ma daj ve vseeno pridite bom vidla,če bo za dihat ob devetih čaki ob 9-ih? takrat se dobimo? Mater še vedno mam nosečniško sklerozo in pa zmedenost...al pa že spet. ma neeeeeeeee,ob devetih bom na balkonu vreme preverila
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:29:32
|
|
|
|
arabela*
|
grem si gor po sladoled...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:29:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, sedeži so problem, ne? škoda ker drugače ni panike ja to ma daj ve vseeno pridite bom vidla,če bo za dihat ob devetih čaki ob 9-ih? takrat se dobimo? Mater še vedno mam nosečniško sklerozo in pa zmedenost...al pa že spet. ma neeeeeeeee,ob devetih bom na balkonu vreme preverila aja te bom jaz že skoraj na poti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:30:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 te bom jaz že skoraj na poti eh jaz grem ob pol desetih
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:30:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si gor po sladoled... pa ne spet s hrano začet, no
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:30:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 saj te jaz tudi lahko zategnem nazaj kaj tepla bi se ? tudi lahko, se že enih par let nisem, tak da bi mogoče pasalo si dobila kapučino ?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:30:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si gor po sladoled... pa ne spet s hrano začet, no ne ide drukčije....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:31:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si gor po sladoled... kaj tak ga imaš rada
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:31:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si gor po sladoled... pa ne spet s hrano začet, no
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:31:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si gor po sladoled... pa ne spet s hrano začet, no ne ide drukčije.... ona je nočna ptica, kar se hrane tiče
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:31:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si gor po sladoled... kaj tak ga imaš rada jaz? nimam ga rada...obsedena sem z njim
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?